CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.450
- Πόντοι
- 2.536
Για πες μας τώρα εσύ φίλε μου, πότε έπιασες πρώτη φορά βυζιά (μετά τον θηλασμό) και πώς αισθάνθηκες...?Μάλιστα, Δάσκαλε. Για ποιο μικρό λέμε τώρα;
Για πες μας τώρα εσύ φίλε μου, πότε έπιασες πρώτη φορά βυζιά (μετά τον θηλασμό) και πώς αισθάνθηκες...?Μάλιστα, Δάσκαλε. Για ποιο μικρό λέμε τώρα;
Μενει τωρα να ανοιξει κανενας νημα ποτε είδατε πρώτη φορά μουνι; Εξαιρείται το μουνι της μάνας σας.
O ρέγγας δεν είπε, εγώ γιατί να πω;Για πες μας τώρα εσύ φίλε μου, πότε έπιασες πρώτη φορά βυζιά (μετά τον θηλασμό) και πώς αισθάνθηκες...?
Για να γίνουμε όλη μια παρέα. Για πες λοιπόνO ρέγγας δεν είπε, εγώ γιατί να πω;
O ρέγγας δεν είπε, εγώ γιατί να πω;
Τόση ώρα είμαστε δύο παρέες δηλαδή;Για να γίνουμε όλη μια παρέα. Για πες λοιπόν
Επιμενίδη έπρεπε να σε λένε εσένα, όχι ΩρίωναΤόση ώρα είμαστε δύο παρέες δηλαδή;
Ό,τι και να πω θα είναι ψέματα. Οπότε δεν λέω τίποτα.
Στο επόμενο προφίλ που θα ανοίξω όταν πάρω πόδι, θα το έχω υπ' όψιν.Επιμενίδη έπρεπε να σε λένε εσένα, όχι Ωρίωνα
Οι ψαρινες δεν έχουν, για αυτό δεν είπεO ρέγγας δεν είπε, εγώ γιατί να πω;
Δυνατό!!!!Οι ψαρινες δεν έχουν, για αυτό δεν είπε
Οι ψαρινες δεν έχουν, για αυτό δεν είπε
Πολύ δυνατό!!!!Οταν θελουμε βυζια παμε στις γοργονες!
Με τα κορίτσια έπαιζες μπάσκετ εσύ; ουουουουουουουουΉμουν Α'Λυκειου και παίζοντας μπάσκετ στο μάθημα της Γυμναστικής διεκδίκησα μια μπαλιά από μια αρκετά ψηλή συμμαθήτριά και με την ευκαιρία απλωσα το χέρι μου λίγο πιο πολύ ....το κατάλαβε ...αλλά μετα με κοιτούσε με πονηρό χαμόγελο!
Δεν είχε μεγάλο στήθος και ένιωθε μειονεκτικά για αυτό...κατά τα άλλα ήταν αξιόλογη.
Ήμουν Α'Λυκειου και παίζοντας μπάσκετ στο μάθημα της Γυμναστικής διεκδίκησα μια μπαλιά από μια αρκετά ψηλή συμμαθήτριά και με την ευκαιρία απλωσα το χέρι μου λίγο πιο πολύ ....το κατάλαβε ...αλλά μετα με κοιτούσε με πονηρό χαμόγελο!
Δεν είχε μεγάλο στήθος και ένιωθε μειονεκτικά για αυτό...κατά τα άλλα ήταν αξιόλογη.
Η κοπέλα ήταν ψηλή και την έβαλαν να παίζει με τα αγόρια....Με τα κορίτσια έπαιζες μπάσκετ εσύ; ουουουουουουουου
Η κοπέλα ήταν ψηλή και την έβαλαν να παίζει με τα αγόρια....
Σίγουρα, Αργύρη! Δεν σκέφτηκα ότι εσύ είσαι κοντός και σε έβαλαν να παίξεις με τα κορίτσιαΗ κοπέλα ήταν ψηλή και την έβαλαν να παίζει με τα αγόρια....