Νέα

Η ζωή και το τέλος του δικτατορα Ιωαννίδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 864
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Στην Κύπρο ο Παπαδόπουλος απέσυρε , κάτω απο την απειλή πολέμου απο την Τουρκία και τις πιέσεις των ΗΠΑ , τη μεραρχία που είχε στείλει ο Γ. Παπανδρέου για την υπεράσπιση του νησιού . Είναι επίσης γνωστό ότι η ΧΟΎΝΤΑ δεν τόλμησε στην τουρκική εισβολή του 1974 να υπερασπίσει τη Κύπρο , φοβούμενη το μη αξιόμαχο του στρατεύματος . Η κατάσταση όμως του στρατεύματος δεν μπορεί να ήταν υπόθεση μεριών μηνών της χούντας του Ιωαννίδη - αντίθετα η χούντα του Παπαδόπουλου είχε την βασική και ουσιαστική ευθύνη . Γύρισαν πίσω , βρε άθλιοι , τα υποβρύχια που σκόπευαν τα αποβατικά των Τούρκων και δεν έδωσαν ποτέ την εντολή στα αεροπλάνα μας να χτυπήσουν τους τούρκους ...
Οτι μαλακια θελει κανεις γραφει,συνεχιστε αν σας κανει να αισθανεσται καλα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
τα πολλα λογια ειναι φτωχεια,απλα......ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΤΟΥ.....

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Η κατασταση το ιδιο χαλι ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ στον ιδιο ρυθμο :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Μη στενοχωριέσαι αγορίνα μου....

Ήρθες εσύ να αλλάξεις το τοπίο!!!

Κάνε μας χαρούμενους για άλλη μια φορά! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τι έγινε είχες συζήτηση με το Νώντα???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χαιρετισμούς να του δώσεις.....
θα του δωκω.....α και μια παρακληση να ξεμπαναρεις τον παπαζολη αλλιως τσοντες δεν ξαναβαζω ναουμε.....μου τα χει ζαλισει..... :grin: :grin: :grin:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
θα του δωκω.....α και μια παρακληση να ξεμπαναρεις τον παπαζολη αλλιως τσοντες δεν ξαναβαζω ναουμε.....μου τα χει ζαλισει..... :grin: :grin: :grin:

Ναι μωρέ είναι καλό παιδί ... Έ , σαν μικρούλης κάνει και τις μαλακίες του ....

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Έτσι και φάω εγώ κανα μπαν για αντιποίηση αρχής πες του Νώντα ότι δεν τον ξεπλένει ούτε squirting της Cytherea.... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom