Νέα

Η πρώτη φορά που πιάσατε βυζιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 250
  • Εμφανίσεις 30K
  • Ετικέτες
    βυζιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.749
Πόντοι
2.816
Αυτο το νημα ξυπνησε αναμνησεις...
Έτσι είναι τύπε.. αναμνήσεις καλά θαμμένες

Ας του δώσουμε ένα τελευταίο μπουστ πριν θαφτεί κ αυτό.. για να το ξεθάψει κάποιος τύπος το 2030..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Θυμάμαι επίσης κάτι περίεργο για εμένα τότε να κάνει χρατς χρουτς στον σβέρκο μου....
Μετά κατάλαβα πως ήταν η... σερβιέτα της Ιωάννας....
Πρέπει να εχετε τελείως χαζά κορίτσια για να παίζουν τέτοιο παιχνίδι με αγόρια....

Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
636
Πόντοι
81

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.085
Πόντοι
25.467
Μάλιστα!!!

Πραγματικά μου έχει μείνει αξέχαστη η εμπειρία. Ήμουν γύρω στα 12-13 σε μια στάνη στου Καρελά. Την έλεγαν Μαριγώ. Της έπιασα τα βυζιά και της τα μάλαζα για ώρα. Αυτή έβγαζε κάτι περιέργους θορύβους και με κοίταζε με την άκρη των ματιών της. Κάποια στιγμή έκανε να φύγει. αλλά την έπιασα σφιχτά από το μπούτι και την κράτησα μέχρι να γεμίσει ο κουβάς γάλα.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.271
Πόντοι
4.546
Μάλιστα!!!

Πραγματικά μου έχει μείνει αξέχαστη η εμπειρία. Ήμουν γύρω στα 12-13 σε μια στάνη στου Καρελά. Την έλεγαν Μαριγώ. Της έπιασα τα βυζιά και της τα μάλαζα για ώρα. Αυτή έβγαζε κάτι περιέργους θορύβους και με κοίταζε με την άκρη των ματιών της. Κάποια στιγμή έκανε να φύγει. αλλά την έπιασα σφιχτά από το μπούτι και την κράτησα μέχρι να γεμίσει ο κουβάς γάλα.
:zfuck::zfuck::zfuck:

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.153
Πόντοι
446
εγω τυποι ημουν πεμπτη δημοτικου, και ειχαμε μια μιλφαρα δασκαλα, η οποια τωρα που ειμαι μεγαλος και αντιλαμβανομαι, πρεπει να ηταν μεγαλη παρτολα και πουτσοστραγγιχτρα

τεσπα, οπως λεω, ημουν πεμπτη δημοτικου, και ειχε σκυψει μπροστα απτο θρανιο μου, και η μπλουζα της ειχε "κρεμασει" και φαινοταν απο μεσα το βυζι κανονικα (δεν φοραγε καν σουτιεν το πουτανακι, ακομα θυμαμαι το βυζι της, μικρο προς μεσαιο αλλα με μυτερη ρωγα), και εγω εντελως αυθορμητα, ως νεαρος καυλιαρης, ενιωσα τα βυζια της να με μαγνητιζουν, και απλωσα τα χερακια μου να της τα πιασω. Αυτη τραβηχτηκε, αλλα δεν το εκανε θεμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom