SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Αυτός δεν ήτανε αναρχικός!!!
Για τους αναρχικούς που πολεμάνε το σύστημα κάνει λόγο ο πλε!!!
Εγώ τον πλέζουρα τον φαντάζομαι έτσι - σαν τον Άρη , με τα φυσεκλίκια του ...
Αυτός δεν ήτανε αναρχικός!!!
Για τους αναρχικούς που πολεμάνε το σύστημα κάνει λόγο ο πλε!!!
Εγώ τον πλέζουρα τον φαντάζομαι έτσι - σαν τον Άρη , με τα φυσεκλίκια του ...
ρε αει γαμησου & εσυ & η πατριδα σου & το κωλοπανο σας..
οι ανθρωποι αγαπανε τα παντα..
ολα τα ειδη αυτου του πλανητη..δεν περιοριζουν την αγαπη τους ουτε μεσα σε συνορα,ουτε με κριτηριο το χρωμα,την θρησκεια,την κουλτουρα,τον πολιτισμο κλπ..
Υ.Γ συνεχισε να παραληρεις "δημοκρατη" της πουτσας..
Μετριότης μετριοτήτων,θες πολύ δουλειά!!!Ποτέ δεν σου έχω απαντήσει στο ύφος που μου απαντάς εσύ. Απόψε όμως έχω λίγη ορεξούλα. Δεν είναι για χόρταση όμως...
Οπότε,
ΦΩΤΑ...
ΚΑΜΕΡΑ...
ΠΑΜΕ...
Μόλις το έκανα τσαμπέ και με μούνα που εσύ μόνο μαλακία έχεις τραβήξει... Κλάψε
Ναι. ΕΣΥ τι δουλειά έχεις, μου λες;
...στο κλπ βάζεις και το ποιά φανέλα φόρεσαν στο παρελθόν, εάν έχουν την ιδεολογία που σου γουστάρει και τέτοια, ε; Για αυτό και οι αγάπες με Μητρόπουλο, Σπανούλη Bajevic, εμένα...
ΥΓ: Ξανακλάψε
φιλαρακι, δε θα μου τον φας και αυτον! κανονισε την πορεια σου!ΥΓ: Ξανακλάψε
Ρε γμτ εσείς οι ακρομεσοδεξιοί νομίζω ότι γαμάτε καλύτερα γενικά,τυχαίο;;;Μόλις το έκανα τσαμπέ και με μούνα που εσύ μόνο μαλακία έχεις τραβήξει... Κλάψε
φιλαρακι, δε θα μου τον φας και αυτον! κανονισε την πορεια σου!
Ρε γμτ εσείς οι ακρομεσοδεξιοί νομίζω ότι γαμάτε καλύτερα γενικά,τυχαίο;;;
Αλλά ρε πούστη μου είστε πολύ επιδειξίες!!!
Κεντρώο,μετριοπαθές!!!Εσύ σκυλάκι τι είσαι βρε ? Αριστερό ή δεξιό ?
θα πας με την ντορα τωρα τυπε?Κεντρώο,μετριοπαθές!!!
Εσύ να πάρεις Novoselac που είναι και new entry. Εγώ τον ΠΠ.
Κεντρώο,μετριοπαθές!!!
Β.Λεβέντη!!!θα πας με την ντορα τωρα τυπε?
Γιατί καλέ;;;Ψιλοπηδάμε δηλ. ... Όχι βέβαια τις μουνάρες που πηδάνε οι δεξιοί , αλλά εντάξει ... Προς Παπαρήγα μεριά μην βρεθείς μόνο σκυλάκι γιατι μπαζοπήδουλο θα καταντήσεις ...
Ράφμαν , δεν νομίζω ότι έχεις σοβαρές θέσεις και επιχειρήματα ... Συνήθως βρίζεις τη παρούσα παρακμιακή δημοκρατία ή δημοκρατία σε εκτροπή , κατάντημα της παρούσας άθλιας πολιτικής τάξης . Το να αντιτίθεται κανείς στο παρόν καθεστώς δεν σημαίνει ότι δικαιώνεται η χούντα . Δεν υπάρχει λογική συνοχή σ' αυτό . Η λύση είναι η εγκαθίδρυση πραγματικής δημοκρατίας με ριζοσπαστικές συνταγματικές μεταρρυθμίσεις .
Ως προς τον φάκελο της Κύπρου πρόσεξε αυτό που θα πω .
Ο φάκελος της Κύπρου δεν δίδεται στη δημοσιότητα , γιατί με βάση τις καταθέσεις και τις μαρτυρίες που έχουν δοθεί στη σχετική επιτροπή της Βουλής , φαίνεται καθαρά ότι η κυπριακή καταστροφή δεν είναι αποτέλεσμα δήθεν συνωμοσιών σία και δεν συμμαζεύεται , όσο τραγικών κινήσεων και ευθυνών της ελληνικής πλευράς - της χούντας δηλαδή . Αν είσαι κάπως καλόπιστος δεν μπορείς παρά να παραδεχθείς ότι η περίφημη χούντα ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ . Επειδή αυτό έχει καταντήσει πάγια στρατηγική της ελληνικής πλευράς και έβγαινε το συμπέρασμα ότι η ελλάδα ακόμη και κάτω απο στρατοκρατικό καθεστώς ακολουθεί αυτή τη στρατηγική , για εθνικούς λόγους - να μην φανεί δηλαδή η ξεφτίλα μας και να συνεχίζονται τα παραμύθια με τη σία , η πολιτική τάξη αποφάσισε να μην δώσει το φάκελο στη δημοσιότητα , για να μην καμφθεί δήθεν το εθνικό φρόνημα . Εγώ αυτά ξέρω και σκέψου τα αντικειμενικά , όπως συνήθως δεν κάνεις ...
ποια τιμη & αξιοπρεπεια ρε σουφρετοσουβλισμενε???
την απωλεσες πολλες φορες μεχρι τωρα..
τελευταια φορα σε πηραν παρτουζα στα ιμια..
ρουφα & κολυμπα λεμε..
τι εκανες τοτε [size=20pt]ραφακι???[/size]
βγηκες στο συνταγμα να διαμαρτυρηθεις???
εφαγες τον κοντοπουτανο που ειπε ευχαριστω στον κλιντον μεσα απο το βημα της βουλης???
κοταρα εισαι που απλα κλαιγεσαι στο νετ..
τουλαχιστον οι δικοι μου εχουν φαει & μερικους απ οσους δεν γουσταρεις..
πουστρακια γεννηθηκατε & πουστρακια θα πεθανετε λεμε..
συνεχισε να μας διασκεδαζεις & περιμενε τον ΠΠ να παιξεις λιγο..
Σωστός,πολύ φτηνή δικαιολογία στα αυτία μας σε όλους εμάς τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ πράγματικα!!!"αποφάσισε να μην δώσει το φάκελο στη δημοσιότητα , για να μην καμφθεί
δήθεν το εθνικό φρόνημα"
ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΩ......
[size=20pt]
ΖΗΤΩ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ [/size]
με την ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"
ο ΠΠ ερχεται σε λιγο..
Σωστός,πολύ φτηνή δικαιολογία στα αυτία μας σε όλους εμάς τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ πράγματικα!!!
Το υ.γ. πολύ μου άρεσε!!!
Υπό άλλες συνθήκες δεν θα ήσουνα υπέρ Χούντας να υποθέσω;;;
Ασέ το περήφανο προλετάριο στον ύπνο του,μια χαρά κοιμάται!!!Η μουσική εξημερώνει τα ήθη και έτσι κάνω μια αφιέρωση στο περήφανο προλεταριάτο της πατρίδας μας με την ελπίδα να δικαιώσει κάποτε τις προσδοκίες σαν φορέας επαναστατικής αλλαγής ...