Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Μου αρέσει η φωτογράφιση και τραβάω δεκάδες φωτογραφίες !!
Οι πιο ωραίες όμως είναι οι γρήγορες αυθόρμητες που πολλές φορές χάνουν και κάτι !!
Αποκτούν έτσι κάτι το καλιτεχνικό !!!
Εδώ τελείωσα οριστικά τα posts μου σε αυτό το thread.
Μην στέλνεται Pms !!! Οτι θέλετε ρωτήστε το δημόσια.
Δεν είναι σωστό να μονοπωλήσω το thread.
Είναι ώρα άλλοι φίλοι να ποστάρουν φωτογραφίες και εμπειρίες !!!
Καλά ταξίδια σε όλους !!!
ωραιο βυζί. ποσο παει για μια τετοια και απο που ψωνιζεις?
Αν πηγαινα αμεσα ευχαριστως.Τυπε ποτε θα πάμε ενα ταξιδάκι μαζί να με μυήσεις;;
να σε λεμε μηπως Ανδρεα ΕμπειρικοΤο σώμα της λεπτό νεανικό με μικρές αλλά σφριγηλές καμπύλες, τυπικό ασιατικό της πλειοψηφίας.
Το μουνάκι της μικρό ρόζ και καλοξυρισμένο η απόλυτη πιπίλα για κωλόγερους σαν την αφεντιά μου. Με το που έβαλα αυτή τη ''πιπίλα'' στο στόμα μου αυτομάτως σταμάτησε η ψυχή μου να γκρινιάζει και αφέθηκε σε ένα ''κατρακύλισμα'' παίρνοντας ρυθμό απο το βαριανάσαιμα του μωρού που όταν δεν μου γρατζούναγε το κεφάλι με τα περιποιημένα άψογα νυχάκια του, γρατζουνούσε και τράβαγε μανιασμένα τα σεντόνια στο κρεβάτι.
Καταλάβαινα ότι είχε φτάσει στο αμήν απο τη πλημμυρίδα στο μουνάκι του !! Φόρεσα στα γρήγορα το προφυλακτικό και μπήκα στο στενό μουνάκι της πού είχε μια αίσθηση υπέροχη. Ο τρόπος που τέντωνε το λαιμό της προς τα πίσω και κάτω που κατέληγε στο να στηρίζεται σχεδόν μόνο στο πίσω μέρος του κεφαλιού της και στον μικρό στρογγυλό πισινό της ενώ σχεδόν της ξέφευγαν μικρές πνιχτές κραυγούλες, απο το στήθος περισσότερο παρά απο το στόμα, θα μου μείνει χαραγμένος στη μνήμη. Το ίδιο και οι εκφράσεις στο προσωπάκι της.
Σε κάποια στιγμή παίρνοντας τη πρωτοβουλία μέ έπιασε απο τους ώμους και σπρώχνοντάς με ελαφρά μου έδειξε ότι ήθελε να ξαπλώσω ανάσκελα.
-Now me working !!!
Μου είπε με ένα ελαφρό μειδίασμα !!
Με καβάλησε ακουμπώντας τα χεράκια της στο στήθος μου. Ο ρυθμός της σχετικά γρήγορος αλλά κάθε τόσο σταματούσε λίγο τεντώνοντας το λαιμό της προς τα πίσω και βγάζοντας ελαφρά βογγητά. Μετά από λίγο σε κάποια φάση και με μια πιο έντονη λεπτή κραυγούλα, ''χύθηκε'' πάνω μου σφίγγοντας με τα χεράκια της τους ώμους μου !!
Μετά από ένα διάστημα ‘’ξεκούρασης’’. Η όλη φάση επαναλήφθηκε άλλη μια φορά με παραλλαγές στις στάσεις !!
να σε λεμε μηπως Ανδρεα Εμπειρικο
Μάλλον άσχετο με την Ταϊλάνδη, αλλά ως αντίδωρο στην αισιοδοξία και στην αγάπη για την ζωή που απλόχερα μας μοίρασε, αφιερώνω στον Mindreader ένα απόσπασμα από τον Αλέξη Ζορμπά του Καζαντζάκη:
Εγώ, μην γελάσεις αφεντικό, φαντάζουμαι το Θεό απαράλλαχτο σαν και μένα. Μόνο πιο αψηλό, πιο δυνατό, πιο παλαβό· κι αθάνατο. Κάθεται σε μαλακές προβιές χουζουρεμένα, κι η παράγκα του είναι ο ουρανός. Όχι από γκαζοτενεκέδες, σαν τη δικιά μας, παρά από σύννεφα. Κρατάει στο δεξό του χέρι όχι σπαθί, όχι ζυγαριά, αυτά τα εργαλεία είναι για τους φονιάδες και τους μπακάληδες· ο Θεός κρατά ένα μεγάλο σφουγγάρι σα σύννεφο της βροχής. Δεξά του η Παράδεισο, ζερβά του η Κόλαση.
Έρχεται η κακομοίρα η ψυχή, τσίτσιδη, γιατί έχασε το κορμί της και τουρτουρίζει. Ο Θεός την κοιτάζει και γελάει κάτω από τα μουστάκια του· μα καμώνεται τον μπαμπούλα . «Έλα εδώ της λέει, και χοντραίνει την φωνή του, έλα εδώ, καταραμένη!» Και πιάνει την ανάκριση. Πέφτει η ψυχή στα πόδια του Θεού. «Αμάν! του φωνάζει: ήμαρτον!» Και δώστου, να λέει, να λέει τα κρίματά της. Λέει, λέει, δεν έχουν τελειωμό. Κι ο Θεός βαριέται, χασμουριέται. «Σώπα πια, της φωνάζει, με ξεκούφανες!» Και φαπ! δίνει με το σφουγγάρι και σβήνει όλες τις αμαρτίες. «Ξεκουμπίσου στην παράδεισο! της κάνει. -Πέτρο, βαλ' την και τούτη μέσα την κακομοίρα!»
«Γιατί θα πρέπει να ξέρεις, αφεντικό, ο Θεός είναι άρχοντας μεγάλος· κι αυτό θα πει αρχοντιά: να συχωρνάς!»
ολο ψεματα και προπαγανδατι σας λεει παλι ο mindreader
οτι οι ταιλανδεζες ειναι ομορφες και η ταιλανδη παραδεισος?
απο discount marketωραιο βυζί. ποσο παει για μια τετοια και απο που ψωνιζεις?
καλα μη βιαστεις για φιλλιπινες , να το οργανωσουμε αν ειναιΑν πηγαινα αμεσα ευχαριστως.
Αλλα πρωτον αδεια γιοκ.
Και δευτερον ο επομενος στοχος μου ειναι οι φιλλιπινες και Μακαο !!
χμμμμ και για μακαο ριξε λιγο φως ετσι ενα τσαφ περι τινος προκειτεΑν πηγαινα αμεσα ευχαριστως.
Αλλα πρωτον αδεια γιοκ.
Και δευτερον ο επομενος στοχος μου ειναι οι φιλλιπινες και Μακαο !!
καλα μη βιαστεις για φιλλιπινες , να το οργανωσουμε αν ειναι
χμμμμ και για μακαο ριξε λιγο φως ετσι ενα τσαφ περι τινος προκειτε