Νέα

Η Ταιλάνδη σε εικόνες !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Δυο φωτογραφίες ακόμα !!

Συνημμένα

• 20160802_093045.jpg
    20160802_093045.jpg
    36,6 KB · Εμφανίσεις: 142
  • 20160802_094151.jpg
    20160802_094151.jpg
    70,7 KB · Εμφανίσεις: 150
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Οι πισίνες των καλών ξενοδοχείων  έχουν στη Ταιλάνδη αρκετό ενδιαφέρον.

Εκτός του ότι σε ξεκουράζουν σε γεμίζουν ιντριγκαδόρικες εικόνες για τα περεταίρω !! :grin: :grin:

Οπως αυτές !!!

Συνημμένα

• 20160802_114137.jpg
    20160802_114137.jpg
    76,9 KB · Εμφανίσεις: 114
  • 20160803_121022.jpg
    20160803_121022.jpg
    71,2 KB · Εμφανίσεις: 109
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Αυτές οι δθο φωτογραφίες ίσως περιγράφουν αρκετά καλά την αίσθηση χαλάρωσης που σου δημιουργεί αυτή η χώρα !!

Συνημμένα

• 20160806_140713.jpg
    20160806_140713.jpg
    357,7 KB · Εμφανίσεις: 104
  • 20160805_104853.jpg
    20160805_104853.jpg
    244,9 KB · Εμφανίσεις: 102

kreon

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητέ mindreader τα σέβη μου!

Μπήκα την κατάλληλη στιγμή (πριν λίγο) στο θέμα που μόλις άνοιξες και δεν θεωρώ ότι είναι τυχαίο!
Αποφάσισα χθες να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου, που το κρατάω στο συρτάρι από το 2009... Ένα ταξίδι μόνος μου στη Ταϊλάνδη και να συνδυάσω όλα αυτά που πολύ ωραία περιέγραψες.

Ταυτίζομαι σε μεγάλο βαθμό με τις απόψεις σου καθώς έχω ταξιδέψει αρκετά στη ζωή μου, πάνε χρόνια που πέρασα τα 40 και σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα εκεί μόνο για το σεξ.
Μπορώ να σου ζητήσω λοιπόν 2-3 συμβουλές για το επικείμενο ταξίδι μου ή θα σε ζαλίσω;
Να σου γράψω σε PM ή εδώ;

Ευχαριστώ  

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Απολογισμος πρώτης εβδομάδας.

Στην αρχη ήταν η τακ και μετά η μιν, και μετά πλαν, και μετά η μπαν, και μετα η παμ και μετά η σααι και η γιν μαζί. Και κάπου εκεί κουράστηκα και βαρέθηκα. Αυτή η αισθηση του κορεσμού και της μείωσης ενδιαφέροντος που νοιώθεις όταν κάτι ειναι δεδομένο και σχετικά
εύκολο.

Εβλεπα το τελευταίο πιπινακι που τη προηγούμενη είχα φορτώσει να κοιμάται πάνω στα λευκά σεντονια με μια έκφραση γαλήνης στο προσωπό της και συνειδητοποιουσα ότι αυτό που έβλεπα μου αρεσε, κατά ένα περίεργο τρόπο με ικανοποιούσε, και ότι δεν ήθελα άλλο σεξ μαζί της.

Καπου εκεί τρομοκρατήθηκα. Λες να γερνάω ?? Λες να μη μου σηκωνεται ?? Μα όχι ηδη σηκωμένη μου είναι !!
Τα έχωνα στον εαυτό μου !! Τι κάνεις βρε μαλάκα ?? ξύπνα την αμέσως και ριξε της ένα περιποιημένο γαμησι να συνέλθεις και εσύ και αυτή.

Οχι δεν έγινε τίποτα άλλο απλά δε γούσταρα άλλο όπως οταν εχεις μπαιλντισει στη μασα και απλά δε θες να φας άλλο. Πήρα μια φωτογραφία για να θυμαμαι και ξανακοιμήθηκα κατάκοπος. Βιωνα αυτό που λεγεται κορεσμός. Ο σχετικός  ο περιορισμός του ελεύθερου σεξ για τους οποιους λόγους, του δινει σαν δραστηριότητα αξία. Ο κορεσμός σου απο το σεξ  σε περιβάλλοντα οπως αυτό της πατάγια τελικά μετά απο κάποιο χρόνο το απαξιώνει.

Ανάμεσα στη στέρηση και το κορεσμό βρίσκεται αυτό που οι δικοι μας λέγανε " μετρον άριστον" Αν το βιώσεις και μπει στο πετσί σου μαθαίνεις πιστεύω να διαχειρίζεσαι τον εαυτό σου καλυτερα γιατί γίνεσαι περισσοτερο άνθρωπος  υπο την έννοια ότι κουμαντάρεις τα ένστικτά σου με το μυαλό σου και δεν αφηνεις αυτά να σε κουμαντάρουν. Τους δίνεις απλά την αξία που πραγματικά τους αναλογεί. Δε το συνεχίζω άλλο γιατί πιστεύω ξεφεύγει απο τη θεματολογία του site. Δε γράφουμε φιλοσοφικό δοκίμιο εδώ.
Οποιος κατάλαβε κατάλαβε

Συνημμένα

• 20150430_110551.jpg
    20150430_110551.jpg
    57,8 KB · Εμφανίσεις: 121
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αγαπητέ mindreader τα σέβη μου!

Μπήκα την κατάλληλη στιγμή (πριν λίγο) στο θέμα που μόλις άνοιξες και δεν θεωρώ ότι είναι τυχαίο!
Αποφάσισα χθες να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου, που το κρατάω στο συρτάρι από το 2009... Ένα ταξίδι μόνος μου στη Ταϊλάνδη και να συνδυάσω όλα αυτά που πολύ ωραία περιέγραψες.

Ταυτίζομαι σε μεγάλο βαθμό με τις απόψεις σου καθώς έχω ταξιδέψει αρκετά στη ζωή μου, πάνε χρόνια που πέρασα τα 40 και σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα εκεί μόνο για το σεξ.
Μπορώ να σου ζητήσω λοιπόν 2-3 συμβουλές για το επικείμενο ταξίδι μου ή θα σε ζαλίσω;
Να σου γράψω σε PM ή εδώ;

Ευχαριστώ  

Γράψε μου δημόσια μόλις τελειώσω !! Ευχαρίστως να απαντήσω όπου μπορώ !!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Προσωπικές ΠΑΝΤΑ παρατηρήσεις παρακάτω.

1.    Κυκλοφορούν πολλές μα πολλές επαγγελματίες που ανήκουν εμφανισιακά στη κατηγορία μπάζα ( ο όρος ναι μεν δεν με αντιπροσωπεύει αλλά είναι ακριβής ) και που σε άλλες απο τις χώρες που εγώ έχω επισκεφθεί ( και έχω ταξιδέψει όπως είπα πάρα πολύ ) ούτε για αστείο δεν θα μπορούσες να τις εντάξεις στη κατηγορία των '' επαγγελματιών''.

Οι Ταιλανδέζες δεν έχουν ( τουλάχιστον σε στατιστικά πλαίσια ) τα πληθωρικά χαρακτηριστικά από πλευράς εμφάνισης των λευκών, η για να είμαστε ακριβείς των ''καυκάσιων'' γυναικείων φυλών της δύσης. Τι διάολο συμβαίνει λοιπόν και οι δυτικοί εξιτάρονται και ''κολλάνε'' τόσο πολύ μαζί τους ?? Γιατί πραγματικά ''κολλάνε'' κάποιοι δυτικοί μαζί τους !! Και ο λόγος όπως και στη περίπτωση των σπονσορων της Ελλάδας δεν είναι το πληρωμένο σεξ όπως κάποιοι εύκολα θα συμπεράνουν. Αυτό διότι το πληρωμένο σεξ το βρίσκουν οι δυτικοί και στις χώρες τους και μάλιστα φθηνότερα αν λάβει κανείς υπ' όψιν  και τα μεγάλα έξοδα ταξιδιού και διαβίωσης σε δυτικά στάνταρτς σε αυτές τις χώρες. Αλλος είναι πιστεύω ό λόγος και τη γνώμη μου θα δώσω προς το τέλος του thread γιατί θέλει αρκετή ανάλυση και δεν θέλω  να  κουράζω.

2.   Πάμε τώρα στις κοπέλες που είναι σε πιο καλά εμφανισιακά στάνταρτς αντικειμενικά ( όση αντικειμενικότητα χωράει βέβαια σε αυτό  το θέμα). Ας δούμε πρώτα τα αρνητικά τους,  Εχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που για εμένα προσωπικά ( και για αρκετούς άλλους νομιζω ) δεν θα τις έκαναν ιδιαίτερα ελκυστικές σεξουαλικά. Είναι οι περισσότερες αρκετά κοντές, με ιδιαίτερα μικρό στήθος, και χωρίς καμπύλες γενικότερα.

3.   Ας δούμε όμως και τα θετικά τους. Εχουν οι περισσότερες πολύ ωραία απαλή επιδερμίδα και μεταξωτά μαλλιά που χαίρεσαι να χαιδεύεις. Είναι τις περισσότερες φορές ευχάριστες και γελαστές και σου φτιάχνουν τη διάθεση.  Εχουν την ειλικρινή πρόθεση να σε ευχαριστήσουν. Είναι καθρέπτες, υπό την έννοια ότι όπως τους φέρεσαι σου φέρονται, όσο δε καλύτερα τους φέρεσαι τόσο καλύτερα σε πολλαπλασιαστικό βαθμό σου φέρονται.

4.   Το ιδιαίτερο όμως στοιχείο τους που τις κάνει μοναδικές είναι η τρομερή ικανότητά τους να σε κάνουν να ξεχνάς ότι είναι επαγγελματίες. Σε αυτό υποκλίνομαι, δεν το έχω ξαναδεί πουθενά. Είναι πραγματικά μαέστροι. Ο τρόπος που το πετυχαίνουν είναι η γενικότερη ζεστασιά και η τρυφερότητα της συμπεριφοράς τους τόσο στο σεξ ( αυτο που λέμε gfe) όσο και κυρίως εκτός σέξ. Σχετικά παραδείγματα,  σκηνές ζηλοτυπίας αν κοιτάξεις άλλη όσο είσαι μαζί τους, η πρόθεσή τους να σε περιποιούνται με διάφορους τρόπους απο το να σου κάνουν μασάζ μέχρι να σε χτενίζουν, να σου κόβουν τα νύχια κλπ κάνοντάς σε να έχεις την ψευδαίσθηση μιας οικειότητας που μόνο σε μακροχρόνιες σχέσεις επιτυγχάνεται. Επιπλέον το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις απέρριπταν τύπους που τους την έπεφταν άτσαλα ασχέτως του τι ήταν πρόθυμοι οι τύποι να πληρώσουν ( και το έλεγξα  με το τρόπο μου πολλές φορές αυτό ) συνηγορούσε στο επιχείρημα ότι δεν είναι τόσο ''στυγνές'' επαγγελματίες και επιλέγουν με ποιον πάνε και με στοιχεία όχι αμιγώς οικονομικά ( δηλαδή κριτήρια δικού τους γούστου ).

5.    Σε κάποιες περιπτώσεις είχα την αίσθηση/ψευδαίσθηση ότι οι κοπέλες πραγματικά με γούσταραν σαν άντρα. Οτι με έβλεπαν δηλαδή περισσότερο σαν γκόμενο και λιγότερο σαν πελάτη. Επιανα συχνά τον ευατό μου να μου λέει '' Ξύπνα μαλάκα τη πληρώνεις πουτάνα είναι'' Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω για τις συγκεκριμένες  περιπτώσεις αν ήταν αίσθηση η ψευδαίσθηση. Ισως αυτή είναι η Ταυλάνδη !!! Ισως βέβαια αν τους είχα δώσει το κανονικό μου τηλέφωνο και όχι το ταυλανδέζικο   να το καταλάβαινα αμέσως με το που θα με έπαιρναν στην ελλάδα τηλέφωνο και θα μου ζητούσαν να τους στείλω λεφτά !!!! Πράγμα που γίνεται κατά κόρον με πρωταθλητές τους άγγλους και τους ελβετούς φαράγκ όπως έμαθα.

6.   Αυτή η καλλιεργημένη ψευδαίσθηση του ότι δεν πηγαίνουν μαζί σου για τα λεφτά η τουλάχιστον όχι μόνο για τα λεφτά αλλά και γιατί σε γουστάρουν σαν άντρα κατά κάποιο τρόπο είναι το κύριο κεφάλαιό τους και η κύρια διαφορά τους απο τις εργαζόμενες του χώρου σε άλλες χώρες.  Αυτή η καλιεργημενη ψευδαίσθηση σε κάνει να αισθάνεσαι ότι έχεις ( και καλά ) το sex appeal ενός επώνυμου χολυγουντιανού ηθοποιού η ενός ροκ σταρ. Και σίγουρα αυτό σε συνεπαίρνει γιατί πρωταρχικά τονώνει την αυτοπεποίθησή σου.  Προσωπικά το βρήκα αρκετά δύσκολο να κοντρολάρω τον εαυτό μου και να μην αφήσω τη ψευδαίσθηση να με παρασύρει σε μαλακίες. Αυτό βέβαια έχει να κάνει κυρίως με το ψυχισμό και με την ωριμότητα του κάθε ανθρώπου. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτός είναι και ο κύριος μηχανισμός μέσω του οποίου  κάποιοι φαράγκ ''κολάνε'' με τη χώρα και την επισκέπτονται συνέχεια. Εκεί που στη χώρα τους νοιώθουν από τίποτα έως μέτριοι έρχονται στην Ταυλάνδη και ξαφνικά γίνονται και καλά αντικείμενα πόθου.

7.   Τέλος και για να ελαφρύνουμε λίγο τη περιγραφή χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα τραβέλια τους.  Τα lady boys η Katois για τους ντόπιους. Δεν θα σου πουν ότι είναι τράβελοι και πολλοί απο αυτούς είναι πιο θηλυκοί απο γυναίκες στο ντύσιμο στη φωνή στη κίνηση και στη συμπεριφορά. Για ένα νεοφερμένο farang είναι συχνά δύσκολο να τα ξεχωρίσει. Υπάρχει ο κίνδυνος να ανακαλύψεις πάνω στο σεξ ότι η γκόμενα που διάλεξες διαθέτει ματσούκι. Εκτός βέβαια αν δεν έχει κανείς θέμα ( περί ορέξεως ...... ).

πες μας πως τα ξεχωριζεις τα τραβελια για να τα αποφευγουμε

:hi:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
πες μας πως τα ξεχωριζεις τα τραβελια για να τα αποφευγουμε

:hi:

Τα τραβέλια η ladyboys η Katois στα ταιλανδέζικα είναι δύσκολο στους δυτικούς πολλές φορές να τα ξεχωρισουν !!

Αυτό γιατί οπιτκά οι δυτικοί δεν είναι εξοικιωμένοι με τα ασιατικά χαρακτηριστικά !!

Επιπλέον οι ταιλανδοί στη τέχνη της ''απoμίμησης'' γενικά είναι μεγάλοι μάστορες.

Τα μεγάλα άκρα χέρια - πόδια. Τα μεγάλα κουντεπιέ !! Το μήλο του αδάμ στο λαιμό΄. Το σχετικά μεγάλο ύψος !! Η βραχνάδα στη φωνή. Είναι κάποια απο τα χαρακτηριστικά που μπορούν να σε πονηρέψουν.

Σε πολλές περιπτώσςις ακόμη και αν τα ρωτήσεις στη ψύχρα θα σου πουν ότι είναι γυναίκες !!

Θέλει προσοχή !!

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αντε και μια ''διδακτική'' Ιστορία !!

Την έννατη ημέρα ακολούθησα κούρα αποτοξίνωσης. Ελαφρύ υγιεινό πρωινό, μπόλικο κολύμπι στη πισίνα και το αγαπημένο μου Thai Massage με αρκετό νερό με λεμόνι στο τέλος συν ένα green tea.

Νωρίς το  βραδάκι γυρνοβόλαγα με το μηχανάκι σε διάφορα υπαίθρεια bars. Σε κάποια στιγμή τράβηξε το μάτι μου ένα μακρύ όμορφο καφε γυναικείο πόδι που μισοκρεμόταν απο ένα ψηλό σκαμπό σε ένα μπαρ και κατέληγε σε ένα πανέμορφο εκκεντρικό γυναικείο σανδάλι. Μέχρι να συνειδητοποιήσει η λογική τι έβλεΤπα, το συναίσθημα είχε ήδη αποφασίσει και φρέναρα ασυνείδητα. Παρκινγκ το μηχανάκι μεταβολή και φουλ για το μπαρ.   Κάθησα παρήγγειλα και χάζευα τη φάση. Το πλασματάκι αν έπρεπε να το περιγράψω με μια μόνο λέξη θα διάλεγα την λέξη ''αιθέριο''.

Το  μπαρ γεμάτο όμως ελεεινούς Αγγλους. Δεν έχω τιποτα με την χώρα, αντιθέτως εκεί έκανα μεταπτυχιακά και δούλεψα για ένα χρόνο οπότε και τη σέβομαι. Κάθε χώρα όμως διαθέτει ανθρώπους που απολύτως χαρακτηρίζονται απο τη λέξη ελεεινοί.

Φορώντας κάτι καφέ σαγιονάρες που μου θύμιζαν τις περίφημες μπούφαλο των δικών μας λαικών αγορών της δεκαετίας του 80, κάτι σορτσάκια πανερίου, με όλα τα χρώματα της ίριδος πάνω τους, κάτι μπλουζάκια με τιραντάκια 2-3 νούμερα μικρότερα απο το κανονικό τους ώστε επιμελώς και ενεπιτηδεύτως, να αφήνουν τα σεξουαλικότατα κρεμάμενα πατσοκοίλια τους σε κοινή θέα, έχοντας καλύψει πάνω απο το 70% του σώματος τους με τατουάζ, και τέλος έχοντας τρυπήσει με σκουλαρίκια χείλη, γλώσες, μάτια, μύτες και οτιδήποτε άλλο μπορούσε να τρυπηθεί (και δεν θέλω να φανταστώ ), ήταν στα 60 τους  η επιτομή της αντρικής αηδίας.

Παίζανε πουλ έχοντας καταναλώσει μια δεκάδα μπύρες ο καθένας, και στα διαλείματα προσέγγιζαν διακριτικά τα 4-5 δύστυχα κορίτσια του μαγαζιού. Και όταν λέω διακριτικά εννοώ για παράδειγμα, λαβή κεφαλοκλειδώματος με το αριστερό χέρι και προτροπή προς την κοπέλα να πιεί απο την μπύρα του που κράταγε στο δεξί. Η σχετική άρνηση και απαγκίστρωση απο την εφαρμοζόμενη λαβή ελληνορωμαικής της κοπέλας, κατέληξε στα ηχηρά γέλια των υπολοίπων και στην κραυγή-αποροίας του πρωταγωνιστή ''΅What the fuck ??''

Εδειωξα ευγενικά μια άλλη κοπέλα που ήρθε στο τραπέζι μου, και φώναξα το γκαρσόν. Παρήγγειλα ένα δεύτερο ποτό για εμένα και παρήγγειλα και ένα ποτό για το πλασματάκι που μου είχε γυαλίσει και καθόταν στο μπαρ. Το γκαρσόν σε ''άψογα αγγλικά'' μου πρότεινε ''Sir I speak her come to you'', του απάντησα ''No just serve her the drink there''. Μετά απο λίγο το γκαρσόν  την σέρβιρε, και όταν αυτή τον ρώτησε παραξενεμένη το γκαρσόν με έδειξε. Σηκώθηκα και πήγα και κάθησα δίπλα της. Το όνομά της Bell. O μπαμπάς Αγγλος, η μαμά Μαλαισιανή. Οι μίξεις δίνουν συνηθως ακραία όμορφα η άσχημα αποτελέσματα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικά όμορφο. Καφέ ανοικτή επιδερμίδα, γκρίζα περίεργα μάτια που κάνανε ωραία αντίθεση με το δέρμα της, λεπτός σωματότυπος αλλά με τριάρι στήθος και ωραίο τουρλωτό κώλο που αγνάντευε τα αστέρια. Επιλέον γύρω στο 1,70 ύψος με αποτέλεσμα να μου μπαίνει και ο διάολος μήπως είναι ladyboy αφου ένα βασικό χαρακτηριστικό τους ( για τους παροικούντες στη Ταιλάνδη ) είναι το ύψος. Το γεγονός ότι εγώ ο συνήθως χύμα χιουμορίστας με τις κοπέλες ντρεπόμουν να τη ρωτήσω ανοικτά αν είναι ladyboy με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι ''κάτι άλλο συμβαίνει εδώ'' μέσα στο κεφάλι μου. Τα απόνερα της αυτοψυχανάλυσης στην οποία ο κορεσμός σε οδηγεί.

Σε κάποια φάση η κουβέντα έφτασε στα χρήματα. 1000 baht  bar fine, and 3500 for me long time η απάντησή της. Το ψιλοπαζάρεψα λίγο όχι γιατί δεν θα την έπαιρνα ( αυτό το είχα αποφασίσει χωρίς να ακούσω νούμερα ) αλλά γιατί αν δεν παζαρέψεις σε παίρνουν για μαλάκα. Ενα ηχηρότατο ομαδικό ξέσπασμα γέλιου απο τους παρακείμενους μεθυσμένους άγγλους της τραβηξε για λίγο τη προσοχή και της  υπενθύμισε που ήταν. Νεα προσφορά εκ μέρους της  ''You pay bar fine 1000 baht, you give me anything you want but please no less than 2000 baht. Please  take me from here tonight''. Τελειώααμε τα ποτά πλήρωσα το bar fine, και πήγε και άλλαξε στα γρήγορα ρούχα. Τη ώρα που καβαλάγαμε το μηχανάκι οι μεθυσμένοι Αγγλοι ξέσπασαν βλέποντάς μας σε ένα ακατανόητo ορυμαγδό κραυγών ''θριάμβου'' απο τις οποίες οι μόνες λέξεις που καταλάβαινα ηταν το ''hurray hurray'' και το ''nice fuck''. Αν μπορούσα ευχαρίστως τους πλάκωνα στις μάπες, αλλά πρώτον με 6 δεν τα βάζεις και δεύτερον και κυριώτερον η προτεραιότητα εδώ ήταν άλλη.

Τις τελευταίες 3 ημέρες τις πέρασα γυρνώντας με το μηχανάκι απο παραλία σε παραλία, τη Chalong που ήθελα και πάλι να δώ, και το Phuket Zoo  με τη Bell. Ισως απο τις ωραιότερες διακοπές - εμπειρίες της ζωής μου. Φωτογραφίες παρακάτω.

Συνημμένα

• 20150502_114010.jpg
    20150502_114010.jpg
    272,4 KB · Εμφανίσεις: 173

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.904
Πόντοι
1.406
τυπε μαϊντριντερ την εχεις πατησει ποτε?μπεσα ομως  :grin:

Να μη παρεις πρεφα ladyboy εννοω

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
τυπε μαϊντριντερ την εχεις πατησει ποτε?μπεσα ομως  :grin:

Να μη παρεις πρεφα ladyboy εννοω

Ναι τη πρώτη φορά που είχα πάει Ταιλάνδη !!

Το πονηρεύτηκα στο δωμάτιο γιατί επέμενε να πληρώσω απο πριν !!!

Τελικά μου την έριξε ότι ήταν ladyboy !!

εγινε φασαρία !! Το έδιωχνα και δεν έφευγε απαιτώντας τα λεφτά που είχε συμφωνήσει ( ως γυναίκα ).

Με απειλές ότι θα φωνάξω την ασφάλεια του ξενοδοχείου έφυγε τελικά παίρνοντας τα μισά λεφτα απο ότι είχαμε συμφωνήσει !!

Μαλακία μεν. Αλλα απέφευγες περεταίρω φασαρίες δε !!

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εχω δεκάδες άλλες φωτογραφίες να ποστάρω αλλά δεν θέλω να κουράσω για αυτό και εδώ θα σταματήσω !!

Πιστέυω να έδωσα μια εικόνα στους φίλους που ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν στην όμορφη και ενδιαφέρουσα αυτή χώρα !!

Υπάρχουν πολλοί άλλοι φίλοι που έχουν ταξιδέψει στη LOS ( Land of Smile ) και μπορούν να ποστάρουν στο thread την εμπειρία τους !!

Απλά θα ήθελα να προσθέσω κάτι για το τέλος χωρις φωτογραφίες !!

kreon

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Την έννατη ημέρα ακολούθησα κούρα αποτοξίνωσης. Ελαφρύ υγιεινό πρωινό, μπόλικο κολύμπι στη πισίνα και το αγαπημένο μου Thai Massage με αρκετό νερό με λεμόνι στο τέλος συν ένα green tea.

Νωρίς το  βραδάκι γυρνοβόλαγα με το μηχανάκι σε διάφορα υπαίθρεια bars. Σε κάποια στιγμή τράβηξε το μάτι μου ένα μακρύ όμορφο καφε γυναικείο πόδι που μισοκρεμόταν απο ένα ψηλό σκαμπό σε ένα μπαρ και κατέληγε σε ένα πανέμορφο εκκεντρικό γυναικείο σανδάλι. Μέχρι να συνειδητοποιήσει η λογική τι έβλεΤπα, το συναίσθημα είχε ήδη αποφασίσει και φρέναρα ασυνείδητα. Παρκινγκ το μηχανάκι μεταβολή και φουλ για το μπαρ.   Κάθησα παρήγγειλα και χάζευα τη φάση. Το πλασματάκι αν έπρεπε να το περιγράψω με μια μόνο λέξη θα διάλεγα την λέξη ''αιθέριο''.

Το  μπαρ γεμάτο όμως ελεεινούς Αγγλους. Δεν έχω τιποτα με την χώρα, αντιθέτως εκεί έκανα μεταπτυχιακά και δούλεψα για ένα χρόνο οπότε και τη σέβομαι. Κάθε χώρα όμως διαθέτει ανθρώπους που απολύτως χαρακτηρίζονται απο τη λέξη ελεεινοί.

Φορώντας κάτι καφέ σαγιονάρες που μου θύμιζαν τις περίφημες μπούφαλο των δικών μας λαικών αγορών της δεκαετίας του 80, κάτι σορτσάκια πανερίου, με όλα τα χρώματα της ίριδος πάνω τους, κάτι μπλουζάκια με τιραντάκια 2-3 νούμερα μικρότερα απο το κανονικό τους ώστε επιμελώς και ενεπιτηδεύτως, να αφήνουν τα σεξουαλικότατα κρεμάμενα πατσοκοίλια τους σε κοινή θέα, έχοντας καλύψει πάνω απο το 70% του σώματος τους με τατουάζ, και τέλος έχοντας τρυπήσει με σκουλαρίκια χείλη, γλώσες, μάτια, μύτες και οτιδήποτε άλλο μπορούσε να τρυπηθεί (και δεν θέλω να φανταστώ ), ήταν στα 60 τους  η επιτομή της αντρικής αηδίας.

Παίζανε πουλ έχοντας καταναλώσει μια δεκάδα μπύρες ο καθένας, και στα διαλείματα προσέγγιζαν διακριτικά τα 4-5 δύστυχα κορίτσια του μαγαζιού. Και όταν λέω διακριτικά εννοώ για παράδειγμα, λαβή κεφαλοκλειδώματος με το αριστερό χέρι και προτροπή προς την κοπέλα να πιεί απο την μπύρα του που κράταγε στο δεξί. Η σχετική άρνηση και απαγκίστρωση απο την εφαρμοζόμενη λαβή ελληνορωμαικής της κοπέλας, κατέληξε στα ηχηρά γέλια των υπολοίπων και στην κραυγή-αποροίας του πρωταγωνιστή ''΅What the fuck ??''

Εδειωξα ευγενικά μια άλλη κοπέλα που ήρθε στο τραπέζι μου, και φώναξα το γκαρσόν. Παρήγγειλα ένα δεύτερο ποτό για εμένα και παρήγγειλα και ένα ποτό για το πλασματάκι που μου είχε γυαλίσει και καθόταν στο μπαρ. Το γκαρσόν σε ''άψογα αγγλικά'' μου πρότεινε ''Sir I speak her come to you'', του απάντησα ''No just serve her the drink there''. Μετά απο λίγο το γκαρσόν  την σέρβιρε, και όταν αυτή τον ρώτησε παραξενεμένη το γκαρσόν με έδειξε. Σηκώθηκα και πήγα και κάθησα δίπλα της. Το όνομά της Bell. O μπαμπάς Αγγλος, η μαμά Μαλαισιανή. Οι μίξεις δίνουν συνηθως ακραία όμορφα η άσχημα αποτελέσματα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικά όμορφο. Καφέ ανοικτή επιδερμίδα, γκρίζα περίεργα μάτια που κάνανε ωραία αντίθεση με το δέρμα της, λεπτός σωματότυπος αλλά με τριάρι στήθος και ωραίο τουρλωτό κώλο που αγνάντευε τα αστέρια. Επιλέον γύρω στο 1,70 ύψος με αποτέλεσμα να μου μπαίνει και ο διάολος μήπως είναι ladyboy αφου ένα βασικό χαρακτηριστικό τους ( για τους παροικούντες στη Ταιλάνδη ) είναι το ύψος. Το γεγονός ότι εγώ ο συνήθως χύμα χιουμορίστας με τις κοπέλες ντρεπόμουν να τη ρωτήσω ανοικτά αν είναι ladyboy με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι ''κάτι άλλο συμβαίνει εδώ'' μέσα στο κεφάλι μου. Τα απόνερα της αυτοψυχανάλυσης στην οποία ο κορεσμός σε οδηγεί.

Σε κάποια φάση η κουβέντα έφτασε στα χρήματα. 1000 baht  bar fine, and 3500 for me long time η απάντησή της. Το ψιλοπαζάρεψα λίγο όχι γιατί δεν θα την έπαιρνα ( αυτό το είχα αποφασίσει χωρίς να ακούσω νούμερα ) αλλά γιατί αν δεν παζαρέψεις σε παίρνουν για μαλάκα. Ενα ηχηρότατο ομαδικό ξέσπασμα γέλιου απο τους παρακείμενους μεθυσμένους άγγλους της τραβηξε για λίγο τη προσοχή και της  υπενθύμισε που ήταν. Νεα προσφορά εκ μέρους της  ''You pay bar fine 1000 baht, you give me anything you want but please no less than 2000 baht. Please  take me from here tonight''. Τελειώααμε τα ποτά πλήρωσα το bar fine, και πήγε και άλλαξε στα γρήγορα ρούχα. Τη ώρα που καβαλάγαμε το μηχανάκι οι μεθυσμένοι Αγγλοι ξέσπασαν βλέποντάς μας σε ένα ακατανόητo ορυμαγδό κραυγών ''θριάμβου'' απο τις οποίες οι μόνες λέξεις που καταλάβαινα ηταν το ''hurray hurray'' και το ''nice fuck''. Αν μπορούσα ευχαρίστως τους πλάκωνα στις μάπες, αλλά πρώτον με 6 δεν τα βάζεις και δεύτερον και κυριώτερον η προτεραιότητα εδώ ήταν άλλη.

Τις τελευταίες 3 ημέρες τις πέρασα γυρνώντας με το μηχανάκι απο παραλία σε παραλία, τη Chalong που ήθελα και πάλι να δώ, και το Phuket Zoo  με τη Bell. Ισως απο τις ωραιότερες διακοπές - εμπειρίες της ζωής μου. Φωτογραφίες παρακάτω.

άψογος...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

καλά με άγγλο μπαμπά αυτή προτίμισε να δουλεύει ταιλάνδη και να βγάζει όσα θα έβγαζε σαν σερβιτόρα στην αγγλία ? wtf που λέγαν κια οι άγγλοι  :P

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τη δεύτερη χρονιά που πήγα στη Ταιλάνδη κάπου την πάτησα άσχημα με μια κοπέλα !!

Τα έιχε όλα !! Ηταν έξυπνη μορφωμένη πανέμορφη ( πρώην μανεκέν ) με πολύ καλά αγγλικά.

Αλλά ήταν και πολύ νεώτερη απο εμένα !!

Αναπτύχθηκε μεταξύ μας κάτι δυνατό που μου άρεσε αλλά και με φόβιζε !!!

Δεν θα γράψω κάτι περισσότερο για τη κατάληξη αυτής της σχέσης γιατί απο ένα σημείο και επειτα είναι προσωπικό !!

Αξίζει όμως να παραθέσω ένα διάλογο ανάμεσα σε εκείνη και σε εμενα πριν απο ένα περίπου χρόνο όταν είχα περάσει 10 μερες διακοπές  μαζιτης.

Ο τρόπος που με κοίταζε ήταν ένα μίγμα από ακτινογραφία προσδοκία και ζητιανιά.

- Do you love me ?? Even a little ?? Do you love me ??
Or I am just your pleasure and nothing more ??!!
- Darling !! I am an old man !!
- Your age is just a number !! Nothing more !!
- The numbers carry their strong meaning.
-Yes but all numbers and coresponding meanings are relative not absolute
- I can not offer you anything but some short nice times.
- Yes but some of the most valiable things remaining in our life is memories of some nice short times !!

Το νόημα λοιπον των αριθμών είναι πάντα σχετικό όχι απόλυτο. Και τι απομένει λοιπόν απο τη ζωή παρά μόνο η ανάμνηση κάποιων όμορφων ''μικρων'' στιγμών !!

Εμένα τον ''ταξιδευμένο'' και ''μορφωμένο'' με  έστειλε για άλλη μια φορά μετεξετασταίο μετά του κυδαιμόνος μου  η ''μικρή''.

Επιπλέον οι ''ελπίδες'' μου να μου ζητήσει λεφτά επειδή ''Το βόδι της μητέρας της στο χωριό ψόφησε, και έχουν τεράστια οικονομική ανάγκη'' ( προσφιλής αιτία αρμέγματος αγαπούληδων σπονσόρων ανα τον κόσμο ), δεν ευοδώθηκαν εδώ και 3 χρόνια τώρα. Δεν προσπάθησε να με κάνει χορηγό, δίνοντάς μου την ''ανακουφιστική'' για εμένα  αφορμή να την ''ξεγράψω''.

Οχι τα γενέθλια της δεν θα βγουν απο το Microsoft Outlook μου. Οχι πάντα θα τις στέλνω κάποιο επώνυμο δώρο τότε.

Και όχι δεν θα μπώ στο πειρασμό όσο και αν μου μπαίνει ο διάολος να υπολογίσω τι έχω ξοδέψει για αυτήν σε σχέση με το τί έχω πάρει σε καθαρά μετρήσιμα με χρήματα πράγματα !!

Θα κάνω τη προσπάθεια να κρατήσω ένα μικρό χώρο καθαρό στη καθόλον  ''βρωμερή'' πορνώδη ψυχή μου  σε αυτό το θέμα που λέγεται γυναικείες σχέσεις, όσο και αν το μυαλό μου με πιέζει στην αντίθετη κατεύθυνση.

Και θα μένω με το υγιές ανακουφιστικό ενδιαφέρον να δώ που θα βγάλει αυτό το πράγμα !!

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αλωστε πως να εκτιμήσεις την απόλαυση της βρωμιάς αν δεν κρατάς κάποιο κομμάτι καθαρό μέσα σου ??!! Η πως να εκτιμήσεις την απόλαυση της καθαρότητας αν πριν δεν έχεις βιώσει στο πετσί σου τη βρωμιά ??  Ετσι παλινδρομώ χρόνια ανάμεσα στον Μπουκόβσκι και τον Επίκουρο αντλώντας όμως ιδιαίτερη απόλαυση στα πρότυπα του Αρίστιππου πάντα !!!

Και μπαίνοντας ο διάολος τότε πάλι μέσα μου με έκανε να αναρωτηθώ !! ''Μήπως μετατρέπομαι σταδιακά σε Πιρφόρο ??''

Μμμμμ μπορεί δεν ξέρω !! Θα δείξει !! Ακόμη και έτσι να είναι όμως θα είμαι ο πιο ασφαλής πιρφόρος. Μια και το αντικείμενο της πιρφορίας μου βρίσκεται 12.640 χιλιομετρα μακριά !!

Αυτά απο εμένα. Ελπίζω να βοήθησα με τη σειρά μου κάποιους νέους ταξιδιώτες, όπως εγώ βοηθήθηκα απο τα posts των πιο παλιών φίλων.

Καλά ταξίδια σε όλους. :hi: :hi: :hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom