CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.072
- Πόντοι
- 2.536
Γιατί κλαψουρίζεις ναύτη; Σε πείραξε κανείς; Εγώ το καλό σου θέλω μόνοΤελικά, δίκιο είχα...
Γιατί κλαψουρίζεις ναύτη; Σε πείραξε κανείς; Εγώ το καλό σου θέλω μόνοΤελικά, δίκιο είχα...
Ε, άλλα υποσχέθηκε ο Καπετάνιος για χθες αλλά τελικά, πήγε για ύπνο...Γιατί κλαψουρίζεις ναύτη; Σε πείραξε κανείς; Εγώ το καλό σου θέλω μόνο
Ωρίωνα, πρέπει να έρθεις εκούσια και να πεις "Κέι, ήρθα για να μου μεταλαμπαδεύσεις γνώση. Δείξε μου πώς δουλεύει ο εξάντας σου γιατί έχω χάσει τον δρόμο μου" και τέτοια.Ε, αλλά υποσχέθηκε ο Καπετάνιος για χθες αλλά τελικά, πήγε για ύπνο...
Τέλος πάντων, πάλι καλά που με πήγε προχθές στην ΑΕΚΑΡΑ...
Ωρίωνα, πρέπει να έρθεις εκούσια και να πεις "Κέι, ήρθα για να μου μεταλαμπαδεύσεις γνώση. Δείξε μου πώς δουλεύει ο εξάντας σου γιατί έχω χάσει τον δρόμο μου" και τέτοια.
Να πας. Ίσως έτσι καταλαγιάσει προσωρινά αυτή η ανομολογητη ένταση που αισθάνεσαι τελευταία φίλε μου!Θα τον έβρεξε χθες ο Καπετάνιος και θα έχει όρεξη για πειράγματα....
Πάω στο κατάστρωμα να με φυσήξει λίγο ο αέρας.
Κάποτε στο γυμνάσιο στα σμπρωξιματα στις σκάλες του σχολείου και στα γεμάτα λεωφορεία ένιωσα για πρώτη φορά το γυναικείο σώμα στην παλάμη μου..Εσύ δεν απάντησες στο ερώτημα του νήματος...
Αχχχχχχχχ......Να πας. Ίσως έτσι καταλαγιάσει προσωρινά αυτή η ανομολογητη ένταση που αισθάνεσαι τελευταία φίλε μου!
Ναι αλλά ζύγισες ΒΥΖΙΑ ή ακούμπησες σπάλα;Κάποτε στο γυμνάσιο στα σμπρωξιματα στις σκάλες του σχολείου και στα γεμάτα λεωφορεία ένιωσα για πρώτη φορά το γυναικείο σώμα στην παλάμη μου..
Τι ρομαντική ιστορία....εγώ βάζω 10!Κάποτε στο γυμνάσιο στα σμπρωξιματα στις σκάλες του σχολείου και στα γεμάτα λεωφορεία ένιωσα για πρώτη φορά το γυναικείο σώμα στην παλάμη μου..
σε φυσηξε Βοριας Αγαπητε Ωριων.......????Αχχχχχχχχ......
Όλες πουτάνες. Μόνο το σεξ σκέφτονται. Εσύ ήθελες να παίξεις κι αυτή σκεφτόταν άλλα1η γυμνασίου. Παίζαμε μακριά γαϊδούρα στο σχολείο. Με κάποιον τρόπο χουφτωσα μέσα στον χαμό. Αλλά το καλύτερο ήταν όταν μάνα έγινε ένα κορίτσι και χώθηκα πρώτος. Κεφάλι μέσα στα σκέλια της. Και χέρια στον κωλο της για να "κρατιέμαι". Δεν θυμάμαι να την χάλασε την Ιωαννουλα....
Βοριάς, Νοτιάς, Λεβάντες, Ζέφυρος, όλα...σε φυσηξε Βοριας Αγαπητε Ωριων.......????
ευκαιρια ......χαχαχαχαχχαχαχαΒοριάς, Νοτιάς, Λεβάντες, Ζέφυρος, όλα...
Θυμάμαι επίσης κάτι περίεργο για εμένα τότε να κάνει χρατς χρουτς στον σβέρκο μου....1η γυμνασίου. Παίζαμε μακριά γαϊδούρα στο σχολείο. Με κάποιον τρόπο χουφτωσα μέσα στον χαμό. Αλλά το καλύτερο ήταν όταν μάνα έγινε ένα κορίτσι και χώθηκα πρώτος. Κεφάλι μέσα στα σκέλια της. Και χέρια στον κωλο της για να "κρατιέμαι". Δεν θυμάμαι να την χάλασε την Ιωαννουλα....
Φίλε μου, μπορεί να βούιζε η κλειτορίδα τηςΘυμάμαι επίσης κάτι περίεργο για εμένα τότε να κάνει χρατς χρουτς στον σβέρκο μου....
Μετά κατάλαβα πως ήταν η... σερβιέτα της Ιωάννας....
Λες να βαραγαν παλαμακια και τα χειλάκια της?Φίλε μου, μπορεί να βούιζε η κλειτορίδα της
Φίλε μου δεν σε δούλευα. Είναι έκφραση."Βουιζει η κλειτορίδα" μιας γκόμενας όταν έχει καυλώσει πολύ, όταν με ένα μικρό άγγιγμα θα έχυνε πατόκορφα τρεμάμενηΛες να βαραγαν παλαμακια και τα χειλάκια της?
Επίσης, 35+ χρόνια μετά, θυμάμαι (και δεν παπαρολογω) την αίσθηση να πιάνω κωλο πάνω από την βαμβακερή φόρμα γυμναστικής που φορούσε.
Μιλάμε ότι το κάθε μου χέρι βυθιζοταν στα κωλομερια της...
Και εγώ που νόμιζα ότι ο Καπετάνιος γνωρίζει μόνο από τάνκερ και sudoku...Είναι έκφραση."Βουιζει η κλειτορίδα" μιας γκόμενας όταν έχει καυλώσει πολύ, όταν με ένα μικρό άγγιγμα θα έχυνε πατόκορφα τρεμάμενη