Νέα

Η Ουκρανία και τα μυστικά της!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spartakos_33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 517
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ μια κοπέλα από το ανατολικό Μπλοκ?

• Ναι

Ψήφοι: 37 37,8%
  • Μάλλον ναι

Ψήφοι: 23 23,5%
  • Οχι

Ψήφοι: 18 18,4%
  • Μαλλον οχι

Ψήφοι: 8 8,2%
  • Είμαι είδη παντρεμένος με μια κοπέλα από εκεί

Ψήφοι: 12 12,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
αμφιβαλεις ρε οτι  μπλασκος ειναι μεγας διδασκαλος?
μονο τους μαλακες που εσωσε σαν και εσενα,με αυτα που εχει γραψει,πρεπει να του αναβετε λαμπαδες.
καλα θα κανεις εσυ να βγει καμια βολτα να βρεις καμια γκομενα,εμεις καθε μερα εξω ειμαστε.
αντε σαλτα γαμησου τωρα,και μην μας ζαλιζεις τα αρχιδια βραδιατικα.
ποιος ειναι ρε μαλακα ο μπλασκος γαμω τα πολιτικα σου παλι;και τι διδασκει τον μηχανισμο τον εσες;

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
άλλος ενας (αρκανς) που θα ζητησει συγνωμη συντομα
γιατι ρε μιλατε πριν ακουσετε και παρακολουθησετε τι γινεται;
η μαλακια και η μονο-εγω-τα-ξερω-ολα-λια τον εφαγε τον ελληνα

εξαλου ο ανθρωπος δεν παιρνει κανενος την θεση την ζηλευτη ουτε το παιζει ξερολας
οτι ξερει ο καθενας λεει και ενημερωνει
σε πειραζει να ερθει ενας ανθρωπος ονλινε να πει για ενα μερος;
αν ερθουνε 10 ανθρωποι για το ιδιο μερος μας πειραζει;

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ποιος ειναι ρε μαλακα ο μπλασκος γαμω τα πολιτικα σου παλι;και τι διδασκει τον μηχανισμο τον εσες;
μπες στο θρεντ τις ουκρανιας διαβασε καμια 250 σελιδες και θα μαθεις.
αντε να ξεστραβωθεις κιολας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυποι μου μην μαλωνετε
το θεμα θα λυθει μονο σε εναν διαλογο μεταξυ μπλασκου και λαζαρου

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες ο κυριος λαζαρου μου φαινετε οτι ειναι μουφας και μπατιρης,και ψαχνει θυματα να κανει κανενα ταξιδακι στην ουκρανια,και να την βγαλει στο τζαμπα.
μακαρι να βγω ψευτης,αλλα με αυτα που διαβαζω μυριζομε απατεωνια στη μεση.
τελος παντων.
ισως ο καλος θεος μας λυπηθει και στειλει το μεγα-διδασκαλο ιωσηφ μπλασκο,να παρεμβει και να μπουν τα πραγματα στη θεση τους.

Από αυτά που βλέπω και διαβάζω συμφωνώ μόνο με την Φωτογραφία στο προφίλ σου. Είναι πολύ εύκολο για κάποιους να βγάζουν συμπεράσματα για ποιός είναι ο άλλος και να κάνουν κριτική! Δεν είμαι αλήθεια κανένας πλούσιος αλλά τον έχω τον τρόπο μου! Ποτέ δεν κοιτάζω να την βγάλω τζάμπα και σε κανενός την πλάτη. Εννοείτε τα περί μούφας και μπατίρης σου τα επιστρέφω! Κάποιοι εδώ γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα για το ποιόν μου, τους άλλους θα τους πείσω στην πορεία.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.693
Πόντοι
42.697
τυπε ετσι τον κοβω και εγω
πολυ φιδι ο τυπος λεμε

_41637268_snakes416ap.jpg

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
μπες στο θρεντ τις ουκρανιας διαβασε καμια 250 σελιδες και θα μαθεις.
αντε να ξεστραβωθεις κιολας.
τι να ξεστραβωθω με τις ουκρανεζες; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 2 χειμωνες τις εφαγα στην μαπα στο Ντονετσκ.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Από αυτά που βλέπω και διαβάζω συμφωνώ μόνο με την Φωτογραφία στο προφίλ σου. Είναι πολύ εύκολο για κάποιους να βγάζουν συμπεράσματα για ποιός είναι ο άλλος και να κάνουν κριτική! Δεν είμαι αλήθεια κανένας πλούσιος αλλά τον έχω τον τρόπο μου! Ποτέ δεν κοιτάζω να την βγάλω τζάμπα και σε κανενός την πλάτη. Εννοείτε τα περί μούφας και μπατίρης σου τα επιστρέφω! Κάποιοι εδώ γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα για το ποιόν μου, τους άλλους θα τους πείσω στην πορεία.
αντε να σε παρω στα σοβαρα τοτε.
ρε φιλε εχεις δουλεια δικη σου στην ουκρανια,ειναι η γυναικα σου εκει,(συμφωνα με τα λεγομενα σου παντα)εχεις φιλους-γνωστους-υπαλληλους εκει,και ψαχνεσε να φορτωθεις με καποιους αγνωστους απο ενα σαιτ,και να πας στην ουκρανια και να γυρνας στις πουτανες?
τι μας λες τωρα ρε?
θα μας τρελεανεις ρε μαλακα?

προσεξε τι θα απαντησεις.θα ακολουθηση και 2 ερωτηση να ξερεις.

υ.γ.ευχομαι να δει αυτα που εγραψες ο ιωσηφ και να παρεμβει, να γελασει και ο καθε πικραμενος μετα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
αδελφε δεν αφηνεις και εσυ τα οδοιπορικα στην ουκρανια και να πας μεχρι την ομονοια;ποια φθηνα θα σου ερθει.

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αντε σας πω και το γενικο συμπερασμα.

ο εργοστασιαρχης :jerking: :jerking: :jerking: ξυλειας και σιναφων ειδων πρεπει να ειναι καποιος μπατιρης που εχει καψουρευτει καμια ουκρανιδα,και θελει να παει στο τζαμπα στην ουκρανια γιατι ειναι αφραγκος,και ψαχνει θυματα για να τον μεταφερουν τζαμπα.
αυτα για αρχη.

Αχ εσύ πονηρούλη και τετραπέρατε όλα τα καταλαβαίνεις? Πως με κατάλαβες μπρε?
Μεταξύ σοβαρού και αστείου θέλω να σου πω ότι κάτι τύποι σαν και σένα έχουν καταντήσει γραφικοί στα μπλογ παριστάνοντας τους Εθνοπατέρες χωρίς Έθνος. Έχω γράψει από την αρχή ποιός είμαι, τί έχω κάνει και μπήκα εδώ χρησιμοποιώντας το αληθινό μου όνομα γιατί γνώριζα ότι θα μου την βγούνε κάποιοι σαν και σένα στην κόντρα χωρίς να έχω κάνει τίποτα έτσι απλά για να δείξουν ότι κάτι ξέρουν! Εγώ γνωρίζω λίγα πράγματα και είμαι έτοιμος επώνυμα να τα μοιραστώ με το Μπλογ, που είναι το κακό και γιατί τέτοιο Φαρμάκη? Κάνε και εσύ το ίδιο και τα ξαναλέμε!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μεταξύ σοβαρού και αστείου θέλω να σου πω ότι κάτι τύποι σαν και σένα έχουν καταντήσει γραφικοί στα μπλογ παριστάνοντας τους Εθνοπατέρες χωρίς Έθνος. Έχω γράψει από την αρχή ποιός είμαι, τί έχω κάνει και μπήκα εδώ χρησιμοποιώντας το αληθινό μου όνομα γιατί γνώριζα ότι θα μου την βγούνε κάποιοι σαν και σένα στην κόντρα χωρίς να έχω κάνει τίποτα έτσι απλά για να δείξουν ότι κάτι ξέρουν! Εγώ γνωρίζω λίγα πράγματα και είμαι έτοιμος επώνυμα να τα μοιραστώ με το Μπλογ, που είναι το κακό και γιατί τέτοιο Φαρμάκη? Κάνε και εσύ το ίδιο και τα ξαναλέμε!

παιχτη, αυτη τη φορα επεσες σε αλβανο δεκα χρονια παρανομο χωρις χαρτια στην ελλαδα.

υ.γ. πως διαολο εκατσε να σε ξεστραβωνω εγω για τα δωμεσα :think:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
κλασικος απατεωνας παντως.
δεν νευριαζεις με τιποτα.αρκει να γινει η δουλεια σου.
παιχτη, αυτη τη φορα επεσες σε αλβανο δεκα χρονια παρανομο χωρις χαρτια στην ελλαδα.

υ.γ. πως διαολο εκατσε να σε ξεστραβωνω εγω για τα δωμεσα :think:
ρε μαλακα ρωσσοποντιε σου εχω πει να μην πεταγεσε σαν την πουτσα.
αντε πες την θεια σου να σε βαλει για υπνο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κλασικος απατεωνας παντως.
δεν νευριαζεις με τιποτα.αρκει να γινει η δουλεια σου.ρε μαλακα ρωσσοποντιε σου εχω πει να μην πεταγεσε σαν την πουτσα.
αντε πες την θεια σου να σε βαλει για υπνο.

ασε τον ανθρωπο ρε γιδι παρανομε αλμπανη.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

ο εργοστασιαρχης :jerking: :jerking: :jerking: ξυλειας και σιναφων ειδων πρεπει να ειναι καποιος μπατιρης που εχει καψουρευτει καμια ουκρανιδα,και θελει να παει στο τζαμπα στην ουκρανια γιατι ειναι αφραγκος,και ψαχνει θυματα για να τον μεταφερουν τζαμπα.
αυτα για αρχη.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Εισαι απαικτος ρε αρκανα......και ετυμολογος...

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα Χρήστο.Βλέπω απο τα μηνύματα σου οτι είσαι αρκετά ενημερωμένος σχετικά με την Ουκρανία..Απο το Μάρτιο φεύγω για δουλειά στην Οδησσό και θα ηθελα να ρωτήσω πως είναι η ζωή εκεί σχετικά με γυναίκες,τιμές,διαμερίσματα κ.λ.π.Αν μπορείς παρακαλώ δώσε κάποιες πληροφορίες γιατί δεν ξέρω τι παίζει εκεί.Ακουσα πως οι γυναικες εκεί είναι λίγο κρύες με τους ξένους.ισχύει?

Η Οδησσός είναι μια αρκετά μεγάλη πόλη με πληθυσμό που ξεπερνά το 1.500.000 και είναι επίσης μια πόλη πολυπολιτισμική με πολλές και διαφορετικές εθνότητες και κουλτούρες συμπεριλαμβανομένης και τις Ελληνικής κοινότητας η οποία αριθμεί σήμερα πάνω από 10.000 μέλη. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι η πόλη που συστήθηκε η Φιλική εταιρεία στο κτήριο το οποίο στεγάζει το Ελληνικό προξενείο. Αυτά όσον αφορά την ιστορία και τον πολιτισμό.
Δεν γνωρίζω ποιός σου είπε αυτά τα πράγματα για την Οδησσό δηλαδή ότι οι γυναίκες είναι ψυχρές με τους ξένους και τα τοιαύτα! Το αντίθετο μάλιστα, οι γυναίκες εκεί έχουν συνηθίσει να κάνουν παρέα με τους ξένους λόγω του ότι είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Ουκρανίας και διαμετακομιστικό κέντρο αλλά ειδικά τους ¨Έλληνες τους έχουν σε πάρα πολύ μεγάλη εκτίμηση και τους αγκαλιάζουν κατευθείαν! Ο συνεταίρος μου ο οποίος Είναι Ελληνο - Ουκρανός και έχει τελειώσει την Νομική εδώ όταν ξεκίνησε το έργο της Μηχανικής εκεί δούλευε σαν μεταφραστής του Εργοδηγού της Μηχανικής και έμενε σε ένα διαμέρισμα με όλους τους υπεργολάβους Έλληνες που είχε φέρει εκεί η Μηχανική...δεν προλάβαιναν να διώχνουν την μία ερχόταν η άλλη! Για αυτόν τον λόγο σου το λέω κάθετα ότι τέτοιο πρόβλημα δεν υπάρχει! Για τα ενοίκια και τα σχετικά μπορώ να μάθω τη παίζει εάν θέλεις και μιας και πηγαίνεις εκεί για δουλεία.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

αυτα για αρχη.
Καταρχην ειναι υπαρκτο προσωπο τον βρηκα στο Facebook.Δεν λεει ψεματα.Ο Ιωσηφ εχει σωσει παρα πολλους Ερωτομαλακες απο την καταστροφη πολλες φορες βεβαια τους βριζει αλλα εγω του δινω δικιο διοτι ετσι καταλαβαινουν τη μαλακια που πανε να κανουνε.Οσο γι'αυτο που λες οτι θελει να παει τσαμπα ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΝΤΑΝΤΕΒΕΙς ΣΑ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ 3-4 ΑΤΟΜΑ?24 ΩΡΕς ΤΟ 24 ΩΡΟ!ΝΟΜΙΖΕΙς ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟνα τους κανονισεις ξενοδοχεια,να :knockinb:,να φανε,ενας ΠΧ. εγραψε θελω παρτουζα 4 αντρες με μια γκομενα.σκεψου να πρεπει να ικανοποιησεις τα γουστα του καθενος! :rockon:ΕΓΩ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΗΤΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕς ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΟΥΝΕ ΘΕΛΩ για να μη εχω καμια υποχρεωση!σκεψου αυτο?:Ο REDPAEINZ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΦΤΑ γιατι δεν δινει καμια πληροφωρια?δεν θα ηθελα να ρθουνε Ελληνες να τον τα'ι'ζουνε?και ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ?Μηπως δεν ειναι και τοσο ευκολο να το κανεις αυτο?Εμενα μου προτινανε πολλες φορες να κανουμε εταιρια και να φερνουμε πορνοτουριστες φυσικα το ΑΡΝΗΘΙΚΑ διοτι ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΑΜΗΣΙ ΕΙΝΑΙ!Να εισαι 24ωρες το 24ωρο στο ποδι! :headbang:

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τυπε προσπαθει να αντιγραψει τον μπλασκο
κλοπυραιτ μυριζει η δουλεια δικε μου

Ο πρύτανης είναι ένας και μετά από τις διαβεβαιώσεις που έχω πάρει δεν έχω καμία διάθεση ούτε να τον αντιγράψω ούτε και να δημιουργήσω θέμα.

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τυπε επροκειτε για φιδεμπορα 100%
δεν μας τα λεει καλα ο τυπος.
αν παρεμβει ο δασκαλος θα τον ξεσκεπασει.

Πες τους Δάσκαλε!!!Δεν τα λέω καλά?Δεν τα λέω όμορφα?ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ.

Γιατί δεν τα λέω καλά ρε παιδία πες τε μου και εμένα?

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Καταρχην ειναι υπαρκτο προσωπο τον βρηκα στο Facebook.Δεν λεει ψεματα.Ο Ιωσηφ εχει σωσει παρα πολλους Ερωτομαλακες απο την καταστροφη πολλες φορες βεβαια τους βριζει αλλα εγω του δινω δικιο διοτι ετσι καταλαβαινουν τη μαλακια που πανε να κανουνε.Οσο γι'αυτο που λες οτι θελει να παει τσαμπα ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΝΤΑΝΤΕΒΕΙς ΣΑ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ 3-4 ΑΤΟΜΑ?24 ΩΡΕς ΤΟ 24 ΩΡΟ!ΝΟΜΙΖΕΙς ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟνα τους κανονισεις ξενοδοχεια,να :knockinb:,να φανε,ενας ΠΧ. εγραψε θελω παρτουζα 4 αντρες με μια γκομενα.σκεψου να πρεπει να ικανοποιησεις τα γουστα του καθενος! :rockon:ΕΓΩ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΗΤΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕς ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΟΥΝΕ ΘΕΛΩ για να μη εχω καμια υποχρεωση!σκεψου αυτο?:Ο REDPAEINZ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΦΤΑ γιατι δεν δινει καμια πληροφωρια?δεν θα ηθελα να ρθουνε Ελληνες να τον τα'ι'ζουνε?και ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ?Μηπως δεν ειναι και τοσο ευκολο να το κανεις αυτο?Εμενα μου προτινανε πολλες φορες να κανουμε εταιρια και να φερνουμε πορνοτουριστες φυσικα το ΑΡΝΗΘΙΚΑ διοτι ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΑΜΗΣΙ ΕΙΝΑΙ!Να εισαι 24ωρες το 24ωρο στο ποδι! :headbang:
δημητρακη αλλα λεω εγω αλλα λες εσυ.

Ο πρύτανης είναι ένας και μετά από τις διαβεβαιώσεις που έχω πάρει δεν έχω καμία διάθεση ούτε να τον αντιγράψω ούτε και να δημιουργήσω θέμα.
ο δασκαλος ειναι ενας,αλλα παρακαλα να μην εμφανιστει και σε κανει ρομπα με τις μαλακιες που γραφεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom