Νέα

Η Ταιλάνδη σε εικόνες !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Αλωστε πως να εκτιμήσεις την απόλαυση της βρωμιάς αν δεν κρατάς κάποιο κομμάτι καθαρό μέσα σου ??!! Η πως να εκτιμήσεις την απόλαυση της καθαρότητας αν πριν δεν έχεις βιώσει στο πετσί σου τη βρωμιά ??  Ετσι παλινδρομώ χρόνια ανάμεσα στον Μπουκόβσκι και τον Επίκουρο αντλώντας όμως ιδιαίτερη απόλαυση στα πρότυπα του Αρίστιππου πάντα !!!

Και μπαίνοντας ο διάολος τότε πάλι μέσα μου με έκανε να αναρωτηθώ !! ''Μήπως μετατρέπομαι σταδιακά σε Πιρφόρο ??''

Μμμμμ μπορεί δεν ξέρω !! Θα δείξει !! Ακόμη και έτσι να είναι όμως θα είμαι ο πιο ασφαλής πιρφόρος. Μια και το αντικείμενο της πιρφορίας μου βρίσκεται 12.640 χιλιομετρα μακριά !!

Αυτά απο εμένα. Ελπίζω να βοήθησα με τη σειρά μου κάποιους νέους ταξιδιώτες, όπως εγώ βοηθήθηκα απο τα posts των πιο παλιών φίλων.

Καλά ταξίδια σε όλους. :hi: :hi: :hi: :hi:

Ευχαριστούμε... τίποτε άλλο!  :hi:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.133
Πόντοι
2.266
Τη δεύτερη χρονιά που πήγα στη Ταιλάνδη κάπου την πάτησα άσχημα με μια κοπέλα !!

Τα έιχε όλα !! Ηταν έξυπνη μορφωμένη πανέμορφη ( πρώην μανεκέν ) με πολύ καλά αγγλικά.

Αλλά ήταν και πολύ νεώτερη απο εμένα !!

Αναπτύχθηκε μεταξύ μας κάτι δυνατό που μου άρεσε αλλά και με φόβιζε !!!

Δεν θα γράψω κάτι περισσότερο για τη κατάληξη αυτής της σχέσης γιατί απο ένα σημείο και επειτα είναι προσωπικό !!

Αξίζει όμως να παραθέσω ένα διάλογο ανάμεσα σε εκείνη και σε εμενα πριν απο ένα περίπου χρόνο όταν είχα περάσει 10 μερες διακοπές  μαζιτης.

Ο τρόπος που με κοίταζε ήταν ένα μίγμα από ακτινογραφία προσδοκία και ζητιανιά.

- Do you love me ?? Even a little ?? Do you love me ??
Or I am just your pleasure and nothing more ??!!
- Darling !! I am an old man !!
- Your age is just a number !! Nothing more !!
- The numbers carry their strong meaning.
-Yes but all numbers and coresponding meanings are relative not absolute
- I can not offer you anything but some short nice times.
- Yes but some of the most valiable things remaining in our life is memories of some nice short times !!

Το νόημα λοιπον των αριθμών είναι πάντα σχετικό όχι απόλυτο. Και τι απομένει λοιπόν απο τη ζωή παρά μόνο η ανάμνηση κάποιων όμορφων ''μικρων'' στιγμών !!

Εμένα τον ''ταξιδευμένο'' και ''μορφωμένο'' με  έστειλε για άλλη μια φορά μετεξετασταίο μετά του κυδαιμόνος μου  η ''μικρή''.

Επιπλέον οι ''ελπίδες'' μου να μου ζητήσει λεφτά επειδή ''Το βόδι της μητέρας της στο χωριό ψόφησε, και έχουν τεράστια οικονομική ανάγκη'' ( προσφιλής αιτία αρμέγματος αγαπούληδων σπονσόρων ανα τον κόσμο ), δεν ευοδώθηκαν εδώ και 3 χρόνια τώρα. Δεν προσπάθησε να με κάνει χορηγό, δίνοντάς μου την ''ανακουφιστική'' για εμένα  αφορμή να την ''ξεγράψω''.

Οχι τα γενέθλια της δεν θα βγουν απο το Microsoft Outlook μου. Οχι πάντα θα τις στέλνω κάποιο επώνυμο δώρο τότε.

Και όχι δεν θα μπώ στο πειρασμό όσο και αν μου μπαίνει ο διάολος να υπολογίσω τι έχω ξοδέψει για αυτήν σε σχέση με το τί έχω πάρει σε καθαρά μετρήσιμα με χρήματα πράγματα !!

Θα κάνω τη προσπάθεια να κρατήσω ένα μικρό χώρο καθαρό στη καθόλον  ''βρωμερή'' πορνώδη ψυχή μου  σε αυτό το θέμα που λέγεται γυναικείες σχέσεις, όσο και αν το μυαλό μου με πιέζει στην αντίθετη κατεύθυνση.

Και θα μένω με το υγιές ανακουφιστικό ενδιαφέρον να δώ που θα βγάλει αυτό το πράγμα !!
Τυπε υπαρχουν και γυναικες που αξιζουν και μαλλων η εν λογο αξιζε αλλα η γαμημενη η ηλικια εκανε χαλαστρα life is a bitch δυστυχως

lalatos1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2011
Κριτικές
5
Like
33
Πόντοι
0
Τη δεύτερη χρονιά που πήγα στη Ταιλάνδη κάπου την πάτησα άσχημα με μια κοπέλα !!

Τα έιχε όλα !! Ηταν έξυπνη μορφωμένη πανέμορφη ( πρώην μανεκέν ) με πολύ καλά αγγλικά.

Αλλά ήταν και πολύ νεώτερη απο εμένα !!

Αναπτύχθηκε μεταξύ μας κάτι δυνατό που μου άρεσε αλλά και με φόβιζε !!!

Δεν θα γράψω κάτι περισσότερο για τη κατάληξη αυτής της σχέσης γιατί απο ένα σημείο και επειτα είναι προσωπικό !!

Αξίζει όμως να παραθέσω ένα διάλογο ανάμεσα σε εκείνη και σε εμενα πριν απο ένα περίπου χρόνο όταν είχα περάσει 10 μερες διακοπές  μαζιτης.

Ο τρόπος που με κοίταζε ήταν ένα μίγμα από ακτινογραφία προσδοκία και ζητιανιά.

- Do you love me ?? Even a little ?? Do you love me ??
Or I am just your pleasure and nothing more ??!!
- Darling !! I am an old man !!
- Your age is just a number !! Nothing more !!
- The numbers carry their strong meaning.
-Yes but all numbers and coresponding meanings are relative not absolute
- I can not offer you anything but some short nice times.
- Yes but some of the most valiable things remaining in our life is memories of some nice short times !!

Το νόημα λοιπον των αριθμών είναι πάντα σχετικό όχι απόλυτο. Και τι απομένει λοιπόν απο τη ζωή παρά μόνο η ανάμνηση κάποιων όμορφων ''μικρων'' στιγμών !!

Εμένα τον ''ταξιδευμένο'' και ''μορφωμένο'' με  έστειλε για άλλη μια φορά μετεξετασταίο μετά του κυδαιμόνος μου  η ''μικρή''.

Επιπλέον οι ''ελπίδες'' μου να μου ζητήσει λεφτά επειδή ''Το βόδι της μητέρας της στο χωριό ψόφησε, και έχουν τεράστια οικονομική ανάγκη'' ( προσφιλής αιτία αρμέγματος αγαπούληδων σπονσόρων ανα τον κόσμο ), δεν ευοδώθηκαν εδώ και 3 χρόνια τώρα. Δεν προσπάθησε να με κάνει χορηγό, δίνοντάς μου την ''ανακουφιστική'' για εμένα  αφορμή να την ''ξεγράψω''.

Οχι τα γενέθλια της δεν θα βγουν απο το Microsoft Outlook μου. Οχι πάντα θα τις στέλνω κάποιο επώνυμο δώρο τότε.

Και όχι δεν θα μπώ στο πειρασμό όσο και αν μου μπαίνει ο διάολος να υπολογίσω τι έχω ξοδέψει για αυτήν σε σχέση με το τί έχω πάρει σε καθαρά μετρήσιμα με χρήματα πράγματα !!

Θα κάνω τη προσπάθεια να κρατήσω ένα μικρό χώρο καθαρό στη καθόλον  ''βρωμερή'' πορνώδη ψυχή μου  σε αυτό το θέμα που λέγεται γυναικείες σχέσεις, όσο και αν το μυαλό μου με πιέζει στην αντίθετη κατεύθυνση.

Και θα μένω με το υγιές ανακουφιστικό ενδιαφέρον να δώ που θα βγάλει αυτό το πράγμα
!!

respect!!!

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τυπε υπαρχουν και γυναικες που αξιζουν και μαλλων η εν λογο αξιζε αλλα η γαμημενη η ηλικια εκανε χαλαστρα life is a bitch δυστυχως

Εχεις δίκιο !! Αλλα ίσως εκεί να βρίσκεται ένα μέρος απο το ενδιαφέρον της  :hi: :hi:

stogian 13 thai

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
74
Πόντοι
0
Να εισαι καλα  :hi: που με ταξιδεψες πισω στο 2009 σ αυτην την υπεροχη χωρα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ωραιο θεματακι ρε συ μαινδριντερ
πρεπει να εισαι πολυ περιπτωσαρα εσυ και ως ανθρωπος, ξερεις, στην παρεα κι ετσ...
σωραιος

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Αλωστε πως να εκτιμήσεις την απόλαυση της βρωμιάς αν δεν κρατάς κάποιο κομμάτι καθαρό μέσα σου ??!! Η πως να εκτιμήσεις την απόλαυση της καθαρότητας αν πριν δεν έχεις βιώσει στο πετσί σου τη βρωμιά ??  Ετσι παλινδρομώ χρόνια ανάμεσα στον Μπουκόβσκι και τον Επίκουρο αντλώντας όμως ιδιαίτερη απόλαυση στα πρότυπα του Αρίστιππου πάντα !!!
φιλε mind εχοντας πιστευω περιπου την ιδια ηλικια με σενα και Επικουρειος οσο μπορω να ειμαι  :grin: πραγματικα RESPECT για αυτη σου ειδικα την φραση , να εισαι καλα!  :hi:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Να είσαι καλά ρε mind.Εσυ είσαι ικανός να τους κάνεις όλους τζανκια της Ταιλάνδης χωρίς να έχουν πάει ποτέ. :rockon: Αντε και από μένα μια φωτο  με την ευχή κάποια στιγμή να αρχίσουμε να στρώνουμε οικονομικά ως χώρα και να μπορέσουν όλο και περισσότεροι φίλοι να νοιώσουν αυτά που νοιώσαμε εμείς σε αυτή την πανέμορφη χώρα

Συνημμένα

• 1472812262338.jpg
    1472812262338.jpg
    114,3 KB · Εμφανίσεις: 142
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ωραιο θεματακι ρε συ μαινδριντερ
πρεπει να εισαι πολυ περιπτωσαρα εσυ και ως ανθρωπος, ξερεις, στην παρεα κι ετσ...
σωραιος

:hi:
Ολοι περιπτωσαρες ειμαστε φίλε !! :2funny:

Ευχαριστώ !! Να είσαι καλά !! :hi:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
φιλε mind εχοντας πιστευω περιπου την ιδια ηλικια με σενα και Επικουρειος οσο μπορω να ειμαι  :grin: πραγματικα RESPECT για αυτη σου ειδικα την φραση , να εισαι καλα!  :hi:

Επικουρειος λοιπον και εσυ !! Δεν ειναι τυχσιο που ταυτιζομαστε σε αποψεις τοσο συχνά !!

Να ειααι και εσυ καλά φίλε !! :hi: :hi:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Να είσαι καλά ρε mind.Εσυ είσαι ικανός να τους κάνεις όλους τζανκια της Ταιλάνδης χωρίς να έχουν πάει ποτέ. :rockon: Αντε και από μένα μια φωτο  με την ευχή κάποια στιγμή να αρχίσουμε να στρώνουμε οικονομικά ως χώρα και να μπορέσουν όλο και περισσότεροι φίλοι να νοιώσουν αυτά που νοιώσαμε εμείς σε αυτή την πανέμορφη χώρα

Αμην και ποτε φιλε Λυστ !!

Που θα παει θα ορθοποδησουμε ως χωραύ!!

Δεν σου κρυβω οτι βλεπω πια τα ταξιδια σαν αποδραση απο τη μιζερια που ζουμε στ χωρα μας τα τελευταια χρονια.

Και για τους φιλους που δεν μπορουν τωρα να ταξιδεψουν ευχομαι συντομα να τα καταφερουν. :hi: :hi:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Καυλιαρη σ ευχαριστουμε για το ωραιο θεμα που ανοιξες!
Απιστευτα τοπια και πολυ ομορφες γυναικες (τουλαχιστον αυτες που διαλεξες εσυ ειναι πολυ ομορφες!)

Σκεφτομαι ισως να κανω το πρωτο μου ταξιδι στην Ταυλανδη μεσα στο 2017, κ εχω στο μυαλο μου τις πολεις ως εξης:
Μπαγκογκ - Πρωτευουσα
Πουκε - Το γαματο μερος μετα γαματα τοπια
Παταγια - Πουτανες
Απο τις ιστοριες σου βλεπω ομως οτι γαματα μερη και πουτανες εχει παντου! Σωστα?
Θα ηταν καλη ιδεα να μοιρασω τις διακοπες μου σε 4 μερες σε καθεμια απο αυτες τις 3 πολεις? Ή θα ηταν καλυτερα να μεινω σε καποια περισσοτερο? Ή λιγοτερο σε καποια που δεν αξιζει τοσο?

Με απεριοριστο σεβασμο κ εκτιμηση,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_1:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Καυλιαρη σ ευχαριστουμε για το ωραιο θεμα που ανοιξες!
Απιστευτα τοπια και πολυ ομορφες γυναικες (τουλαχιστον αυτες που διαλεξες εσυ ειναι πολυ ομορφες!)

Σκεφτομαι ισως να κανω το πρωτο μου ταξιδι στην Ταυλανδη μεσα στο 2017, κ εχω στο μυαλο μου τις πολεις ως εξης:
Μπαγκογκ - Πρωτευουσα
Πουκε - Το γαματο μερος μετα γαματα τοπια
Παταγια - Πουτανες
Απο τις ιστοριες σου βλεπω ομως οτι γαματα μερη και πουτανες εχει παντου! Σωστα?
Θα ηταν καλη ιδεα να μοιρασω τις διακοπες μου σε 4 μερες σε καθεμια απο αυτες τις 3 πολεις? Ή θα ηταν καλυτερα να μεινω σε καποια περισσοτερο? Ή λιγοτερο σε καποια που δεν αξιζει τοσο?

Με απεριοριστο σεβασμο κ εκτιμηση,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_1:
Ευχαριστω για την εκτιμηση φιλε !!

Στις ερωτησεις σου τωρα.

Η Μπανγκοκ ειναι μια τεραστια συγχρονη πολη που θελει πραγματικα πολυ χρονο για να την γυρισεις. Λογω του μεγεθους της πρεπει καποιος να ειναι πολυ καλα προετοιμασμενος για το πως θα κινηθει και τι θα κανει εκεί.θελει διαβασμα !!

Η παταγια και το πουκετ ειναι πιο μικρα τουριστικα μερη. Για αυτο το λογο ο τουριστας κινειται πολυ πιο ανετα εκεί.

Πουτανες εχει παντου. Σε συγκεκριμενα σημεια βεβαια οπως η πατονγκ στο πουκετ η σε παρα πολλα σημεια της παταγια.
Αλλα ξαναλεω οτι τουλαχιστον εγω δεν παω εκει μονο για τις πουτανες.

Ο μεσος ορος στις κοπελες εκει απο πλευρας εμφανισης ειναι αρκετα πιο κατω απο τις κοπελες που ποσταρα. Ξαναγραφω λοιπον, για να μην δημιουργω
λαθος εντυπωσεις οτι οι ομορφες θελουν αρκετο ψαξιμο για να βρεθουν.

Για ενα τοσο μακρινο και ακριβο ταξιδι πιστευω οτι η παραμονη ενος τουριστα πρεπει να ειναι τουλαχιστον 16η 17 ημερες. Οι περισσοτεροι καθονται 3 εβδομαδες μινιμουμ. Καταλαβαινω βεβαια οτι τιθεται και θεμα κοστους.

Ισως η Πατονγκ στο πουκετ να ειναι το πιο "ευκολο" μερος για καποιον "πρωταρη" στη χωρα !!

ferdinando

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2012
Κριτικές
18
Like
350
Πόντοι
291
Αλωστε πως να εκτιμήσεις την απόλαυση της βρωμιάς αν δεν κρατάς κάποιο κομμάτι καθαρό μέσα σου ??!! Η πως να εκτιμήσεις την απόλαυση της καθαρότητας αν πριν δεν έχεις βιώσει στο πετσί σου τη βρωμιά ??  Ετσι παλινδρομώ χρόνια ανάμεσα στον Μπουκόβσκι και τον Επίκουρο αντλώντας όμως ιδιαίτερη απόλαυση στα πρότυπα του Αρίστιππου πάντα !!!

Και μπαίνοντας ο διάολος τότε πάλι μέσα μου με έκανε να αναρωτηθώ !! ''Μήπως μετατρέπομαι σταδιακά σε Πιρφόρο ??''

Μμμμμ μπορεί δεν ξέρω !! Θα δείξει !! Ακόμη και έτσι να είναι όμως θα είμαι ο πιο ασφαλής πιρφόρος. Μια και το αντικείμενο της πιρφορίας μου βρίσκεται 12.640 χιλιομετρα μακριά !!

Αυτά απο εμένα. Ελπίζω να βοήθησα με τη σειρά μου κάποιους νέους ταξιδιώτες, όπως εγώ βοηθήθηκα απο τα posts των πιο παλιών φίλων.

Καλά ταξίδια σε όλους. :hi: :hi: :hi: :hi:

Ανάμεσα στον Μουκόφσκι και τον Επίκουρο, ανάμεσα στον Ηράκλειτο και τον Ζορμπά υπάρχουν κάποιες διδασκαλίες (όχι θρησκείες) της ανατολής (τάντρα, τάο, ζεν) που μπορούν να σου δώσουν μια άλλη διάσταση. Λέω ανατολής, γιατί και στις δυτικές περιοχές υπήρχαν οι ίδιες ακριβώς διδασκαλίες (μάγιας, ίνκας), αλλά όχι μόνο δεν διασώθηκαν, αλλά καταστράφηκαν κιόλας από τους conquistadores ...
Στην αρχαία ελλάδα υπήρξε μόνο ο απόηχός τους με Επίκουρο, Ηράκλειτο, Διογένη Πιθαγόρα και άλλους.
Το κοινό που έχουν αυτές οι διδασκαλίες είναι ότι δέχονται εκ προημίου αυτή τη δυαδικότητα της ζωής μας, και διδάσκουν πως μόνο ζώντας την (τη δυαδικότητα) χωρίς δισταγμό και ενοχές (και το "βρώμικο" και το "καθαρό" δηλαδή) μπορείς να πας πέρα απ' αυτήν, να την εξαγνίσεις και να ξαναγεννηθείς με την δική σου καθαρότητα και αγνότητα πιά ...
Και εννοείται πως και στον ερωτικό τομέα έχουν να σου δώσουν και να σου πουν πολλά. Θα καταλάβεις λόγου χάρη ότι πυρφόρος δεν θα γίνεις παρά μόνο αν προσπαθείς να ισορροπήσεις ανάμεσα στα δύο άκρα, έχοντας δηλαδή ενοχές είτε για το ένα άκρο, είτε για το άλλο, είτε και για τα δύο. Αν τα φας με το κουτάλι και τα δύο άκρα μετουσιώνεις και εξαγνίζεις όλη αυτή την αντιπαλότητα, κι έτσι πυρφόρος δεν γίνεσαι ...
Αν και έχουμε διαφορετικές απόψεις σε διάφορα θέματα, εκτιμώ πολύ τη συνδρομή σου σε ποιοτικές και ουσιαστικές αναρτήσεις.

ggrafanos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Συγχαρητήρια για το post σου!!! Νομίζω οτι σε όσους δεν έχουμε πάει εκεί, μας έκανες να αρχίσουμε να το προγραμματίσουμε...  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom