streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Ταυγέτης;
το παπαδογγονα δεν τον βριζετε επειδη συνεργαστηκε με τους γερμανους
Η φωτογραφία σου κάνει?
Ποιά τομάρια;;
Οι περισσότεροι ήταν στελέχη του στρατού που πολέμησε το 1940-1941 Ιταλούς-Αλβανούς*-Γερμανούς.Υπήρχαν και συγγενείς θυμάτων του ΚΚΕ που ήθελαν εκδίκηση
και τυχοδιώκτες σαφώς.Αλλά δεν νομίζω να χαρακτηρίζεις συνολικά το στρατό "τομάρια".
[size=8pt](*)=Όταν αναφερόμαστε τη σήμερον στην 28η / 10 / 1940
λέμε ότι μας επιτέθηκαν οι Ιταλοί.
Τους Αλβανούς συμμάχους τους, τους ξεχνάνε ...
Τυχαίο ;;;;;;;
Δε νομίζω ....[/size]
Σιγά ρε, θα μπει καμια μύγα!
Στο γιουνανιστάν της περιόδου, οι διαφορές ήταν πρωτίστως προσωπικές... Ο πολιτικός- ιδεολογικός μανδύας έμπαινε μετά.
Δεν σε πήγαινα και τα είχα καλά με τους γερμανούς; Σε έδινα και άντε βγάλε ακρη..
Έμπαινε ο ελας στο χωριό και ήθελα να σου φάω το χωράφι; Σε έβγαζα συνεργάτη και (σε) καθάριζα...
Απλά πράγματα.
όπου συνεργασία=το ότι τα ΤΑ εξοπλίστηκαν με οπλισμό του ελληνικού στρατού
που είχε κατασχεθεί από τους γερμανούς
και ένα μέρος του επιστράφηκε στα ΤΑ ;;;;;;;;
Αν είναι αυτή η συνεργασία οκ , δεκτόν.
Ρε Λάκη, πώς μας προέκυψες αντιΚΚΕ? Από το παραλήρημά σου με τον θάνατο τού Κύρκου νόμισα ότι πολιτικώς ήσουν κοντά στο ΚΚΕ...
Και για να συμπληρώσω, αντίστοιχα αρκετοί βρέθηκαν στο κκε όχι γιατί ήξεραν από διαλεκτικό υλισμό αλλά λόγω λευκής τρομοκρατίας και διαφόρων εθνικοφρόνων τομαριών που θυμήθηκαν την πατρίδα μετά την απελευθέρωση (μέχρι τότε έκαναν αναλ ριμινγκ στους ναζί)...
ρε στρ τυχοδιωκτες υπαρχουν παντου...εδω ο βελουχιωτης ηταν καταδικασμενο κλεφτονι προπολεμικα
Έχει όμως τις ευλογίες του θεού!!!!Σωστά... κι εσύ ονειρεύεσαι πρωθυπουργό αυτόν που δεν έχει απολυτήριο γυμνασίου...
Σωστά... κι εσύ ονειρεύεσαι πρωθυπουργό αυτόν που δεν έχει απολυτήριο γυμνασίου...
Mην ασχολήσε αγαπητέ με αναρχοάπλυτους,δεν αξίζει τον κόπο,άντε κ μόλις γίνουμε κυβέρνηση πρώτον-πρώτον θα τον στείλουμε Γυάρο!!!και εσυ υπερασπιζεσαι τον "κουρεα" ή μαλλον τα ανθρωπακια οπως ελεγε ο κυρκος...
Χωρις απολυτηριο..αλλα οι προτασεις του για αυθαιρετα, συγχωνευσεις τραπεζων, ασυλο... εγιναν δεκτες..
Ο ίδιος καραγκιόζης άνοιξε ένα ακόμα thread διχασμού. Αυτό δίνει αξια στην ασήμαντη ζωή του. Μαλακα terry δε μας διασκεδάζεις πια. Ανησυχούμε για σένα. Είσαι τελικά τόσο γελοίος?
βρε αρχιδι...οταν ο σουπερμαους κανει δηλωσεις για "τεταρτο γυρο" ...οι δικες μου αναρτησεις σε πειραξαν?
Mην ασχολήσε αγαπητέ με αναρχοάπλυτους,δεν αξίζει τον κόπο,άντε κ μόλις γίνουμε κυβέρνηση πρώτον-πρώτον θα τον στείλουμε Γυάρο!!!
Δεν πιστεύεις με τίποτα αυτό που έχω δηλώσει δηλαδή εεε;;;τελικα θα μας πεις ποσο χρονων εισαι για να καταλαβουμε εαν εισαι μαλακας ή σε εχει χτυπησει η μαλακια στο κεφαλι?
Ξερεις παπαζολ τι κοινο εχεις με το χάιλαντερ?