Νέα

Η Ταιλάνδη σε εικόνες !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 174K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Παραθέτω δείγμα ενός  ειδικού ανατολίτικου ''ελιξηρίου'' που βοηθάει στη διατήρηση της νεότητος και στην θεραπεία από πάσα νόσο και πάσα μαλακία !!! :grin: :grin:

Προσοχή όμως !!! Η υπερδοσολογία μπορεί να απλά να σε στείλει !!! :grin: :grin:

Αλλά σίγουρα θα είναι ωραίος θάνατος !!! :grin: :grin:

Παλιά γιαπωνέζικη παροιμία απ οτη θητεία μου στο Τόκυο, με μια έστω κάποια μικρή συνάφεια. ''Καλύτερα να πεθάνω σα διαμάντι παρά να ζήσω σαν άνθρακας''  :hi: :hi:

Συνημμένα

• 20141213_014623.jpg
    20141213_014623.jpg
    125,1 KB · Εμφανίσεις: 136
  • 20141213_011429.jpg
    20141213_011429.jpg
    56,1 KB · Εμφανίσεις: 86
  • Like
Αντιδράσεις: 968
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Παραθέτω δείγμα ενός  ειδικού ανατολίτικου ''ελιξηρίου'' που βοηθάει στη διατήρηση της νεότητος και στην θεραπεία από πάσα νόσο και πάσα μαλακία !!! :grin: :grin:

Παλιά γιαπωνέζικη παροιμία απ οτη θηταία μου στο Τόκυο, με μια έστω κάποια μικρή συνάφεια. ''Καλύτερα να πεθάνω σα διαμάντι παρά να ζήσω σαν άνθρακας''  :hi: :hi:

Μύστη αυτές τις γκομενίτσες πώς τις χτύπησες? Πληρωμένες με κονέ?

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τη θετική ανταπόκριση στα ποστ μου.

Ο μόνος λόγος που δεν αναφέρομαι στον καθένα ξεχωριστά είναι για εξοικονόμηση χώρου !!

Να είστε όλοι καλά !! :hi: :hi: :hi:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.115
Πόντοι
6.796
Ενα έτερο ''αριστούργημα'' στο ίδιο ξενοδοχείο !!!

Δυνατό..  :wanker:

Αλλά ρε τύπε Mindreader πολλά λεφτά πρέπει να χαλάς στα ταξιδάκια αυτά.. αφου σου περισσεύουν με γεία σου με χαρά σου.. καλά να παιρνάς πάντα..  :hi:

john_tsi4

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2016
Like
46
Πόντοι
1
να περνας παντα καλα αρχηγε!!! :dancing: :kneel:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656

Παλιά γιαπωνέζικη παροιμία απ οτη θηταία μου στο Τόκυο, με μια έστω κάποια μικρή συνάφεια. ''Καλύτερα να πεθάνω σα διαμάντι παρά να ζήσω σαν άνθρακας''  :hi: :hi:
μια κ πιασαμε τις ξενες παροιμιες σου βαζω μια που σου πεφτει κουτι(με την καλη εννοια)
τυπε μιντ εισαι 
"Γνωστός σαν παρδαλό σκυλί." ;)
Γερμανικά: Bekannt wie ein bunter Hund. :s&m_3:
υγ κι εγω επισης  :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Δυνατό..  :wanker:

Αλλά ρε τύπε Mindreader πολλά λεφτά πρέπει να χαλάς στα ταξιδάκια αυτά.. αφου σου περισσεύουν με γεία σου με χαρά σου.. καλά να παιρνάς πάντα..  :hi:
το χωμα θα τα φαει τυπε... :hi:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Μύστη αυτές τις γκομενίτσες πώς τις χτύπησες? Πληρωμένες με κονέ?

Πληρωμένες απο ένα μπαρ. Αντε να τη ξαναγραψω την ιστορία μια και ρωτάς. Την έχω αναφέρει σε άλλο thread, όσοι την έχουν διαβάσει απλά τη παραλείπουν !!

Πάταγια 2014. Στο agogo πίσω απο τη second στο ύψος του mike center ( ουσιαστικά κάτω μερος του soi buakao ) είχε αναδουλειές. Οι πελατες σχετικά λίγοι. Εγώ ένας απο τους καλύτερους γιατί αφενος είχα φορτωσει με bar fine και τη προηγούμενη και αφετερου αν και δεν πολυέπινα κέρναγα τα κοριτσια κατά τη προσφιλή μου τακτική ( 130 baht η πορτοκαλάδα ) κάνοντας κέφι και κυρίως αρκετά ανω του μετριου καταναλωση.

Ακόμη και τα καλά "κομματια " ο αφρός δεν είχε φορτωθεί. Και η μαμασαν είχε αγριέψει. Σε δυο περιπτώσεις που πελάτες φύγανε εχοντας καταναλώσει μονο μια μπύρα και χωρις φορτωτική τις κοπέλες που ηταν μαζί τους τις πήρε ο διάολος.

Οταν ηρθε η μαμασαν κοντά να μου αλλάξει τη τσάνγκ που ειχε τελείωσει τη ρωτησα.
Εγώ. Mamasan. Relax what's the problem??
Mamasan. Problem !! Girls Big problem!! They ask 2000 baht short time. Farangs lough and go. Farangs no stupid.This way no drinks nο bar fine no man for them, girls go sleep. Farangs never back again. Stupid girls loose customers
Eγω. Okay mamasan i understand. But girls try make more money.
Mamasan. This way girls make no money !! Stupid girls. You farang what plan tonight ??
Εγώ. I dont know.
Manasan. I know for you. Which two girls you like more ??
Εγω. Why mamasan ??
Mamasan. I make you special offer. 50% discount. Two girls for price of one only long time.understand ??
Εγω. Νο.
Mamasan.700 barfine  and 3800 baht for 2 girls. Two of them you choose understand ??
Και να ήθελα δεν θα μπορουσα να μην understand.Αλλα έκανα το δύσκολο.

Εγω. Mamasan 4500 baht a lot of money. I can not.
Mamasan. 4200 last price no less you want or not farang ??
Eγω. Okay but i choose girls.
Mamasan.You choose but only if they not drink now with customer okay ??
Εγω. Οkay but you tell them.
price
Διάλεξα τη σααι και την γιν. Φύγαμε και πήγαμε λίγο απο το stones  που μου άρεσε και είχα βγάλει vip pas και πλήρωνα με 50% εκπτωση.

Εκεί κάτσαμε περίπου μια ώρα ακομη μέχρι τις 2:00 περίπου. Σε κάποια φάση οι σερβιτορες την έπεσαν στις δικες μου και δεν καταλαβα γιατί στην αρχή. Μετά ήρθε ένας πιο μεγάλος ( αυτός που μου ειχε προτεινει και ειχα βγάλει τη vip cart ,) και μου εξήγησε ""sir your ladies suck prohibited smoke, police big big problem you know"".Τον καθησυχασα λέγoντάς του "okay no more smoke , relax". Τα είπε και ένα χέρι στα ταυλανδέζικα στις δικες μου και αυτες αν και στην αρχη λεγανε μαλακίες μαζευτηκαν.

Να μη τα πολυλογώ. Γυρίσαμε στο ξενοδοχείο και εγώ ο συνήθως long time μαλακοαγαπούλης ανεδειχθην σε πορνοσταρ.Ακομη θυμάμαι πως χοροπήδαγαν πάνω στο καβλί μου και κυρίως πως φτιαχνοντουσαν μεταξυ τους με εμένα αναμεσα. Πρέπει να έκανα ντους 4 η 5 φορές εκείνο το βράδι. Πόνεσε το καβλί μου στη κυριολεξία. Είναι ζήτημα αν κοιμήθηκα 2 ώρες. Και οι δυο τους συνδυαάζονταν καλά και έβγαζαν μια ενεργεια τρομερή. Ισως οι μπάφοι που είχαν τραβήξει πριν τους έδειναν αυτή την ενέργεια.

Το μεσημερι βέβαια γυρω στις 1:00 μου επεφύλασε ένα σίγκριο. Η saai ειχε μπει για ντους
και συνειδητοποιησα ότι η γιν απλά δεν ξύπναγε. Τι την κούναγα τι σκαμπίλια τι της φωναζα τίποτα. Τις σήκωνα το χέρι κσι επεφτε στο κρεβατι ξερό σα ξύλο. Οταν επιπλέον πρόσεξα ότι τα χειλη της είχαν ελαφρώς μελανιασει τοτε πρσγματικά πρεπει να πώ ότι χέστηκα.

Φώναξα την saai απο το μπανιο φωναζοντας "gin no good we need call doctor"". Απάντηση ""Noooooo no call, me doctor  give medicin"".
Εβγαλε από τη τσάντα της ένα μικρό κυλινδρικό φυαλίδιο κάτι σαν τα πσλιά vicks για το ξεβούλωμα της μυτης αν θυμούνται οι παλιοι. Το έβαλε μέσα στη μύτη της γιν η οποία βγαζοντας ένα μικρό αναστεναγμό  ξύπνησε.  Το στομάχι μου  γύρισε στη θέση του. κσι η γιν μπήκε για μπάνιο. Απο περιέργεια μύρισα αυτή τη μαλακία και για 2-3 δευτερόλεπτα έννοιωσα λες και είχε πάρει φωτιά ολο μου το ανσπνευστικό σύστημα. Τα μάτια μου ετρεχαν αλλά λίγο αργότερα αισθάνθηκα σαφως καλύτερα ενώ πριν ήμουν ράκος.

Τις πλήρωσα και τις γύρισα μια μια με το μηχανάκι στο soi buakao και πήγα για πρωινό στο kisses restaurant στη second. Η σααι ( τη πηγα δευτερη ) ήρθε για πρωινό μαζι μου. Με  παρακαλεσε " please no say mamasan about smoke. Big problem for us understand ??".Κατάλαβα και τις ειπα okay.

Σίγουρα θα το θυμάμαι αυτό το βράδι.
Αλλά και σίγουρα δε θα το ξανακάνω.
Γενικά το συμπέρασμα ηταν οτι καλό ειναι να μη σε τρώει ο κωλος σου με περίεργες και ασυνήθιστες κσταστασεις.
Η τουλάχιστον να είσαι προετοιμασμένος για αυτές !!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
:coffee:
Πληρωμένες απο ένα μπαρ. Αντε να τη ΄ξαναγ΄ραψω την ιστορία μια και ρωτάς. Την έχω αναφέρει σε άλλο thread, όσοι την έχουν διαβάσει απλά τη παραλείπουν !!

Πάταγια 2014. Στο agogo πίσω απο τη second στο ύψος του mike center ( ουσιαστικά κάτω μερος του soi buakao ) είχε αναδουλειές. Οι πελατες σχετικά λίγοι. Εγώ ένας απο τους καλύτερους γιατί αφενος είχα φορτωσει με bar fine και τη προηγούμενη και αφετερου αν και δεν πολυέπινα κέρναγα τα κοριτσια κατά τη προσφιλή μου τακτική ( 130 baht η πορτοκαλάδα ) κάνοντας κέφι και κυρίως αρκετά ανω του μετριου καταναλωση.

Ακόμη και τα καλά "κομματια " ο αφρός δεν είχε φορτωθεί. Και η μαμασαν είχε αγριέψει. Σε δυο περιπτώσεις που πελάτες φύγανε εχοντας καταναλώσει μονο μια μπύρα και χωρις φορτωτική τις κοπέλες που ηταν μαζί τους τις πήρε ο διάολος.

Οταν ηρθε η μαμασαν κοντά να μου αλλάξει τη τσάνγκ που ειχε τελείωσει τη ρωτησα.
Mamasan. Problem !! Girls Big problem!! They ask 2000 baht short time. Farangs lough and go. Farangs no stupid.This way no drinks nο bar fine no man for them, girls go sleep. Farangs never back again. Stupid girls loose customers
Mamasan. This way girls make no money !! Stupid girls. You farang what plan tonight ??
Εγώ. I dont know.
Εγω. Why mamasan ??
Mamasan. I make you special offer. 50% discount. Two girls for price of one only long time.understand ??
Εγω. Νο.
Mamasan.700 barfine  and 3800 baht for 2 girls. Two of them you choose understand ??

price
Διάλεξα τη σααι και την γιν. Φύγαμε και πήγαμε λίγο απο το stones  που μου άρεσε και είχα βγάλει vip pas και πλήρωνα με 50% εκπτωση.

Εκεί κάτσαμε περίπου μια ώρα ακομη μέχρι τις 2:00 περίπου. Σε κάποια φάση οι σερβιτορες την έπεσαν στις δικες μου και δεν καταλαβα γιατί στην αρχή. Μετά ήρθε ένας πιο μεγάλος ( αυτός που μου ειχε προτεινει και ειχα βγάλει τη vip cart ,) και μου εξήγησε ""sir your ladies suck prohibited smoke, police big big problem you know"".Τον καθησυχασα λέγoντάς του "okay no more smoke , relax". Τα είπε και ένα χέρι στα ταυλανδέζικα στις δικες μου και αυτες αν και στην αρχη λεγανε μαλακίες μαζευτηκαν.

Να μη τα πολυλογώ. Γυρίσαμε στο ξενοδοχείο και εγώ ο συνήθως long time μαλακοαγαπούλης ανεδειχθην σε πορνοσταρ.Ακομη θυμάμαι πως χοροπήδαγαν πάνω στο καβλί μου και κυρίως πως φτιαχνοντουσαν μεταξυ τους με εμένα αναμεσα. Πρέπει να έκανα ντους 4 η 5 φορές εκείνο το βράδι. Πόνεσε το καβλί μου στη κυριολεξία. Είναι ζήτημα αν κοιμήθηκα 2 ώρες. Και οι δυο τους συνδυαάζονταν καλά και έβγαζαν μια ενεργεια τρομερή. Ισως οι μπάφοι που είχαν τραβήξει πριν τους έδειναν αυτή την ενέργεια.

Το μεσημερι βέβαια γυρω στις 1:00 μου επεφύλασε ένα σίγκριο. Η saai ειχε μπει για ντους
και συνειδητοποιησα ότι η γιν απλά δεν ξύπναγε. Τι την κούναγα τι σκαμπίλια τι της φωναζα τίποτα. Τις σήκωνα το χέρι κσι επεφτε στο κρεβατι ξερό σα ξύλο. Οταν επιπλέον πρόσεξα ότι τα χειλη της είχαν ελαφρώς μελανιασει τοτε πρσγματικά πρεπει να πώ ότι χέστηκα.

Φώναξα την saai απο το μπανιο φωναζοντας "gin no good we need call doctor"". Απάντηση ""Noooooo no call, me doctor  give medicin"".
Εβγαλε από τη τσάντα της ένα μικρό κυλινδρικό φυαλίδιο κάτι σαν τα πσλιά vicks για το ξεβούλωμα της μυτης αν θυμούνται οι παλιοι. Το έβαλε μέσα στη μύτη της γιν η οποία βγαζοντας ένα μικρό αναστεναγμό  ξύπνησε.  Το στομάχι μου  γύρισε στη θέση του. κσι η γιν μπήκε για μπάνιο. Απο περιέργεια μύρισα αυτή τη μαλακία και για 2-3 δευτερόλεπτα έννοιωσα λες και είχε πάρει φωτιά ολο μου το ανσπνευστικό σύστημα. Τα μάτια μου ετρεχαν αλλά λίγο αργότερα αισθάνθηκα σαφως καλύτερα ενώ πριν ήμουν ράκος.

Τις πλήρωσα και τις γύρισα μια μια με το μηχανάκι στο soi buakao και πήγα για πρωινό στο kisses restaurant στη second. Η σααι ( τη πηγα δευτερη ) ήρθε για πρωινό μαζι μου. Με  παρακαλεσε " please no say mamasan about smoke. Big problem for us understand ??".Κατάλαβα και τις ειπα okay.

Γενικά το συμπέρασμα ηταν οτι καλό ειναι να μη σε τρώει ο κωλος σου με περίεργες και ασυνήθιστες κσταστασεις.
:coffee:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Πληρωμένες απο ένα μπαρ. Αντε να τη ΄ξαναγ΄ραψω την ιστορία μια και ρωτάς. Την έχω αναφέρει σε άλλο thread, όσοι την έχουν διαβάσει απλά τη παραλείπουν !!

Εγώ. I dont know.
Εγω. Why mamasan ??
Εγω. Νο.

price

Τρελό σκηνικό ρε παίχτη! Ξεροχύνω! Η τιμή σε ευρώ δηλαδή πόσο σου κόστισε για τα 2 τεμάχια?

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Η πατάγια απο το roof garden του Hilton !!

Ομορφη θεα !!

Συνημμένα

• 20160806_232628.jpg
    20160806_232628.jpg
    59,5 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 20160806_232242.jpg
    20160806_232242.jpg
    40,1 KB · Εμφανίσεις: 25
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Τρελό σκηνικό ρε παίχτη! Ξεροχύνω! Η τιμή σε ευρώ δηλαδή πόσο σου κόστισε για τα 2 τεμάχια?

Δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς !! Το ευρώ έδινε 42 μπατ τότε. Οποτε 4200 στο αρχικό μαγαζί ήταν 100 ευρώ.

ΤΟ μπουκάλι ουίσκι με την vip κάρτα στο αλλο μαγαζί to Stones άλλα 1500 μπατ δηλαδή άλλα 37 περίπου ευρώ.

Βάλε και κάτι υπόλοιπα χοντρικά 150 ευρώ πρέπει να πήγε σύνολο !!

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Γυρίζοντας μέσω ντόχα ( κατάρ ) στο αεροδρόμιο είχα τη τύχη να δώ κάτι οχήματα που μάλλον θα κάνουμε καιρό να τα ξαναδούμε Ελλάδα !!

Συνημμένα

• 20160812_124226.jpg
    20160812_124226.jpg
    85,5 KB · Εμφανίσεις: 39
  • 20160812_151951.jpg
    20160812_151951.jpg
    83,5 KB · Εμφανίσεις: 44
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αυτά και τέρμα, γιατί οι φωτογραφίες εχουν τον ατελείωτο και κουράστηκα !!

Ευχαριστώ και πάλι ολους τους φίλους για τα θετικά τους σχόλια στα ποστ μου !!

Οποτε βρώ χρόνο θα σκανάρω τις αναλογικές φωτογραφιες απο Νοτιο Αμερική που κάποιοι άλλοι φίλοι μου έχουν ζητήσει.

Μέχρι τότε !! Καλά ταξίδια σε όλους !!! :hi: :hi: :hi: :hi:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Αντε άλλο ένα καλό, γιατί πολύ στη φιλοσοφία το ρίξαμε  !!! :grin: :grin:

Πραγαμτικα σε ευχαριστω για το νημα! Παρα πολυ χρησιμο!

2 ερωτησεις

οταν τις πηδας συναθλητη, τις κανεις γλειφομουνι?? Τις φιλας στο στομα?? Τια σφηνεις να σου περνουν τσιμπουκι καποτα?

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Πραγαμτικα σε ευχαριστω για το νημα! Παρα πολυ χρησιμο!

2 ερωτησεις

οταν τις πηδας συναθλητη, τις κανεις γλειφομουνι?? Τις φιλας στο στομα?? Τια σφηνεις να σου περνουν τσιμπουκι καποτα?

Εξαρτάται πως θα με ''εμπνεύσουν'' !! :grin: :grin:

Το ακα τσιμπούκι συνήθως ναί !!!

Για τα υπόλοιπα, γενικά μιλώντας !!! Τις πουτάνες όχι !! Τις γκόμενες ναί !!!

Το θεωρώ μαλακία να διακινδυνεύσεις την υγεία σου για τη γκάβλα της στιγμής !!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Εξαρτάται πως θα με ''εμπνεύσουν'' !! :grin: :grin:

Το ακα τσιμπούκι συνήθως ναί !!!

Για τα υπόλοιπα, γενικά μιλώντας !!! Τις πουτάνες όχι !! Τις γκόμενες ναί !!!

Το θεωρώ μαλακία να διακινδυνεύσεις την υγεία σου για τη γκάβλα της στιγμής !!

συμφωνω απολυτως

παιζουν ξενοδοχεια καλα  που εχει πελατησες , οχι πουτανεσ, που παιζει να τισ πηδηξεισ?

ειναι τιπποτα στανταρ ξενοδοχεια που παιζεται τετοιο παιχνιδι?? ξερεισ να μασ πεισ?

axortagos3

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2013
Like
14
Πόντοι
0

Συνημμένα

• 10437787_10207159644023125_1792501370082025164_n.jpg
    10437787_10207159644023125_1792501370082025164_n.jpg
    69,1 KB · Εμφανίσεις: 53