Νέα

Η Ταιλάνδη σε εικόνες !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ο σωστό φωτογράφος πρέπει να έχει αυτό που οι Αγγλοι λένε timing !!! :grin: :grin:

Συνημμένα

• 20150427_104502.jpg
    20150427_104502.jpg
    12,1 KB · Εμφανίσεις: 70
  • 20150427_104458.jpg
    20150427_104458.jpg
    12,4 KB · Εμφανίσεις: 70
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τσιανγκ Μαι Doi Suthep

Συνημμένα

• 20141218_110113.jpg
    20141218_110113.jpg
    21,2 KB · Εμφανίσεις: 27
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Το πλησιάζεις το χεράκι ??? Μμμμ μάλλον όχι !!!

Συνημμένα

• 20141219_124840.jpg
    20141219_124840.jpg
    18,3 KB · Εμφανίσεις: 40
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ξάπλες με διαφορετική ''προοπτική'' !!  :grin: :grin:

Συνημμένα

• 20150428_165151.jpg
    20150428_165151.jpg
    82,2 KB · Εμφανίσεις: 75
  • 20150428_115611.jpg
    20150428_115611.jpg
    13,1 KB · Εμφανίσεις: 50
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
O όρος φαρανγκ στη ταιλάνδη σημαίνει ό ξένος. Ουσιαστικά πρόκειται για παράφραση της γαλλικής λέξης franc, δηλαδή του γαλλικού νομίσματος. Από την εποχή λοιπον της γαλλικής ινδοκίνας στη περιοχή οι ξένοι  ήταν αυτοί που είχαν τα franc, οπότε μετέπειτα έγιναν οι ‘’φαρανγκ’’

Θα προσπαθήσω παρακάτω να απαντήσω την ερώτηση '' Τι βρίσκουν και γιατί κολλάνε οι δυτικοί φαρανγκ με τις Ταϊλανδέζες και τις Γυναίκες της Νοτιανατολικής  Ασίας γενικότερα.

Τι κάνει έναν δυτικό χορηγό ώστε να συντηρεί τη ''γκόμενα'' του στη Νοτιανατολική Ασία σε βάση μηνιαίων εμβασμάτων, κοινώς γνωστόν ως σπόνσορα.  Τη στιγμή μάλιστα που αυτή τη γκόμενα τη βλέπει 1 άντε 2 φορές το χρόνο. Το φαινόμενο έχει ενδιαφέρον διότι έχει πάρει στατιστκές διαστάσεις.

Η απλή απάντηση χωρίς πολλά πολλά είναι ότι ‘’το μουνί σέρνει καράβι’’. Αλλα αυτό κατά την άποψή μου αποτελεί μια υπεραπλούστευση ως εξήγηση. Και αυτό γιατί σπόνσορας μπορεί να γίνει ό άλλος κα στη χώρα του σε ντόπιες που τις έχει και συνέχεια εύκαιρες. Η μπορεί να γίνει και στις Σλαβες γυναίκες της Ανατολικής Ευρώπης που και πιο όμορφες είναι, σε επίπεδο στατιστικών μέσων όρων πάντα, αλλά και πιο κοντά σε ένα κεντροευρωπαίο για παράδειγμα. Γιατί γίνεται ο άλλος σπόνσορας στην άλλη άκρη του κόσμου και γιατί σπονσονάρει γυναίκες αντικειμενικά λιγότερο όμορφες σε στατιστικά πλαίσια πάντα ??

Εξ΄αρχής αναφέρω ότι γράφω απλά τη γνώμη μου και δεν διεκδικώ το αλάθητο του Πάπα. Εχω κάνει 7 ταξίδια στην Ταιλάνδη και έχω μείνει και για επαγγελματικούς λόγους στην Ινδονησία για 3,5 μήνες. Επισης έχει τύχει όσο δούλευα στην Αγγλία να γνωρίσω κάποια ζευγάρια Αγγλων με Ταιλανδέζες . Αυτή είναι η βάση της εμπειρίας μου.

Επιπλέον χρειάζεται αρκετή ανάλυση και άρα υπομονή και διάβασμα για όποιον ενδιαφέρεται !! Για όποιον δεν ενδιαφέρεται απλά τα παραλείπει.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πάμε λοιπόν.

Ξεκινάμε τη κουβέντα με δυο στοιχεία.

Στοιχείο πρώτο. Πιστεύω ότι στο σεξ ( όπως και σε πολλά άλλα πράγματα ) όλη η ουσία είναι στο ταξίδι και όχι στο προορισμό ( Καβαφική προσέγγιση ). Στον τρόπο δηλαδή που γίνεται το σεξ.

Στοιχείο Δεύτερο. Πιστεύω ότι μέσα από το σεξ οι άνθρωποι βγάζουν πολλά από τα ψυχικά τους ελλείμματα και ποθημένα.

Τα παραπάνω δυο στοιχεία, δηλαδή η σημασία που δίνουμε στο τρόπο που γίνεται το σεξ, και τα ποθημένα που βγάζουμε μέσα από το σεξ, και τις γενικότερες σχέσεις μας με τις γυναίκες,  τα αναφέρω για να στοιχειοθετήσω (την προσωπική άποψή μου ) ότι  μέσω του σεξ ο άντρας δεν ικανοποιεί απλά μια ενστικτώδους βάσεως ανάγκη του να χύσει, όπως στη φύση λίγο πολύ όλα τα αρσενικά ζώα στον οίστρο τους κάνουν.

Πόσο μάλλον όταν βλέπουμε ότι ακόμη και σε κάποια  ζώα, αυτά τα οποία ζουν σε ομάδες και αγέλες, η προτεραιότητα στο σεξ, και η δυνατότητα για σεξ, σημαίνει πάρα πολλά μέσα στην όποια ιεραρχική τους δομή στην αγέλη τους, που είναι το ισοδύναμο μιας μικρής ''κοινωνίας''. Πολύ περισσότερο ο  άντρας ζώντας στην εξαιρετικά πιο περίπλοκη ιεραρχική δομή που λέγεται σύγχρονη ανθρώπινη κοινωνία, μέσα απο το σεξ ζητάει πολύ περισσότερα πράγματα από μόνο την διαιώνιση του, η την σεξουαλικη απόλαυση.

Πιστεύω ότι μέσα από το σεξ αλλά και γενικότερα μέσα από τις σχέσεις του με τις γυναίκες, κεντρικό ρόλο στις οποίες παίζει το σεξ, ο άντρας ουσιαστικά αυτοπροσδιορίζεται και αυτοαναφέρεται.

Να το πω στρατιωτικά ( λίγο πολύ όλοι κάναμε στρατό ) !!
Μέσω των σχέσεών του με τις γυναίκες  ο άντρας ''Δίνει αναφορά στον εαυτό του''. Και αν από κάποιον σίγουρα δεν μπορείς να κρυφθείς αυτός είναι ο εαυτός σου.

Αυτό που πιστεύω έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια στη Δύση είναι ότι μέσω ενός κύματος υπερβάλλοντος και σε εντελώς λάθος βάση, ''μαλακοφεμινισμού'' από τις γυναίκες, ό άντρας να  τείνει σε μια σχέση απλά να ''ακυρώνεται''. Και εννοώ ακύρωση στο πλαίσιο του αυτοαναφορικού - αυτοπροσδιοριστικού ρόλου που έχει για τον άντρα η σχέση του με τις γυναίκες και το σεξ ειδικότερα ( όπως παραπάνω ανέφερα ).

Αναφέρομαι σε μια μητριαρχικού τύπου εξουσιομανία των μαλακοφεμινιστριών έναντι των ανδρών που πέρασε ουσιαστικά στο ψυχολογικό ''DNA'' των περισσοτέρων δυτικών  αρχικά γυναικών και τείνει να εξαπλώνεται σε όλο το πλανήτη.

Πρότυπό τους, και οδηγός τους η Lady Μάργκαρετ Θάτσερ, πού όχι τυχαία έχει συνδεθεί με την απόλυτη καταστολή και επιβολή της ( κατά τα άλλα δε λέω δημοκρατικά) εκλεγμένης εξουσίας, που μπροστά της ωχριούσαν σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και δικτατορίες. Ως η ''σιδηρά κυρία'' έμεινε άλλωστε στην ιστορία.

Κυριότεροι σημερινοί εκπρόσωποί τους οι γυναίκες στελέχη σε μικρές μεσαίες και ανώτατες θέσεις εργασίας που ''απολαμβάνουν'' να διοικούν ( βλέπε να ευνουχίζουν ) άντρες.

Κυριότερο τους κατόρθωμα, η έμπνευση αρχικά, και ακόλουθη εμπέδωση τελικά, της ελεγχομανίας και της καταδυνάστευσης των ανδρών, ως στόχο και επίτευγμα του και καλά ''φεμινιστικού'' κινήματος και των γυναικών γενικότερα. Το καπέλωμα του άντρα τείνει να γίνει γυναικεία μαγκιά για να το πώ λαικά.

Η ''πιάτσα'' το λέει με πολλούς τρόπους. ''Ποιός εχει το πάνω χέρι στη σχέση ?? '', ''Τρώει παντόφλα ο τύπος !!'' ''Το μουνί σέρνει καράβι !!'', Δεν την έσκισε νωρίς τη γάτα ο τύπος'' , ''Πιρφόροι και μουνόδουλοι καταστρέφουν τη πιάτσα ( ορολογία του site ), ''Οι ελεεινήδες'' κλπ

Όπως και να το πεις το ίδιο πράγμα όλοι λένε. Ότι ο άντρας και η γυναίκα έχουν στις περισσότερες περιπτώσεις μπουρδουκλώσει και  χάσει τους ρόλους τους στη σύγχρονη κοινωνία.

Η δε οικογένεια ως θεσμός δυτικού τύπου βασισμένος κυρίως στα σαθρά θεμέλια της μονογαμίας έχει πάει μάλλον περίπατο, και σε αυτό το "κατόρθωμα" πέρα από τις αντρικές μαλακίες σοβαρό ρόλο έχει παίξει και ο ''μαλακοφεμινισμός'' . Η ''μαλακοφεμινίστρια'' θεωρεί τον άντρα απλά ως μέσο εκπλήρωσης προσωπικών της στόχων. Οι περισσότεροι άντρες που αντιμετωπίζουν τέτοιες συμπεριφορές ξενερώνουν μεν, απογοητεύονται, αλλά και πολλοί τις ανέχονται ώς συμπεριφορές.
( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ)
Ο παραπάνω κακώς εννοούμενος ''Μαλακοφεμινισμός'', σαν υπερβολή του πραγματικού φεμινισμού, ήταν η αρχική φωτιά κυρίως στη προτεσταντική δύση. Το internet ήταν ο άνεμος που ξάπλωσε τη φωτιά σε όλο το πλανήτη. Τέλος τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απετέλεσαν τη βενζίνη που χρησιμοποιήθηκε για να σβήσει η φωτιά.

Υπάρχουν μέρη πάνω στη Γή που δεν έχουν σαρωθεί από τη παραπάνω ''μαλακοφεμινιστική'' φρενίτιδα ?? Πιστεύω ότι υπάρχουν, αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμα. Πιστεύω ότι είναι η νοτιοανατολική Ασία.

Τι εννοώ ?? Οι ασιάτισσες δεν έχουν ( τουλάχιστον σε στατιστικά πλαίσια ) τα πληθωρικά χαρακτηριστικά από πλευράς εμφάνισης των λευκών, η για να είμαστε ακριβείς των ''καυκάσιων'' γυναικείων φυλών της δύσης. Τι διάολο συμβαίνει λοιπόν και οι δυτικοί εξιτάρονται και ''κολάνε'' τόσο πολύ μαζί τους ?? Γιατί πραγματικά ''κολλάνε'' οι δυτικοί μαζί τους !! Και ο λόγος δεν είναι το πληρωμένο σεξ όπως κάποιοι εύκολα και αφελώς θα συμπεράνουν. Αυτό διότι το πληρωμένο σεξ το βρίσκουν οι δυτικοί και στις χώρες τους και μάλιστα φθηνότερα αν λάβει κανείς υπ' όψιν  και τα μεγάλα έξοδα ταξιδιού και διαβίωσης σε δυτικά στάνταρτς σε αυτές τις χώρες. Αλλος είναι πιστεύω ό λόγος.

Πιστεύω ότι η ασιάτισσα αισθάνεται και ικανοποιεί άριστα τις πρωτογενείς αυτοαναφορικές ανάγκες του άντρα όσον αφορά τη σχέση του με τις γυναίκες που ανέφερα αρχικά στα post μου. Με την συμπεριφορά της η ασιάτισσα τον άντρα τον εξυψώνει αντί να τον ακυρώνει. Τον ηρεμεί και τον επιβεβαιώνει αντί να τον καταδυναστεύει. Η ασιάτισσα δίνει στον άντρα το κεντρικότερο ρόλο μέσα στη ζωή της και αυτό τον δυτικό ιδίως άντρα τον παραξενεύει τον κολακεύει και τον εξιτάρει. Ιδίως τον δυτικό άντρα που έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στις αντίστροφες συμπεριφορές όπως παραπάνω εξήγησα.

Οι δυτικοί σε πολλές περιπτώσεις ''χάνουν το μπούσουλα'' μαζί τους. Αυτό συμβαίνει γιατί ό άντρας ( ιδίως αν δεν έχει κάποιο γνωσιακό και συναισθηματικό υπόβαθρο ) αδυνατεί να συνειδητοποιήσει και να περιγράψει τι ακριβώς του συμβαίνει. Έχει τύχει να γνωρίσω κάποιες τέτοιες περιπτώσεις παλιότερα όταν δούλευα στην Αγγλία. Συνήθως περιγράφει με περιφερειακές προσεγγίσεις αυτό που του συμβαίνει με εκφράσεις του τύπου ''She has her way with me'', 'She's not that hot, but she turns me on'', ''I am good with her and I don't give a shit about what arsholes say''.

Οι ''arsholes'' ( συνήθως φίλοι του ) απλά επισημαίνουν ότι με βάση το μέσο αντρικό αισθητικό κριτήριο η συγκεκριμένη γυναίκα μάλλον ''δεν πολυμετράει'' σαν γκόμενα. Δεν μπορούν λοιπόν να καταλάβουν γιατί ό φίλος τους έχει τρελαθεί μαζί της. Συνήθως η πρώτη τους σκέψη είναι ότι απλά η τύπισσα είναι πολύ καλή στο σεξ ( που πράγματι μπορεί να είναι ) αλλά δεν μπορούν να φαντασθούν ότι ό λόγος δεν είναι αυτός. Αγνοούν απλά ότι ο φίλος τους με τη συγκεκριμένη γυναίκα νοιώθει κάτι σαν ''βασιλιάς'' πράγμα που μάλλον ποτέ δεν είχε πριν βιώσει.

Βέβαια πρέπει να αναφέρουμε ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα τόσο ''αγγελικά'' και εκεί, γιατί σε πολλές περιπτώσεις όπως στην αρχή ανέφερα οι ασιάτισσες αντιλαμβανόμενες τη δύναμή τους τη χρησιμοποιούν και μετατρέπουν τους δυτικούς σε ''οικονομικούς χορηγούς'', αυτό όμως είναι άλλο κεφάλαιο το οποίο το αναφέρουμε μεν, αλλά καλό είναι να μην επεκταθούμε γιατί θα αποπροσανατολίσουμε το thread. Απλά αναφέρω ότι πρωταθλητές στις οικονομικές ''χορηγίες'' από ότι διαβάζω είναι οι Αγγλοι και οι Ελβετοί.

( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ)
Οι πιο ''παλιοί'' φίλοι του site ( τους οποίους σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ ), με βοήθησαν να καταλάβω ότι ακόμη και στις χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας που αναφέρομαι ότι η συγκεκριμένη γυναικεία συμπεριφορά ιδίως των ''επαγγελματιών'' του χώρου δεν είναι τίποτα περισσότερο από ''το παιχνίδι ενός ρόλου'' στο πλαίσιο του να γίνονται αρεστές στους ''πελάτες'' τους. Μια ψευδαίσθηση δημιουργούν δηλαδή για να ''πουλάνε''. Το καταλαβαίνω, και θα συμφωνήσω, αλλά έχω και δυο αιτιάσεις ( όχι ενστάσεις ) στη παραπάνω θέση.

Πρώτη. Ακόμη και αν ''παίζουν οι επαγγελματίες το ρόλο τους'' υπάρχει κάτι θεμελιωδώς διαφορετικό σε σχέση με τη δύση. Για να τον παίξουν τόσο καλά και τόσο επιδέξια το ρόλο πάει να πει ότι τον ξέρουν. Και τον ξέρουν, που να πάρει ο διάολος, πολύ καλά. Τους επέτρεψαν οι κοινωνικές δομές των χωρών τους να τον καταλάβουν το ρόλο και να μπει στο ψυχολογικό τους ''DNA'' σαν απόσταγμα συμπεριφοράς πολλών γενεών σχετικά με το τι είναι θηλυκότητα. Οι δυτικές ούτε καν τον φαντάζονται το ρόλο, για αυτό ακόμη και αν ήθελαν δεν θα μπορούσαν πια να τον παίξουν.

Έτσι απλά οι δυτικές περιορίζονται σε βαρύγδουπες μαλακοδιαπιστώσεις του τύπου ''Δεν υπάρχουν πια άντρες''.  Επιπλέον ακόμη και οι ''ψαγμένοι'' έμπειροι δυτικοί που ξέρουν τι τους γίνεται συνεχίζουν να πηγαίνουν σε αυτές τις χώρες και να απολαμβάνουν τη συγκεκριμένη συμπεριφορά, παρόλο που ξέρουν ότι πρόκειται για μια ψευδαίσθηση.

Αν το καλοσκεφτείς πόσες φορές στη ζωή μας αρκούμαστε σε ψευδαισθήσεις για να χαλαρώσουμε και να ικανοποιηθούμε ?? Είναι ένας ψυχολογικός αμυντικός μηχανισμός, όπως για παράδειγμα και το χιούμορ, μια και αν τα πέρναμε ολα στα σοβαρά θα τρελαινόμαστε.

Δεύτερη. Μπορεί οι επαγγελματίες πράγματι να το κάνουν στη βάση του να κρατούν τους πελάτες τους ευχαριστημένους, στα πλαίσια του ''ρόλου'' που παίζουν. Οι μη επαγγελματίες τότε γιατί το κάνουν ?? Και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό με βάση τη προσωπική δική μου τουλάχιστον εμπειρία. Και  το κυριότερο χωρίς ''χορηγίες'' σε πολλές περιπτώσεις. Ίσως να είναι μέρος ενός παιχνιδιού που δεν έχει ακόμη τελειώσει και δεν το ξέρω ακόμα. Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, κρατάω πισινή, και το ψάχνω.

Για κάτι άλλο όμως είμαι σίγουρος. Στο νικ μου γράφω "Εμπνεύσου στη ψευδαίσθηση, δούλεψε στη λογική''. Αυτή τη ψευδαίσθηση σα βάση έμπνευσης, μου έδωσαν απλόχερα ( άλλοτε ανιδιοτελώς, και άλλοτε όχι ) οι ασιάτισσες κοπέλες της Ταϊλάνδης, και της Ινδονησίας όπου συχνά πυκνά συνδύαζα τις διακοπές μου η τη δουλειά μου, με τις εγκεφαλικές καταιγίδες που κατά καιρούς με ''δέρνουν'' και κάποιες φορές καταλήγουν σε αυτά τα ''σεντόνια'' που κάθομαι και γράφω μια και αυτό μου δίνει ένα είδος ανακούφισης μέσα από την οργάνωση των σκέψεων μου  

Πραγματικά τις ευχαριστώ τις κοπέλες αυτές γιατί με βοηθάνε να καλλιεργώ τις ψευδαισθήσεις μου.  Αυτό γιατί  πιστεύω βαθιά  ότι:

''Ο άνθρωπος μέχρι κάποιου βαθμού οφείλει να καλλιεργεί τις ψευδαισθήσεις του αν θέλει η ζωή του να φαίνεται ότι έχει έστω κάποιο νόημα''.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φιλοσοφία Τέρμα !!! :grin: :grin:

Αντε πίσω σε κάτι πιο ''ανάλαφρο'' !!! :grin: :grin:

Συνημμένα

• 20160727_234315.jpg
    20160727_234315.jpg
    53,9 KB · Εμφανίσεις: 50
  • 20160727_235321.jpg
    20160727_235321.jpg
    11,4 KB · Εμφανίσεις: 46
  • Like
Αντιδράσεις: 968
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πάντα μου άρεσαν τα δωμάτια με θέα !!!

Κοντινή και μακρινή !!!  :grin: :grin:

Συνημμένα

• 20160803_103529.jpg
    20160803_103529.jpg
    48,7 KB · Εμφανίσεις: 35
  • Like
Αντιδράσεις: 968
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Στη Μπανγκόκ στα ρετιρέ των ξενοδοχείων - ουρανοξυστών έχει συνήθως πισίνες η roof gardens η εστιατόρια-bars.

Η θεα απο εκεί το βράδυ είναι κάτι ιδιαίτερα όμορφο που μου θύμιζε έντονα Νέα Υόρκη !!

Συνημμένα

• 20160723_213640.jpg
    20160723_213640.jpg
    29,5 KB · Εμφανίσεις: 35
  • 20160723_214002.jpg
    20160723_214002.jpg
    13,6 KB · Εμφανίσεις: 34
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Οι φωτογραφίες έχουν τον ατελείωτο οπότε εδώ σταματάω !!!

Αυτά από εμένα. Ελπίζω έστω και λιγο να βοήθησα κάποιους να πάρουν μια ιδέα απο την LOS ( Land of Smile ).

Καλά ταξίδια σε όλους, ''νοητικά'' και πραγματικά !!!

Να είστε όλοι καλά !!! :hi: :hi: :hi:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
φιλε συνεχισε τισ φωτο

:hi:

Επισκέπτης
Εχεις κανει ολοκληρη αναλυση-κατεβατο, για να δικαιολογησεις το σεξοτουρισμο σε αυτες τις χωρες, αλλωστε ιεροδουλες μας παρουσιαζεις στις φωτογραφιες οποτε ....

1)Οι περισσοτεροι που πηγαινουν εκει ειναι τελειωμενες προσωπικοτητες , και εκμεταλλευονται το ισχυρο νομισμα για να απολαυσουν τις διαστροφες τους . (παιδεραστια / μινιον σωματακια με μικρα στηθακια που επισης παραπεμπουν εκει)
2)Σαν τελειωμενες προσωπικοτητες με αρκετα προβληματικη ψυχολογια , καταφευγουν σε λυσεις σεξοτουρισμου ακριβως γιατι δεν μπορουν να επιβιωσουν σε νορμαλ σχεση.
3)Απομαχοι της ζωης ,που βλεπουν στυση στα ονειρα τους, καταφευγουν σε αυτες τις λυσεις , για να ζησουν , αυτη την επιπλαστη εμπειρια πως υπαρχουν καποιες που τους ανεχονται ( παροδικα)  με ενα χαμογελο που δινουν σε ολους τους πελατες.
4)Οι γυναικες στις δυτικες κοινωνιες και περισσοτερο στις βιομηχανικες χωρες φυσικα και ειναι ανεξαρτητες απο τη στιγμη που σπουδαζουν , βγαινουν νωρις στη ζωη , μπαινουν στη δουλεια για να αποπληρωσουν το δανειο των σπουδων τους.Απο τη στιγμη που κερδιζουν χρημα , εχουν διαμερισμα , αυτοκινητο , ανεσεις , φυσικα και επιλεγουν. Αντιστοιχα ασιατισσες στην αμερικη , ευρωπη, χονγκ-κονγκ, σινγκαπουρη. Κατι το οποιο δεν μπορουν να κανουν τα κοριτσακια που ποσταρεις και εκμεταλλευεσαι στις φωτογραφιες . (απο Μπανγκοκ)

Φυσικα και υπαρχουν διαφορες νοοτροπιας, αλλα αυτο το εντοπιζεις σε σχεση που στη περιπτωση σου δεν ισχυει απο τη στιγμη που πας με ιεροδουλες και εχεις μια πλαστη εικονα.
Κατι αντιστοιχο με αντιστοιχα νηματα και κυριως της Ουκρανιας, Πολωνιας , οπου οι γαμιαδες μας παρουσιαζουν τις ιεροδουλες τους , και οι αναφορες τους βριθουν απο απολυτοτητα και γενικευσεις.
Κανε μας τη χαρη λοιπον , ασε τις αναλυσεις , κυριως απο Ταιλανδη τον νο1 σεξοτουριστικο προορισμο και ασε καποιον που εχει σχεση η ειναι παντρεμενος με ασιατισσα να μας τα πει καλυτερα για τον ψυχισμο των γυναικων εκει.
Αντε καλο υπνο τωρα,ελαφρυνε τη συνειδηση σου, παρε το μπλε χαπακι, και ζησε τις αυταπατες σου και συ.

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Οι φωτογραφίες έχουν τον ατελείωτο οπότε εδώ σταματάω !!!

Αυτά από εμένα. Ελπίζω έστω και λιγο να βοήθησα κάποιους να πάρουν μια ιδέα απο την LOS ( Land of Smile ).

Καλά ταξίδια σε όλους, ''νοητικά'' και πραγματικά !!!

Να είστε όλοι καλά !!! :hi: :hi: :hi:

:hi:

ανεβασε φιλε mind και απο ρωσια μερια καμια φοτο

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εχεις κανει ολοκληρη αναλυση-κατεβατο, για να δικαιολογησεις το σεξοτουρισμο σε αυτες τις χωρες, αλλωστε ιεροδουλες μας παρουσιαζεις στις φωτογραφιες οποτε ....

Πάμε σε ένα ένα απο τα σημεία που έθεσες !!!

Αν πρόσεξες σε πολλές φωτογραφίες τα πρόσωπα των γυναικών που είναι μαζί μου είναι ‘’κρυμένα’’, ενώ σε άλλες δεν είναι.

Αυτό γίνεται γιατί απλά κάποιες από τις γυναίκες στις φωτογραφίες που πόσταρα δεν είναι επαγγελματίες.

Είναι γυναίκες που γνώρισα μέσα από διάφορα sites γνωριμιών.  Το γράφω στην αρχή του thread, μάλλον δεν το διάβασες.  Αρα μπορώ να έχω μια άποψη και για τις μη επαγγελματίες μια και γνώρισα αρκετές από αυτές.

Κάποιες δε που μου άρεσαν ιδιαίτερα, όπως επίσης πάλι έγραψα,  τις γνώρισα αρκετά καλά.

Οπότε ……

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
1)Οι περισσοτεροι που πηγαινουν εκει ειναι τελειωμενες προσωπικοτητες , και εκμεταλλευονται το ισχυρο νομισμα για να απολαυσουν τις διαστροφες τους . (παιδεραστια / μινιον σωματακια με μικρα στηθακια που επισης παραπεμπουν εκει)
2)Σαν τελειωμενες προσωπικοτητες με αρκετα προβληματικη ψυχολογια , καταφευγουν σε λυσεις σεξοτουρισμου ακριβως γιατι δεν μπορουν να επιβιωσουν σε νορμαλ σχεση.
3)Απομαχοι της ζωης ,που βλεπουν στυση στα ονειρα τους, καταφευγουν σε αυτες τις λυσεις , για να ζησουν , αυτη την επιπλαστη εμπειρια πως υπαρχουν καποιες που τους ανεχονται ( παροδικα)  με ενα χαμογελο που δινουν σε ολους τους πελατες.

Στη πρώτη σελίδα αυτού του thread έγραψα τη γνώμη μου για όσους ταξιδεύουν στην άλλη άκρη του κόσμου MONO για να γαμήσουν πουτάνες. Κάνε το κόπο να το διαβάσεις.

Προσωπικά ταξιδεύω πολύ ( ίσως υπερβολικά ) τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για λόγους διακοπών, μια και μου αρέσει να γνωρίζω άλλους τόπους που έλκουν τη φαντασία μου.

Στα thread Που ανοίγω μπορεί να ποστάρω περισσότερο φωτογραφίες γυναικών μια και αυτή είναι η θεματολογία του συγκεκριμένου site, αλλά όπως πιθανον θα πρόσεξες ποστάρω και μια σειρά από αξιοθέατα.

Κοντολογίς όταν ταξιδεύω στα πλαίσια των διακοπών μου ζητάω ποιοτικές τουριστικές υπηρεσίες, και η Ταιλάνδη προσφέρει αυτό το πακέτο. Μέχρι πρότινος δε το προσέφερε και φτηνά.

Είναι φανερό ότι μιλάς για πορνοτουρισμό χωρίς να έχεις πολυταξιδέψει φίλε.

Ο πορνοτουρίστας λοιπόν όταν ταξιδεύει συγκεντρώνεται στο να γαμήσει όσο περισσότερες πουτάνες μπορεί στο συγκεκριμένο χρόνο που διαθέτει και με το μικρότερο αντίτιμο. Και βέβαια το να δεί τα τουριστικά αξιοθέατα της χώρας που επισκέπτεται του φαίνεται χάσιμο χρόνου και χρημάτων.

Ο σπόνσορας αντιθέτως είναι ‘’κολλημένος’’ συνήθως με μια μόνο γυναίκα που την βλέπει 1-2 φορές τον χρόνο η οποία  τον αρμέγει τακτικά.

Η ποιοτική διαφορά είναι μεγάλη και προσπάθησα να δώσω την άποψή μου για τους λόγους της.

Εσύ αντιθέτως τα ενέταξες όλα στο πλαίσιο του πορνοτουρισμού και το έληξες το θέμα.
Το στουβάλιασμα ως συνήθως κρύβει την αλήθεια φίλε !!

Διαφωνώ βέβαια αλλά σεβαστη η γνώμη σου. Κράτησέ την και εγώ κρατάω τη δική μου. :hi: :hi:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Η παιδεραστία στη Ταιλάνδη διώκεται με ποινές απλά εξοντωτικές. Για τα μουνόπανα ( γιατί για ανθρώπους δεν περνάνε αυτοί ) που κακοποιούν παιδάκια η Ταιλάνδη ίσως είναι από τις τελευταίες χώρες στη λίστα των προορισμών τους. Βρίσκουν αλλού να ικανοποιήσουν την χολέρα που κουβαλάνε στο κεφάλι τους.

Τώρα η άποψή σου ότι οι πορνοτουρίστες η και οι απλοί τουρίστες που θα πάνε με μια ταιλανδέζα ικανοποιούν τις κρυπτοπαιδεραστικές τάσεις τους μια και τα σώματα των Ταλανδέζων τους θυμίζουν παιδικά σώματα είναι ένα προφανές ‘’τσουβάλιασμα’’ με έντονο ‘’άρωμα ανακρίβειας’’ για να μην γραψω τιποτα χειρότερο.

city7

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
42
Πόντοι
0

4)Οι γυναικες στις δυτικες κοινωνιες και περισσοτερο στις βιομηχανικες χωρες φυσικα και ειναι ανεξαρτητες απο τη στιγμη που σπουδαζουν , βγαινουν νωρις στη ζωη , μπαινουν στη δουλεια για να αποπληρωσουν το δανειο των σπουδων τους.Απο τη στιγμη που κερδιζουν χρημα , εχουν διαμερισμα , αυτοκινητο , ανεσεις , φυσικα και επιλεγουν. Αντιστοιχα ασιατισσες στην αμερικη , ευρωπη, χονγκ-κονγκ, σινγκαπουρη. Κατι το οποιο δεν μπορουν να κανουν τα κοριτσακια που ποσταρεις και εκμεταλλευεσαι στις φωτογραφιες . (απο Μπανγκοκ)

Φυσικα και υπαρχουν διαφορες νοοτροπιας, αλλα αυτο το εντοπιζεις σε σχεση που στη περιπτωση σου δεν ισχυει απο τη στιγμη που πας με ιεροδουλες και εχεις μια πλαστη εικονα.
Κατι αντιστοιχο με αντιστοιχα νηματα και κυριως της Ουκρανιας, Πολωνιας , οπου οι γαμιαδες μας παρουσιαζουν τις ιεροδουλες τους , και οι αναφορες τους βριθουν απο απολυτοτητα και γενικευσεις.
Κανε μας τη χαρη λοιπον , ασε τις αναλυσεις , κυριως απο Ταιλανδη τον νο1 σεξοτουριστικο προορισμο και ασε καποιον που εχει σχεση η ειναι παντρεμενος με ασιατισσα να μας τα πει καλυτερα για τον ψυχισμο των γυναικων εκει.
Αντε καλο υπνο τωρα,ελαφρυνε τη συνειδηση σου, παρε το μπλε χαπακι, και ζησε τις αυταπατες σου και συ.

μπραβο σου αδελφε..πραγματικα καταφερες μεσα σε λιγες γραμμες να χωρεσεις ολα αυτα τα χαρακτηριστικα που σιχαινομαι στην φυλη μας..αλλωστε το μονο που ξερουμε να κανουμε καλα σε αυτη την χωρα ειναι η κριτικη ακομα και εαν δεν ξερουμε τι μας γινεται...καλο υπνο λοιπον και σε εσενα..

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
μπορουν να κανουν τα κοριτσακια που ποσταρεις και εκμεταλλευεσαι στις φωτογραφιες . (απο Μπανγκοκ)

Οπως ήδη ανέφερα δεν πάω μόνο με επαγγελματίες άρα μπορώ να έχω άποψη.

Αν κάπου είμαι ανακριβής διόρθωσέ με !! Αυτός είναι ένας απο τους στόχους του thread.

Πρώτος εγώ έγραψα ότι δεν δικδιικώ το αλάθητο του πάπα. :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom