Νέα

Η Ταιλάνδη σε εικόνες !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.739
Πόντοι
3.656
Θα πω και εγώ τη γνώμη μου, αφού ακουστήκαν τόσες και τόσες στο θρεντ. Ταϊλάνδη δεν έχω πάει, κι ούτε έχω πάρει Ταϊλανδή. Έχω περάσει σχεδόν όλες τις Εθνικότητες στο Ανατολικό μπλοκ κι έχω  φυστικώσει γυναίκες που δεν έχω δει ούτε στα περιοδικά, από εμφάνιση δεν παίζονταν και πολλές έκαναν και καλό σεξ. Το μόνο κορίτσι της δουλειάς που έπαιρνα ενάμιση χρόνο σταθερά, ήταν μια Κινέζα. Αν τη βλέπατε, θα σκάγατε στα γέλια και θα με φασκελώνατε. Πολλά 12χρονα ελληνάκια είχαν περισσότερες καμπύλες. Το σέρβις που μου έδωσε αυτή η γυναίκα, ήταν αξεπέραστο ΚΑΜΙΑ άλλη, όχι μόνο της δουλειάς, αλλά από τις Ελληνίδες που είχαμε δεσμό (κι όταν είσαι 18 – 19 χρονών τα κορίτσια που έρχονται μαζί σου έρχονται μόνο επειδή σε γουστάρουν) δεν μου έδωσε τέτοια ΑΠΟΛΥΤΗ αίσθηση παράδοσης, το λέω και ανατριχιάζω. Η γυναίκα της Ανατολής έχει αυτή την κουλτούρα. Αν σε κάποιον δεν αρέσει, οκ, δικαίωμά του. Ας μην βρίζει όμως όσους έχουν τέτοιες επιλογές. Απλά, δεν υπάρχει λόγος. Για μένα το θρεντ είναι εξαίρετο. Όποιοι δεν τους ενδιαφέρει, ας μην συμμετέχουν. Είναι πολύ απλό

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Οι ταυλανδες δεν μου αρεσαν , στο μεσο ορο 1,60 και χωρις καμπυλες οι περισσοτερες δεν αισθανομαι οτι εχω γυναικα διπλα μου , απο την αλλη ο φιλος mind εχει βαλει καποιες πολυ δυνατες υπαρξεις  :grin: βεβαια ποτε δεν τις αποκαλεσα μαιμουδες και βρωμιαρες.
Οσο για τις ανατολικοευρωπαιες φυσικα και δεν ειναι κομοδινα (για το μεσο ορο μιλαω παντα ) , το κρεββατι που εχω κανει με καποιες απο αυτες ειναι περα και εξω απο καθε φαντασια  :grin: για την καθεαυτου σεξουαλικη πραξη αναφερομαι , τωρα πιο δουλοπρεπεις σιγουρα ειναι οι ασιατισες αλλα αυτο προσωπικα δεν με συγκινει καθολου.
Αυτα και οπως εχει χιλιοειπωθει ο καθενας με τα γουστα του , αλλοιμονο αν ειχαμε ολοι τα ιδια.

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
O αγαπητός συνάδελφος Mind έβαλε όλη την καλή του διάθεση , που πολλοί  φίλοι έχουν, και την εξαιρετική ικανότητα και γνώση του που ελάχιστοι διαθέτουν και εφτιαξε ένα θρεντ σαλόνι  με τις εμπειρίες από ένα τόπο που λίγοι έχουν καταφέρει να επισκεφτούν και πολλοί λιγότεροι έχουν καταλάβει τι παίζει. Κάποιοι όμως ακολουθώντας ένα από τα  αξεπέραστα χαρακτηριστικά της φυλής μας, την κουραδομαγκιά, εκμεταλλευόμενοι την ελευθεριότητα  και την ανωνυμία του internet , έχουν την εντύπωση ότι μπορούν  χάρην της ελευθερίας της γνώμης τους να μπαίνουν και να χέζουν στο σαλόνι που με τόση ψυχική ευγένεια τους άνοιξε ο Mind. Οι ώρες που σπατάλισε για να κατεβάσει τις φωτογραφίες, να τις κάνει resize,και να γραψει και τις αντίστοιχες ιστορίες υπερβαίνουν τις δέκα. Αντιθέτως τα γεμάτα βλακεία σχόλια -κουράδες δεν ξεπερνούν τα δύο τρία λεπτά.......
Αν έχουν τουλάχιστον την απλή λογική των φίλων που συμμετέχουν στο site ας ανοιξουν ένα θρεντάκι να περιγράψουν τα κατορθώματα τους με τις σεξουαλικές τους επιτυχίες διεθνώς, να ποστάρουν και τις αφεντομουτσουνάρες τους με τα αντιστοιχα μοντέλα τρόπαια και ας δεχθούν εκεί τα απειρα συγχαρητήρια που νομίζουν ότι αξίζουν.
Για όλα τα παραπάνω θα παραπάνω θα παρακαλούσα τους admin να σβήσουν όλα τα άχρηστα σχόλια για να μπορεί κάποιος να διαβάσει ένα θρεντ που ξεφεύγει  από τα τετρημένα του site.

ΥΓ. Μερικοί έχουν την εντύπωση ότι είναι εντεταλμένοι από κάποιον  αόρατο εντολοδόχο που έχουν στο κεφάλι τους να πηδήξουν όλες τις φυλές του πλανήτη και να μας κάνουν την χάρη να μας εξηγήσουν, σε μας τα στραβάδια που θα πρέπει να τον χώνουμε  και που όχι για να μην μας επιπλήξουν. Το μικρό τους μυαλό δεν χωράει την διαφορετικότητα της επιλογής του διπλανού τους.
Γιατί τελιικά αυτοί που γουστάρουμε Ταιλανδες θα πηδάμε Ταιλανδές, αυτοί που γουστάρουν  Σλαβες θα πηδάνε Σλάβες, αυτοί που γουστάρουν Λατίνες θα πηδάνε λατίνες και ούτω καθεξής. Και δυσυχώς δεν ζηλεύουμε για το τι πηδάει  ο διπλανός. Για όλους τους κακεντρεχείς που μπαίνουν και χέζουν στα διάφορα θρεντ θα ήθελα να τους ενημερώσω ότι η γνώμη τους είναι γραμμένη στα .................

:thumbsup:  Μπραβο ρε τυπε,μπας και ξεστραβωθεί κανεις,πηξαμε στους γαμιαδες του γλυκου νερου εδώ μεσα.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Mindreader πολύ ωραίο topic.  :thumbsup:

Είναι το καλύτερο θρεντ του σάιτ!

Σαν να γύρισα 10 χρόνια πίσω, πριν τα μνημόνια...

Ο Μύστης αξίζει νομίζω να χρισθεί τιμημένος.

Να είσαι καλά Mindreader!  :hi:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Είναι το καλύτερο θρεντ του σάιτ!

Σαν να γύρισα 10 χρόνια πίσω, πριν τα μνημόνια...

Ο Μύστης αξίζει νομίζω να χρισθεί τιμημένος.

Να είσαι καλά Mindreader!  :hi:

εύγε για την ενημέρωση
άψογος!

Ευχαριστω εσάς, αλλά και όλους τους υπόλοιπους φίλους για τα θετικά τους σχόλια !!!

Να είστε καλά !! :hi: :hi:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Θα πω και εγώ τη γνώμη μου, αφού ακουστήκαν τόσες και τόσες στο θρεντ. Ταϊλάνδη δεν έχω πάει, κι ούτε έχω πάρει Ταϊλανδή. Έχω περάσει σχεδόν όλες τις Εθνικότητες στο Ανατολικό μπλοκ κι έχω  φυστικώσει γυναίκες που δεν έχω δει ούτε στα περιοδικά, από εμφάνιση δεν παίζονταν και πολλές έκαναν και καλό σεξ. Το μόνο κορίτσι της δουλειάς που έπαιρνα ενάμιση χρόνο σταθερά, ήταν μια Κινέζα. Αν τη βλέπατε, θα σκάγατε στα γέλια και θα με φασκελώνατε. Πολλά 12χρονα ελληνάκια είχαν περισσότερες καμπύλες. Το σέρβις που μου έδωσε αυτή η γυναίκα, ήταν αξεπέραστο ΚΑΜΙΑ άλλη, όχι μόνο της δουλειάς, αλλά από τις Ελληνίδες που είχαμε δεσμό (κι όταν είσαι 18 – 19 χρονών τα κορίτσια που έρχονται μαζί σου έρχονται μόνο επειδή σε γουστάρουν) δεν μου έδωσε τέτοια ΑΠΟΛΥΤΗ αίσθηση παράδοσης, το λέω και ανατριχιάζω. Η γυναίκα της Ανατολής έχει αυτή την κουλτούρα. Αν σε κάποιον δεν αρέσει, οκ, δικαίωμά του. Ας μην βρίζει όμως όσους έχουν τέτοιες επιλογές. Απλά, δεν υπάρχει λόγος. Για μένα το θρεντ είναι εξαίρετο. Όποιοι δεν τους ενδιαφέρει, ας μην συμμετέχουν. Είναι πολύ απλό

Μμμμ !!! Κάποιος πήρε έστω και μακριά απο την ''πηγή'' της μια καλή γεύση της ανατολίτικης ''μυσταγωγίας'' !!! :grin: :grin:

Είσαι τυχερός φίλε. Γιατί πολλοί ακόμη και αν ταξιδέψουν δεν τυχαίνει να την βρούν αυτή την αίσθηση !! :hi: :hi:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μερικές ακόμα !!

Συνημμένα

• 20150430_021501.jpg
    20150430_021501.jpg
    105,2 KB · Εμφανίσεις: 91
  • 20140810_101630.jpg
    20140810_101630.jpg
    168 KB · Εμφανίσεις: 83
  • Like
Αντιδράσεις: 968
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αυτές και τέρμα !!

Καλή κυριακή σε όλους !!! :hi: :hi:

Συνημμένα

• 20140812_160819.jpg
    20140812_160819.jpg
    177 KB · Εμφανίσεις: 59
  • 20140813_112313.jpg
    20140813_112313.jpg
    263,5 KB · Εμφανίσεις: 49

laispodias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
4
Like
169
Πόντοι
286

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Αγαπητέ φίλε mindreader, τώρα μόλις ειδα και διάβασα (και τις 19 σελίδες!!!)το νεό σου thread "Η Ταϊλάνδη σε εικόνες".

Ειναι εκπληκτικό, μπραβο.

Με γυρισε πίσω στο 2008 στο μοναδικό μου ταξίδι στην όμορφη αυτή χώρα (Μπανκογκ - Πατάγια) και στις υπέροχες αναμνήσεις που έχω από τότε.

Συνέχισε και μην ακους τους κακεντρεχείς,

Ευχαριστώ και πάλι, keep walking

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αγαπητέ φίλε mindreader, τώρα μόλις ειδα και διάβασα (και τις 19 σελίδες!!!)το νεό σου thread "Η Ταϊλάνδη σε εικόνες".

Ειναι εκπληκτικό, μπραβο.

Με γυρισε πίσω στο 2008 στο μοναδικό μου ταξίδι στην όμορφη αυτή χώρα (Μπανκογκ - Πατάγια) και στις υπέροχες αναμνήσεις που έχω από τότε.

Συνέχισε και μην ακους τους κακεντρεχείς,

Ευχαριστώ και πάλι, keep walking

Εγω ευχσριστω !! Να εισαι καλά !! :hi:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
O αγαπητός συνάδελφος Mind έβαλε όλη την καλή του διάθεση , που πολλοί  φίλοι έχουν, και την εξαιρετική ικανότητα και γνώση του που ελάχιστοι διαθέτουν και εφτιαξε ένα θρεντ σαλόνι  με τις εμπειρίες από ένα τόπο που λίγοι έχουν καταφέρει να επισκεφτούν και πολλοί λιγότεροι έχουν καταλάβει τι παίζει. Κάποιοι όμως ακολουθώντας ένα από τα  αξεπέραστα χαρακτηριστικά της φυλής μας, την κουραδομαγκιά, εκμεταλλευόμενοι την ελευθεριότητα  και την ανωνυμία του internet , έχουν την εντύπωση ότι μπορούν  χάρην της ελευθερίας της γνώμης τους να μπαίνουν και να χέζουν στο σαλόνι που με τόση ψυχική ευγένεια τους άνοιξε ο Mind. Οι ώρες που σπατάλισε για να κατεβάσει τις φωτογραφίες, να τις κάνει resize,και να γραψει και τις αντίστοιχες ιστορίες υπερβαίνουν τις δέκα. Αντιθέτως τα γεμάτα βλακεία σχόλια -κουράδες δεν ξεπερνούν τα δύο τρία λεπτά.......
Αν έχουν τουλάχιστον την απλή λογική των φίλων που συμμετέχουν στο site ας ανοιξουν ένα θρεντάκι να περιγράψουν τα κατορθώματα τους με τις σεξουαλικές τους επιτυχίες διεθνώς, να ποστάρουν και τις αφεντομουτσουνάρες τους με τα αντιστοιχα μοντέλα τρόπαια και ας δεχθούν εκεί τα απειρα συγχαρητήρια που νομίζουν ότι αξίζουν.
Για όλα τα παραπάνω θα παραπάνω θα παρακαλούσα τους admin να σβήσουν όλα τα άχρηστα σχόλια για να μπορεί κάποιος να διαβάσει ένα θρεντ που ξεφεύγει  από τα τετρημένα του site.

ΥΓ. Μερικοί έχουν την εντύπωση ότι είναι εντεταλμένοι από κάποιον  αόρατο εντολοδόχο που έχουν στο κεφάλι τους να πηδήξουν όλες τις φυλές του πλανήτη και να μας κάνουν την χάρη να μας εξηγήσουν, σε μας τα στραβάδια που θα πρέπει να τον χώνουμε  και που όχι για να μην μας επιπλήξουν. Το μικρό τους μυαλό δεν χωράει την διαφορετικότητα της επιλογής του διπλανού τους.
Γιατί τελιικά αυτοί που γουστάρουμε Ταιλανδες θα πηδάμε Ταιλανδές, αυτοί που γουστάρουν  Σλαβες θα πηδάνε Σλάβες, αυτοί που γουστάρουν Λατίνες θα πηδάνε λατίνες και ούτω καθεξής. Και δυσυχώς δεν ζηλεύουμε για το τι πηδάει  ο διπλανός. Για όλους τους κακεντρεχείς που μπαίνουν και χέζουν στα διάφορα θρεντ θα ήθελα να τους ενημερώσω ότι η γνώμη τους είναι γραμμένη στα .................

αγαπητέ "κύριε" εσείς δεν είστε εκείνος που ειρωνεύεστε με τις βαρετές σας ιστορίες τον Θανάση από την Κατσικανή Σερρών που επειδή δεν του έκατσε η  αμόρφωτη κόρη της κυρα-Κομπρέσσας "δεν του έδωσε το δικαίωμα" όταν της την έπεσε αναγκάστηκε να πάει στο Πουκετ για να βρει χαρά στα σκέλια του?

δλδ ειρωνευόμαστε την αντίδραση αλλά ποτέ την δράση...το γεγονός ότι ακομα και δίμετρα παλικάρια έχουν ευνουχιστεί από όλες αυτές τις αμόρφωτες πουτανίτσες στην ψυχή οι οποίες ζητάνε την υποταγή σου οι οποίες πρέπει να γουστάρουν εκείνες όταν τους την πέφτουμε (μπα?από πότε) αλλιώς δεννν...αυτό δεν θα στο σχολιάσει ποτέ ο Lyst...μην το πάμε παρακάτω...πες μας ποιο ξενοδοχείο στο Πουκετ εχει χαμηλότερη τιμή...και άσε άλλους να ααχολούντε με θέματα στα οποία το χαμηλό σου iq δεν φτουράει...και σαν καλός φασιστάκος ζητάς να διαγραφούν τα ποστ...εγώ λέω να διαγράψουμε τις αστείες ιστορίες σου όπου ενοχοποιείς και ειρωνεύεσαι όλα αυτά τα θύματα-χορηγούς (κούνια που σε κούναγε) που δεν είναι θύματα αλλά εξαναγκασμένα δυστυχισμένα πλάσματα από την ανύπαρκτη ελληνική κοινωνία των αμόρφωτων πατριωτών τσέπης του σκληρού ευρώ του Black Friday και του tablet...

παρεπιπτόντως να σου πω ότι εγώ τις γουστάρω όλες...το θέμα βέβαια είναι τι γίνεται όταν όλες αυτές πάνε να σου το παίξουνε κάποιες και ανεξάρτητες και εσύ υψώσεις το ανάστημα σου ως άντρας...καθότι μεγαλωμένες και εκείνες ως άντρες κάτι που είναι πολύ βολικό για αυτές (γιατι το να σαι γυναίκα θέλει γερά κότσια) θα σε απορρίψουν...και θα σε οδηγήσουν στο insomnia της Λεκ της τάδε και της δείνα...

και εδώ ερχόμαστε σε αυτό που επαναλαμβάνει μονίμως ο Mindreader...ότι κάποιος που πάει στην άλλη άκρη του κόσμου μόνο για να πηδήξει είναι κατεστραμμένος...ένα παιδί που δεν τον ένοιαξε ποτέ για την Ακρόπολη ας πούμε γιατί να τον νοιάζει η Αγιουτάγια?ένα παιδί που μπορεί να πεθαίνει για λίγα γυναικεία χάδια και φιλιά (αν είναι και λολίτας 18-22 να τον απογειώνει ποιος στη χάρη του) γιατί θα πρέπει να νοιαστεί για τους τάδε καταρράκτες εκεί ψηλά στο Ισάαν?πάει περνάει καλά γαμάει πίνει και 5 κοκτέιλ αν είναι και αγαπόύλης (μαγκιά του) την πάει και σε ένα νησάκι...και τέλος...όλα τα άλλα έρχοντε δεύτερα...ίσως στο δεύτερο και τρίτο ταξίδι να νοιαστεί...

νιώθω τυχερός στη ζωή μου...γνώρισα ωραίες γυναίκες...χαμηλής ωστόσο αυτοκεκτίμησης για να εκτιμήσουν τι ειχαν δίπλα τους...για να καταλάβουν ότι τα αποκτήματα του καπιταλισμού κινητό αμάξι σπίτι...ούτε αγκαλιάζοντε το βράδυ....ούτε σε συμβουλεύουν...στέκοντε εκεί άβουλα άψυχα...μέχρι να τα πεταξεις να πάρεις άλλα...αναλώσιμα...η καρδιά όμως μένει εκεί...

Όχι Mindreader δεν θα πάρω πίσω σε όσα είπα για εμετικούς γλείφτες...δεν σε ζηλέυω για το ότι με το σκληρο δολλάριο της δεκαετίας του 80 πήγαινες σε προορισμούς με υποτιμησιμα νομίσματα εκεί που η ζωή κατάντησε να μην έχει αξία για να ευημερήσουν οι αριθμοί....σε ζηλεύω όμως που έκανες οικογένεια και παιδί..και φαντάζομαι ότι η γυναίκα σου ήταν μουνάρα...θα ήθελα αντί να μου γράφεις για το πως πιπίλησες το μουνάκι της Νοτιοκορεάτισσας να μου πεις για τα γλωσσόφιλα που της έδινες για το πόση ώρα της έγλειφες το πρόσωπο...τα άλλα μπορούμε να τα φανταστούμε και εμείς...έχω πηδήξει Δομινικανες που είναι τα μεγαλύτερα πουτανάκια του πλανήτη μπροστά τους το ανατολικό μπλοκ είναι καναρίνια απέναντι σε γεράκια...όχι όμως να έρθω και στη βρωμοχώρα σας να με σφάζουν για 5 ευρω...ρεύμα δεν έχετε εκεί....ευτυχως δεν κολλησα τιποτα...

συγγνώμη αν με ΄έκαναν οι Ελλει-νιδες και οι μανάδες τους να κυνηγάω ξένες...με συγχωρείτε κύριοι κυνηγοί της σαρκός αν θεωρώ το φιλί πιο ερωτικό από το πιπίλισμα χαμηλά...τουλάχιστον έμαθα να είμαι ισορροπημένος...έμαθα με σκληρό τρόπο να μην θεωρώ τίποτα δεδομένο...και έμαθα ότι οι γυναίκες (άνδρες με μουνί πλεόν) θα πρέπει κάποια στιγμή να πληρώνουν για τις επιλογές τους...με τη χαμηλή αυτοεκτιμησή τους με την αμορφωσιά των μανάδων τους με τα τσιγαρα τα ποτά και τα ξενύχτια την ανύπαρκτη παιδεία τα φράγκα και την πουτανια...δεν θελουμε το σωστό και ντόμπρο παιδί..αυτον που μας πηδάει και μας παρατάει θέλουμε...

α συγγνώμη είμαστε στο bourdela.com...οπότε όλο αυτό δεν έχει νόημα..θα άλλαζα ωστόσο όσες χαρές έδωσα στις αμόρφωτες πουτανίτσες με μια όμορφη σχέση..εναλλακτικά προτιμώ να τα σκάσω στη Λεκ του insomnia ή της Tiger..δεν με πλήγωσε ποτέ...

Καλή σας τύχη...με 1-2 άτομα επιπέδου ίσως έχουμε μια επαφή σε pm...δεν έχει νόημα να συζητάμε από τη στιγμή που όνειρό σας είναι ένα ταξίδι και όχι η οικογένεια..να είστε butterfly αλλά όχι πιστοί...εγώ στη ζωή μου ότι έκανα με πολλές γυναίκες με ανάγκασαν να το κάνω...η δυστυχία μου όμως συνεχίζεται ακόμα και αν το νούμερο γίνει τετραψήφιο...

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
Ιδιαιτερη τιμη για μενα !! :hi: :hi:

Ευχαριστώ πολυ και τον admin και τον "εισηγητή" φιλο ass_kavlos !!  :hi: :hi:

Πολλα ευχαριστω και από μενα στον φιλο που εστω και μεσα από εδώ μας ταξιδεψε πολύ ομορφα στην εξωτικη ταιλανδη.
Αν και εχω γυρισει σχεδόν ολη την Ασια, δεν πηγα ποτε Ταιλανδη.
Μου αρεσει πολύ η κουλτουρα της Ασιας και μετα από όλα αυτά που διαβασα και ειδα εδώ μεσα το εχω σχεδόν αποφασισει , Σκεπτομαι να κανω ένα ταξειδι τελος Ιανουαριου , εχω όμως δυο αναστολες που ακομα με εμποδιζουν να παρω την τελικη αποφασι, δεν εχω παρεα και εδώ και καιρο εχω περασει τα πρωτα ηντα.
Φανταζομαι είναι δυσκολο να εισαι μονος πρωτη φορα σε μια μακρινη και αγνωστη χωρα και θεωρω ότι η παρεα είναι απαραιτητη,  Μονος εχω κανει πολλα ταξειδια αλλα σε νεωτερη ηλικια.
Σου ευχομαι Φιλε να εισαι καλα, δυνατος και να μας προσφερεις τις εμπειριες σου απλοχερα όπως κανεις και τωρα.    

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
839
Πόντοι
96
Η μικρη μου εμπειρια ερχεται απο τις φιλιπινες. Δεν εχω παει ποτε, εχω ομως ερθει πολυ κοντα με αρκετες και πραγματικα, αυτο που δινουν ειναι απιστευτο.
Δεν εχω πληρωσει καμια τους (σε πολυ λιγες περιπτωσεις εκανα καποια δωρακια) απλα τους φερθηκα με σεβασμο και αυτο που εισεπραξα ηταν η μοναδικη αισθηση μιας γυναικας που εστω και για λιγο εισαι ολος ο κοσμος για αυτην.

Δεν ξερω αν θα μπορουσα να εχω σχεση ζωης με καποια, η κουλτουρα και η επικοινωνια ειναι χαοτικα διαφορετικες, αλλα σιγουρα η επαφη μαζι τους με γεμιζε ζωη!

Σε καταλαβαινω απολυτα και χαιρομαι που επιτελους γνωριζω εστω και ιντερνετικα ανθρωπους με το ιδιο μηκος κυματος!

ΕΥΓΕ

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Πολλα ευχαριστω και από μενα στον φιλο που εστω και μεσα από εδώ μας ταξιδεψε πολύ ομορφα στην εξωτικη ταιλανδη.
Αν και εχω γυρισει σχεδόν ολη την Ασια, δεν πηγα ποτε Ταιλανδη.
Μου αρεσει πολύ η κουλτουρα της Ασιας και μετα από όλα αυτά που διαβασα και ειδα εδώ μεσα το εχω σχεδόν αποφασισει , Σκεπτομαι να κανω ένα ταξειδι τελος Ιανουαριου , εχω όμως δυο αναστολες που ακομα με εμποδιζουν να παρω την τελικη αποφασι, δεν εχω παρεα και εδώ και καιρο εχω περασει τα πρωτα ηντα.
Φανταζομαι είναι δυσκολο να εισαι μονος πρωτη φορα σε μια μακρινη και αγνωστη χωρα και θεωρω ότι η παρεα είναι απαραιτητη,  Μονος εχω κανει πολλα ταξειδια αλλα σε νεωτερη ηλικια.
Σου ευχομαι Φιλε να εισαι καλα, δυνατος και να μας προσφερεις τις εμπειριες σου απλοχερα όπως κανεις και τωρα.    
Φιλε και εγω μετα τα 50 πρωτοπηγα Ταυλανδη, μονος. Εχει τοσα πολλα να δεις, να γευτεις, να μυρισεις και να αισθανθεις ειδικα την πρωτη φορα, ωστε δεν νομιζω να καταφερεις να αισθανθεις μονος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom