Νέα

Η ζωή και το τέλος του δικτατορα Ιωαννίδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 864
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
τι να δω ρε???
την εθνικη σας συνειδηση???
στα παπαρια μου την εχω γραμμενη..
αυτοπροσδιορισου οπως σκατα σου καυλωνει..
αλλα κοψε την κλαψομουνιαση περι χαμενης πατριδας,συνειδησης & λοιπων παπαριων..
αυτα ειναι για τις αμοιβαδες..
γιατι ελληνας & οχι αθηναιος δηλαδη???
να φυγουν τωρα ολοι οι βλαχοι απο την αθηνα λοιπον..

Εδώ σου χρειάζεται ο ΣΤΑΜ για απάντηση και όχι εγώ ... 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Υπογραφη
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Εδώ σου χρειάζεται ο ΣΤΑΜ για απάντηση και όχι εγώ ...    
μαλακακο συνεχισε να ζεις στην νιρβανα σου..
στην αλλη ακρη του ατλαντικου υπαρχουν ακομη μεγαλυτεροι μαλακες απο εσενα..
η πελιν απο την αλασκα ουρλιαζει μαζι με τους πατριωτες για το τεμενος που θα στηθει στο επιπεδο μηδεν..
ο ομπαμας ξυνει τα παπαρια του..
& καλα κανει..
διοτι ειναι δικαιωμα του καθε μαλακα να πιστευει οπου του καυλωνει & βεβαια να εξασκει τα θρησκευτικα του καθηκοντα οπου επισης του καυλωνει..
εσυ ζησε εδω με τους μουλαδες που εν ετει 2010 αρνουνται την ανεγερση τζαμιου στο μπουρδελισταν & συνεχισε να κλαψομουνιαζεις για οσους εχουν χασει την ελληνικη συνειδηση τους..

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
τι να δω ρε???
την εθνικη σας συνειδηση???
στα παπαρια μου την εχω γραμμενη..
αυτοπροσδιορισου οπως σκατα σου καυλωνει..
αλλα κοψε την κλαψομουνιαση περι χαμενης πατριδας,συνειδησης & λοιπων παπαριων..
αυτα ειναι για τις αμοιβαδες..
γιατι ελληνας & οχι αθηναιος δηλαδη???
να φυγουν τωρα ολοι οι βλαχοι απο το bourdela λοιπον..

κανεις δεν θα μεινει!

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Eντάξει ρε συ ple κόψε κάτι,ολίγον εθνικία(όπως το εννοείς) είναι το 85%!! :rolleyes:

Τόσαααα εκπαιδευτικά χρόνια μας πότιζαν εθνικισμό κ συνεχίζουνε κάθε μέρα από την τουβού!!! :P

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
μαλακακο συνεχισε να ζεις στην νιρβανα σου..
στην αλλη ακρη του ατλαντικου υπαρχουν ακομη μεγαλυτεροι μαλακες απο εσενα..
η πελιν απο την αλασκα ουρλιαζει μαζι με τους πατριωτες για το τεμενος που θα στηθει στο επιπεδο μηδεν..
ο ομπαμας ξυνει τα παπαρια του..
& καλα κανει..
διοτι ειναι δικαιωμα του καθε μαλακα να πιστευει οπου του καυλωνει & βεβαια να εξασκει τα θρησκευτικα του καθηκοντα οπου επισης του καυλωνει..
εσυ ζησε εδω με τους μουλαδες που εν ετει 2010 αρνουνται την ανεγερση τζαμιου στο μπουρδελισταν & συνεχισε να κλαψομουνιαζεις για οσους εχουν χασει την ελληνικη συνειδηση τους..

:) ;)

Επισκέπτης
Eντάξει ρε συ ple κόψε κάτι,ολίγον εθνικία(όπως το εννοείς) είναι το 85%!! :rolleyes:

Τόσαααα εκπαιδευτικά χρόνια μας πότιζαν εθνικισμό κ συνεχίζουνε κάθε μέρα από την τουβού!!! :P
δεν εγραψα πουθενα οτι ειναι λιγοι οι μαλακες..
ελαχιστο μυαλο χρειαζεται για να καταλαβεις οτι τους κουμανταρουν οπως γουσταρουν..
εδω υπερασπιζονται με παθος το καθε μουνοπανο που τους κυβερναει τοσα χρονια,τα συνορα & το γαμωπανο δεν θα υπερασπιζονται???
ορθια ζωα λεμε..

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
δεν μασαω..
οταν τα ακουγα εσυ ησουν επιθυμια..
καποτε υπηρχε ενα νοημα..
αλλο δε ρωμιοσυνη & αλλο ελλαδα..
μαθε να βλεπεις πισω απο το δεντρο..
Οι διαφορές ποιες είναι δηλαδή;;;

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
την ιστορια της πατριδας σου δηλαδη?αυτο σε διδασκαν, και θαπρεπε να εισαι περηφανος γιαυτην, το οτι σε εχουν κανει να ντρεπεσαι για την ιστορια σου ,αυτο ειναι το μεμπτο που θαπρεπε να ειρωνευεσαι!

στην τουβου, δηλαδη εννοεις τα εθνικιστικα καναλια μεγα, αντεννα σκαϊ , αλφα κλπ ε?

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
την ιστορια της πατριδας σου δηλαδη?αυτο σε διδασκαν, και θαπρεπε να εισαι περηφανος γιαυτην, το οτι σε εχουν κανει να ντρεπεσαι για την ιστορια σου ,αυτο ειναι το μεμπτο που θαπρεπε να ειρωνευεσαι!

στην τουβου, δηλαδη εννοεις τα εθνικιστικα καναλια μεγα, αντεννα σκαϊ , αλφα κλπ ε?
Εεεε δεν είναι ακριβώς η ιστορία της πατρίδας μου αντικειμενικά καταγεγραμένη δυστυχώς,μακάρι να ήτανε!!! :rolleyes:

Ευτυχώς δηλαδή που δεν είμαι κ σε καμία Τουρκία,εκεί δίνουνε ρέστα!!! :P

Στην tv με κανάλια όπως ΤΗΛΕΑΣΤΥ αλλά ακόμα κ οι πολιτικοί σε Πασόκ κ Νδ μέσα από τον ξύλινο λόγο τους όλο για την Ελλάδα μιλάνε!!! :S

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Εεεε δεν είναι ακριβώς η ιστορία της πατρίδας μου αντικειμενικά καταγεγραμένη δυστυχώς,μακάρι να ήτανε!!! :rolleyes:

Ευτυχώς δηλαδή που δεν είμαι κ σε καμία Τουρκία,εκεί δίνουνε ρέστα!!! :P

Στην tv με κανάλια όπως ΤΗΛΕΑΣΤΥ αλλά ακόμα κ οι πολιτικοί σε Πασόκ κ Νδ μέσα από τον ξύλινο λόγο τους όλο για την Ελλάδα μιλάνε!!! :S
και ποια ειναι η ιστορια της πατριδας σου δηλαδη? ο συνωστισμος της σμυρνης?

πριν μιλαγες για το 85%, κρυφοεθνικιστες που γαλουχουνται απο την τιβι, εχει 85% ακροαματικοτητα το τηλεαστυ?

Επισκέπτης

ποιας πατριδας ρε μαλακα???
της μεγαλης???αυτης μεχρι την αγκυρα???
της μικροτερης???αυτης μεχρι τους αγιους σαραντα???
της υπαρχουσας???
αυτης μεχρι πριν να σου δωσουν πισω τα φιλαρακια σου οι ιταλοι τα δωδεκανησα???
αυτης που ειχε καταφερει να φτιαξει ο μεγας αλεξανδρος???
σαλτα & γαμηθειτε λεμε..
μηπως θελεις & την μασσαλια που ιδρυσαν ελληνες???
τις πολεις της μαυρης θαλασσας θα τις αφησουμε στους ξενους???
τι μαλακες εισαστε ρε???
δεν υπαρχουν συνορα λεμε..
γκεγκε???
κλαψτε οσο θελετε..
στα παπαρια μου σας γραφω..
μαλακες γεννηθηκατε & ως φαινεται μαλακες θα ψοφησετε..

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
και ποια ειναι η ιστορια της πατριδας σου δηλαδη? ο συνωστισμος της σμυρνης?

πριν μιλαγες για το 85%, κρυφοεθνικιστες που γαλουχουνται απο την τιβι, εχει 85% ακροαματικοτητα το τηλεαστυ?
Ο συνωστισμός της Σμύρνης είναι το άλλο άκρο,αυτό συμβαίνει όταν θες να γράψεις κάτι απλά για να το γράψεις κ δεν προσέχεις!!! :headbang:

Για την αρχαία Ελλάδα,την Μ.Ασιατική καταστροφή,την Χούντα των Συνταγματαρχών όπου δεν γίνεται σωστή νήξη,τον Μ.Αλέξανδρο κτλ,γενικά όποια λάθη έχουμε κάνει ως κράτος τα έχουνε καμουφλάρει με ένα πέπλο μεγαλείου,τιμής,δόξας κτλ ή δεν τα αναφέρουνε,μαλακία,περισσότερη αντικειμενικότητα θα ήτανε ορθή!!! :P

Το 85% όπως το όρισε ο πλε για το ποιος είναι εθνικιστής χαρακτηρίζοντας τον SIRSTEPHEN!!! :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom