Νέα

οι γυναικες ειναι περισσοτερο στο συναισθημα η απλα κρυβουν καλα τις ορμες τους?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sebastian2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
διαβαζε αυτα που γραφω ρε σκαταριαρη μηπως και ανοιξει το μυαλο σου και βρεις καμια γκομενα,και ασε την ορθογραφια.
Καλά ναι ντάξει...για πες τι τελειώσες ρε φοιτητή... :2funny:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 11111111111.jpg
    11111111111.jpg
    75,3 KB · Εμφανίσεις: 15

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Και να στο πω κ πιο απλά για να το καταλάβεις ακόμα κ συ: όσο υπήρξες φοιτητής άλλα τόσο ήσουν κ είσαι γαμιάς.

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Δύσκολο θέμα.

Από την μία υπάρχει η φεμινιστική σχολή που λέει οτι οι γυναίκες έχουν τις ίδιες καύλες με τους άνδρες και οτι στην πραγματικότητα έχει περάσει στο DΝΑ τους μετά από αιώνες καταπίεσης και ανάγκης να ανταποκρίνονται σε κάποια πρότυπα της κοινωνίας για αυτές να καταπιέζουν τις ορμές τους.

Βάλε τώρα στην συζήτηση την Αλέξα, ένα 22χρονο γερμανικό πουτανάκι στην Γερμανία το οποίο μετά που τελείωνα και κουβεντιάζαμε γιατί πάμε οι άνδρες στα μπουρδέλα κλπ μου λεγε οτι εμείς οι άνδρες έχουμε Samenstau (συμφόρηση σπέρματος) ενώ αυτή θα μπορούσε να ζήσει και έξι μήνες χωρίς σεξ.

Επίσης πρέπει να βάλουμε στην μέση και την τεκνοποιητική ανάγκη της γυναίκας. Η γυναίκα πρέπει να τεκνοποιήσει, συνεπώς αναζητεί με μεγαλύτερη προσοχή με ποιόν θα τεκνοποιήσει ώστε αυτός να είναι ικανός σαν πατέρας. Βέβαια θα μου πείτε κάθε φορά που πάει με κάποιον δεν θέλει να τεκνοποιήσει, όχι αλλά αυτή η ανάγκη υπάρχει μέσα της υποσυνείδητα  και την οδηγεί στις αντίστοιχες επιλογές.

Αντίθετα ο άνδρας θέλει να διαμοιράσει το σπέρμα του σε πολλές για να εξασφαλίσει τα γονίδια του, γι αυτό είναι πολυγαμικός.

Άρα είναι περισσότερο λογική και ικανοποίηση διαφορετικών αναγκών η σεξουαλική συμπεριφορά και όχι συναίσθημα.

Σε οτι αγορά το συναίσθημα εγώ πιστεύω οτι οι άνδρες όταν μας βαράει με μια γυναίκα είμαστε πολύ πιο συναισθηματικοί από αυτές.

Ελπίζω να βοήθησα.
το εχω διαβάσει και από αγγλο ψυχιατρο αυτη τη θεωρια

mikegr_76

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
πραγματικα υπερισχυει το συναισθημα σε σχεση με το σεξ στις γυναικες η οχι? τι πιστευετε κατα βαθος οτι ισχυει απο τα δυο? μηπως πολυ απλα οι γυναικες καταφερνουν και καταπιεζουν περισσοτερο τις φυσικες ορμες τους για να κανουν σεξ και δειχνουν αλλο απο αυτο που πραγματικα θελουν? μηπως πολυ απλα ξερουν να κρυβουν η να περιοριζουν καλυτερα την επιθυμια τους για σεξ η μηπως πηγαινοντας εναντια σε ολες τις προβλεψεις ειναι ετσι απο τα χαρακτηριστικα τους να τεινουν περισσοτερο προς το συναισθημα και τον ερωτα? τι απο τα δυο συμβαινει στα αληθεια? το ερωτημα προεκυψε απο ενα γεγονος που μου συνεβη προσωπικα σε μια απο τις αναζητησεις μου στον αγοραιο ερωτα και πεφτοντας επανω σε καποια πορνη σαν ολες τις αλλες που εχω συναντησει κατα καιρους.... σαν τοσες και τοσες αλλες,ποτε μα ποτε δεν ειχε αλλαξει κατι,μα τωρα πηρε σαρκα και οστα. θα ηθελα την γνωμη σας, ευχαριστω προκαταβολικα
δεν καταλαβα τιποτα...  :headbang: πρεπει να εχεις πολυ ελευθερο χρονο

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.022
Πόντοι
1.706
κάποτε πίστευα ότι εμείς οι άντρες έχουμε τις ορμές και οι γυναίκες απλά μας υπομένουν και μας ικανοποιούν..
πλέον πιστεύω ότι οι γυναίκες είναι αυτές που έχουν τις ορμές και εμείς απλά αναλαμβάνουμε να τις ικανοποιήσουμε..

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
... Άλλο ένα νήμα που ούτε μία γυναίκα δεν απάντησε. Και προφανώς οι άντρες θα το λύσουμε το θέμα από μόνοι μας  :grin:...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
... Άλλο ένα νήμα που ούτε μία γυναίκα δεν απάντησε. Και προφανώς οι άντρες θα το λύσουμε το θέμα από μόνοι μας  :grin:...

Πρωτα θα μαs αφησουν να τσακωθουμε καλα καλα    και μετα θα κανουν την
εμφανιση τουs.. :grin: :grin:

mikegr_76

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
πραγματικα υπερισχυει το συναισθημα σε σχεση με το σεξ στις γυναικες η οχι? τι πιστευετε κατα βαθος οτι ισχυει απο τα δυο? μηπως πολυ απλα οι γυναικες καταφερνουν και καταπιεζουν περισσοτερο τις φυσικες ορμες τους για να κανουν σεξ και δειχνουν αλλο απο αυτο που πραγματικα θελουν? μηπως πολυ απλα ξερουν να κρυβουν η να περιοριζουν καλυτερα την επιθυμια τους για σεξ η μηπως πηγαινοντας εναντια σε ολες τις προβλεψεις ειναι ετσι απο τα χαρακτηριστικα τους να τεινουν περισσοτερο προς το συναισθημα και τον ερωτα? τι απο τα δυο συμβαινει στα αληθεια? το ερωτημα προεκυψε απο ενα γεγονος που μου συνεβη προσωπικα σε μια απο τις αναζητησεις μου στον αγοραιο ερωτα και πεφτοντας επανω σε καποια πορνη σαν ολες τις αλλες που εχω συναντησει κατα καιρους.... σαν τοσες και τοσες αλλες,ποτε μα ποτε δεν ειχε αλλαξει κατι,μα τωρα πηρε σαρκα και οστα. θα ηθελα την γνωμη σας, ευχαριστω προκαταβολικα
οι γυναικες αποφασιζουν συνηθως στα πρωτα 5 λεπτα απο ποιον θελουν να τον φανε... :knockinb:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Γενικευεις και εισαι λαθος......

E για να το λεει ο axaxouxas ετσι θα ναι...

Το οτι σε μερικους δεν ετυχε ακομη κατι, ειναι θεμα τυχης και ''χημειας, επικοινωνιας και ισως συναναστροφων''

:think: :think:  Που κολλαει αυτο? Και που αναφερεται....

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96

Φιλε μας δουλευεις τωρα ετσι?
Οι γυναικες γουσταρουν πουτσα!!! Το μονο που τις νοιαζει ειναι να εχουν μια πουτσα στο μουνι τους τιποτα αλλο! Καταλαβες?
Τωρα αν εσενα δε σου καθεται καμια και σε βλεπουν σαν "φιλο" μην αρχιζεις και νομιζεις οτι ειναι μονο συναισθημα και συμβαινει αυτο!!!
Αλλωστε ολοι οι γιατροι συμφωνουν οτι η πιο δυσκολη εγχειρηση ειναι να βγαλεις την ΠΟΥΤΣΑ απο το μυαλο μιας γυναικας!

Με εκτιμηση... ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. Για μενα οι γυναικες ειναι εκ φυσης τους πιο καλοσυνατες και εχουν πιο πολυ αγαπη απο εμας.. Αρα αντεχουν σε ολα πιο πολυ ο πιο καλος και ο ανθρωπος που εχει περισοτερη αγαπη ειναι και πιο δυνατος. Φυσικα και ειναι ολα αυτα που  που ειπαν οι προλαλΗσΑντες κτλ αλλα για μενα πρωσοπικα απο την παρατιριση αυτο μου προκυπτει :grin:.. Το να κανεις αυτα που κανει μια γυναικα ειναι πιο δυσκολα ψυχολογικα ενοω.. Ειναι στην φυση τους να ειναι πιο δυνατες ψυχολογικα παντα στο μυαλο.. Τωρα το πως δεν υπαρχουν γυναικες στην αρχαια ελλαδα που να μην εχουν ακουστει σαν φιλοσοφοι κτλ δεν ξερω.. Μπορει να τους κλειναν το στομα οι αντρες.. Γενικα παντως απο οσο εχω δει σε μενα και στους φιλους μου οι αντρες εχουμε πολυ παθος μαλλον για να το πω καλητερα μας επιβαλει το παθος μας να μην σκεφτουμε λογικα  και να καψουρεβομαστε με μια γυναικα τρελα να πινουμε να μας συμβαινουν 1002 απο δικο μας σφαλμα το να μην εχουμε ανοιχτο μυαλο η μαλλων οταν το εχουμε καποια στιγμη να το χανουμε να νομιζουμε οτι μια γκομενα η μια γυναικα ειναι το κεντρο της γης και να αφησουμε τον εαυτο μας να μην ζουμε για μας αλλα η ψυχη μας να ειναι εξω απο το σωμα η ηδονη μας κανει να μην εχουμε εγκρατεια χανοντας την εγκρατεια υποκιπτουμε στο παθος δηλαδη στην συνεχη αναζυτηση της ιδονις με αποτελεσμα να χανουμε εμας και να αυτοκαταστρεφομαστε δεν εχουμε μετρο.. Και δεν ακολουθουμε την λογικη και κολλαμε σε μια γυναικα ενω εχει τοσες εξω τοσες πολλες αυτο δεν το εχουν οι γυναικες εχουν ποιο πολυ αυτοκυριαρχια και γιαυτο δεν τρελενονται σκεφτονται... Γιατι η ζωη χωρις παθος ειναι σκοταδι και καθε παθος χωρις γνωση ειναι τυφλο.. Πρεπει αυτο που σκεφτομαστε να το πραγματοποιουμε αν μια γκομενα θελει 1002 εμεις μπορουμε εχουμε την δυνατοτητα αν οχι φυλακια κανεις δεν ειναι τελειος η τελεια αυτο που μπορουμε αυτο να κανουμε οχι κατι παραπανω απο τα μπορω μας. Και εδω θα ελεγα οτι οι γυναικες για μενα προσωπικα εχουν περισοτερο συναισθημα αλλα εχουν ανοιχτο μυαλο οστε το συναισθημα να μην της πνιγει και να βλεπουν καθαρα το τι πρεπει να κανουν.. Δηστιχος εμεις πρεπει πρωτα να νικησουμε τα παθη μας δηλαδη τον εγοισμο μας να γηνουμε ταπεινοι ανθρωποι και το παθος της ιδονης της σαρκας να περναει απεναντι μας και να μην κολαει απανω μας.. Να συνεχιζουμε την ζωη μας να ζουμε το τωρα... :grin:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.766
Πόντοι
3.715
όταν μιλάς για έρωτα εννοείς μάλλον το ψυχικό εκείνο υπόβαθρο που εκτελεί δημιουργικές διεργασίες αναμιγνύοντας συναισθήματα και νόηση.

Η σάρκα έχει τα πάθη της, κατωδιαφραγματικά κίνητρα ωθούν τη βιολογία να αναλάβει την πίεση για εκτόνωση. Ο μηχανισμός είναι ο ίδιος και στον άντρα και στη γυναίκα. Η διαφορά τους έγκειται στο γεγονός ότι ο μεν άντρας είναι το ενεργητικό σκέλος που δίνει το σπέρμα κι η γυναίκα το δεχτικό που το δέχεται μέσα της. Έτσι λοιπόν από αυτή την ιδιαιτερότητα της φυσιολογίας τους, η γυναίκα λειτουργεί δεχόμενη τους κραδασμούς μας κι ανταποδίδει το κάλεσμα. Τείνει να εκλαμβάνεται παρεξηγημένα ότι καταπιέζει τις ορμές της. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Η κρυπτολάγνα διάθεση υποβόσκει σε αμφότερους. Τα ερεθίσματα είναι εκείνα που ίσως παίζουν το βασικότερο ρόλο καθώς και τα είδωλα που κουβαλά ο καθένας ως περίγραμμα σε αυτό που αποζητά ως ερωτικό σύντροφο.

Το συναίσθημα είναι μια ιδιότητα καθαρά ψυχική. Αναπτύσσεται όπως τα λουλούδια και μαρένεται όπως αυτά.

Φυσιολογικό να συμβαίνει και σε κυρίες του επαγγέλματος, εκεί ο μικροδιακόπτης λειτουργεί κι ενεργοποιείται πολύ γρήγορα λόγω του περιορισμένου χρόνου της συνευρέσεως.

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
τα κριτηρια τους φιλε δεν ειναι στανταρ ποτε.
πιστευω οτι αποφασιζουν αν θα, και με ποιον θα γαμηθουν,συμφωνα με την ψυχολογικη κατασταση που βρισκοντε,δηλαδη τι θελουν εκεινη την στιγμη,τι γουσταρουν,σε την φαση βρισκοντε,τι τους λειπει, και ολα αυτα.γιαυτο και εχω πει και αλλη φορα,μεχρι να γαμησεις,καλο ειναι να κανεις και λιγο τον κινεζο και να πηγαινεις με τα νερα τους.

οι γυναίκες ενεργούν με βάση τη ψυχολογία. σε αυτή βασίζονται για πολλές επιλογές τους. κρύβουν τις ορμές τους πολύ καλά και όταν νιώσουν έτοιμες θα την πέσουν για σεξ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom