Νέα

Η ζωή και το τέλος του δικτατορα Ιωαννίδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 864
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και ποια ειναι η ιστορια της πατριδας σου δηλαδη? ο συνωστισμος της σμυρνης?

πριν μιλαγες για το 85%, κρυφοεθνικιστες που γαλουχουνται απο την τιβι, εχει 85% ακροαματικοτητα το τηλεαστυ?
γιατι ρε κωλοτρυπιδη προχτες που ηταν η επετειος,δεν ανοιξατε θρεντ για τον τορπιλισμο της ελλης απο τα φιλαρακια σας τους ιταλους???
& αν τελικα ολοι οσοι μας εχουν γαμησει ειναι οχτροι μας,με ποιους θα ζησουμε ρε παλιομαλακες???
θα κλειδωθουμε μεσα στο μαντρι & δεν θα μιλαμε σε κανεναν οπως εκαναν οι αλβανοι επι χοτζα???

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
θα κλειδωθουμε μεσα στο μαντρι & δεν θα μιλαμε σε κανεναν οπως εκαναν οι αλβανοι επι χοτζα???
Γιατί όχι;;; :2funny:

Πας μη Ελλήν βάρβαρος ρεεε!! :rockon: :headbang2:

(Ποιος φιλόσοφος το είχε πει αυτό αλήθεια;;; )

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ποιας πατριδας ρε μαλακα???
της μεγαλης???αυτης μεχρι την αγκυρα???
της μικροτερης???αυτης μεχρι τους αγιους σαραντα???
της υπαρχουσας???
αυτης μεχρι πριν να σου δωσουν πισω τα φιλαρακια σου οι ιταλοι τα δωδεκανησα???
αυτης που ειχε καταφερει να φτιαξει ο μεγας αλεξανδρος???
σαλτα & γαμηθειτε λεμε..
μηπως θελεις & την μασσαλια που ιδρυσαν ελληνες???
τις πολεις της μαυρης θαλασσας θα τις αφησουμε στους ξενους???
τι μαλακες εισαστε ρε???
δεν υπαρχουν συνορα λεμε..
γκεγκε???
κλαψτε οσο θελετε..
στα παπαρια μου σας γραφω..
μαλακες γεννηθηκατε & ως φαινεται μαλακες θα ψοφησετε..
το οτι δεν μπηκα στον κοπο να μιλησω σε σενα, δειχνει οτι μαλλον εγω σε εχω συνδεδεμενο με τον πουτσο μου!

το να εισαι ηττοπαθης και αναξιοπρεπης και να δεχεσαι οτι σου πασαρουν για πραγματικοτητα, ειναι δικαιωμα σου! το να προσπαθεις να το επιβαλλεις στους αλλους που εχουν και τιμη και αξιοπρεπεια, ειναι βλακεια τουλαχιστο!

ζησε εσυ λοιπον στη σπηλια που σου ετοιμαζει η αγαπημενη σου παγκοσμιοποιηση και ασε οποιους γουσταρουν να ονειρευονται τη μεγαλη Ελλαδα αποκομμενη απο τον κακο χαμο που επιθυμουν οι παγκοσμιοποιητες! Ουτως η αλλως το ξερουμε καλα οτι πρωτοι καποιοι σαν εσενα θα τρεξουν να επανενταχθουν στην Ελληνικη πατριδα αν υλοποιηθουν οι ποθοι των δευτερων!

Υ.Γ. Μην παιρνεις απο αυτα που πουλας! Λες και δε ξερεις τι ποιοτητα σπρωχνεις κανεις....

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
γιατι ρε κωλοτρυπιδη προχτες που ηταν η επετειος,δεν ανοιξατε θρεντ για τον τορπιλισμο της ελλης απο τα φιλαρακια σας τους ιταλους???
& αν τελικα ολοι οσοι μας εχουν γαμησει ειναι οχτροι μας,με ποιους θα ζησουμε ρε παλιομαλακες???
δημοσιοσχετιστικο ειναι το ζητημα δηλαδη?

αγχωνεσαι μηπως και δεν εχεις καποιον να μιλας?

η περιπτωση να σε γαμανε αυτοι που μιλας και συ να κανεις οτι δεν καταλαβαινεις (οτι γινεται τωρα δηλαδη) και να τους χαμογελας κιολλας για να δειξεις οτι το απολαμβανεις, σε εξιταρει περισσοτερο?

Επισκέπτης
το οτι δεν μπηκα στον κοπο να μιλησω σε σενα, δειχνει οτι μαλλον εγω σε εχω συνδεδεμενο με τον πουτσο μου!

το να εισαι ηττοπαθης και αναξιοπρεπης και να δεχεσαι οτι σου πασαρουν για πραγματικοτητα, ειναι δικαιωμα σου! το να προσπαθεις να το επιβαλλεις στους αλλους που εχουν και τιμη και αξιοπρεπεια, ειναι βλακεια τουλαχιστο!

ζησε εσυ λοιπον στη σπηλια που σου ετοιμαζει η αγαπημενη σου παγκοσμιοποιηση και ασε οποιους γουσταρουν να ονειρευονται τη μεγαλη Ελλαδα αποκομμενη απο τον κακο χαμο που επιθυμουν οι παγκοσμιοποιητες! Ουτως η αλλως το ξερουμε καλα οτι πρωτοι καποιοι σαν εσενα θα τρεξουν να επανενταχθουν στην Ελληνικη πατριδα αν υλοποιηθουν οι ποθοι των δευτερων!

Υ.Γ. Μην παιρνεις απο αυτα που πουλας! Λες και δε ξερεις τι ποιοτητα σπρωχνεις κανεις....
ποια τιμη & αξιοπρεπεια ρε σουφρετοσουβλισμενε???
την απωλεσες πολλες φορες μεχρι τωρα..
τελευταια φορα σε πηραν παρτουζα στα ιμια..
ρουφα & κολυμπα λεμε..
τι εκανες τοτε ραφακι???
βγηκες στο συνταγμα να διαμαρτυρηθεις???
εφαγες τον κοντοπουτανο που ειπε ευχαριστω στον κλιντον μεσα απο το βημα της βουλης???
κοταρα εισαι που απλα κλαιγεσαι στο νετ..
τουλαχιστον οι δικοι μου εχουν φαει & μερικους απ οσους δεν γουσταρεις..
πουστρακια γεννηθηκατε & πουστρακια θα πεθανετε λεμε..
συνεχισε να μας διασκεδαζεις & περιμενε τον ΠΠ να παιξεις λιγο..

Επισκέπτης
δημοσιοσχετιστικο ειναι το ζητημα δηλαδη?

αγχωνεσαι μηπως και δεν εχεις καποιον να μιλας?

η περιπτωση να σε γαμανε αυτοι που μιλας και συ να κανεις οτι δεν καταλαβαινεις (οτι γινεται τωρα δηλαδη) και να τους χαμογελας κιολλας για να δειξεις οτι το απολαμβανεις, σε εξιταρει περισσοτερο?
με ταπωσες λεμε..
πηγαινω να βαρεσω καμια ενεση να στανιαρω ρε..
ρουφα ψωλετα..
ο ΠΠ ερχεται σε λιγο..

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ρουφα & κολυμπα λεμε..
τι εκανες τοτε ραφακι???
εφαγες τον κοντοπουτανο που ειπε ευχαριστω στον κλιντον μεσα απο το βημα της βουλης???

Kαι εσύ είσαι κατά των Αμερικανών ως αναρχικός λογικά,τί έκανες λοιπόν;;;

Καθαρίσανε οι αναρχικοί γκρίζους λύκους,τί θέλει να πει ο ποιητής;;;

Επισκέπτης
Kαι εσύ είσαι κατά των Αμερικανών ως αναρχικός λογικά,τί έκανες λοιπόν;;;

Καθαρίσανε οι αναρχικοί γκρίζους λύκους,τί θέλει να πει ο ποιητής;;;
τιποτε ρε..
μην ασχολεισαι..
δυσκολακια για εσενα..
το ραφακι ξερει τι λεω..

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ρουφα & κολυμπα λεμε..
τι εκανες τοτε ραφακι???
σιγα,ρε επαναστατη φονεα εσωτερικων εχθρων!

ποιον εφαγες? τον υπασπιστη του κοεμτζογλου, τους 4 της μαρφιν, τον γκιολια ή τον 15 χρονο αφγανο? γιατι καποιον υπευθυνο ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ γιαλαντζι επαναστατικη οργανωση εχει τολμησει να ακουμπησει!!!

και για το θεμα των ιμιων και τον ελια, ο κοσμος τους τιμωρησε οπως οριζει η δημοκρατια και οι διαδικασιες της! Και αν η πατριδοφιλια δεν καταπολεμουνταν με τοσο ζηλο απο ορισμενους απελευθερωμενους παπαρες που τυγχανει να εχουν και την εξουσια στα ΜΜΕ, ουτε ζωγραφιστο δε θα εβλεπε το μαξιμου ο ανεκδιηγητος Τσαντ με τον σαπιοκοιλια υπαρχηγο!

αλλα ειπαμε, το τρεντυ πουλαει , και τα ΖΩΑ το ψηφιζουν!

αν θεωρεις τον εαυτο σου σε αυτη την κατηγορια be my guest, εγω παντως νομιζω οτι εχει καταστει πληρως σαφες τοσο καιρο οτι αριστερα δεν ψηφιζω με οποιο προσωπειο και να παρουσιαστει!

Επισκέπτης
εγω παντως νομιζω οτι εχει καταστει πληρως σαφες τοσο καιρο οτι αριστερα δεν ψηφιζω με οποιο προσωπειο και να παρουσιαστει!
ξερουμε οτι εισαι μαλακας ρε & οτι ακομη ψηφιζεις..
διασκεδασε μας & αλλο..
απο το 74 μετρα..
οταν φτιαξεις την λιστα ελα να την συζητησουμε..
ερχεται ο ΠΠ σου σε λιγο..
δεν σε χυνω αλλο..

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
σιγα,ρε επαναστατη φονεα εσωτερικων εχθρων!

ποιον εφαγες? τον υπασπιστη του κοεμτζογλου, τους 4 της μαρφιν, τον γκιολια ή τον 15 χρονο αφγανο? γιατι καποιον υπευθυνο ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ γιαλαντζι επαναστατικη οργανωση εχει τολμησει να ακουμπησει!!!

και για το θεμα των ιμιων και τον ελια, ο κοσμος τους τιμωρησε οπως οριζει η δημοκρατια και οι διαδικασιες της! Και αν η πατριδοφιλια δεν καταπολεμουνταν με τοσο ζηλο απο ορισμενους απελευθερωμενους παπαρες που τυγχανει να εχουν και την εξουσια στα ΜΜΕ, ουτε ζωγραφιστο δε θα εβλεπε το μαξιμου ο ανεκδιηγητος Τσαντ με τον σαπιοκοιλια υπαρχηγο!

αλλα ειπαμε, το τρεντυ πουλαει , και τα ΖΩΑ το ψηφιζουν!

αν θεωρεις τον εαυτο σου σε αυτη την κατηγορια be my guest, εγω παντως νομιζω οτι εχει καταστει πληρως σαφες τοσο καιρο οτι αριστερα δεν ψηφιζω με οποιο προσωπειο και να παρουσιαστει!
Πάντως ο υπασπιτής του κοέμτζογλου ήτανε δοκάρι από τις γιαλατζί σημερινές ''επαναστατικές'' οργάνωσεις,δεν συμφωνείς;;;

Eεεε όχι κ πατριδοφιλία,για την Ελλάδα ξέρεις/έχεις προσέξει πόσες φορές το λέει ο Γιωργάκης στους λόγους του;;;

Σοβαρά τί ορίζεις ως πατριδοκτονία,το ότι τα ΜΜΕ κάνανε promotion στον ΓΑΠ μετά τον Καραμανλή παντώς σίγουρα όχι!!! :P

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ξερουμε οτι εισαι μαλακας ρε & οτι ακομη ψηφιζεις..
διασκεδασε μας & αλλο..
απο το 74 μετρα..
οταν φτιαξεις την λιστα ελα να την συζητησουμε..
ερχεται ο ΠΠ σου σε λιγο..
δεν σε χυνω αλλο..
κι εμεις ξερουμε οτι εισαι γατονι!

εισαι ο μονος που ακομη πιστευει οτι ειμαι ο ραφ!!!

Υ.Γ. Συμβουλη (ξανα),μην καταναλωνεις απο αυτα που πουλας! :2funny:

αντε μαζεψε τα χυσια σου τωρα γιατι ασπρισε το φορουμ  :2funny:

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
κι εμεις ξερουμε οτι εισαι γατονι!

εισαι ο μονος που ακομη πιστευει οτι ειμαι ο ραφ!!!

Υ.Γ. Συμβουλη (ξανα),μην καταναλωνεις απο αυτα που πουλας! :2funny:

αντε μαζεψε τα χυσια σου τωρα γιατι ασπρισε το φορουμ  :2funny:
Λάθος,από πριν έτσι ήτανε!!! :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom