Bluevertigo
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Στου μουνόδουλου την πόρτα όσο θέλεις βρόντα κόμη. Αφού το ξέρεις τι χτυπάς;
Στου μουνόδουλου την πόρτα όσο θέλεις βρόντα κόμη. Αφού το ξέρεις τι χτυπάς;
yοu are music to my ears dear! Αυτα ακριβως λεω τα ομορφα και ευγενικα... αυτα ειναι τα επικυνδυνα, ετσι ειναι ο μουνοδουλος... Και εσεις το ξερετε και κανετε οτι δεν το καταλαβαινετε... γιατι ειναι μερος της φυσικης εξελιξης των πραγματων. Ποτε μια γυναικα δεν καταλαβαινει η κανει οτι δεν καταλαβαινει τον μονοδουλο ( ειναι το συνδρομο του
Αχχχχ! και εγω νομιζα οτι ειμαστε 2 καλοι φιλοι) you got my point???
(αν και προσωπικα δεν κατονομαστηκα.. προφανως ειμαι στην κατηγορια "και αλλες")
Και εσεις το ξερετε και κανετε οτι δεν το καταλαβαινετε... γιατι ειναι μερος της φυσικης εξελιξης των πραγματων. Ποτε μια γυναικα δεν καταλαβαινει η κανει οτι δεν καταλαβαινει τον μονοδουλο
Get a life κ. Κόμη.
Το να ζεις απο τις ζωές των άλλων μπορεί να σε κάνει καλλιτέχνη ή φαλκιδευτή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ;)
Το έχω ξαναπεί παράκελσους, αν θεωρεί κάποιος ότι επειδή βάζει το πουλί του σε πολλά μουνιά ζει ε ναι τότε έχεις δίκιο για την ειρωνία.
μη σου πω οτι εχω [size=12pt]κ εγω περιεργεια να δω τι θα πει η κοπελα του iwcq αν τηε ελεγε κατι τετοιο.. [/size]
παντως αν θες να μαθεις.. αναλογικα εχω παρει (οπως τα βλεπω εγω δλδ) περισσοτερα ομορφα κ ευγενικα πμ παρα πμ που καποιος ανδρας θα τα χαρακτηριζε μνδουλιασης...
[size=12pt]στο μαισπεης να δεις τι γινεται κ τι μας στελνουν χαχαχα[/size]
Μας τα πρήζουν που μας τα πρήζουν αυτές οι ανεκδιήγητες ελληνίδες, τουλάχιστον ας έκαναν και quote σωστα.