Νέα

Η Ουκρανία και τα μυστικά της!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spartakos_33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 517
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ μια κοπέλα από το ανατολικό Μπλοκ?

• Ναι

Ψήφοι: 37 37,8%
  • Μάλλον ναι

Ψήφοι: 23 23,5%
  • Οχι

Ψήφοι: 18 18,4%
  • Μαλλον οχι

Ψήφοι: 8 8,2%
  • Είμαι είδη παντρεμένος με μια κοπέλα από εκεί

Ψήφοι: 12 12,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98
OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
παντως ρε φιλε εχεις απλα μεγαλη.
μπηκες πρωτη φορα σημερα σε ενα σαιτ με χιλιαδες κοσμο,ονομα-επθετο ειπες,τηλεφωνα δινεις,δεν μας ποσταρεις και καμια φωτο τις ουκρανιδας τις γυναικα σου να δουμε,και τι επιλογη εκανες.
κατα προτιμηση καμια φωτο απο το γαμο σας δειξε μας.

Φώτο μόνο σε φιλαράκια η σε αυτούς που έχουν αποδείξει επίσης ποιοι είναι.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Mια απλή απορία ξεκάρφωτη κάπως. Γιατί μερικές φορές βάζεις κεφαλαία σε αρχικό  ουσιαστικού που δεν είναι κύριο όνομα?

Κάνω όσο πιο γρήγορα μπορώ να απαντήσω σε μία ερώτηση και έρχονται άλλες δέκα!
Ο γραπτός λόγος δεν είναι ένα από τα προτερήματα μου αλλά το βλέπω και εγώ τώρα και απορώ. Είναι μάλλον από τις πολλές ώρες που γράψω εδώ. Πάντως thanks για την παρατήρηση!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ΜΟρτηδες καληνυχτα σε ολους..

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Klarino λιγα τα βαζεις....1000 για ταξιδη πηγαινε ελα και υπνο για 4...κατι λαθος υπολογισμο κανεις..
TO MONO SIGOYRO
TA NOYMERA θα  EINE ΕΠΙ 3,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ....κι εχω παει φρανκοφσκ ,απειρες φορες
οντως το περιβαλλον ειναι "γαμαω" ομως,το μονο μερος που λεει σε ολη την ουκρανια :rockon:

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Εμ δεν αφήνεται χρόνο και χώρο να εκτεθεί απο μόνος του (αν αυτό του αξίζει  ;))
Πετεινάρια Εεεεεεεεε πετεινάρια  :idiot:

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τυπε ρυζι δεν πεταξες,ακριβο ειναι?

μαζι με το φπα η χωρις?

Η τιμή αυτή δηλαδή τα 100 Ευρώ είναι τιμή των ξύλων στην Ουκρανία χωρίς τα μεταφορικά στην Ελλάδα και χωρίς βέβαια το Φ.Π.Α το οποίο το πληρώνει αυτός που κάνει την εισαγωγή στην Ελλάδα στο Τελωνείο. Για να μην σε κουράζω το κυβικό ξυλείας για σκεπή παραδοτέο στην Ελλάδα με τις επιβαρύνσεις του Τελωνείου και το Φ.Π.Α βγαίνει κάπου στα 165-170 Ευρώ.
Όσο για το ρύζι δεν έχουν τέτοια έθυμα εκεί!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Άρη έχεις απόλυτο δίκαιο, οι δρόμοι της Ουκρανίας ιδιαιτέρα τον χειμώνα είναι μεγάλες παγίδες και αυτοκίνητα χαμηλωμένα έχουν μεγάλο πρόβλημα. Στο ταξίδι προς τα εκεί εάν ο καιρός είναι καλός τα 480 χιλ. της Βουλγαρίας και τα 520 χιλ της Ρουμανίας είναι αρκετά καλά και μπορούν να περπατηθούν με οποιοδήποτε αυτοκίνητο. Μέσα στην Ουκρανία μετά μας μένουν 170 χιλ. να διανύσουμε και πιστεύω πάντα εάν και εφόσον ο καιρός βοηθήσει δεν θα έχουμε ούτε και εκεί πρόβλημα, κάπως θα φτάσουμε. Εάν τώρα το αμάξι δεν ενδείκνυται για πολλά πολλά εκεί μπορώ να βρω φίλο μου με δικό του αυτοκίνητο να μας πάει όπου γουστάρουμε πληρώνοντας μόνο τις βενζίνες. Ούτω συ άλλος δεν είναι και ότι καλύτερο να κυκλοφοράς εκεί με ξένες πινακίδες. Έχω βέβαια τους γνωστούς μου αλλά γιατί να βάλουμε μπελάδες στο κεφάλι μου. Το αμάξι μπορεί να κάτσει σε φυλασσόμενο παρκινγκ με φρουρούς και σκυλιά την νύχτα και το παίρνουμε μόνο στην επιστροφή.
Όσον αφορά την Βενζίνα φίλε Άρη καλά τα λες υπάρχουν όμως και μερικές Μεγάλες εταιρείες όπως είναι η ΛΟΥΚ ΟΙΛ η ΟΥΚΡ ΝΑΦΤΑ οι οποίες είναι αξιόπιστες και έχουν και βενζίνες υψηλών οκτανίων. Στην περιοχή αυτή που θέλω να πάμε τον Χειμώνα βλέπεις κάθε δεύτερο αυτοκίνητο TOYOTA LAND CROUISER MERCEDES ΤΖΙΠΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ, PORSCHE CHEEP, X7 BMW K.A όλα αυτά τα αμάξια δεν κουβαλάνε κάνιστρα μαζί τους, και αυτά από κάπου βάζουν βενζίνα!
Τέλος άλλο το χειμερινό απλό λάστιχο που φορούν οι περισσότεροι εκεί και άλλο το λάστιχο με τα καρφιά το οποίο συνιστάτε μόνο για παγωμένους δρόμους η δρόμους με φρέσκο πολύ χιόνι. Εάν έχεις λάστιχα με καρφιά και δρόμος δεν έχει χιόνι η είναι απλά βρεμένος κάνουν τόση φασαρία τα καρφιά και δεν μπορείς να πάς πάνω από 90 χιλ/ώρα.
Δυστυχώς με το αεροπλάνο δεν υπάρχουν φτηνές λύσεις όσον αφορά τον χειμώνα και ειδικά τις ημέρες πριν και μετά από τις γιορτές γιατί το εκμεταλλεύονται οι αεροπορικές εταιρείες και χτυπάν στα αυτιά. Άσε που για το συγκεκριμένο μέρος δεν υπάρχει απ' ευθείας πτήση από Ελλάδα. Υπάρχει η γνωστή Αεροσουίτ η οποία χρεώνει το εισιτήριο πάνε έλα στις γιορτές κάτι λιγότερο από 400 Ευρώ, μετά υπάρχει η ΑΣΤΡΑ αιρλαίνς μια καινούργια εταιρεία η οποία στοιχίζει περίπου 300 Ευρώ πάνε έλα, και τέλος υπάρχει και η ΚΑΡΠΑΤ αιρλίνς η οποία πετάει μόνο από Αθήνα αλλά μπορείς με μια ενδιάμεση στάση στην ΤΙΜΙΣΟΥΑΡΑ της Ρουμανίας καμία 45 λεπτά να πετάξεις μετά το ΛΒΟΒ το οποίο είναι σχετικά κοντά στο μέρος που θέλουμε να πάμε αλλά και εκεί το εισιτήριο είναι κοντά στα 400 Ευρώ. Δεν ανέφερα για ευνόητους λόγους την ΝΤΟΜΠΑΣ η οποία πετάει μόνο ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ( Μπορεί και Κίεβο αλλά με τα ίδια λεφτά! Ένας καλός τρόπος τον οποίον χρησιμοποίησα αρκετές φορές λόγω του ότι είμαι από Καβάλα είναι να πας Τουρκία με κάποιο μέσον και να πετάξεις από εκεί κατευθείαν για ΙΒΑΝΟ-ΦΡΑΝΚΟΒΣΚ, το πρόβλημα εδώ είναι ότι κάνεις τον σταυρό σου να έχεις θέσεις γιατί εισιτήρια μπορείς να προμηθευτής μόνο από την Ουκρανία, τα ο εισιτήριο κοστίζει περίπου 400 $ πάνε έλα, κάτι λιγότερο από 300 Ευρώ.
ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕς ΕΧΟΥΝ ΤΑ "ΟΚΚΟ" Κ ΤΑ "WOG",τα πρασινα πρατηρια δηλαδη..
εινε αριστης ποιοTHtας,εκει βαζετε αφοβα,απο ελλαδα ειναι σιγουρα πιο καθαρα τα καυσιμα,απο μπελαρους εινε αυτα
τα ΥΚΡ-ΝΑΦΤΑ ειναι πολυ χειροτερα...απλα χειμερινα λαστιχα θελει,ουτε καρφια ουτε αλυσιδες

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αρχηγε εμενα δεν με τρως.
παπαροζουμο δεν πινω εγω να ξερεις.

Όταν λες δηλαδή παπαρόζουμο τι εννοείς? Για να κάνουμε επιτέλους και καμία εποικοδομητική συζήτηση εδώ μέσα!

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Εάν ήξερες τι γράφει εκεί πάνω θα καταλάβαινες ότι δεν μπορεί να είναι από τον δικό μου γάμο.
τι γραφει ρε αρχηγε?
για πες μας εσυ που ξερεις.

Όταν λες δηλαδή παπαρόζουμο τι εννοείς? Για να κάνουμε επιτέλους και καμία εποικοδομητική συζήτηση εδώ μέσα!
εννοω οτι τις μαλακιες που γραφεις εδω μεσα,για εργοστασια-ξυλα-πετρες και τα σχετικα,δεν τα τρωω.

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕς ΕΧΟΥΝ ΤΑ "ΟΚΚΟ" Κ ΤΑ "WOG",τα πρασινα πρατηρια δηλαδη..
εινε αριστης ποιοTHtας,εκει βαζετε αφοβα,απο ελλαδα ειναι σιγουρα πιο καθαρα τα καυσιμα,απο μπελαρους εινε αυτα
τα ΥΚΡ-ΝΑΦΤΑ ειναι πολυ χειροτερα...απλα χειμερινα λαστιχα θελει,ουτε καρφια ουτε αλυσιδες

Σωστός !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom