Τι ωραίες φώτο να βλέπεις έναν γερομπαμπαλή που κάλιστα θα μπορούσε να είναι ο παππούς τους να αγγαλιάζει τις κοπέλες
Γερομπαμπαλης λοιπόν ??
Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, για να μην πολυλογούμε. ΔΕν ειχα πρόβλημα να ποστάρω κάποιες φωτογραφίες μου λίγες σελίδες πρίν.
Θέλεις εσύ να ποστάρεις εσύ μερικές δικές σου ???
Εγώ λοιπον φαίνομαι γέρος κοιλαράς καραφλός και κακάσχημος. Επίσης απο το τρόπο που γράφω φαίνομαι αμόρφωτος ηλίθιος στενόμυαλος κλπ.
Αν εσύ στα 40 στα 45 η στα 50 σου είσαι λιγότερο ‘’γερομαπαμπαλης’’ από εμένα μαγκιά σου !!!
Θα είσαι όμως ?? Μμμμμ οι στατιστικές δεν βοηθάνε πάντως !!
Πάμε τώρα στην ουσία του post σου. Με μέμφεσαι και με ειρωνεύεσαι χωρίς να με ξέρεις φίλε. Αυτό σημαίνει ότι απλά είσαι αγενής !! Και από το ύφος σου φαίνεται ότι το διασκεδάζεις κιόλας που είσαι αγενής !!
Ο πιό εύκολος τρόπος να απαντήσει κανείς στην αγένεια είναι η αγένεια πάλι !!
Θα μπορούσα λοιπόν να σου απαντήσω '' Δεν έχει νόημα να παλεύει κανείς με τα γουρούνια, αυτός λερώνεται ενώ αυτά συνηθισμένα στη λάσπη το διασκεδάζουν''.
Μια τέτοια διαδικασία συνήθως καταλήγει στο λαικό ρητό ''καυγάς για το ποιός την έχει πιο μακριά'', που στον πραγματικό κόσμο μπορεί να έχει και κάποιο διακύβευμα όπως για παράδειγμα μια σπασμένη μούρη, αλλά στον ψηφιακό δεν έχει απολύτως κανένα διακύβευμα. Η μαγκιά στο internet έχει τόση αξία όση και τα λεφτά στο επιτραπέζιο monopoly.
Για αυτό λοιπόν το λόγο δεν θα σου απαντήσω με αγένεια. Ενας απο τους δασκάλους μου ο Μαχάτμα Γκάντι μου έμαθε ότι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις την αγένεια είναι η ευγένεια.
Εγώ ο γερομπαμπαλης λοιπόν, έχω να σου δώσω και λόγω ηλικίας κάποιες συμβουλές !!
Μην ζηλεύεις φιλαράκο !! Και ιδίως μην ζηλεύεις τύπους σαν εμένα !!
Τύποι σαν εμένα θα έπρεπε να ζηλεύουν εσένα !! Και ξέρεις γιατί ?? Γιατί θα έδιναν ότι μέχρι τώρα έχουν αποκτήσει με αντάλλαγμα την ηλικία σου. Διάβασε λίγο Φάουστ θα σε βοηθήσει !!
Εμένα πριν καμμιά εικοσαριά χρόνια περίπου που ήμουν στην ηλικία σου ( γύρω στα 30 υποθέτω ) με βοήθησε πολύ !! Επαψα να βλέπω το κόσμο γύρω μου μέσα από το παραμορφωτικό φακό της ζήλιας και του φθόνου.
Η ζήλια είναι γένους θηλυκού !! Ταιριάζει γάντι στις γυναίκες που τη φέρουν ως εγγενές χαρακτηριστικό στο DNA τους. Για αυτό και δεν υπάρχει πραγματική φιλία ανάμεσα στις γυναίκες !! Στους πραγματικούς άντρες όμως δεν ταιριάζει !!
Ενας ασφαλής σχετικά τρόπος για να καταλάβεις αν μιλάς με ένα μικρό παιδί η με ένα ολοκληρωμένο άντρα είναι το να αντιληφθείς το πως διαχειρίζεται το συναίσθημα της ζήλιας !!
Επίσης !!! Για να πάμε λίγο και στο γερομπαπαλης με την ηλικιακή επίφαση της λέξης !! Εχω πολλές φορές στη ζωή μου συναντήσει νεότατους ανθρώπους γεμάτους όρεξη για ζωή στα 70 και στα 80 τους. Οπως επίσης έχω συναντήσει πολλές φορές στη ζωή μου γηραιότατους ανθρώπους 25 ετών που βαριόντουσαν ακόμη και να αναπνεύσουν.
Τι πάει να πεί αυτό κοντολογίς ?? Οτι μετά τα 18, όπου ο άνθρωπος έχει βιολογικά ολοκληρώσει την ανάπτυξή του, γέρος είναι όποιος μένει σε μια ηλικία η μια κατάσταη παραπάνω χρόνο από όσο πρέπει !!! Οποιος δεν εξελίσεται!! Κάποιοι αυτό το συνειδητοποιούν νωρίς, και χρησιμοποιώντας το ελιξήριο αυτό που λέγεται έμπνευση και δημιουργία, μένουν νέοι μέχρι να πεθάνουν σε μεγάλη ηλικία. Πίστεψέ με είναι τεράστια ευτυχία να πεθαίνεις νέος με την παραπάνω έννοια.
Φιλικές συμβουλές, τροφή για σκέψη, από ένα γερομαπαλη που αντί να πίνει στα 45 η στα 50 του ούζα κάτω από ένα πλάτανο, σκάβει τη ψυχή του και το μυαλό του ταξιδεύοντας στα λίγα μέρη που μέχρι τώρα δεν έχει δεί.
Και που ναι μεν αρέσκεται στα πεντάστερα ξενοδοχεία, αλλά τον γοητεύει επίσης να κοιμάται νοσταλγικά πάνω σε πάγκους αεροδρομίων όπως έκανε όταν ταξίδευε ως φοιτητής.
Οι Αγγλοι που κεντρικό στοιχείο στη κουλτούρα τους έχουν την απλότητα και την πρακτικότητα το λένε απλά, ''GET A LIFE''.
Οταν το πετύχεις αυτό θα κοιτάζεις τύπους σαν εμένα ως μουσιακά εκθέματα. Και τα μουσιακά εκθέματα δεν τα ζηλεύεις !! Απλά μαθαίνεις απο αυτά !!
Φιλικά πάντα
Keep walking !!!