Μύστη αυτές τις γκομενίτσες πώς τις χτύπησες? Πληρωμένες με κονέ?
Πληρωμένες απο ένα μπαρ. Αντε να τη ξαναγραψω την ιστορία μια και ρωτάς. Την έχω αναφέρει σε άλλο thread, όσοι την έχουν διαβάσει απλά τη παραλείπουν !!
Πάταγια 2014. Στο agogo πίσω απο τη second στο ύψος του mike center ( ουσιαστικά κάτω μερος του soi buakao ) είχε αναδουλειές. Οι πελατες σχετικά λίγοι. Εγώ ένας απο τους καλύτερους γιατί αφενος είχα φορτωσει με bar fine και τη προηγούμενη και αφετερου αν και δεν πολυέπινα κέρναγα τα κοριτσια κατά τη προσφιλή μου τακτική ( 130 baht η πορτοκαλάδα ) κάνοντας κέφι και κυρίως αρκετά ανω του μετριου καταναλωση.
Ακόμη και τα καλά "κομματια " ο αφρός δεν είχε φορτωθεί. Και η μαμασαν είχε αγριέψει. Σε δυο περιπτώσεις που πελάτες φύγανε εχοντας καταναλώσει μονο μια μπύρα και χωρις φορτωτική τις κοπέλες που ηταν μαζί τους τις πήρε ο διάολος.
Οταν ηρθε η μαμασαν κοντά να μου αλλάξει τη τσάνγκ που ειχε τελείωσει τη ρωτησα.
Εγώ. Mamasan. Relax what's the problem??
Mamasan. Problem !! Girls Big problem!! They ask 2000 baht short time. Farangs lough and go. Farangs no stupid.This way no drinks nο bar fine no man for them, girls go sleep. Farangs never back again. Stupid girls loose customers
Eγω. Okay mamasan i understand. But girls try make more money.
Mamasan. This way girls make no money !! Stupid girls. You farang what plan tonight ??
Εγώ. I dont know.
Manasan. I know for you. Which two girls you like more ??
Εγω. Why mamasan ??
Mamasan. I make you special offer. 50% discount. Two girls for price of one only long time.understand ??
Εγω. Νο.
Mamasan.700 barfine and 3800 baht for 2 girls. Two of them you choose understand ??
Και να ήθελα δεν θα μπορουσα να μην understand.Αλλα έκανα το δύσκολο.
Εγω. Mamasan 4500 baht a lot of money. I can not.
Mamasan. 4200 last price no less you want or not farang ??
Eγω. Okay but i choose girls.
Mamasan.You choose but only if they not drink now with customer okay ??
Εγω. Οkay but you tell them.
price
Διάλεξα τη σααι και την γιν. Φύγαμε και πήγαμε λίγο απο το stones που μου άρεσε και είχα βγάλει vip pas και πλήρωνα με 50% εκπτωση.
Εκεί κάτσαμε περίπου μια ώρα ακομη μέχρι τις 2:00 περίπου. Σε κάποια φάση οι σερβιτορες την έπεσαν στις δικες μου και δεν καταλαβα γιατί στην αρχή. Μετά ήρθε ένας πιο μεγάλος ( αυτός που μου ειχε προτεινει και ειχα βγάλει τη vip cart ,) και μου εξήγησε ""sir your ladies suck prohibited smoke, police big big problem you know"".Τον καθησυχασα λέγoντάς του "okay no more smoke , relax". Τα είπε και ένα χέρι στα ταυλανδέζικα στις δικες μου και αυτες αν και στην αρχη λεγανε μαλακίες μαζευτηκαν.
Να μη τα πολυλογώ. Γυρίσαμε στο ξενοδοχείο και εγώ ο συνήθως long time μαλακοαγαπούλης ανεδειχθην σε πορνοσταρ.Ακομη θυμάμαι πως χοροπήδαγαν πάνω στο καβλί μου και κυρίως πως φτιαχνοντουσαν μεταξυ τους με εμένα αναμεσα. Πρέπει να έκανα ντους 4 η 5 φορές εκείνο το βράδι. Πόνεσε το καβλί μου στη κυριολεξία. Είναι ζήτημα αν κοιμήθηκα 2 ώρες. Και οι δυο τους συνδυαάζονταν καλά και έβγαζαν μια ενεργεια τρομερή. Ισως οι μπάφοι που είχαν τραβήξει πριν τους έδειναν αυτή την ενέργεια.
Το μεσημερι βέβαια γυρω στις 1:00 μου επεφύλασε ένα σίγκριο. Η saai ειχε μπει για ντους
και συνειδητοποιησα ότι η γιν απλά δεν ξύπναγε. Τι την κούναγα τι σκαμπίλια τι της φωναζα τίποτα. Τις σήκωνα το χέρι κσι επεφτε στο κρεβατι ξερό σα ξύλο. Οταν επιπλέον πρόσεξα ότι τα χειλη της είχαν ελαφρώς μελανιασει τοτε πρσγματικά πρεπει να πώ ότι χέστηκα.
Φώναξα την saai απο το μπανιο φωναζοντας "gin no good we need call doctor"". Απάντηση ""Noooooo no call, me doctor give medicin"".
Εβγαλε από τη τσάντα της ένα μικρό κυλινδρικό φυαλίδιο κάτι σαν τα πσλιά vicks για το ξεβούλωμα της μυτης αν θυμούνται οι παλιοι. Το έβαλε μέσα στη μύτη της γιν η οποία βγαζοντας ένα μικρό αναστεναγμό ξύπνησε. Το στομάχι μου γύρισε στη θέση του. κσι η γιν μπήκε για μπάνιο. Απο περιέργεια μύρισα αυτή τη μαλακία και για 2-3 δευτερόλεπτα έννοιωσα λες και είχε πάρει φωτιά ολο μου το ανσπνευστικό σύστημα. Τα μάτια μου ετρεχαν αλλά λίγο αργότερα αισθάνθηκα σαφως καλύτερα ενώ πριν ήμουν ράκος.
Τις πλήρωσα και τις γύρισα μια μια με το μηχανάκι στο soi buakao και πήγα για πρωινό στο kisses restaurant στη second. Η σααι ( τη πηγα δευτερη ) ήρθε για πρωινό μαζι μου. Με παρακαλεσε " please no say mamasan about smoke. Big problem for us understand ??".Κατάλαβα και τις ειπα okay.
Σίγουρα θα το θυμάμαι αυτό το βράδι.
Αλλά και σίγουρα δε θα το ξανακάνω.
Γενικά το συμπέρασμα ηταν οτι καλό ειναι να μη σε τρώει ο κωλος σου με περίεργες και ασυνήθιστες κσταστασεις.
Η τουλάχιστον να είσαι προετοιμασμένος για αυτές !!