Νέα

Η Ουκρανία και τα μυστικά της!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spartakos_33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 517
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ μια κοπέλα από το ανατολικό Μπλοκ?

• Ναι

Ψήφοι: 37 37,8%
  • Μάλλον ναι

Ψήφοι: 23 23,5%
  • Οχι

Ψήφοι: 18 18,4%
  • Μαλλον οχι

Ψήφοι: 8 8,2%
  • Είμαι είδη παντρεμένος με μια κοπέλα από εκεί

Ψήφοι: 12 12,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:απολυτε γενικα τοχουν οι κολομπιανοι το  :2funny: :2funny: :2funny:γραβατωμα...
γαμησετα τυπε
ειναι το εθνικο τους σπορ :2funny:
και επειδη το κανουν καλα εχουν μεταφερει το αθλημα και σε αλλες αλανες με πολλα ατομα που μπορουν να παρουν μερος(αμερικα) :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω δημητρακη ειμαι απο αυτους που διαβαζω συνεχως τον δασκαλο,και το ξερεις.
πολλα που ειπε ο φιδεμπορας σημερα,με αυτα που εχει πει ο δασκαλος,δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους.
και στο ξαναλεω οτι ο φιδεμπορας αλλιως μας τα ξεκινησε,και στην πορεια αλλιως μας τα λεει.
υπομονη οπου να ναι θα την πατηση την μπανανοφλουδα και θα γελασουν και οι αρκουδες.
Καταρχην ο Ιωσηφ μενει Κιεβο.Εχει μεγαλη διαφορα το Κιεβο απο την επαρχια και της μικρες πολεις.Στις μικρες πολεις το  :knockinb: κοστιζει 35-40 Ευρω το δυωρο (ΑΝ ΞΕΡΕΙς ΡΩΣΣΙΚΑ) ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙς ΡΩΣΣΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΝΕΚΡΟς ουτε να φας δεν μπορεις να παραγγηλεις.Γι αυτο και εχουν τα γραφομενα του καποια διαφορα απο του Ιωσηφ.Τωρα αν ο ανθρωπος λεει αληθεια ή οχι θα το μεθεται αν τον συναντισουν καποια παιδια και ακομα καλητερα αν πανε εκδρομη καποια παιδια απο το σα'ι'τ μαζι του.Μετα θα γραψουνε της εντυποσεις τους.Αν γυρισουν αγαμιτοι σιγουρα θα το πουνε.-----Ο φιλος σου ο RED με βριζει στο Youtube  :2funny: σαν GreecePoland2010 .Εγω αυτον τον ΕΧΩ ΔΕΙ,και ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑ γι'αυτο και εχει σκασει μαζι μου :2funny:!----------Εγω πιστευω οτι ο Ανθρωπος απλος θελει παρεα για να παει Ουκρανια.Τι λεφτα να φαει?Ακομα και να ηταν ετσι οπως το λες δεν μπορεις να καταλαβεις τι  :knockinb: ειναι να ΝΤΑΝΤΕΥΕΙς 4 ατομα! :headbang:ακομα και τσιγαρα να θελουνε να παρουνε θα πρεπει να πας μαζι τους γιατι δεν θα μπορουνε να συνενοηθουνε για να τα αγωρασουνε! :rockon:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Καταρχην ο Ιωσηφ μενει Κιεβο.Εχει μεγαλη διαφορα το Κιεβο απο την επαρχια και της μικρες πολεις.Στις μικρες πολεις το  :knockinb: κοστιζει 35-40 Ευρω το δυωρο (ΑΝ ΞΕΡΕΙς ΡΩΣΣΙΚΑ) ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙς ΡΩΣΣΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΝΕΚΡΟς ουτε να φας δεν μπορεις να παραγγηλεις.Γι αυτο και εχουν τα γραφομενα του καποια διαφορα απο του Ιωσηφ.Τωρα αν ο ανθρωπος λεει αληθεια ή οχι θα το μεθεται αν τον συναντισουν καποια παιδια και ακομα καλητερα αν πανε εκδρομη καποια παιδια απο το σα'ι'τ μαζι του.Μετα θα γραψουνε της εντυποσεις τους.Αν γυρισουν αγαμιτοι σιγουρα θα το πουνε.-----Ο φιλος σου ο RED με βριζει στο Youtube  :2funny: σαν GreecePoland2010 .Εγω αυτον τον ΕΧΩ ΔΕΙ,και ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑ γι'αυτο και εχει σκασει μαζι μου :2funny:!----------Εγω πιστευω οτι ο Ανθρωπος απλος θελει παρεα για να παει Ουκρανια.Τι λεφτα να φαει?Ακομα και να ηταν ετσι οπως το λες δεν μπορεις να καταλαβεις τι  :knockinb: ειναι να ΝΤΑΝΤΕΥΕΙς 4 ατομα! :headbang:ακομα και τσιγαρα να θελουνε να παρουνε θα πρεπει να πας μαζι τους γιατι δεν θα μπορουνε να συνενοηθουνε για να τα αγωρασουνε! :rockon:
Ρε σατανακι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:δεν βαρεθηκες να γραφεις μαλακιες... :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
κλασικος απατεωνας παντως.
δεν νευριαζεις με τιποτα.αρκει να γινει η δουλεια σου.ρε μαλακα ρωσσοποντιε σου εχω πει να μην πεταγεσε σαν την πουτσα.
αντε πες την θεια σου να σε βαλει για υπνο.

Γιατί να νευριάσω ρε παιδία εδώ είμαστε όλοι μια μεγάλη και όμορφη παρέα και ο καθένας μπορεί και λέει την γνώμη του ελεύθερα.

Επισκέπτης
μου φενετε οτι αρκανσ και απολυτο αρεσενικο θελουν να πανε στο τζαμπα στην ουκρανια!!!  ταξιδακι 4 μερες με ολα τα κονφορ!!! για αυτο το πεζουν δυσκολοι μηπως και νευριασει ο βιομηχανος εκ ουκρανιας και τους παρει μαζι για να πιστεψουν !!!!

απιστοι θωμαδες !!!

φιλε χρηστο τωρα εισαι αθηνα ? ορ μας γραφεις απο την μακρυνη ουκρανια ?

το ψηνω ρε μαγκες και εγω το ταξιδακι πολυ ασχημα !!!6-7περιπου ξελασκαρω και απο δουλεια και ψηνομαι ασχημα για δευτερα χρηστουγεννα με παλιοημερολογιτισες ουκρανιδες !!!

αλλα για να γινει κατι τετοιο πρεπει να στηλω την γκομενα και μην κανω ονειρα για ταξιδακι αμστερνταμ ορ πραγα μαζι της !!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε σατανακι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:δεν βαρεθηκες να γραφεις μαλακιες... :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν καταλαβαινω τι εχεται με τον ανθρωπο?βρειτε αποδιξεις και πειτε του τα.Ετσι και για μενα λεγανε  :jerking: μερικοι και τους ανεβασα φωτογραφιες με της γκομενες και σταματισαν.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Γιατί να νευριάσω ρε παιδία εδώ είμαστε όλοι μια μεγάλη και όμορφη παρέα και ο καθένας μπορεί και λέει την γνώμη του ελεύθερα.
αλλα εσυ μας λες και τα ψεματα σου ελευθερα.

μου φενετε οτι αρκανσ και απολυτο αρεσενικο θελουν να πανε στο τζαμπα στην ουκρανια!!!  ταξιδακι 4 μερες με ολα τα κονφορ!!! για αυτο το πεζουν δυσκολοι μηπως και νευριασει ο βιομηχανος εκ ουκρανιας και τους παρει μαζι για να πιστεψουν !!!!

απιστοι θωμαδες !!!

φιλε χρηστο τωρα εισαι αθηνα ? ορ μας γραφεις απο την μακρυνη ουκρανια ?

το ψηνω ρε μαγκες και εγω το ταξιδακι πολυ ασχημα !!!6-7περιπου ξελασκαρω και απο δουλεια και ψηνομαι ασχημα για δευτερα χρηστουγεννα με παλιοημερολογιτισες ουκρανιδες !!!

αλλα για να γινει κατι τετοιο πρεπει να στηλω την γκομενα και μην κανω ονειρα για ταξιδακι αμστερνταμ ορ πραγα μαζι της !!!

θα μας παρει ο φιδεμπορας εμενα και τον απολυτο και θα μας εμφανισει στην ουκρανια,για μεγαλοεπενδυτες,να παρουμε και καμια ομαδα να την βγαλουμε τσαμπιον λινκ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Δεν καταλαβαινω τι εχεται με τον ανθρωπο?βρειτε αποδιξεις και πειτε του τα.Ετσι και για μενα λεγανε  :jerking: μερικοι και τους ανεβασα φωτογραφιες με της γκομενες και σταματισαν.
οπως μας ειχες ανεβασει και τις κουραδες σου στην μπανιερα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
αλλα εσυ μας λες και τα ψεματα σου ελευθερα.

θα μας παρει ο φιδεμπορας εμενα και τον απολυτο και θα μας εμφανισει στην ουκρανια,για μεγαλοεπενδυτες,να παρουμε και καμια ομαδα να την βγαλουμε τσαμπιον λινκ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε θα εχουμε εργοστασια με ξυλεια :2funny:

Επισκέπτης
Αν και είπα από την αρχή ότι δεν θα πέσω κάτω από κάποιο επίπεδο το πράγμα με εσάς τους λίγους αρχίζει να έχει πλάκα γιατί μόνο έτσι μπορώ να το δώ και να το σχολιάσω.
Δεν είμαι ούτε φιδέμπορας, ούτε θηριοδαμαστής, ούτε σκηλέμπορας. Είμαι ένας απλός άνθρωπος που μπήκε εδω να βοηθήσει με τις γνώσεις και τις εμπειρίες του. Εάν αυτό σας πειράζει δεν έχετε παρά να μην μπαίνετε στο συγκεκριμένο θέμα.

φιλε μην ψαρώνεις με τίποτα !!! Mια χαρά thread άνοιξες και συνέχισε να γραφεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο

Oσο αφορά για μερικούς που στην πέφτουν... αργά η γρήγορα θα καταλάβεις και μονος σου ότι :

arcans80 = καλο παιδάκι αλλα ευέξαπτο και κάπως επιφυλακτικό με τους καινούργιους
Eίναι από Σέρρες και δεν του έχουν μάθει ούτε τρόπους ούτε να μιλάει σωστά.

Apolyto_Arseniko = Aπόλυτο freak που δεν είχε ποτε του γκόμενα, ούτε μπορεί να πάει και σε μπουρδέλο να πληρώσει για να  :knockinb:
Eπειδή το Mαλαkiστηρι αυτό δεν έχει αρχίδια κάνει πολλές συμμαχίες με αυτούς που βρίζουν πολύ (arcans80 etc) για να μην του την πει
ποτε κανεις :kissass2:

dimitrakis29 = ΤΟ ΓΈΛΙΟ η' μάλλον το ΣΟΎΡΓΕΛΟ (γελοίος και όλα τα συνώνυμα).
Είναι απλά ένας ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ ΜΕΓAΛΟΣ   :jerking:  Μ Α Λ A Κ Α Σ  :jerking: (κυριολεκτικά)  :jerking: ο οποιος
πήγε Pωσία γιατί νόμιζε ότι εκεί οι Pωσίδες έχουν 40 βαθμούς μυωπίας
και ότι με λίγα χρήματα θα μπορούσαν να πάνε μαζί του παρα το μαύρο του το Xαλι  :uglystupid:

ΚΑΚAΣΧΗΜΟΣ + TAΠAΣ(1,67m-1,68m) + ΚΑΡAΦΛΑΣ + Mπουζουκοσωματος + Aηδιαστικό Mπάζo που είναι τέλος πάντων....
Δεν θα δεις ΠΟΤΕ fotos - videos να είναι μαζί με κάποια (μη επαγγελματία) STANDARD and GUARANTEED  ;)
Πάντα  :jerking: ΜΟΝΟΣ  :jerking: είναι ο ΑΣΧΗΜΑΝΤΡΑΣ σε όλα τα Videos  :2funny: :2funny:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Kαι τώρα την κάνω γιατί σε λίγο οι ΠΡΟΣΤAΤΕΣ του CLOWN (mascot of Bourdela.com) του δημητράκη θα με κάνουν ban,
το μήνυμα αυτό εδώ θα διαγραφει και οποιος ξανατολμήσει να πει κάτι αρνητικό για τον ΑΣΧΗΜΑΝΤΡΑ τον δημητράκη θα
αντιμετωπιστεί ανάλογος  ;)  
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
:2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οπως μας ειχες ανεβασει και τις κουραδες σου στην μπανιερα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τα θυμασαι ε? :2funny: :2funny: :2funny:μου τα βγαλαν τα σκατα μου οι Μοντερατορ του youtube.Μην μπλεκεις τα σκατα με της γκομενες :2funny:αλλο το  :shit:και αλλο το :knockinb:!μπραβο με εκανες και γελασα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
φιλε μην ψαρώνεις με τίποτα !!! Mια χαρά thread άνοιξες και συνέχισε να γραφεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο

Oσο αφορά για μερικούς που στην πέφτουν... αργά η γρήγορα θα καταλάβεις και μονος σου ότι :

arcans80 = καλο παιδάκι αλλα ευέξαπτο και κάπως επιφυλακτικό με τους καινούργιους

Apolyto_Arseniko = Aπόλυτο freak που δεν είχε ποτε του γκόμενα, ούτε μπορεί να πάει και σε μπουρδέλο να πληρώσει για να  :knockinb:
Eπειδή το Mαλαkiστηρι αυτό δεν έχει αρχίδια κάνει πολλές συμμαχίες με αυτούς που βρίζουν πολύ (arcans80 etc) για να μην του την πει

Είναι απλά ένας ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ ΜΕΓAΛΟΣ   :jerking:  Μ Α Λ A Κ Α Σ  :jerking: (κυριολεκτικά)  :jerking: ο οποιος
και ότι με λίγα χρήματα θα μπορούσαν να πάνε μαζί του παρα το μαύρο του το Xαλι  :uglystupid:

ΚΑΚAΣΧΗΜΟΣ + TAΠAΣ(1,67m-1,68m) + ΚΑΡAΦΛΑΣ + Mπουζουκοσωματος + Aηδιαστικό Mπάζo που είναι τέλος πάντων....
Δεν θα δεις ΠΟΤΕ fotos - videos να είναι μαζί με κάποια (μη επαγγελματία) STANDARD and GUARANTEED  ;)
Πάντα  :jerking: ΜΟΝΟΣ  :jerking: είναι ο ΑΣΧΗΜΑΝΤΡΑΣ σε όλα τα Videos

Kαι τώρα την κάνω γιατί σε λίγο οι ΠΡΟΣΤAΤΕΣ του CLOWN (mascot of Bourdela.com) του δημητράκη θα με κάνουν ban,
το μήνυμα αυτό εδώ θα διαγραφει και οποιος ξανατολμήσει να πει κάτι αρνητικό για τον ΑΣΧΗΜΑΝΤΡΑ τον δημητράκη θα
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :rockon:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
τυπε θα εχουμε εργοστασια με ξυλεια :2funny:
τυπε θα γινουμε ξυλεμποροι.
θα κανουμε και συνεργασια με τον μπατατουδη που ειναι στην λιβυη, και μας βλεπω προεδρους στην δυναμο κιεβου,και με τον κανταφι απο διπλα μας,θα ριξουμε στο τελικο 5 γκολακια την μπαρτσα,και η κουπα τις ευρωπης,θα τοποθετηθει στο γραφειο μας στο εργοστασια τις ξυλειας. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αντε να σε παρω στα σοβαρα τοτε.
ρε φιλε εχεις δουλεια δικη σου στην ουκρανια,ειναι η γυναικα σου εκει,(συμφωνα με τα λεγομενα σου παντα)εχεις φιλους-γνωστους-υπαλληλους εκει,και ψαχνεσε να φορτωθεις με καποιους αγνωστους απο ενα σαιτ,και να πας στην ουκρανια και να γυρνας στις πουτανες?
τι μας λες τωρα ρε?
θα μας τρελεανεις ρε μαλακα?

προσεξε τι θα απαντησεις.θα ακολουθηση και 2 ερωτηση να ξερεις.

υ.γ.ευχομαι να δει αυτα που εγραψες ο ιωσηφ και να παρεμβει, να γελασει και ο καθε πικραμενος μετα.

την παραπανω ερωτηση δεν την απαντησες.μαλλον την ξεχασες.

αν εμενα ουκρανια θα σε εκανα ρομπα εντελως.αλλα δυστηχως δεν εχω παει καμια φορα.
το οτι επικαλουμε και εγω και καποιοι αλλοι τον δασκαλο,ειναι γιατι ειναι αναγνωρισμενος απο ολους μας,και δεν γραφει ψεματα και παπαριες σαν και εσενα.

Αν και δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνω τον εαυτό μου γιατί είναι σαν να μιλάω με μικρά παιδάκια το λέω για τελευταία φορά ότι εγώ μπήκα εδω επώνυμα σε αντίθεση με την πλειοψηφία των περισσοτέρων εδώ.
Οι προθέσεις μου είναι καλές και δεν έχω κανέναν σκοπό να κοροϊδέψω κανέναν από εσάς!
Εάν τα παιδία θελήσουν να έρθουν μπορούμε να πάμε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Εδω δεν κώλωσα να πάω να ζήσω στην Ουκρανία θα κολλήσω να πάω εκεί με πατριωτάκια που στο κάτω κάτω αυτοί θα με έχουν ανάγκη όχι εγώ αυτούς.

Όσο για τις ρόμπες και τα κομπινεζόν άστα ρε φιλαράκι αυτά, από το ιντερνέτ κάνω και εγώ τον καμπόσο!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Πάντα  :jerking: ΜΟΝΟΣ  :jerking: είναι ο ΑΣΧΗΜΑΝΤΡΑΣ σε όλα τα Videos  :2funny: :2funny:

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
Ρε RED παλι  :jerking: γραφεις!Τον φοβασαι τον Arcans ε,?πριν μια μερα τον εβριζες και τωρα με τον Κλωνο τον γλυφεις :2funny:ΕΓΩ ΟΤΙ ΛΕΩ ΤΟ ΛΕΩ ΣΤΑ ΙΣΙΑ!Το ξερω οτι με εχεις μισησει ΕΙΣΑΙ ΕΝΑς ΦΟΥΚΑΡΑς ΓΙΑ ΛΥΠΙΣΗ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom