Νέα

Η Ουκρανία και τα μυστικά της!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spartakos_33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 517
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ μια κοπέλα από το ανατολικό Μπλοκ?

• Ναι

Ψήφοι: 37 37,8%
  • Μάλλον ναι

Ψήφοι: 23 23,5%
  • Οχι

Ψήφοι: 18 18,4%
  • Μαλλον οχι

Ψήφοι: 8 8,2%
  • Είμαι είδη παντρεμένος με μια κοπέλα από εκεί

Ψήφοι: 12 12,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
κλασικος απατεωνας παντως.
δεν νευριαζεις με τιποτα.αρκει να γινει η δουλεια σου.ρε μαλακα ρωσσοποντιε σου εχω πει να μην πεταγεσε σαν την πουτσα.
αντε πες την θεια σου να σε βαλει για υπνο.
Αρκανα ολοι τωρα ανακαλυψαν την ουκρανια και τις ουκρανεζες ουκρανολογοι τυπε ενας ενας σκαει μυτη ...

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Πες τους Δάσκαλε!!!Δεν τα λέω καλά?Δεν τα λέω όμορφα?ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ.

Γιατί δεν τα λέω καλά ρε παιδία πες τε μου και εμένα?
αντε να σε παρω στα σοβαρα τοτε.
ρε φιλε εχεις δουλεια δικη σου στην ουκρανια,ειναι η γυναικα σου εκει,(συμφωνα με τα λεγομενα σου παντα)εχεις φιλους-γνωστους-υπαλληλους εκει,και ψαχνεσε να φορτωθεις με καποιους αγνωστους απο ενα σαιτ,και να πας στην ουκρανια και να γυρνας στις πουτανες?
τι μας λες τωρα ρε?
θα μας τρελεανεις ρε μαλακα?

προσεξε τι θα απαντησεις.θα ακολουθηση και 2 ερωτηση να ξερεις.

υ.γ.ευχομαι να δει αυτα που εγραψες ο ιωσηφ και να παρεμβει, να γελασει και ο καθε πικραμενος μετα.

την παραπανω ερωτηση δεν την απαντησες.μαλλον την ξεχασες.

αν εμενα ουκρανια θα σε εκανα ρομπα εντελως.αλλα δυστηχως δεν εχω παει καμια φορα.
το οτι επικαλουμε και εγω και καποιοι αλλοι τον δασκαλο,ειναι γιατι ειναι αναγνωρισμενος απο ολους μας,και δεν γραφει ψεματα και παπαριες σαν και εσενα.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Η Οδησσός είναι μια αρκετά μεγάλη πόλη με πληθυσμό που ξεπερνά το 1.500.000 και είναι επίσης μια πόλη πολυπολιτισμική με πολλές και διαφορετικές εθνότητες και κουλτούρες συμπεριλαμβανομένης και τις Ελληνικής κοινότητας η οποία αριθμεί σήμερα πάνω από 10.000 μέλη. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι η πόλη που συστήθηκε η Φιλική εταιρεία στο κτήριο το οποίο στεγάζει το Ελληνικό προξενείο. Αυτά όσον αφορά την ιστορία και τον πολιτισμό.
Δεν γνωρίζω ποιός σου είπε αυτά τα πράγματα για την Οδησσό δηλαδή ότι οι γυναίκες είναι ψυχρές με τους ξένους και τα τοιαύτα! Το αντίθετο μάλιστα, οι γυναίκες εκεί έχουν συνηθίσει να κάνουν παρέα με τους ξένους λόγω του ότι είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Ουκρανίας και διαμετακομιστικό κέντρο αλλά ειδικά τους ¨Έλληνες τους έχουν σε πάρα πολύ μεγάλη εκτίμηση και τους αγκαλιάζουν κατευθείαν! Ο συνεταίρος μου ο οποίος Είναι Ελληνο - Ουκρανός και έχει τελειώσει την Νομική εδώ όταν ξεκίνησε το έργο της Μηχανικής εκεί δούλευε σαν μεταφραστής του Εργοδηγού της Μηχανικής και έμενε σε ένα διαμέρισμα με όλους τους υπεργολάβους Έλληνες που είχε φέρει εκεί η Μηχανική...δεν προλάβαιναν να διώχνουν την μία ερχόταν η άλλη! Για αυτόν τον λόγο σου το λέω κάθετα ότι τέτοιο πρόβλημα δεν υπάρχει! Για τα ενοίκια και τα σχετικά μπορώ να μάθω τη παίζει εάν θέλεις και μιας και πηγαίνεις εκεί για δουλεία.
το μονο που αρχιζω και πιστευω ειναι οτι εχει δουλεψει σε κανενα εργοταξιο τις μηχανικης.αρχηγε πρεπει να εχεις βαρεσει πολυ κασμα στην ουκρανια.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τυπε αυτος ειναι φιδεμπορας μεγαλος να ξερεις.
Εγω το ξερω τυπε....αν ηταν κολομβια ο τυπος δεν θα ποσταρε τωρα...εκει τους φιδεμπορες τους ξηγιουνται κολομβιανη γραβατα....

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τυπε υπομονη θελει λιγο.
ξερεις οτι οσοι φιδεμποροι εμφανιστηκαν κατα καιρους,εφυγαν νυχτα απο το σαιτ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν και είπα από την αρχή ότι δεν θα πέσω κάτω από κάποιο επίπεδο το πράγμα με εσάς τους λίγους αρχίζει να έχει πλάκα γιατί μόνο έτσι μπορώ να το δώ και να το σχολιάσω.
Δεν είμαι ούτε φιδέμπορας, ούτε θηριοδαμαστής, ούτε σκηλέμπορας. Είμαι ένας απλός άνθρωπος που μπήκε εδω να βοηθήσει με τις γνώσεις και τις εμπειρίες του. Εάν αυτό σας πειράζει δεν έχετε παρά να μην μπαίνετε στο συγκεκριμένο θέμα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη αλλα λεω εγω αλλα λες εσυ.
ο δασκαλος ειναι ενας,αλλα παρακαλα να μην εμφανιστει και σε κανει ρομπα με τις μαλακιες που γραφεις.
Το αν ο ανθρωπος δεν εχει λεφτα ή ειναι απατεωνας δεν ξερει Ρωσσικα ή δεν εχει γνωρημιες θα φανει στην πορεια.Ο ανθρωπος μια μερα ειναι που γραφει μονο υποθεσεις μπορειται να κανεται.Αν εχεις δει εμενα οταν ειπα κατι για καποιον το ΕΙΠΑ ΜΕ ΑΠΟΔΙΞΕΙς!και δεν μπορεσαν να με αντικρουσουν!Για σενα ειναι πανευκολο να βρεθειτε εσυ μενεις Σερρες αυτος Καβαλα διπλα ειστε.Αν θυμασαι στην αρχη πολλοι και τον Ιωσηφ τον βριζαν και εμενα θυμισου που λεγαν οτι ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΡΩΣΣΙΑ αλλα γραφω απο το Ζουμπερι :2funny:!Ο Χρονος θα διξει αν ο ανθρωπος λεει αληθεια εχει γνωσεις και ειναι γνωστης της Ουκρανιας.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Αν και είπα από την αρχή ότι δεν θα πέσω κάτω από κάποιο επίπεδο το πράγμα με εσάς τους λίγους αρχίζει να έχει πλάκα γιατί μόνο έτσι μπορώ να το δώ και να το σχολιάσω.
Δεν είμαι ούτε φιδέμπορας, ούτε θηριοδαμαστής, ούτε σκηλέμπορας. Είμαι ένας απλός άνθρωπος που μπήκε εδω να βοηθήσει με τις γνώσεις και τις εμπειρίες του. Εάν αυτό σας πειράζει δεν έχετε παρά να μην μπαίνετε στο συγκεκριμένο θέμα.
ξεχασες να πεις το πιο σημαντικο.
ΟΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΣΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τυποι μου μην μαλωνετε
το θεμα θα λυθει μονο σε εναν διαλογο μεταξυ μπλασκου και λαζαρου

Κάτι σαν Ντιπείτ δηλαδή? :2funny: :2funny: :2funny:

Ο δάσκαλος γνωρίζει πλέον ποιός είμαι και υπάρχει ο αμοιβαίος αλληλοσεβασμός.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Το αν ο ανθρωπος δεν εχει λεφτα ή ειναι απατεωνας δεν ξερει Ρωσσικα ή δεν εχει γνωρημιες θα φανει στην πορεια.Ο ανθρωπος μια μερα ειναι που γραφει μονο υποθεσεις μπορειται να κανεται.Αν εχεις δει εμενα οταν ειπα κατι για καποιον το ΕΙΠΑ ΜΕ ΑΠΟΔΙΞΕΙς!και δεν μπορεσαν να με αντικρουσουν!Για σενα ειναι πανευκολο να βρεθειτε εσυ μενεις Σερρες αυτος Καβαλα διπλα ειστε.Αν θυμασαι στην αρχη πολλοι και τον Ιωσηφ τον βριζαν και εμενα θυμισου που λεγαν οτι ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΡΩΣΣΙΑ αλλα γραφω απο το Ζουμπερι :2funny:!Ο Χρονος θα διξει αν ο ανθρωπος λεει αληθεια εχει γνωσεις και ειναι γνωστης της Ουκρανιας.
εγω δημητρακη ειμαι απο αυτους που διαβαζω συνεχως τον δασκαλο,και το ξερεις.
πολλα που ειπε ο φιδεμπορας σημερα,με αυτα που εχει πει ο δασκαλος,δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους.
και στο ξαναλεω οτι ο φιδεμπορας αλλιως μας τα ξεκινησε,και στην πορεια αλλιως μας τα λεει.
υπομονη οπου να ναι θα την πατηση την μπανανοφλουδα και θα γελασουν και οι αρκουδες.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Κάτι σαν Ντιπείτ δηλαδή? :2funny: :2funny: :2funny:

Ο δάσκαλος γνωρίζει πλέον ποιός είμαι και υπάρχει ο αμοιβαίος αλληλοσεβασμός.
αρχιδια σε γνωριζει ο δασκαλος.
ψεματα δεν θα λες.μαλλον τετοια ψεματα δεν θα λες.
θα σε κανω ρομπα τελειως να ξερεις,αν ξαναπεις οτι σε ξερει ο δασκαλος.
ο δασκαλος δεν σε γνωριζει.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εγω δημητρακη ειμαι απο αυτους που διαβαζω συνεχως τον δασκαλο,και το ξερεις.
πολλα που ειπε ο φιδεμπορας σημερα,με αυτα που εχει πει ο δασκαλος,δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους.
και στο ξαναλεω οτι ο φιδεμπορας αλλιως μας τα ξεκινησε,και στην πορεια αλλιως μας τα λεει.
υπομονη οπου να ναι θα την πατηση την μπανανοφλουδα και θα γελασουν και οι αρκουδες.
οι μαιμουδες θα γελασουν τυπε...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγω το ξερω τυπε....αν ηταν κολομβια ο τυπος δεν θα ποσταρε τωρα...εκει τους φιδεμπορες τους ξηγιουνται κολομβιανη γραβατα....
τυπε ο παμπλιτο ξηγιοταν γραβατα σε τετοιους :2funny:

Συνημμένα

• 98652_1.jpg
    98652_1.jpg
    16,6 KB · Εμφανίσεις: 23

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Αρκανα ρωτα τον τυπο ποσο παει το κιβικο η ξυλεια στην ουκρανια...
θα μπει στο σαιτ σε καμια ουκρανικη εταιρια και θα δει. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτη ειναι ευκολη ερωτηση.

οι μαιμουδες θα γελασουν τυπε...
και οι μαιμουδες τα ρουχα μαζι τυπε.

τυπε ο παμπλιτο ξηγιοταν γραβατα σε τετοιους :2funny:
τυπε οντως ειναι για γραβατωμα ο τυπος.
φιδεμπορας κανονικος.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Απολυτε το καναμε κολομπιανικο το θρεντ του φιδεμπορα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom