Νέα

Η πρώτη φορά που πιάσατε βυζιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 250
  • Εμφανίσεις 30K
  • Ετικέτες
    βυζιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Εγώ στο δημοτικό. Είχαμε μια κοπελίτσα που την είχαμε ταράξει στο χούφτωμα και μετά μας κυνηγούσε τάχα μου ενοχλημένη! Σήμερα είναι γιατρός.

Αλλά μια καλύτερη ερώτηση είναι το πότε είδα για πρώτη φορά στρινγκ. Αυτό έγινε στην πρώτη γυμνασίου. Αν και γενικά είχα ανέκαθεν μια άνεση με τα κορίτσια (ήδη από το νηπιαγωγείο είχα "παντρολογηθεί" με τη Δημητρούλα για να σας δώσω να καταλάβετε), ακόμα δεν είχα κάνει το παραμικρό με καμία κοπέλα. Ούτε φιλί, ούτε σχέση, ούτε χάδι καν -τίποτα πέραν από εκείνα τα χουφτώματα στο Δημοτικό.

Που λέτε λοιπόν, ήταν διάλειμμα τελευταίας ώρας, εγώ καθόμουν σα μαγκάκος στην καρέκλα του καθηγητή, και έρχεται ένα τσουλάκι φίλη μου, Δήμητρα τη λέγανε κι αυτή, και κάθεται στην έδρα για να αράξουμε μαζί. Αυτή τα είχε με έναν τύπο 2 χρόνια μεγαλύτερο και οι φήμες έλεγαν ότι ήδη πηδιόσαντο. Κι αρχίζει εκεί να μου λέει για κάτι ψώνια που έκανε τις προάλλες, κάτι τζην που αγόρασε μαζί με κάτι φόρμες και κάτι στρινγκάκια, λέει. Τα τζην και οι φόρμες υπήρχαν ήδη από καιρό στο λεξιλόγιο μου. Για τα στρινγκάκια όμως δεν είχα ξανακούσει ποτέ. "Τι να είναι άραγε τα στρινγκάκια; Κάποια νέα τάση στις γυναικείες τσάντες; Κοκαλάκια για τα μαλλιά ίσως;". Οπότε κι εγώ τη ρωτάω με αληθινό ενδιαφέρον περί τίνος πρόκειται -γιατί καλύτερα να κάνεις μια χαζή ερώτηση, παρά να μείνεις χαζός για πάντα, right? Και λοιπόν, το τσουλάκι, το βρωμοπούτανο, η σκύλα της λύσσας (!) γυρνάει μέσα σε μια μισογεμάτη από κόσμο τάξη, και αφού κάνει ένα γρήγορο έλεγχο, μου χαμηλώνει λίγο τη φόρμα της από πίσω για να δω...! Με το που αντικρίζω το θέαμα, ρουφάω την ανάσα μου και μπουκώνω τον αέρα στα πλεμόνια μου. Καυλώνω αυτομάτως, με πιάνει ταχυπαλμία και θολώνω. Δε θυμάμαι τίποτα από όσα είπαμε μετά.
Ήμουν και είμαι από τους ανθρώπους που άμα δε ξεκαυλώσουν μετά από μια σηκωμάρα, δε μπορούν να λειτουργήσουν. Ακόμα και ώρες να περάσουν.
Ολοκληρώνεται λοιπόν η τελευταία σχολική ώρα και ξέρω ότι καπάκι μετά έχω φροντιστήριο αγγλικών. Αποχωρώ με ταχύ βήμα, που γρήγορα μετατρέπεται σε ελαφράς έντασης τρέξιμο καθώς απομακρύνομαι από το λεφούσι των μαθητών, φτάνω σπίτι, "γεια-γεια" στους γονείς και βουρ για το δωμάτιο, όπου ορμάω ντυμένος με την τσάντα πάνω στο κρεβάτι. Αρχίζω με μανία να τρίβομαι πάνω κάτω στο στρώμα, και μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό τα έχω αδειάσει όλα μέσα στο βρακί μου. Όλα. Μπορώ πλέον να ανασάνω. Ουφ. Ξεντύνομαι, πετάω το χυσμένο σώβρακο πίσω από το κρεβάτι, αλλάζω ρούχα και τσάντα, και ξεκινάω για πάντα αλλαγμένος προς το φροντιστήριο μου.
Ωραία - γλαφυρή περιγραφή των παιδικών χρόνων

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Στο γυμνάσιο ρώτησα μια βυζαρού συμμαθήτρια
"Πάμε στοίχημα ότι μπορώ να σου πιάσω τα βυζιά χωρίς να τ αγγίξω;"
"Πάμε" μου λέει γεμάτη περιέργεια να δει πως θα τα καταφέρω
Ε κι εγώ της τα πιασα και της είπα
"Έχασα":tooth:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.155
Πόντοι
3.846
Δευτέρα Γυμνασίου. Μία συμμαθήτρια είχε (και έχει) πολύ βυζί για την ηλικία της με είχε τρελάνει.
Στο κλείσιμο της χρονιάς παίζοντας και καλά μπουγέλο πρόλαβα να της έρθω από πίσω και να χουφτώσω. Ή με πήρε χαμπάρι και δε μίλησε, ή δεν κατάλαβε ποιος ήταν. Πάντως εγώ άνοιξα καινούρια τρύπα στον τοίχο εκείνη τη μέρα.

wavemaster69

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
636
Πόντοι
81
Βυζια πρωτη φορα επιασα 3η γυμνασιου. Ειχαμε μια συμμαθητρια γεματουλα, που ωραια δεν την ελεγες με μεγαλα βυζια και φουλ ξεπεταγμενη για την ηλικια της (ελεγε οτι εχει δει τσοντα, μας ρωταγε ποσο την εχουμε) . Της τα γραπωσα σε ενα παρτι οπου γενικα ειχε πεσει μπαλαμουτι και γυρνωντας στο σπιτι μετα εριξα ενα "σοβατισμα" αλλα παραλληλα ειχα και ενα αισθημα ενοχης που εκανα κατι με την συγκεκριμενη και οτι θα μου την πουνε οι φιλοι. Τοσο μαλακας ημουν που αντι να την πιασω τοτε 15 χρονων και να ξεπαρθενιαστω το επαιζα και δυσκολος, εκλεκτικος (θελαμε τις "ομορφες" παναθεμα μας που δεν μας ειχαν ουτε για φτυσιμο)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.332
Πόντοι
17.885
Δεν το λες και πάρτυ αυτό. "Μαζευτήκαμε για μπιρίμπα", ναι.
Νίκος = Σπασικλάκι που μεγαλώνοντας....
1) έμοιαζε του Κατακουζινού (ναι από τη σειρά)
2) παντρεύτηκε ΝΩΡΙΣ, χώρισε αφού πρώτα αγόρασε στη νύφη σπίτι με ΔΑΝΕΙΟ
3) ΚΌΠΗΚΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΡΈΑ
4) Δεν έλειψε και σε κανέναν, τι "λαοφιλία" να χε

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
3) ΚΌΠΗΚΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΡΈΑ
Καλοί φίλοι είστε κι εσείς..ούτε μια συμβουλή.." μαλακα μη της παίρνεις σπίτι..αν χωρίσετε τι θα κάνεις? " Στην ανάγκη να τον δερνατε λίγο..

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.060
Πόντοι
3.506
3) ΚΌΠΗΚΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΡΈΑ

Η ψυχη της παρεας ο Νικολακης!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.610
Πόντοι
6.236
Μια συμμαθήτρια ονόματι Μαρία και ΜΕΓΑΣ στόκος είχε κορμί ΓΥΝΑΙΚΑΣ!

3) ΚΌΠΗΚΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΡΈΑ

Παίζει να ναι και μέλος εδώ μέσα...Νικολάκηηηη μαλάκα άμα το διαβάζεις ο Κώστας είμαι ρε νούμεροοοο! Για τη Μαρία λέω!
Μην είναι μέλος η Μαρία και το διαβάζει εγώ φοβάμαι. :confused:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.332
Πόντοι
17.885
Μην είναι μέλος η Μαρία και το διαβάζει εγώ φοβάμαι. :confused:
Ηταν άτυχη σε μεγάλο βαθμό, εύχομαι πλέον ναι καλά παντρεμένη και με παιδιά, πανηλίθια ήταν και ήθελε προσοχή, όχι πουτανάκι/πουτάνα! Γενικά από το σχολείο αυτό ΕΥΤΥΧΩΣ χάθηκαν τα ίχνη μας όλων με όλους σχεδόν

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom