spartakos_33
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καταρχην ενα γεια απο μενα.Δεν ξερω αν σου το εχουνε πει και αλλοι αλλα μοιαζεις παρα πολυ με τον ηθοποιο την Κωστα Καραγιωργη (στα εργα που επαιζε τη δεκαετια του '80).Βεβαια αυτος ειναι αρκετα μαγαλητερος σου.Για την ανωνημια εχεις δικιο πολλοι πισω απο την ανωνημια βριζουν.υπαρχουν ανθρωποι που φτιαχνουν κλωνους και με τη που τους δερνει το μονο που κανουν χαλανε το σα'ι'τ.Τον Λευτερη38 τον εχω γνωρισει και προσωπικα.Ειχαμε συναντιθει 2 φορες Αγια Πετρουπολη,την πρωτη φορα ειχαμε παει για καφε και τη δευτερη φορα ειχαμε συναντιθει και ειχαμε παει σε ενα σαλον (υπαρχουν και σχετικα αρθρα στο Thread για τη Ρωσσια).Δεν θα ελεγα οτι ειναι κακο παιδι ειναι βεβαια λιγακι εριστηκος μερικες φορες............
Γεια σου φίλε μου και πιστεύω να πήρες την πρόσκληση που σου έστειλα από το Facebook.
Τον Ηθοποιό που λες δεν μου θυμίζει κάτι το όνομα του και αν και με το έγραψες και στο Facebook έως τώρα δεν ευκαίρησα να τον ψάξω να τον δώ, αλλά σου υπόσχομαι να το κάνω αμέσως μετά.
Όσον αφορά τον φίλο σας τον Λευτέρη δεν έχω κανένα απόλυτος πρόβλημα γιατί και εμένα μου είπανε ότι ο άνθρωπος γνωρίζει πολλά και έχει πολλά καντάρια εμπείρία.Αυτό που δεν μπορώ είναι όταν κάποιος σε κοροϊδεύει χωρίς να σε γνωρίζει και όταν λέει μεγάλα λόγια και ειρωνικά νομίζοντας ότι όλοι εδώ μέσα είναι χειρογλύκανοι και μαμμόθρεφτα που έρχονται να κάνουν τον καμπόσο!