Νέα

Η Ουκρανία και τα μυστικά της!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spartakos_33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 517
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ μια κοπέλα από το ανατολικό Μπλοκ?

• Ναι

Ψήφοι: 37 37,8%
  • Μάλλον ναι

Ψήφοι: 23 23,5%
  • Οχι

Ψήφοι: 18 18,4%
  • Μαλλον οχι

Ψήφοι: 8 8,2%
  • Είμαι είδη παντρεμένος με μια κοπέλα από εκεί

Ψήφοι: 12 12,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
φιλε μην ψαρώνεις με τίποτα !!! Mια χαρά thread άνοιξες και συνέχισε να γραφεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο

Oσο αφορά για μερικούς που στην πέφτουν... αργά η γρήγορα θα καταλάβεις και μονος σου ότι :

arcans80 = καλο παιδάκι αλλα ευέξαπτο και κάπως επιφυλακτικό με τους καινούργιους
Eίναι από Σέρρες και δεν του έχουν μάθει ούτε τρόπους ούτε να μιλάει σωστά.

Apolyto_Arseniko = Aπόλυτο freak που δεν είχε ποτε του γκόμενα, ούτε μπορεί να πάει και σε μπουρδέλο να πληρώσει για να  :knockinb:
Eπειδή το Mαλαkiστηρι αυτό δεν έχει αρχίδια κάνει πολλές συμμαχίες με αυτούς που βρίζουν πολύ (arcans80 etc) για να μην του την πει
ποτε κανεις :kissass2:

dimitrakis29 = ΤΟ ΓΈΛΙΟ η' μάλλον το ΣΟΎΡΓΕΛΟ (γελοίος και όλα τα συνώνυμα).
Είναι απλά ένας ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ ΜΕΓAΛΟΣ   :jerking:  Μ Α Λ A Κ Α Σ  :jerking: (κυριολεκτικά)  :jerking: ο οποιος
πήγε Pωσία γιατί νόμιζε ότι εκεί οι Pωσίδες έχουν 40 βαθμούς μυωπίας
και ότι με λίγα χρήματα θα μπορούσαν να πάνε μαζί του παρα το μαύρο του το Xαλι  :uglystupid:

ΚΑΚAΣΧΗΜΟΣ + TAΠAΣ(1,67m-1,68m) + ΚΑΡAΦΛΑΣ + Mπουζουκοσωματος + Aηδιαστικό Mπάζo που είναι τέλος πάντων....
Δεν θα δεις ΠΟΤΕ fotos - videos να είναι μαζί με κάποια (μη επαγγελματία) STANDARD and GUARANTEED  ;)
Πάντα  :jerking: ΜΟΝΟΣ  :jerking: είναι ο ΑΣΧΗΜΑΝΤΡΑΣ σε όλα τα Videos  :2funny: :2funny:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Kαι τώρα την κάνω γιατί σε λίγο οι ΠΡΟΣΤAΤΕΣ του CLOWN (mascot of Bourdela.com) του δημητράκη θα με κάνουν ban,
το μήνυμα αυτό εδώ θα διαγραφει και οποιος ξανατολμήσει να πει κάτι αρνητικό για τον ΑΣΧΗΜΑΝΤΡΑ τον δημητράκη θα
αντιμετωπιστεί ανάλογος  ;)  
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
:2funny:
οταν θα φορας το φουστανακι σου,δεν θα μιλας μαζι μας.
αντε πανε σε καμια πλατεια τωρα να βρεις κανενα πακη,μια και εβαλες το φορεματακι σου.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε θα γινουμε ξυλεμποροι.
θα κανουμε και συνεργασια με τον μπατατουδη που ειναι στην λιβυη, και μας βλεπω προεδρους στην δυναμο κιεβου,και με τον κανταφι απο διπλα μας,θα ριξουμε στο τελικο 5 γκολακια την μπαρτσα,και η κουπα τις ευρωπης,θα τοποθετηθει στο γραφειο μας στο εργοστασια τις ξυλειας. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
τυπε ή να βουτηξουμε το χρημα και να την κανουμε για κολομβια μερια να βρουμε και τον κινεζοκυπριο που ειναι εκει :rockon:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Αν και δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνω τον εαυτό μου γιατί είναι σαν να μιλάω με μικρά παιδάκια το λέω για τελευταία φορά ότι εγώ μπήκα εδω επώνυμα σε αντίθεση με την πλειοψηφία των περισσοτέρων εδώ.
Οι προθέσεις μου είναι καλές και δεν έχω κανέναν σκοπό να κοροϊδέψω κανέναν από εσάς!
Εάν τα παιδία θελήσουν να έρθουν μπορούμε να πάμε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Εδω δεν κώλωσα να πάω να ζήσω στην Ουκρανία θα κολλήσω να πάω εκεί με πατριωτάκια που στο κάτω κάτω αυτοί θα με έχουν ανάγκη όχι εγώ αυτούς.

Όσο για τις ρόμπες και τα κομπινεζόν άστα ρε φιλαράκι αυτά, από το ιντερνέτ κάνω και εγώ τον καμπόσο!
μονο μην τα πουλησεις τα πατριωτακια σου εκει για κανα 1000ευρω,και τα τσιμενταρουν πουθενα.
βαλε μας και την ταυτοτητα σου μια φωτο να πιστεψουμε οτι λεγεσε χρηστος λαζαρου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ατυχες το παραδειγμα αγαπητε ιπποτη.
Αλλο να πιεις νερο απο το μπουκαλι, και αλλο να το πιεις απο την πηγη.
Δηλαδη εσυ που πηγες στην Ρωσσια πριν 2 χρονια, γιατι πηγες?
Γιατι με τα χρηματα που εδωσες στα εισητηρια, δεν επαιρνες 10 Ρωσσιδια στην Ελλαδα να τα ξεσκισεις? εεεε?

Δε πήγα για να γαμήσω. Θα πήγαινα ένα ταξίδι έτσι και αλλιώς και εφόσον με κάλεσε ο δικός μας, λέω ας πάω εκεί :cheesy:

Επίσης εγώ πήγα καλοκαιράκι με το αεροπλανάκι μου σε μια από τις ωραιότερες πόλεις του κόσμου. Τώρα να πας χειμωνιάτικα στην Ουκρανία με αμάξι και μάλιστα να τρέχεις στην επαρχία? Να κάνεις τι? Δε λέω σε κανένα να μη πάει, ας κάνει ότι θέλει, απλά καλό είναι να επισημαίνεις και τι θα συναντήσει. Καταρχήν δε θα χει ψυχή έξη μιας και είναι όλο χιόνια. Μάλιστα μερικά λιώνουν κιόλας και οι δρόμοι είναι όλο λιωμένο χιόνι , λάσπη κλπ. Οι γκόμενες δε κυκλοφορούνε έξω και ούτε κανένας άλλος φυσικά. Στην επαρχία δεν έχει τίποτα και είναι πληκτικά. Και άμα δε ξέρεις τη γλώσσα δε μπορείς και να συννεονοηθείς.
Τώρα άμα σε κάποιον αρέσει αυτό το ειδυλλιακό περιβάλλον... ε... εκεί είναι ας πάει  :grin: Θα του το απαγορεύσει κανείς? Απλά το χω απορία, άμα είχε κάτι ενδιαφέρον να πήγαινα κ εγώ άμα ήταν..  :rolleyes:

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μου φενετε οτι αρκανσ και απολυτο αρεσενικο θελουν να πανε στο τζαμπα στην ουκρανια!!!  ταξιδακι 4 μερες με ολα τα κονφορ!!! για αυτο το πεζουν δυσκολοι μηπως και νευριασει ο βιομηχανος εκ ουκρανιας και τους παρει μαζι για να πιστεψουν !!!!

απιστοι θωμαδες !!!

το ψηνω ρε μαγκες και εγω το ταξιδακι πολυ ασχημα !!!6-7περιπου ξελασκαρω και απο δουλεια και ψηνομαι ασχημα για δευτερα χρηστουγεννα με παλιοημερολογιτισες ουκρανιδες !!!

αλλα για να γινει κατι τετοιο πρεπει να στηλω την γκομενα και μην κανω ονειρα για ταξιδακι αμστερνταμ ορ πραγα μαζι της !!!

Όχι φιλε έιμαι Καβάλα το τηλεφωνο μου στην διάθεσή σου anytime!

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
τυπε στην ουκρανια παιζει τσιμεντωμα?
τυπε ναι.
πανε στο εργοταξιο τις μηχανικης,(εκει που βαρουσε κασμα ο φιδεμπορας)παιρνουν τσιμεντο και κατευθειαν σου φτιαχνουν καλουπι,και θαψιμο στο χιονι.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Όχι φιλε έιμαι Καβάλα το τηλεφωνο μου στην διάθεσή σου anytime!
παντως ρε φιλε εχεις απλα μεγαλη.
μπηκες πρωτη φορα σημερα σε ενα σαιτ με χιλιαδες κοσμο,ονομα-επθετο ειπες,τηλεφωνα δινεις,δεν μας ποσταρεις και καμια φωτο τις ουκρανιδας τις γυναικα σου να δουμε,και τι επιλογη εκανες.
κατα προτιμηση καμια φωτο απο το γαμο σας δειξε μας.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
αρκανα ο φιδεμπορας με την σβετα..

Συνημμένα

• 40470414_znakomstva_14.jpg
    40470414_znakomstva_14.jpg
    51,1 KB · Εμφανίσεις: 25

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ναι.
πανε στο εργοταξιο τις μηχανικης,(εκει που βαρουσε κασμα ο φιδεμπορας)παιρνουν τσιμεντο και κατευθειαν σου φτιαχνουν καλουπι,και θαψιμο στο χιονι.

Συνημμένα

• imagesCAUJ6IR4.jpg
    imagesCAUJ6IR4.jpg
    7,5 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 806825_db7b_625x1000.jpg
    806825_db7b_625x1000.jpg
    36,5 KB · Εμφανίσεις: 23
OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τυπε ναι.

Δυστυχώς δεν είχα την τύχη η την ατυχία να δουλέψω στην Μηχανική στην Ουκρανία, το λέω αυτό γιατί ενώ εσείς ειρωνεύεστε τους ανθρώπους που δούλεψαν εκεί 42 από αυτούς είναι σήμερα κάτω από το χώμα. Αυτοί δηλαδή που σκοτώθηκαν στο ατύχημα με το Γιάκοβλεφ στα πιέρια όροι.Όλοι Ελληνες και όλοι υπάλληλοι της μηχανικής.Στην Μηχανική δούλευα στα Τ.Ε.Ι της Καβάλας το 1990 και έριχνα μπετά μόνο για έναν χρόνο όμως. Το Κυβικό η ξυλεία στην Ουκρανία αυτήν την στιγμή έχει περίπου 100 Ευρώ όταν μιλάμε για ελάτη σκεπόξυλα!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Και εδω ο μεγας διδασκαλος ουκρανολογος

Συνημμένα

• 40470439_znakomstva_18.jpg
    40470439_znakomstva_18.jpg
    60,9 KB · Εμφανίσεις: 29

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Ναι ρε και πεταγα κουφετα στον γαμπρο...
τυπε ρυζι δεν πεταξες,ακριβο ειναι?

Δυστυχώς δεν είχα την τύχη η την ατυχία να δουλέψω στην Μηχανική στην Ουκρανία, το λέω αυτό γιατί ενώ εσείς ειρωνεύεστε τους ανθρώπους που δούλεψαν εκεί 42 από αυτούς είναι σήμερα κάτω από το χώμα. Αυτοί δηλαδή που σκοτώθηκαν στο ατύχημα με το Γιάκοβλεφ στα πιέρια όροι.Όλοι Ελληνες και όλοι υπάλληλοι της μηχανικής.Στην Μηχανική δούλευα στα Τ.Ε.Ι της Καβάλας το 1990 και έριχνα μπετά μόνο για έναν χρόνο όμως. Το Κυβικό η ξυλεία στην Ουκρανία αυτήν την στιγμή έχει περίπου 100 Ευρώ όταν μιλάμε για ελάτη σκεπόξυλα!
μαζι με το φπα η χωρις?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Mια απλή απορία ξεκάρφωτη κάπως. Γιατί μερικές φορές βάζεις κεφαλαία σε αρχικό  ουσιαστικού που δεν είναι κύριο όνομα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom