Νέα

Η πρώτη φορά που πιάσατε βυζιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 250
  • Εμφανίσεις 30K
  • Ετικέτες
    βυζιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.278
Πόντοι
486
Γυμνάσιο στο κυλικείο την ώρα του διαλείμματος. Τρέχαμε στο δεύτερο διάλειμμα να πάρουμε τις σαβουρες που μας πωλούσαν για σφολιάτες και εκεί πάντα υπήρχε κάποια κοπελίτσα που την χουφτωναμε στην ουρά. Βυζιά όταν τις ψιλοσπρωχναμε για να τις φάμε την θέση ενώ ακουμπούσαμε - τριβομασταν επάνω στον πισινό τους όταν τις είχαμε μπροστά μας.

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.091
Πόντοι
3.506
Γυμνάσιο στο κυλικείο την ώρα του διαλείμματος. Τρέχαμε στο δεύτερο διάλειμμα να πάρουμε τις σαβουρες που μας πωλούσαν για σφολιάτες και εκεί πάντα υπήρχε κάποια κοπελίτσα που την χουφτωναμε στην ουρά. Βυζιά όταν τις ψιλοσπρωχναμε για να τις φάμε την θέση ενώ ακουμπούσαμε - τριβομασταν επάνω στον πισινό τους όταν τις είχαμε μπροστά μας.

Καυλικειο το κανατε το κυλικειο!

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Για μπυριτσες..
Screenshot_2023-01-15-13-54-46-993_com.google.android.googlequicksearchbox~2.jpg

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Αθώα παιδικά χρόνια

No_French_Letter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
1.694
Πόντοι
201
Στο δημοτικό, όπως επίσης και κώλους.
Δεν ήταν βέβαια βαρβάτο χούφτωμα, τύπου να βάλεις μέσα από το εσώρουχο την χερούκλα σου και να τα γραπώσεις/ζουλίξεις με δύναμη, κυρίως πίεζες το χέρι σου με δύναμη και μετά έτρεχες.

Δυστυχώς κάποια τσουλάκια κλάφτηκαν και είχε γίνει ολόκληρο θέμα...
Ακόμα θυμάμαι τον μαλάκα το δάσκαλο που για να με τρομάξει έλεγε πως οι γονείς των κοριτσιών θα με πάνε δικαστικώς

Σεξουαλικές ορέξεις είχε από τον παιδικό σταθμό (Λιονταράκια στο Χαλάνδρι). Θυμάμαι ένα τσουλάκι, λίγο μεγαλύτερο από εμένα, το οποίο μας είχε πει να ξεβρακωθούμε για να δούμε ο ένας του άλλου τα απαυτά.
Εμένα μου σηκώθηκε και αυτές σχολίαζαν πως είναι μεγάλο. Δεν προχωρήσαμε πάντως σε πράξεις, μόνο κοιτάζαμε.

Παιδική αθωότητα :buck2:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.671
Πόντοι
6.056
Τύπε εμείς όταν πιάσαμε για πρώτη φορά βυζί δεν υπήρχαν στριπτιτζαδικα μόνο ντίσκο

Στις ντίσκο , στα 12-13 χόρευα χαλαρά με 16αρες και χούφτωνα αβέρτα. Το βρίσκαν χαριτωμένο τότε. Κρίμα που οι ντίσκο τέλειωσαν πριν πατήσω τα 15. Μετά ήρθαν τα καριολοκλαμπ του κώλου .......

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Βυζια πρωτη φορα επιασα 3η γυμνασιου. Ειχαμε μια συμμαθητρια γεματουλα, που ωραια δεν την ελεγες με μεγαλα βυζια και φουλ ξεπεταγμενη για την ηλικια της (ελεγε οτι εχει δει τσοντα, μας ρωταγε ποσο την εχουμε) . Της τα γραπωσα σε ενα παρτι οπου γενικα ειχε πεσει μπαλαμουτι και γυρνωντας στο σπιτι μετα εριξα ενα "σοβατισμα" αλλα παραλληλα ειχα και ενα αισθημα ενοχης που εκανα κατι με την συγκεκριμενη και οτι θα μου την πουνε οι φιλοι. Τοσο μαλακας ημουν που αντι να την πιασω τοτε 15 χρονων και να ξεπαρθενιαστω το επαιζα και δυσκολος, εκλεκτικος (θελαμε τις "ομορφες" παναθεμα μας που δεν μας ειχαν ουτε για φτυσιμο)
Το πρόβλημα με τα παιδιά της πόλης είναι ότι βιάζονται να μεγαλώσουν αλλά μόνο εκεί που τα συμφέρει...και αυτό γίνεται όλο και χειρότερο οσο περνάνε τα χρόνια.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.798
Πόντοι
2.816
Στο δημοτικό, όπως επίσης και κώλους.
Δεν ήταν βέβαια βαρβάτο χούφτωμα, τύπου να βάλεις μέσα από το εσώρουχο την χερούκλα σου και να τα γραπώσεις/ζουλίξεις με δύναμη, κυρίως πίεζες το χέρι σου με δύναμη και μετά έτρεχες.

Ακόμα θυμάμαι τον μαλάκα το δάσκαλο που για να με τρομάξει έλεγε πως οι γονείς των κοριτσιών θα με πάνε δικαστικώς

Σεξουαλικές ορέξεις είχε από τον παιδικό σταθμό (Λιονταράκια στο Χαλάνδρι). Θυμάμαι ένα τσουλάκι, λίγο μεγαλύτερο από εμένα, το οποίο μας είχε πει να ξεβρακωθούμε για να δούμε ο ένας του άλλου τα απαυτά.
Εμένα μου σηκώθηκε και αυτές σχολίαζαν πως είναι μεγάλο. Δεν προχωρήσαμε πάντως σε πράξεις, μόνο κοιτάζαμε.

Πω ρε τύπε τη μου θύμησες τώρα.. το κάναμε αυτό με μια συνομήλικη μου πριν καν πάμε σχολείο..!! Εμείς χουφτωνομασταν κιόλας.. βέβαια δεν καταλάβαινα τι χουφτωνα ομολογώ...

Που το χασα το τρένο γαμω το κέρατο μου.....

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956

Xaxaxa..:grin::grin: σωστός ο δάσκαλος

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.748
Πόντοι
2.306
εγω ημουν 6-7 χρονων στο φερυμποτ ριο αντιριο και κουναγε πολυ και ξαφνικα κανει ενα κουνημα και πεφτω σε μια μιλφάρα με το κεφαλι στα βυζια της..... αυτή ηταν καθιστή και εγω περπαταγα και επεσα πανω ηταν τρια τεσσερα συναισθηματα μαζι, ντροπη, τα βυζια με εσωσαν σαν αεροσακοι, είχε και ένα ωραιο άρωμα... κατι κουνηθηκε μεσα στο παντελονι μου..... εδω ειμαστε λεω αυτό ειναι το νοημα της ζωης.

Theodor73

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Κριτικές
53
Like
5.410
Πόντοι
7.636
εγω ημουν 6-7 χρονων στο φερυμποτ ριο αντιριο και κουναγε πολυ και ξαφνικα κανει ενα κουνημα και πεφτω σε μια μιλφάρα με το κεφαλι στα βυζια της..... αυτή ηταν καθιστή και εγω περπαταγα και επεσα πανω ηταν τρια τεσσερα συναισθηματα μαζι, ντροπη, τα βυζια με εσωσαν σαν αεροσακοι, είχε και ένα ωραιο άρωμα... κατι κουνηθηκε μεσα στο παντελονι μου..... εδω ειμαστε λεω αυτό ειναι το νοημα της ζωης.
Το καλύτερο :grin: :buck2:
Αλλά σε τέτοια ηλικία δεν έχουμε καταλάβει πολλά.Δηλαδη ότι το εργαλείο ανασηκώνεται κλπ
Πάντως πολύ δυνατή η πρώτη εμπειρία

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.453
Πόντοι
216
εγω επιασα βυζι πολυ μικρος, ηταν μεγαλο ροζ ειχε και φλεβες αλλα δεν με αφησε για πολυ ο παππους μου γιατι δεν εκανα οτι μου ελεγε και δεν μπορουσα να βγαλω γαλα απο την κατσικα

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.091
Πόντοι
3.506
εγω επιασα βυζι πολυ μικρος, ηταν μεγαλο ροζ ειχε και φλεβες αλλα δεν με αφησε για πολυ ο παππους μου γιατι δεν εκανα οτι μου ελεγε και δεν μπορουσα να βγαλω γαλα απο την κατσικα

Αυτο τυπε δεν ειναι βυζι αλλα μασταρι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom