Νέα

Η πρώτη φορά που πιάσατε βυζιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 250
  • Εμφανίσεις 30K
  • Ετικέτες
    βυζιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.332
Πόντοι
17.885
Και είπες να δηλώσεις από τώρα το παρόν για του χρονου;

Ε;

Ε μαλάκα;
μόνο αν πάμε παρέα, σου πα, παίξτην να χαλαρώσεις, δεν ακούς, οκ μείνε μαλάκας, άντε και (συ) του χρόνου

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Η μουν στα 13 και η ξαδελφουλα μου παντρεμενη στα 19 μου ζητησε να πασπατεψω τα βυζια της γιατι ειμαι αγορακι και πρεπει να μαθαινω. Αγαπημενη ξαδελφη παντα με προσεχε πολυ απο τα 6-7 που θυμαμαι τον εαυτο μου .... υπεροχη αισθηση μυρωδια και εμπειρια ....

Σε ποιά ηλικία της τον σφύριξες τελικά τύπε;;;;; :think:

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.754
Πόντοι
2.816
Η μουν στα 13 και η ξαδελφουλα μου παντρεμενη στα 19 μου ζητησε να πασπατεψω τα βυζια της γιατι ειμαι αγορακι και πρεπει να μαθαινω. Αγαπημενη ξαδελφη παντα με προσεχε πολυ απο τα 6-7 που θυμαμαι τον εαυτο μου .... υπεροχη αισθηση μυρωδια και εμπειρια ....
Τώρα που το λες κ γω έκανα κάτι ψαχτηκες σε μια ξαδέρφη κάπου στα 16.. αλλά και πάλι κάπου χάθηκε το τρένο..
Νιώθω σαν τον Τσάκωνα στη γνωστή ταινία με τα 6 χρόνια...

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.754
Πόντοι
2.816
Καταθέτω και εγω την πρώτη βυζοεμπειρια μου... παίζει να ήμουν 14 το πολύ 15... σε φιλικό σπίτι με τους γονείς και την αδερφή μου, οι άλλοι είχαν 2 κόρες , η μια 1 χρόνο μεγαλύτερη μου αλλά ασχημούλα, με μια μυτογκα τεράστια, η δεύτερη 1 χρόνο μικρότερη εντελώς αδιάφορη.. .. ξεκινάμε και παίζουμε ένα παιχνίδι που και καλά σβήσανε τα φώτα και προσπαθούμε να καταλάβουμε ποιος μας πιάνει... Έ, της τα ειχα πιάσει όλα... τι βυζια τι κωλο τι μουνι... τα πάντα όλα... αυτα, καλά να περάσετε... χαχαχα
Ποια τύπε; Τη μυτογκα ή την αδιάφορη; Μη μας αφήνεις με κενά...

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.318
Πόντοι
22.886
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956

Xrononaytis1979

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2019
Like
114
Πόντοι
1
Δευτερα γυμνασιου εγω τριτη γυμνασιου η κοπελα σε φροντηστηριο αγγλικων τμημα 5 με 6 ατομα .... εγω πολυ ντροπαλος κοκινιζα πολυ ... με πειραζε αυτη η κοπελα με χτυπαγε απλα με το στυλο με ζωγραφιζε εγω δε εκανα κατι ... μια φορα στην ταξη δεν ειχε ξεκινησει ακομα το μαθημα ημασταν οι δυο μας , μπροστα εγω πισω αυτη ... μου σπρωχνει την καρεκλα ... ε νευριασα οχι να την χτυπησω αλλα το χερι μου την εσπρωξε την ακουμπησα στο στηθος τα δακτυλα μου χαιδεψανε ολο με κοιταξε σαν να μου ριξει χαστουκι αλλα ξαφνου η καθηγητρια μεσα .... η κοπελα πηγαινε σε αλλο σχολειο λιγο πιο μακρυα απο το σχολειο που πηγαινα . ... μετα σταματησε να με πειραζει ... αλλα εγω που να καταλαβω ....

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936
Δευτερα γυμνασιου εγω τριτη γυμνασιου η κοπελα σε φροντηστηριο αγγλικων τμημα 5 με 6 ατομα .... εγω πολυ ντροπαλος κοκινιζα πολυ ... με πειραζε αυτη η κοπελα με χτυπαγε απλα με το στυλο με ζωγραφιζε εγω δε εκανα κατι ... μια φορα στην ταξη δεν ειχε ξεκινησει ακομα το μαθημα ημασταν οι δυο μας , μπροστα εγω πισω αυτη ... μου σπρωχνει την καρεκλα ... ε νευριασα οχι να την χτυπησω αλλα το χερι μου την εσπρωξε την ακουμπησα στο στηθος τα δακτυλα μου χαιδεψανε ολο με κοιταξε σαν να μου ριξει χαστουκι αλλα ξαφνου η καθηγητρια μεσα .... η κοπελα πηγαινε σε αλλο σχολειο λιγο πιο μακρυα απο το σχολειο που πηγαινα . ... μετα σταματησε να με πειραζει ... αλλα εγω που να καταλαβω ....

Δυναμίτης !

nothorny

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
13
Like
11.001
Πόντοι
5.784
Τύπε το ότι οι μυτογκες είναι καυλιάρες ισχύει ή αστικός μύθος ?
Δεν ξερω γιατι δεν την γαμησα... αλλά κουβέντα δεν έβγαζε το πουτανακι, της άρεσε... οι άλλες δεν κατάλαβαν τίποτα...

gamer89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
1.630
Πόντοι
201
Τα "τυχέα" χουφτώματα στυλ ,κυνηγητό, σε σκούντηξα με σκούντηξες δεν μετράνε.
Η πρώτη φορά που "χουφτωσα" βυζί ήταν στα 13. Σε πάρτυ γενεθλίων πρώτη γυμνασίου εάν θυμάμαι σωστά και παίζαμε το γνωστό παιχνίδι μπουκάλα.
Ακόμα θυμάμαι την πρωτόγνορη αίσθηση να γεμίζει το χέρι μου με κάτι τόσο μαλακό που δεν ήταν το παπάρι μου :buck2::buck2::buck2:........
Ψιλό αναπτυγμένο βυζάκι πλάκα πλάκα για την ηλικία του....

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.072
Πόντοι
2.536
Τα "τυχέα" χουφτώματα στυλ ,κυνηγητό, σε σκούντηξα με σκούντηξες δεν μετράνε.
Η πρώτη φορά που "χουφτωσα" βυζί ήταν στα 13. Σε πάρτυ γενεθλίων πρώτη γυμνασίου εάν θυμάμαι σωστά και παίζαμε το γνωστό παιχνίδι μπουκάλα.
Ακόμα θυμάμαι την πρωτόγνορη αίσθηση να γεμίζει το χέρι μου με κάτι τόσο μαλακό που δεν ήταν το παπάρι μου :buck2::buck2::buck2:........
Ψιλό αναπτυγμένο βυζάκι πλάκα πλάκα για την ηλικία του....
Μπουκάλα... Τι μου θύμισες! Προτείναμε στα γκομενάκια να κάνουμε σεξ και δεν μας πήραν σοβαρά. Δέχτηκαν, γιατί και καλά τα κορίτσια δεν μασάνε. Αλλά όταν την πέταξε έξω ένας, έφυγαν τρέχοντας. Ακόμα ακουω τις στριγγλιές τους. Η αλήθεια είναι ότι κι εμείς ξενερωσαμε με την μακριά και λεπτή, σαν σουβλί, τσουτσούνα του λιγότερο χαρισματικού της παρέας. Αθώα χρόνια.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936
Μπουκάλα... Τι μου θύμισες! Προτείναμε στα γκομενάκια να κάνουμε σεξ και δεν μας πήραν σοβαρά. Δέχτηκαν, γιατί και καλά τα κορίτσια δεν μασάνε. Αλλά όταν την πέταξε έξω ένας, έφυγαν τρέχοντας. Ακόμα ακουω τις στριγγλιές τους. Η αλήθεια είναι ότι κι εμείς ξενερωσαμε με την μακριά και λεπτή, σαν σουβλί, τσουτσούνα του λιγότερο χαρισματικού της παρέας. Αθώα χρόνια.

Ελπίζω να μην παίζατε μπουκάλα στο καράβι Καπιτάν.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.072
Πόντοι
2.536
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936
Ω, όχι. Ακόμα τότε ήμαστε μαθητές. Το μόνο που σκεφτόμαστε όταν βλέπαμε θάλασσα ήταν τα μπαρμπούνια

…και μιλώντας για μπαρμπούνια, που βρίσκεται το πουλέν σου;

Έμαθε τίποτα ή ακόμα μούτσος είναι;

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.072
Πόντοι
2.536
…και μιλώντας για μπαρμπούνια, που βρίσκεται το πουλέν σου;

Έμαθε τίποτα ή ακόμα μούτσος είναι;
Φοβούμαι ότι ο @Ωρίων ψωλάρει βλέποντας τα αγαπημένα του σίριαλ στην τηλεόραση.

Γελάω από τώρα που όταν έρθει θα μάθει ότι απόψε έχει μάθημα πορείας νυχτερινό με τον Καπετάνιο, αυτοπροσώπως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom