CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.512
- Πόντοι
- 2.536
Κάνεις πολλή φασαρία Ωρίωνα. Αν το έχεις ανάγκη ανέβα πάλι στο κατάστρωμα για αεραΚαι εγώ που νόμιζα ότι ο Καπετάνιος γνωρίζει μόνο από τάνκερ και sudoku...
Κάνεις πολλή φασαρία Ωρίωνα. Αν το έχεις ανάγκη ανέβα πάλι στο κατάστρωμα για αεραΚαι εγώ που νόμιζα ότι ο Καπετάνιος γνωρίζει μόνο από τάνκερ και sudoku...
Ούτε κ εσυ!Εσύ δεν απάντησες στο ερώτημα του νήματος...
Γιατί κλαψουρίζεις ναύτη; Σε πείραξε κανείς; Εγώ το καλό σου θέλω μόνο
Αντε...να πω και εγω τα δικα μου......17 εγω...15-16 εκεινη....ραντεβου στο παγκακι.....γλωσσοφιλα και κανω ντου στις βυζαρες της....απο μεσα....πετρα το βυζι.....τετοιο βυζι δεν εχω ξαναπιασει στην ζωη μου...Καλη της ωρα....
Λες να βαραγαν παλαμακια και τα χειλάκια της?
Επίσης, 35+ χρόνια μετά, θυμάμαι (και δεν παπαρολογω) την αίσθηση να πιάνω κωλο πάνω από την βαμβακερή φόρμα γυμναστικής που φορούσε.
Μιλάμε ότι το κάθε μου χέρι βυθιζοταν στα κωλομερια της...
Ούτε κ εσυ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εννοεί «να σε στριμώξει» στο αμπάρι.
Δυστυχώς όχι...Πηδήξεις τη συμμαθήτρια σου βρε ανώμαλε;
Δυστυχώς όχι...
Έπρεπε Γαμωτο, έχασα εμπειρίες τότε...
Πάντως προσπάθησα και έκανα recovery μετά με άλλα μεγαλύτερα κοριτσάκια....
Είχα μια συμμαθήτρια στη Β Λυκείου πολύ εναλλακτική, καρέ μαλλί, έκανε και στριφτά πίσω απ το σχολείο στα διαλείμματα. Στο χορό που είχαμε κάνει τα Χριστούγεννα για να μαζέψουμε χρήματα , πρέπει να ήταν 1:30 το πρωί και είχαμε πιει οι περισσότεροι, πάει αυτή η καριόλα δίπλα στην βυζαρου της τάξης μια γεματουλα κοπέλα αλλα πολύ ταπεινή και μαθήτρια του 18 παρακαλώ... Της λέει "μωρό μου τι βυζαρες έχεις" και της κατεβάζει με το χέρι το τοπακι που φορούσε και βγαίνει έξω το αριστερό βυζομπαλο, όλοι οι μαντραχαλοι που είδαμε την φαση φωνάξαμε "ΩΩΩΩ" και πήραμε δουλίτσα για το σπίτι αλλά πρέπει να αισθάνθηκε πολύ άσχημα η καημένη είχε κοκκινισει και μετά στο σχολείο δε μιλούσε σε κανέναν... Σήμερα είναι δικηγόρος
Και δεν άρχισε το μαδομουνι ?Είχα μια συμμαθήτρια στη Β Λυκείου πολύ εναλλακτική, καρέ μαλλί, έκανε και στριφτά πίσω απ το σχολείο στα διαλείμματα. Στο χορό που είχαμε κάνει τα Χριστούγεννα για να μαζέψουμε χρήματα , πρέπει να ήταν 1:30 το πρωί και είχαμε πιει οι περισσότεροι, πάει αυτή η καριόλα δίπλα στην βυζαρου της τάξης μια γεματουλα κοπέλα αλλα πολύ ταπεινή και μαθήτρια του 18 παρακαλώ... Της λέει "μωρό μου τι βυζαρες έχεις" και της κατεβάζει με το χέρι το τοπακι που φορούσε και βγαίνει έξω το αριστερό βυζομπαλο, όλοι οι μαντραχαλοι που είδαμε την φαση φωνάξαμε "ΩΩΩΩ" και πήραμε δουλίτσα για το σπίτι αλλά πρέπει να αισθάνθηκε πολύ άσχημα η καημένη είχε κοκκινισει και μετά στο σχολείο δε μιλούσε σε κανέναν... Σήμερα είναι δικηγόρος
Η εναλλακτική δουλεύει σε καθαριστηριο χαλιών στη ΘεσσαλονίκηΗ ενναλακτική τι έγινε;
Αυτή μας ενδιαφέρει τύπε.
Όχι απ όσο θυμάμαι η κοπέλα με τα βυζια ντράπηκε και αποχώρησε, ήταν αρκετά συνεσταλμενη, η άλλη η καριόλα βρήκε εύκολο στόχο...Και δεν άρχισε το μαδομουνι ?
Κάνει εναλλακτικό επάγγελμα.Η εναλλακτική δουλεύει σε καθαριστηριο χαλιών στη Θεσσαλονίκη
Αφού δεν έστειλε τίποτα εξώδικα με τα me too πάλι καλά να λες....Είχα μια συμμαθήτρια στη Β Λυκείου πολύ εναλλακτική, καρέ μαλλί, έκανε και στριφτά πίσω απ το σχολείο στα διαλείμματα. Στο χορό που είχαμε κάνει τα Χριστούγεννα για να μαζέψουμε χρήματα , πρέπει να ήταν 1:30 το πρωί και είχαμε πιει οι περισσότεροι, πάει αυτή η καριόλα δίπλα στην βυζαρου της τάξης μια γεματουλα κοπέλα αλλα πολύ ταπεινή και μαθήτρια του 18 παρακαλώ... Της λέει "μωρό μου τι βυζαρες έχεις" και της κατεβάζει με το χέρι το τοπακι που φορούσε και βγαίνει έξω το αριστερό βυζομπαλο, όλοι οι μαντραχαλοι που είδαμε την φαση φωνάξαμε "ΩΩΩΩ" και πήραμε δουλίτσα για το σπίτι αλλά πρέπει να αισθάνθηκε πολύ άσχημα η καημένη είχε κοκκινισει και μετά στο σχολείο δε μιλούσε σε κανέναν... Σήμερα είναι δικηγόρος
Δεν θυμάμαι ρε συ ...ειμαι και μεγάλος ..30 και κάτι...πέρασαν τα χρόνια...Ναι αλλά ζύγισες ΒΥΖΙΑ ή ακούμπησες σπάλα;
Άστα αυτά και η ασχημουλα κάτι έπιανε από εσένα.Καταθέτω και εγω την πρώτη βυζοεμπειρια μου... παίζει να ήμουν 14 το πολύ 15... σε φιλικό σπίτι με τους γονείς και την αδερφή μου, οι άλλοι είχαν 2 κόρες , η μια 1 χρόνο μεγαλύτερη μου αλλά ασχημούλα, με μια μυτογκα τεράστια, η δεύτερη 1 χρόνο μικρότερη εντελώς αδιάφορη.. .. ξεκινάμε και παίζουμε ένα παιχνίδι που και καλά σβήσανε τα φώτα και προσπαθούμε να καταλάβουμε ποιος μας πιάνει... Έ, της τα ειχα πιάσει όλα... τι βυζια τι κωλο τι μουνι... τα πάντα όλα... αυτα, καλά να περάσετε... χαχαχα
Μπα η αδιάφορη ήταν και παρθενοπιπιτσα...Άστα αυτά και η ασχημουλα κάτι έπιανε από εσένα.