Νέα

Η ζωή και το τέλος του δικτατορα Ιωαννίδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 864
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
η λουκ εθεαθη πουθενα; :think:

Βγάζει τη φωτογραφία μου που πόσταρες σε μεγέθυνση και πολλαπλά αντίτυπα - θα την κάνει ταπετσαρία στο δωμάτιο της ... Ερωτευμένη γυναίκα ... Καταλαβαίνεις ...

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Για το τελευταίο τσιγάρο ενός αγωνιστή που εκτελέστηκε απο τυραννικό καθεστώς

Το τελευταίο τσιγάρο κι εκείνο σκέφτεται:
''Θα γίνω γέλιο να κρυφτώ σε παιδιά που ξεφαντώνουν
ο καιρός θα χάνεται ώσπου κάποιο απ'αυτά
θα φωνάξει ''Λιμπερτά!'' κι όπως θα κοιτάει τις κάνες
θα βρεθώ στα χείλη του σαν τσιγάρο ξανά...''

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Στην Κύπρο ο Παπαδόπουλος απέσυρε , κάτω απο την απειλή πολέμου απο την Τουρκία και τις πιέσεις των ΗΠΑ , τη μεραρχία που είχε στείλει ο Γ. Παπανδρέου για την υπεράσπιση του νησιού . Είναι επίσης γνωστό ότι η ΧΟΎΝΤΑ δεν τόλμησε στην τουρκική εισβολή του 1974 να υπερασπίσει τη Κύπρο , φοβούμενη το μη αξιόμαχο του στρατεύματος . Η κατάσταση όμως του στρατεύματος δεν μπορεί να ήταν υπόθεση μεριών μηνών της χούντας του Ιωαννίδη - αντίθετα η χούντα του Παπαδόπουλου είχε την βασική και ουσιαστική ευθύνη . Γύρισαν πίσω , βρε άθλιοι , τα υποβρύχια που σκόπευαν τα αποβατικά των Τούρκων και δεν έδωσαν ποτέ την εντολή στα αεροπλάνα μας να χτυπήσουν τους τούρκους ...

[size=18pt]
ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
[/size]

Παρόλο που πιάνεται τα νοήματα (ελαφρώς) κάπου μου δείχνεται ότι δεν είσαστε καλά ενημερωμένος..

μπήκα να σας πω ότι ο Αγαπητός ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ

λέει αυτά.. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλέσω να δεχθήτε τας κατωτέρω απαντήσεις μου, τας οποίας και να δημοσιεύσητε
, προς ενημέρωσιν, των φίλων αναγνωστών της εγκρίτου Εφημερίδας σας, επί όσων ο κ. Κούκος Στέλιος ισχυρίζεται:

1) Δεν λέγω “ό,τι θέλω”, ως αναφέρει. Λέγω και γράφω την αλήθειαν με αποδείξεις. Π.χ.
Οι Τούρκοι είχον Στρατόν των εις Κύπρον, από του Νοεμβρίου του έτους 1963 και είχον δημιουργήσει
θύλακας επί ισχυρών σημείων της Βορείου Κύπρου, σχεδόν εις όλην την έκτασιν την οποίαν κατέλαβον
με τας δυνάμεις ΑΤΤΙΛΑ ένα και δύο κατά Ιούλιον και Αύγουστον 1974.
Από Νοεμβρίου 1963 μέχρι και Νοεμβρίου 1967, αι εις Κύπρον Ελληνικαί ένοπλοι δυνάμεις, δεν εξουδετέρωσαν
τους τουρκικούς θύλακας, αν και ήτο ολόκληρος Μεραρχία και δη ενισχυμένη,
ως ισχυρίζονται πολλοί “κούκοι”. Τόσον αι Ελληνικαί, όσον και αι τουρκικαί δυνάμεις αι ευρισκόμεναι εις Κύπρον, από Νοεμβρίου
1963 μέχρι και Νοεμβρίου 1967, επί πλέον των υπό των Συνθηκών Ζυρίχης/Λονδίνου προβλεπομένων -μέχρι και σήμερον- διετάχθη
υπό του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ, να εκκενώσουν την Κύπρον.
Επί της αποφάσεως αυτής εξετελέσθη η απόσυρσις της “Μεραρχίας” (περίπου 1/3 δυνάμεως Μερ/χίας)
με σύμφωνον -ενθουσιώδη- γνώμην του Μακαρίου, ο οποίος τας απεκάλει “στρατόν κατοχής” και εζήτει την επιστροφήν των εις την Ελλάδα.

Την Κύπρον, την κατέστησε πάνοπλον, η 21η Απριλίου 1967 μέχρι 8 Οκτωβρίου 1973, που παρέδωσεν οικεία
βουλήσει την εξουσίαν, εις το ψηφισθέν υπό του λαού Κοινοβουλευτικόν Δημοκρατικόν
Πολίτευμα Προεδρικής και όχι Βασιλικής Δημοκρατίας.
Δεν εστερείτο δυνάμεων. Εστερείτο ψυχής αρετής Παπάγου.

Η Κύπρος παρεδόθη την 8ην Οκτωβρίου 1973 υπό της 21ης Απριλίου 1967, όπως την είχον καθιερώσει αι Συνθήκαι
Ζυρίχης/Λονδίνου. [size=20pt]Ας ανοιγή ο “ΦΑΚΕΛΛΟΣ” να αποδειχθή η ΑΛΗΘΕΙΑ και τότε θα αποδειχθούν οι ένοχοι και οι ψευδόμενοι.[/size]

2) Επίορκοι είναι όσοι δεν εφαρμόζουν τον “υπέρτατον νόμον της σωτηρίας της πατρίδος,
όταν κινδυνεύη”, όπως ορίζει το Σύνταγμα και οι Στρατιωτικοί Κανονισμοί.

3) Τας ειρωνείας και τας ύβρεις, τας επιστρέφω.

Μετά τιμής

Στυλιανός Παττακός

---------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΗΓΟΥΛΑ:
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ RAFMAN (αδερφός του Στυλιανού)

Κατόπιν των παραπάνω...

1> ΕΙΚΑΖΩ οτι ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" προφανώς καίγονται και για αυτό δεν ανοίγουν τους ΦΑΚΕΛΟΥΣ
2> Αν θεωρήσουμε ότι έχουν την ίδια ΕΥΘΥΝΗ και οι δυο (ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ - ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ) οι δεύτεροι δικάστηκαν οι πρώτοι ΟΧΙ.
3> ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ..... γιατί το αποφεύγουν οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ λοιπόν..;;
4> Αν κρίνω από την μετέπειτα πορεία τους μάλλον είναι ένοχοι ΔΙΣ (Συμφωνήσατε και εσείς σε αυτό... ότι δεν έχουμε δημοκρατία).
5> Όταν αυτός που που κατέλυσε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (Παττακός) σε προκαλεί να ανοίξεις τους Φακέλους
  και εσύ ως ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ δεν το κάνεις (Η το κάνεις αποσπασματικά για να μην μπορεί να βγει νόημα)
  αν αυτός καταδικάστηκε εις θάνατο εσύ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ) πρέπει να καταδικαστείς σε 15 φορές εις θάνατο.

Αυτά είχα να σας πω κύριε ΣΤΕΦΑΝΕ για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ την οποία
σκέφτομαι να ΒΡΑΣΩ και να ταΐσω με το ΖΟΥΜΙ το ΠΑΠΑΚΙ να φτιάξει ΔΕΡΜΑΤΑΚΙ...

Κάποτε τα είχαμε πει και με την ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ η οποία δημοσίως παραδέχτηκε
ότι οι "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" Πριν και μετά την ΧΟΥΝΤΑ έχουν περισσότερη ευθύνη από τους
χουντικούς για την Κύπρο.

Αλλά τώρα μιλάει για λιπάσματα στον FERTIGATION CONTROLLER.. :cheesy:

Ας με Διαψεύσει Αν μπορεί..

και εσείς Κύριε ΣΤΕΦΑΝΕ αν μπορείτε ας με ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ..

Αλλά μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε αφού δεν έχουμε τους ΦΑΚΕΛΟΥΣ..
και εσείς και εγώ..

ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΟΜΙΖΩ....

ξαναδιαβάστε το 3 το 4 και το 5 από τις εικασίες μου ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Αυτά είχα να σας πω για την "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ" τη ΒΡΑΣΤΗ...

META ΤΙΜΗΣ..
Μοναχικός ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ without strength throw unity.......και χωρίς τσιλιαδόρους

Φιλάκια σε όλους

[size=20pt]ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΠΑΤΤΑΚΟ..[/size] :cheesy:

[size=20pt]ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ 300 "ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ" με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ[/size] :cheesy:

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Aν εξαιρέσεις από τα φιλάκια κ μετά( :2funny: ) όλα τα άλλα σε γενικές γραμμές εμπεριέχουνε την εξής δόση αλήθειας: έχουν κ οι δημοκράτες χεσμένη την φωλιάν τους κ για αυτό δεν έχει ανοίξει κ ούτε πρόκειται ο φάκελος Κύπρου.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Aν εξαιρέσεις από τα φιλάκια κ μετά( :2funny: ) όλα τα άλλα σε γενικές γραμμές εμπεριέχουνε την εξής δόση αλήθειας: έχουν κ οι δημοκράτες χεσμένη την φωλιάν τους κ για αυτό δεν έχει ανοίξει κ ούτε πρόκειται ο φάκελος Κύπρου.

Σκάσε εσύ μαλακισμένο  :cheesy:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Σκάσε εσύ μαλακισμένο  :cheesy:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε η Περσεφόνη ποια είναι,τα έμπλεξες με καμία ελλεεινίδα;;; :2funny:

Κάποτε τα είχαμε πει και με την ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ η οποία δημοσίως παραδέχτηκε
ότι οι "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" Πριν και μετά την ΧΟΥΝΤΑ έχουν περισσότερη ευθύνη από τους
χουντικούς για την Κύπρο.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ρε η Περσεφόνη ποια είναι,τα έμπλεξες με καμία ελλεεινίδα;;; :2funny:

Ξέρει αυτή  :uglystupid:

[size=20pt]PS: ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΟΪΚΑΣ και του Δ.Ν.Τ
   και των ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ.[/size]

Εγώ πάω για MAI TAI τώρα...

φιλάκια  :cheesy:

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
[size=18pt]
ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
[/size]

[
και εσείς Κύριε ΣΤΕΦΑΝΕ αν μπορείτε ας με ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ..

Αλλά μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε αφού δεν έχουμε τους ΦΑΚΕΛΟΥΣ..
και εσείς και εγώ..

ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΟΜΙΖΩ....

Ράφμαν , δεν νομίζω ότι έχεις σοβαρές θέσεις και επιχειρήματα ... Συνήθως βρίζεις τη παρούσα παρακμιακή δημοκρατία ή δημοκρατία σε εκτροπή , κατάντημα της παρούσας άθλιας πολιτικής τάξης . Το να αντιτίθεται κανείς στο παρόν καθεστώς δεν σημαίνει ότι δικαιώνεται η χούντα . Δεν υπάρχει λογική συνοχή σ' αυτό . Η λύση είναι η εγκαθίδρυση πραγματικής δημοκρατίας με ριζοσπαστικές συνταγματικές μεταρρυθμίσεις .

Ως προς τον φάκελο της Κύπρου πρόσεξε αυτό που θα πω .
Ο φάκελος της Κύπρου δεν δίδεται στη δημοσιότητα , γιατί με βάση τις καταθέσεις και τις μαρτυρίες που έχουν δοθεί στη σχετική επιτροπή της Βουλής , φαίνεται καθαρά ότι η κυπριακή καταστροφή δεν είναι αποτέλεσμα δήθεν συνωμοσιών σία και δεν συμμαζεύεται , όσο τραγικών κινήσεων και ευθυνών της ελληνικής πλευράς - της χούντας δηλαδή . Αν είσαι κάπως καλόπιστος δεν μπορείς παρά να παραδεχθείς ότι η περίφημη χούντα ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ . Επειδή αυτό έχει καταντήσει πάγια στρατηγική της ελληνικής πλευράς και έβγαινε το συμπέρασμα ότι η ελλάδα ακόμη και κάτω απο στρατοκρατικό καθεστώς ακολουθεί αυτή τη στρατηγική , για εθνικούς λόγους - να μην φανεί δηλαδή η ξεφτίλα μας και να συνεχίζονται τα παραμύθια με τη σία , η πολιτική τάξη αποφάσισε να μην δώσει το φάκελο στη δημοσιότητα , για να μην καμφθεί δήθεν το εθνικό φρόνημα . Εγώ αυτά ξέρω και σκέψου τα αντικειμενικά , όπως συνήθως δεν κάνεις ...

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ως προς τον φάκελο της Κύπρου πρόσεξε αυτό που θα πω .
Ο φάκελος της Κύπρου δεν δίδεται στη δημοσιότητα , γιατί με βάση τις καταθέσεις και τις μαρτυρίες που έχουν δοθεί στη σχετική επιτροπή της Βουλής , φαίνεται καθαρά ότι η κυπριακή καταστροφή δεν είναι αποτέλεσμα δήθεν συνωμοσιών σία και δεν συμμαζεύεται , όσο τραγικών κινήσεων και ευθυνών της ελληνικής πλευράς - της χούντας δηλαδή . Αν είσαι κάπως καλόπιστος δεν μπορείς παρά να παραδεχθείς ότι η περίφημη χούντα ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ . Επειδή αυτό έχει καταντήσει πάγια στρατηγική της ελληνικής πλευράς και έβγαινε το συμπέρασμα ότι η ελλάδα ακόμη και κάτω απο στρατοκρατικό καθεστώς ακολουθεί αυτή τη στρατηγική , για εθνικούς λόγους - να μην φανεί δηλαδή η ξεφτίλα μας και να συνεχίζονται τα παραμύθια με τη σία , η πολιτική τάξη αποφάσισε να μην δώσει το φάκελο στη δημοσιότητα , για να μην καμφθεί δήθεν το εθνικό φρόνημα . Εγώ αυτά ξέρω και σκέψου τα αντικειμενικά , όπως συνήθως δεν κάνεις ...
Δεν νομίζω,απλά έχουνε χεσμένη κ αυτοί την φωλιά τους,όχι μόνο οι Χουντικοί....

Αντικειμενικά καθαρά να το δεις.

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω ότι δεν τιμά κανέναν μας, να βρίζουμε έναν νεκρό. Οποιος και να είναι αυτός, ότι και να έχει κάνει στον βίο του.

Πιστεύω όμως ότι είναι δίκαιο να ξέρουμε τι έπραξε, για να μπορούμε να έχουμε άποψη.
Να μην πράξουμε τα ίδια δλδ.

Ειναι υπευθυνος για το πραξικοπημα, για τα γεγονοτα της κυπρου, για φυλακισμους, βασανιστηρια και ποσα αλλα. Τι να πουμε δηλαδη: "συγχωρεμενος ο μακαριτης?"

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε πολλα σκυλια και γατια μπηκαν στο σαιτ ....για μπαναρετε τα λιγο.....ειδικα τα σκυλια πρωτα..... :grin: :grin: :grin: :grin:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Δεν νομίζω,απλά έχουνε χεσμένη κ αυτοί την φωλιά τους,όχι μόνο οι Χουντικοί....

Αντικειμενικά καθαρά να το δεις.

Έχουν δημοσιευθεί καταθέσεις ανώτερων και ανώτατων αξιωματικών σε καίριες θέσεις της περιόδου της τουρκικής εισβολής . Αβίαστα προκύπτει το συμπέρασμα , και οι ίδιοι το παραδέχονται , ότι αποκλειστικός στόχος ήταν η μη στρατιωτική σύγκρουση με την τουρκία . Φοβόντουσαν την ήττα και ανεξέλεγκτες εξελίξεις . Τότε θα γινόντουσαν και εκτελέσεις , όπως έγιναν μετά την Μικρασιατική καταστροφή ...

Η πραγματική αλήθεια είναι λοιπόν τραγική . Η Ελλάδα δεν έχει τα κότσια συγκρουσθεί πραγματικά για να υπερασπίσει τα συμφέροντα της . Μετά το 1940 χάθηκε αυτή η ικανότητα . Δείτε και την τωρινή εθνική εξαθλίωση . Αλλά αυτό αντιστοιχεί σε ευθύνες όλων μας . Αντί για εθνική συνείδηση σήμερα ο καθένας προτιμά την εγωκεντρική του συνείδηση - εγώ , η γυναικούλα μου , η γκόμενα μου , οι πουτάνες της φυλής , τέλος τα παιδάκια  μου να είναι καλά και ας εξαφανιστεί η ελλάδα ... Αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα ...  

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Η πραγματική αλήθεια είναι λοιπόν τραγική . Η Ελλάδα δεν έχει τα κότσια συγκρουσθεί πραγματικά για να υπερασπίσει τα συμφέροντα της . Μετά το 1940 χάθηκε αυτή η ικανότητα . Δείτε και την τωρινή εθνική εξαθλίωση . Αλλά αυτό αντιστοιχεί σε ευθύνες όλων μας . Αντί για εθνική συνείδηση σήμερα ο καθένας προτιμά την εγωκεντρική του συνείδηση - εγώ , η γυναικούλα μου , η γκόμενα μου , οι πουτάνες της φυλής , τέλος τα παιδάκια  μου να είναι καλά και ας εξαφανιστεί η ελλάδα ... Αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα ...  

ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Επισκέπτης
και ας εξαφανιστεί η ελλάδα ...
ποια ελλαδα ρε μαλακες???
που ζειτε???
αντε βγειτε απο το ματριξ σας επιτελους..
εοκ υπαρχει,G20 & αλλοι συνασπισμοι..
παγκοσμιοποιηση λεμε..
θετε δεν θετε..
κλαψτε οσο σας καυλωνει..
δεν αλλαζει πλεον το κοζι..
& γιατι ελλαδα δηλαδη???
τι μαλακια ειναι αυτη???
τι σας πειραζει να εισαστε πολιτες του κοσμου???
δεν το αντεχετε???
ξυδακι τοπ..
οι λοιποι γυριστε στις σπηλιες σας..
πεθαναν τα συνορα,οι πατριδες,οι σημαιες & οτι αλλο πιστευατε..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
ποια ελλαδα ρε μαλακες???

& γιατι ελλαδα δηλαδη???
τι μαλακια ειναι αυτη???
τι σας πειραζει να εισαστε πολιτες του κοσμου???
δεν το αντεχετε???
ξυδακι τοπ..
οι λοιποι γυριστε στις σπηλιες σας..
πεθαναν τα συνορα,οι πατριδες,οι σημαιες & οτι αλλο πιστευατε..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

Καταρχήν μη γίνεσαι ράφμαν . Απομόνωσες μια φράση , ενώ υπήρχαν τόσα άλλα να δεις . Κατά δεύτερον δεν συγκρούονται το να είσαι πολίτης του κόσμου και να είσαι ταυτόχρονα και έλληνας . Όπως δεν συγκρούεται το να είσαι πολίτης και ταυτόχρονα ο γιάννης , ο κώστας κλπ. Η απόλυτη ισοπέδωση πάντα εξυπηρετεί τις εξουσίες ... Το λέω αυτό γιατί θέλεις να είσαι και αντιεξουσιαστής ...

Επισκέπτης
Καταρχήν μη γίνεσαι ράφμαν . Απομόνωσες μια φράση , ενώ υπήρχαν τόσα άλλα να δεις . Κατά δεύτερον δεν συγκρούονται το να είσαι πολίτης του κόσμου και να είσαι ταυτόχρονα και έλληνας . Όπως δεν συγκρούεται το να είσαι πολίτης και ταυτόχρονα ο γιάννης , ο κώστας κλπ. Η απόλυτη ισοπέδωση πάντα εξυπηρετεί τις εξουσίες ... Το λέω αυτό γιατί θέλεις να είσαι και αντιεξουσιαστής ...
τι να δω ρε???
την εθνικη σας συνειδηση???
στα παπαρια μου την εχω γραμμενη..
αυτοπροσδιορισου οπως σκατα σου καυλωνει..
αλλα κοψε την κλαψομουνιαση περι χαμενης πατριδας,συνειδησης & λοιπων παπαριων..
αυτα ειναι για τις αμοιβαδες..
γιατι ελληνας & οχι αθηναιος δηλαδη???
να φυγουν τωρα ολοι οι βλαχοι απο την αθηνα λοιπον..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom