Αν δεν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του όλοι καταλήγουμε το βράδυ κάπως έτσι. Το μωρό πείνασε και πριν το boom boom ήθελε να φάει πεντανόστιμα δάχτυλα κότας…….
Tip για νέους: Αν το μωρό που φορτώσατε από το μπαρ , την disco ή όπου αλλού, ξαφνικά πεινάσει μόλις δει φαγάδικο, της αρέσει μια μπλούζα στον υπαίθριο πάγκο που μόλις περάσατε, θυμηθεί ότι η μάνα της της είπε να αγοράσει δύο δωδεκάδες μανταλάκια άμεσα, ή ότι οπωσδήποτε πρέπει να κάνει κάποια ψώνια για το πρωϊ, δεν χρειάζεται να την ακολουθείτε στο εκάστοτε μαγαζί γιατί ο λογαριασμός με ένα μαγικό τρόπο θα έρχεται πάντα σε εσάς. Αν αρνηθείτε να πληρώσετε το μωρό θα το κρατήσει στα υπόψιν και θα το χρεωθείτε στο performance. Για να γλυτώσετε από τις μαλακίες τους λέτε “Mωρό μου πήγαινε κάνε τα ψώνια σου με την ησυχία σου και εγώ θα σε περιμένω στη γωνία. Στο 90% των περιπτώσεων η πείνα θα περάσει, ρούχα έχει πολλά, τα μανταλάκια θα τα αγοράσει η μαμά μόνη της και τα ψώνια μπορούν να γίνουν και αύριο. Αν πραγματικά θέλει ξέρω γω να φάει όπως το γκομενάκι της φωτογραφίας απλώς περιμένουμε 5 λεπτά. Σιγά τα ωά.