Καταρχην ειναι υπαρκτο προσωπο τον βρηκα στο Facebook.Δεν λεει ψεματα.Ο Ιωσηφ εχει σωσει παρα πολλους Ερωτομαλακες απο την καταστροφη πολλες φορες βεβαια τους βριζει αλλα εγω του δινω δικιο διοτι ετσι καταλαβαινουν τη μαλακια που πανε να κανουνε.Οσο γι'αυτο που λες οτι θελει να παει τσαμπα ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΝΤΑΝΤΕΒΕΙς ΣΑ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ 3-4 ΑΤΟΜΑ?24 ΩΡΕς ΤΟ 24 ΩΡΟ!ΝΟΜΙΖΕΙς ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟνα τους κανονισεις ξενοδοχεια,να
,να φανε,ενας ΠΧ. εγραψε θελω παρτουζα 4 αντρες με μια γκομενα.σκεψου να πρεπει να ικανοποιησεις τα γουστα του καθενος!
ΕΓΩ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΗΤΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕς ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΟΥΝΕ ΘΕΛΩ για να μη εχω καμια υποχρεωση!σκεψου αυτο?:Ο REDPAEINZ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΦΤΑ γιατι δεν δινει καμια πληροφωρια?δεν θα ηθελα να ρθουνε Ελληνες να τον τα'ι'ζουνε?και ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ?Μηπως δεν ειναι και τοσο ευκολο να το κανεις αυτο?Εμενα μου προτινανε πολλες φορες να κανουμε εταιρια και να φερνουμε πορνοτουριστες φυσικα το ΑΡΝΗΘΙΚΑ διοτι ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΑΜΗΣΙ ΕΙΝΑΙ!Να εισαι 24ωρες το 24ωρο στο ποδι!