Νέα

Η Ουκρανία και τα μυστικά της!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spartakos_33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 517
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ μια κοπέλα από το ανατολικό Μπλοκ?

• Ναι

Ψήφοι: 37 37,8%
  • Μάλλον ναι

Ψήφοι: 23 23,5%
  • Οχι

Ψήφοι: 18 18,4%
  • Μαλλον οχι

Ψήφοι: 8 8,2%
  • Είμαι είδη παντρεμένος με μια κοπέλα από εκεί

Ψήφοι: 12 12,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Ψαχνω ομως κατι καλυτερο.
μεινε σε αυτο το καινουριο "ουρανοξυστη" απεναντι απο τις σκαλες ποτεμκιν,δεν θυμαμε τ ονομα,εισε λουξ κ μες στη θαλλασα
στο σταθμο,αν εχεις παει εστω μια φορα καταλαβες,αλλιως απλα πηγαινε στις σκαλες κ το ειδες θες δεν θες

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τι γραφει ρε αρχηγε?
για πες μας εσυ που ξερεις.

εννοω οτι τις μαλακιες που γραφεις εδω μεσα,για εργοστασια-ξυλα-πετρες και τα σχετικα,δεν τα τρωω.

Γιατί ρε φίλε δεν τα τρως? Σε πληροφορώ ότι πολλοί Έλληνες που έχουν εργοστάσια Ξυλείας στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ουκρανίας όχι μόνο εγώ!

Όσο για το βίντεο γράφει γεωργιανός χορός σε αρμένικο γάμο!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Καλησπέρα Χρήστο.Βλέπω απο τα μηνύματα σου οτι είσαι αρκετά ενημερωμένος σχετικά με την Ουκρανία..Απο το Μάρτιο φεύγω για δουλειά στην Οδησσό και θα ηθελα να ρωτήσω πως είναι η ζωή εκεί σχετικά με γυναίκες,τιμές,διαμερίσματα κ.λ.π.Αν μπορείς παρακαλώ δώσε κάποιες πληροφορίες γιατί δεν ξέρω τι παίζει εκεί.Ακουσα πως οι γυναικες εκεί είναι λίγο κρύες με τους ξένους.ισχύει?
χειροτερα απο ολη την ουκρανια σε οτι αφορα γυναικες,συμπεριφορα ,αλλα κι εμφανιση,εινε κοντες δηλαδη σε σχεση με αλλου
πολυ καλυτερα ποα παντου ομως στα βαλκανια ,οποτε δες το κι ετσι
ζωη πολυ καλη κ τιμες,σαν σοφια περιπου

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Γιατί ρε φίλε δεν τα τρως? Σε πληροφορώ ότι πολλοί Έλληνες που έχουν εργοστάσια Ξυλείας στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ουκρανίας όχι μόνο εγώ!

Όσο για το βίντεο γράφει γεωργιανός χορός σε αρμένικο γάμο!
ολοι οι ξυλαδες στην ουκρανια ειστε δηλαδη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
χειροτερα απο ολη την ουκρανια σε οτι αφορα γυναικες,συμπεριφορα ,αλλα κι εμφανιση,εινε κοντες δηλαδη σε σχεση με αλλου
πολυ καλυτερα ποα παντου ομως στα βαλκανια ,οποτε δες το κι ετσι
ζωη πολυ καλη κ τιμες,σαν σοφια περιπου

Για τις τιμές και την ζωή θα συμφωνήσω μαζί σου, όσον αφορά τις γυναίκες τώρα οι διαφορές είναι απειροελάχιστες ίσως για τον λόγο ότι σε εκείνες τις περιοχές έχουν γίνει προσμίξεις πολλές με Ρουμανία-Ουγγαρία-Σλοβακία και Πολωνία!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Η Οδησσός είναι μια αρκετά μεγάλη πόλη με πληθυσμό που ξεπερνά το 1.500.000 και είναι επίσης μια πόλη πολυπολιτισμική με πολλές και διαφορετικές εθνότητες και κουλτούρες συμπεριλαμβανομένης και τις Ελληνικής κοινότητας η οποία αριθμεί σήμερα πάνω από 10.000 μέλη. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι η πόλη που συστήθηκε η Φιλική εταιρεία στο κτήριο το οποίο στεγάζει το Ελληνικό προξενείο. Αυτά όσον αφορά την ιστορία και τον πολιτισμό.
Δεν γνωρίζω ποιός σου είπε αυτά τα πράγματα για την Οδησσό δηλαδή ότι οι γυναίκες είναι ψυχρές με τους ξένους και τα τοιαύτα! Το αντίθετο μάλιστα, οι γυναίκες εκεί έχουν συνηθίσει να κάνουν παρέα με τους ξένους λόγω του ότι είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Ουκρανίας και διαμετακομιστικό κέντρο αλλά ειδικά τους ¨Έλληνες τους έχουν σε πάρα πολύ μεγάλη εκτίμηση και τους αγκαλιάζουν κατευθείαν! Ο συνεταίρος μου ο οποίος Είναι Ελληνο - Ουκρανός και έχει τελειώσει την Νομική εδώ όταν ξεκίνησε το έργο της Μηχανικής εκεί δούλευε σαν μεταφραστής του Εργοδηγού της Μηχανικής και έμενε σε ένα διαμέρισμα με όλους τους υπεργολάβους Έλληνες που είχε φέρει εκεί η Μηχανική...δεν προλάβαιναν να διώχνουν την μία ερχόταν η άλλη! Για αυτόν τον λόγο σου το λέω κάθετα ότι τέτοιο πρόβλημα δεν υπάρχει! Για τα ενοίκια και τα σχετικά μπορώ να μάθω τη παίζει εάν θέλεις και μιας και πηγαίνεις εκεί για δουλεία.
ενσταση μεγαλη αγαπητε
δεν εισαι "μυημενος" βαθια βλεπω,η μαλλον εχεις χαμηλοτερα τον πηχη...
γνωμη μου αυτο
δεν αντιδικω,αλλα η οντεσα ειναι οφ για σεξοτουριστες,απλα ειναι πολυ ευχαριστη πολη
υγ.οπου εχει λιμανια,επειδη ακριβως πεφτουν πολλοι ξενοι,ειδικα οντεσα πουναι κ τουριστικη ατραξιον,ο ξενος ειναι πληρως απομυθοποιημενος

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Ρε RED παλι  :jerking: γραφεις!Τον φοβασαι τον Arcans ε,?πριν μια μερα τον εβριζες και τωρα με τον Κλωνο τον γλυφεις :2funny:ΕΓΩ ΟΤΙ ΛΕΩ ΤΟ ΛΕΩ ΣΤΑ ΙΣΙΑ!Το ξερω οτι με εχεις μισησει ΕΙΣΑΙ ΕΝΑς ΦΟΥΚΑΡΑς ΓΙΑ ΛΥΠΙΣΗ!
α ρε δημητρη εισαι γατα!!!πως το καταλαβες ρε θηριο
ναι τον φοβαμαι τον αρκανς κ ναι οποιος σε βριζει η σε κραζει ειμαι εγω,απο youtube μεχρι το tromaktiko.com :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αντε και περαστικα μας :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ενσταση μεγαλη αγαπητε
δεν εισαι "μυημενος" βαθια βλεπω,η μαλλον εχεις χαμηλοτερα τον πηχη...
γνωμη μου αυτο
δεν αντιδικω,αλλα η οντεσα ειναι οφ για σεξοτουριστες,απλα ειναι πολυ ευχαριστη πολη
υγ.οπου εχει λιμανια,επειδη ακριβως πεφτουν πολλοι ξενοι,ειδικα οντεσα πουναι κ τουριστικη ατραξιον,ο ξενος ειναι πληρως απομυθοποιημενος

Όπως ανέφερα και στο παλικάρι που μου είχε κάνει την ερώτηση η δική μου εμπειρία όσον αφορά την συγκεκριμένη πόλη είναι όλη κι όλη 3 επισκέψεις από 2-3 ημέρες η κάθε μία! Ζώντας όμως στην Ουκρανία και λόγω του ότι ο συνεταίρος μου δούλευε εκεί δεν είχα ακούσει ποτέ παράπονα κάθε άλλο μάλιστα για τις γυναίκες εκεί. Τώρα εάν το θέμα πάει καθαρά για σεξοτουρισμό τότε πάω πάσο! Αν διαβάσεις όμως καλά η ερώτηση που έκανε το παλικάρι δεν είχε να κάνει με σεξοτουρισμό απλά πάει εκεί για δουλεία τον Μάρτιο και ρωτούσε γενικά για τις γυναίκες. Οπότε πιστεύω ότι πρέπει να αποσύρεις την ένσταση.  

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Δε πήγα για να γαμήσω. Θα πήγαινα ένα ταξίδι έτσι και αλλιώς και εφόσον με κάλεσε ο δικός μας, λέω ας πάω εκεί :cheesy:

Επίσης εγώ πήγα καλοκαιράκι με το αεροπλανάκι μου σε μια από τις ωραιότερες πόλεις του κόσμου. Τώρα να πας χειμωνιάτικα στην Ουκρανία με αμάξι και μάλιστα να τρέχεις στην επαρχία? Να κάνεις τι? Δε λέω σε κανένα να μη πάει, ας κάνει ότι θέλει, απλά καλό είναι να επισημαίνεις και τι θα συναντήσει. Καταρχήν δε θα χει ψυχή έξη μιας και είναι όλο χιόνια. Μάλιστα μερικά λιώνουν κιόλας και οι δρόμοι είναι όλο λιωμένο χιόνι , λάσπη κλπ. Οι γκόμενες δε κυκλοφορούνε έξω και ούτε κανένας άλλος φυσικά. Στην επαρχία δεν έχει τίποτα και είναι πληκτικά. Και άμα δε ξέρεις τη γλώσσα δε μπορείς και να συννεονοηθείς.
Τώρα άμα σε κάποιον αρέσει αυτό το ειδυλλιακό περιβάλλον... ε... εκεί είναι ας πάει  :grin: Θα του το απαγορεύσει κανείς? Απλά το χω απορία, άμα είχε κάτι ενδιαφέρον να πήγαινα κ εγώ άμα ήταν..  :rolleyes:
σεβαλιε,αν εχεις βαλει επιτελους μυαλο,θα θυμασαι οτι οτι φολες φαγατε σας τις ειχα προβλεψει,το μερος ομως αυτο ιβανοφρανκοφσκ ειναι απλα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ειδικα το χειμωνα,τωρα για γκομενες κλπ,θα πω οι προσδοκιες ειναι αναλογες με το τι θεωρει μουναρα κ φτηνα ο καθενας
το μερος ομως ειναι ΣΟΥΠΕΡ,ΑΞΙΖΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Όπως ανέφερα και στο παλικάρι που μου είχε κάνει την ερώτηση η δική μου εμπειρία όσον αφορά την συγκεκριμένη πόλη είναι όλη κι όλη 3 επισκέψεις από 2-3 ημέρες η κάθε μία! Ζώντας όμως στην Ουκρανία και λόγω του ότι ο συνεταίρος μου δούλευε εκεί δεν είχα ακούσει ποτέ παράπονα κάθε άλλο μάλιστα για τις γυναίκες εκεί. Τώρα εάν το θέμα πάει καθαρά για σεξοτουρισμό τότε πάω πάσο! Αν διαβάσεις όμως καλά η ερώτηση που έκανε το παλικάρι δεν είχε να κάνει με σεξοτουρισμό απλά πάει εκεί για δουλεία τον Μάρτιο και ρωτούσε γενικά για τις γυναίκες. Οπότε πιστεύω ότι πρέπει να αποσύρεις την ένσταση.  
ΤΟ ΙΔΙΟ σΤΡΑΒΟ ειναι κ για τους μονιμους
αν στην οδυσσο γαμησεις 3 μετριες,αν εισουνα χαρκοβο,θα γαμαγες 13 μουναρες
αυτο δεν το κουβεντιαζω,απλα απο ελλαδα η βουλγαρια ρουμανια σιγουρα ειναι καλυτερα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μαλλον εργοστασια με φιδεμπορες πρεπει να εχει.
θυμασε τα παπουτσια του δημητρακη με το φιδισιο δερμα?
τυπε ο δημητρακης κανει εκκεντρικα ντυσιματα :rockon:
μποτινι με φιδισιο δερμα και μπλουζακι ασπρο με ζωγραφισμενες σφαιρες και κουμπουρια :rockon:

Συνημμένα

• 001.jpg
    001.jpg
    52,2 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 2.jpg
    2.jpg
    24,7 KB · Εμφανίσεις: 29

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
αντε να σε παρω στα σοβαρα τοτε.
ρε φιλε εχεις δουλεια δικη σου στην ουκρανια,ειναι η γυναικα σου εκει,(συμφωνα με τα λεγομενα σου παντα)εχεις φιλους-γνωστους-υπαλληλους εκει,και ψαχνεσε να φορτωθεις με καποιους αγνωστους απο ενα σαιτ,και να πας στην ουκρανια και να γυρνας στις πουτανες?

την παραπανω ερωτηση δεν την απαντησες.μαλλον την ξεχασες.
τελικα ο αρκανς δεν ειναι ο "απολυτος" πανεξυπνος :think: :think: :think:
μεσα στην ολη γραφηκοτητα του-αρκανς την εχω καταβρει στο λεω μαζι σου-εδω εχει λογικη αυτο που γραφει.. :think: :think: :think:
εδω αγαπητε φιλε,αν σε ενδιαφερει παντα η αξιοπιστια αυτων που λες,-για τους αλλους αναφερομαι,εγω εχω απολυτη γνωση του θεματος,οπως ισως εχεις ηδη αντιληφθει,και απλα διαβαζω-αν λοιπον σε ενδιαφερει,οντως ΑΥΤΑ ειναι λιγο περιεργα,δεν βρισκω κι εγω καποια εξηγηση που να κολλα.... :think:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
τυπε ο δημητρακης κανει εκκεντρικα ντυσιματα :rockon:
μποτινι με φιδισιο δερμα και μπλουζακι ασπρο με ζωγραφισμενες σφαιρες και κουμπουρια :rockon:
ο μιτσος παρα την μουρλια του, κ τις μανιες καταδιωξεις πουχει στο μυαλο του,εδω ειναι ακριβως στο στοχο
η ΑΚΡΙΒΗ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ οσο τιποτα αλλο σε ολες τις ανατολικες χωρες κ δη στις ρωσσοφωνες περιοχες
αν θελετε να βρειτε καμμια φορα καμμια,ανατολικη, γκομενα,αυτο να το θυμαστε
η μοδα του στρητ-λαιφ κ low profil,σε πεταει κατ ευθειαν εξω στις χωρες αυτες
αντιθετα τα εκκεντρικα ΑΚΡΙΒΑ πατουμενα κι αξεσουαρ σε "εκτοξευουν" στο ν α  σε προσεξουν, κ σου δινουν πολλους "ποντους"

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
παντως χρηστο,για να επανελθουμε
το ναχεις ορεξη να γραφεις κ να  θες  να δωσεις πληροφοριες το καταλαβαινω,καπως,οχι απολυτα κι αυτο,αν εχεις τοσες δουλειες κλπ..
αλλα το να θες να πας εκδρομη με ατομα του σαιτ για πουτανες κλπ,ενω εισαι μονιμος εκει,παραξενο ακουγετε...
αλλο αν τους καλουσες να ερθουν καποιοι στα μερη σου για παρεα κλπ,οπως κανει πχ ο μολντος στο κισιναου
ειναι θα συμφωνησεις περιεργο,απο τη στιγμη που εισαι κι ανωτερου οικονομικοκοινωνικου επιπεδου με βαση τα ποστ σου...
επισης,
μιλας ουκρανικα????λιγο απιθανο μου φαινετε..που δραστηροποιεισαι ?σε ποοια γεωγραφικη  περιοχη της ουκρανιας?

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
επισης θα μπορουσα να επιβεβεωσω οτι οντως ξερεις τις περιοχες της ζαπατνα,αν θα μπορουσες να μου απντησεις σε δυο πολυ απλες ερωτησεςι σε σχεση με το λβοβ κ το ιβανοφρανκοφσκ,που μαλιστα εχουν σχεση και  με τη δουλεια σου-χυλεια
,αλλα αν περνας απο εκει εστω μια φορα το χρονο αποκλειετε <να μην ξερεις την απαντηση,και στις δυο ερωτησεις
που ομως ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΙΤ!!!
απλες,πανευκολες  δυο ερωτησεις ειναι...
αν ξερεις την απαντηση,ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ τουλαχιστον,αν μη τι αλλο συχνος  επισκεπτης..
ΑΝ ΟΧΙ,εισαι μονο βιρτσουαλ ενημερωμενος...
οποτε,φιλε χρηστο...ειδου η ροδος..
φιλικα παντα
δεν σου ζητω εμενα κατι να μου αποδειξεις,μπορεις ομως να αποδειξεις στους αλλους..
καλυνηχτα
ΡΕΝΤ :sleeping: :sleeping: :sleeping:
PS και οντεσα νικολαεφ αν εχεις παει το τελευταιο εξαμηνο,παλι μπορω να σε ρωτησω κατι αναλογο,αλλα απλουστερο,και να επιβεβεωσω οτι οντως ,τουλαχιστον ,περνας απο εκει,λεω ετσι,γαιτι κι εγω που ταξερω δεν ειμαι μονιμος κατοικος,αλα συχνος επισκεπτης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom