Νέα

Η Ουκρανία και τα μυστικά της!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spartakos_33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 517
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ μια κοπέλα από το ανατολικό Μπλοκ?

• Ναι

Ψήφοι: 37 37,8%
  • Μάλλον ναι

Ψήφοι: 23 23,5%
  • Οχι

Ψήφοι: 18 18,4%
  • Μαλλον οχι

Ψήφοι: 8 8,2%
  • Είμαι είδη παντρεμένος με μια κοπέλα από εκεί

Ψήφοι: 12 12,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98
OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
παιδια,βλεπω οτι ανοιξατε πολυ ενδιαφερουσα συζητηση.Μαθαινουμε πραγματα για την χωρα πολυ ενδιαφεροντα.θαθελα να σας ρωτησω αν ξερετε να μου πειτε,ποιο ξενοδοχειο ειναι καλο στο κεντρο της Οδησσου?

Γεία σου φίλε μου και σε σένα.

Εάν μπορείς να διαθέσεις από 40 έως και 70 Ευρώ την βραδία θα σου πρότεινα το HOTEL PASSAGE είναι στην οδό PERVORASHESKAYA στην ίδαι εύθεία με το Ελληνικό προξενείο στην Οδησσό.Το Ξενοδοχείο είναι βασικά στην Γωνία της PERVORASHESKAYA με την DERIBASOVSKAYA Η οποία αρχίζει από εκεί να είναι ο πεζόδρομος που γίνετε όλο το νυφοπάζαρο της Οδησσού.Εγώ έμεινα σε αυτό το ξεδοδοχείο το 2006 για μία νύχτα και έκανα βόλτα εκεί και ακόμα τα ματάκια μου πονάνε με αυτά που είδα!ΑΟΜΑΤΟΣ!!!!!!!!

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
κλαρινο παντα υπολογιζε το μεγιστο κατα δυναμη οχι το ελαχιστο σε τετοια ταξιδια..με δυο γεμισματα πας μεχρι θεσσαλονικη αντε προμαχωνα...σε αυτα τα κρατη το δωματιο ο ντοπιος π.χ το πληρωνει 20 εσυ 50....και παει λεγοντας...εχω μεγαλη εμπειρια σε ταξιδια με διτριχο τετρατροχο....οπως και εσυ αλλωστε...

Γιαυτό και αφήνω τον νέο να κάνει προϋπολογισμό. Σαφώς και πάντα έχεις τις καβάντζες σου κάθε είδους διότι πάντα κάτι μπορεί να στραβώσει , από το να σου κλέψουν το πορτοφόλι , μέχρι και το αυτοκίνητο μαζί με το πορτοφόλι.  Εγώ πρόεδρε δυστυχώς μόνο με τετράτροχο, αν και τι δεν θα έδινα καλοκαίρι να το κάνω με δίτροχο.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Το μονο σε αυτα τα κρατη που μπορω να πω με σιγουρια ειναι οτι ποτε κανενας δεν με πειραξε,δεν ειχα κανενα προβλημα....ισα ισα με εβλεπαν με συμπαθεια οι ανθρωποι εκει,ειδικα οταν ημουν με την μηχανη...παρα πολυ φιλικοι ανθρωποι.....εχω απειρα παραδειγματα πανω σε αυτο...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Να συμπληρώσω και την Τουρκία εκτός αυτών των χωρών , μέχρι Αγκυρα που έχω φτάσει το ίδιο ακίνδυνα και φιλικά.

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Γεία σου φίλε μου και σε σένα.

Εάν μπορείς να διαθέσεις από 40 έως και 70 Ευρώ την βραδία θα σου πρότεινα το HOTEL PASSAGE είναι στην οδό PERVORASHESKAYA στην ίδαι εύθεία με το Ελληνικό προξενείο στην Οδησσό.Το Ξενοδοχείο είναι βασικά στην Γωνία της PERVORASHESKAYA με την DERIBASOVSKAYA Η οποία αρχίζει από εκεί να είναι ο πεζόδρομος που γίνετε όλο το νυφοπάζαρο της Οδησσού.Εγώ έμεινα σε αυτό το ξεδοδοχείο το 2006 για μία νύχτα και έκανα βόλτα εκεί και ακόμα τα ματάκια μου πονάνε με αυτά που είδα!ΑΟΜΑΤΟΣ!!!!!!!!

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Ψαχνω ομως κατι καλυτερο.

Redy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
19
Like
216
Πόντοι
291
Χρήστο γεια χαρά. Να σε ρωτήσω: τι τιμές παίζει, με τις άκρες σου, για να νοικιάσεις μια ουκρανίδα όμορφη -όχι μπάζο- για ένα βράδυ και να την κάνει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ μια παρέα των 4-5 ατόμων;

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Να συμπληρώσω και την Τουρκία εκτός αυτών των χωρών , μέχρι Αγκυρα που έχω φτάσει το ίδιο ακίνδυνα και φιλικά.

Παλικάρια κοντός ψαλμός αλληλούια. Εγώ τα έξοδα τα υπολόγισα βάσει του ταξιδιού που έκανα τον Αύγουστο στο ίδιο ακριβώς μέρος με ένα ΚΙΑ Καραβάν και με τέσσερις μαντραχαλάδες συν όλες τις αποσκευές και δύο μπουζούκια! Εγώ τα έξοδα τα υπολογίζω από τα Ελληνο-Βουλγαρικά σύνορα έως τον προορισμό επειδή δεν ξέρω από που θα έρθει το αυτοκίνητο και τη αυτοκίνητο είναι αυτό.

Για να μην μακρηγορούμε πιστεύω ότι ο Κάθε ένας πρέπει να έχει μαζί του τουλάχιστον 500 Ευρώ για να μείνουμε μια εβδομάδα εκεί και να κάνουμε τον χαβαλέ μας και ότι κάτσει. Στην πόλη αυτήν μένω εδώ και 6 χρόνια οπότε με γνωρίζουν και οι πέτρες. Εάν τώρα κάποιος θέλει να βγάλει γούστα η κοπέλες στοιχίζουν από 20-30 την ώρα οι ντόπιες έως και 100 Ευρώ όσο αντέξεις η πολύ καλές από την Μεγάλη πόλη!

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Εγώ ρε Χρηστό σε πιστεύω , θεωρώ ότι όσα λες είναι κοντά στην πραγματικότητα...
Ας περιμένουμε να δούμε εάν θα εμφανιστεί και κανένας άλλος ενδιαφερόμενος ... 

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Χρήστο γεια χαρά. Να σε ρωτήσω: τι τιμές παίζει, με τις άκρες σου, για να νοικιάσεις μια ουκρανίδα όμορφη -όχι μπάζο- για ένα βράδυ και να την κάνει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ μια παρέα των 4-5 ατόμων;

Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει τύχη κάτι τέτοιο φίλε μου, αυτό μπορούμε να το μάθουμε μόνο εκεί επιτόπου. Αυτό που μου έχει τύχη και μάλιστα πρόσφατα όταν ήρθαν τα φιλαράκια μου μαζί για τον γάμο μου είναι ότι βρήκαμε μόνο μια κοπέλα φοιτήτρια και όχι τρείς που ψάχναμε και η κοπέλα δεν είχε κανένα πρόβλημα και του πήρε όλους με την σειρά. Ήταν πολύ αστέρι και πήρε συνολικά 100 Ευρώ από της 21:00 έως τις 04:00 ξημερώματα και τους άφησε όλους με μόνιμο χαμόγελο!

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει τύχη κάτι τέτοιο φίλε μου, αυτό μπορούμε να το μάθουμε μόνο εκεί επιτόπου. Αυτό που μου έχει τύχη και μάλιστα πρόσφατα όταν ήρθαν τα φιλαράκια μου μαζί για τον γάμο μου είναι ότι βρήκαμε μόνο μια κοπέλα φοιτήτρια και όχι τρείς που ψάχναμε και η κοπέλα δεν είχε κανένα πρόβλημα και του πήρε όλους με την σειρά. Ήταν πολύ αστέρι και πήρε συνολικά 100 Ευρώ από της 21:00 έως τις 04:00 ξημερώματα και τους άφησε όλους με μόνιμο χαμόγελο!

Το τηλεφωνό της εύχομαι να το έχεις ακόμα !!! :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos-1982

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα Χρήστο.Βλέπω απο τα μηνύματα σου οτι είσαι αρκετά ενημερωμένος σχετικά με την Ουκρανία..Απο το Μάρτιο φεύγω για δουλειά στην Οδησσό και θα ηθελα να ρωτήσω πως είναι η ζωή εκεί σχετικά με γυναίκες,τιμές,διαμερίσματα κ.λ.π.Αν μπορείς παρακαλώ δώσε κάποιες πληροφορίες γιατί δεν ξέρω τι παίζει εκεί.Ακουσα πως οι γυναικες εκεί είναι λίγο κρύες με τους ξένους.ισχύει?

Redy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
19
Like
216
Πόντοι
291
Thanks!!

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
μαγκες ο κυριος λαζαρου μου φαινετε οτι ειναι μουφας και μπατιρης,και ψαχνει θυματα να κανει κανενα ταξιδακι στην ουκρανια,και να την βγαλει στο τζαμπα.
μακαρι να βγω ψευτης,αλλα με αυτα που διαβαζω μυριζομε απατεωνια στη μεση.
τελος παντων.
ισως ο καλος θεος μας λυπηθει και στειλει το μεγα-διδασκαλο ιωσηφ μπλασκο,να παρεμβει και να μπουν τα πραγματα στη θεση τους.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
αντε σας πω και το γενικο συμπερασμα.

ο εργοστασιαρχης :jerking: :jerking: :jerking: ξυλειας και σιναφων ειδων πρεπει να ειναι καποιος μπατιρης που εχει καψουρευτει καμια ουκρανιδα,και θελει να παει στο τζαμπα στην ουκρανια γιατι ειναι αφραγκος,και ψαχνει θυματα για να τον μεταφερουν τζαμπα.
αυτα για αρχη.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μαγκες ο κυριος λαζαρου μου φαινετε οτι ειναι μουφας και μπατιρης,και ψαχνει θυματα να κανει κανενα ταξιδακι στην ουκρανια,και να την βγαλει στο τζαμπα.
τελος παντων.
ισως ο καλος θεος μας λυπηθει και στειλει το μεγα-διδασκαλο ιωσηφ μπλασκο,να παρεμβει και να μπουν τα πραγματα στη θεση τους.
τυπε προσπαθει να αντιγραψει τον μπλασκο
κλοπυραιτ μυριζει η δουλεια δικε μου

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
τυπε προσπαθει να αντιγραψει τον μπλασκο
κλοπυραιτ μυριζει η δουλεια δικε μου
τυπε επροκειτε για φιδεμπορα 100%
δεν μας τα λεει καλα ο τυπος.
αν παρεμβει ο δασκαλος θα τον ξεσκεπασει.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τελος παντων.
ρε φιλε πες μου ειλικρινα,ποση μαλακια σε δερνει;ακου τον μεγα διδασκαλο.σιγα μην ειναι και ο δαλαι λαμα ρε μαλακες.αστο διαολο βγειτε να βρειτε καμια γκομενα.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ρε φιλε πες μου ειλικρινα,ποση μαλακια σε δερνει;ακου τον μεγα διδασκαλο.σιγα μην ειναι και ο δαλαι λαμα ρε μαλακες.αστο διαολο βγειτε να βρειτε καμια γκομενα.
αμφιβαλεις ρε οτι  μπλασκος ειναι μεγας διδασκαλος?
μονο τους μαλακες που εσωσε σαν και εσενα,με αυτα που εχει γραψει,πρεπει να του αναβετε λαμπαδες.
καλα θα κανεις εσυ να βγει καμια βολτα να βρεις καμια γκομενα,εμεις καθε μερα εξω ειμαστε.
αντε σαλτα γαμησου τωρα,και μην μας ζαλιζεις τα αρχιδια βραδιατικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom