IdrumaBourdelaCom
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλως τον κι ας μας αργησε. Αγαπητε εφτασες δευτερος και καταιδρωμενος. Η εδρα του πρυτανη στο πανεπιστημιο της Ουκρανολογιας εχει καταληφθει μονιμα απο τον Dr Josef Blasco.
Την φραση ¨δεν εχω να αποδειξω τιποτα" την εχω διαβασει παμπολες φορες εδω μεσα, με αποκορυφωμα, ενα απιθανο τυπο τον επονομαζομενο "pipinokynhgo" ο οποιος το παιζε ειδικος Κινεζολογος, και αμφιβαλω αν ειχε ποτε πατησει το ποδι του στην Κινα, γιαυτο και οταν τον στριμωξα, ζητωντας του να συναντηθουμε, η να μιλησουμε εστω μεσω Κινεζικων κινητων τηλεφωνων, την εκανε με ελαφρια πηδηματακια.
Ακου τωρα τι θα σου πει ο Dr της θρεαντολογιας για εκτος Ελλαδος Θεματα:
1. Ειναι ετσι οπως τα λες. Ο χρονος θα το δείξει. Γιατι ομως δεν ασχολεισαι με την γυναικουλα σου (φρεσκοπαντρμενος γαρ,- μη βλεπεις εμεις που σε λιγο παμε να γιορτάσουμε την τριτη 10ετια γαμου) και τις μπιζνες σου; Μηπως Βαριεσαι;
2. Δεν ειναι έτσι οπως τα λες. Το μεγαλυτερο ταξιδι που εχεις κανει, ειναι μεχρι το περιπτερο της πλατειας. Καθεσαι στο Ιντερνετ με τις ώρες, συλλέγεις πληροφοριες, και μετα το παιζεις έξυπνος πισω απο ενα πληκρολογιο. (βλεπε "pipinokynhgos")
3. Ειναι περιπου ετσι οπως τα λες. θα σταθω δε στην παραπανω σου φραση "οργανώνω όταν μου ζητηθεί για φίλους και γνωστούς ταξιδάκια VIP για αναψυχή και ότι πρόκυψη στην Ουκρανία."
Αυτο σηκωνει πολη συζήτηση. Αν ισχυει η 3 περιπτωση, τοτε ολο το ρεζουμε ειναι σε αυτη την φραση, που εγω τη μεταφραζω: Ειμαι μπατηρης, και ψαχνω τροπο να βγαλω κανα φραγκο. Αυτα τα περι ¨θελω να βοηθησω¨ειναι παπαριες. Μου θυμηζει κατι υποψηφιους δημοτικους συμβουλους που λενε το ιδιο, ευελπιστώντας οτι θα καπαρώσουν καποια θεση.
Αυτια..... που θα ελεγε και ο δασκαλος............
Ωτει ηχα να πο τω οιπα. Αναγνοσει κε γραφυ γνοροιζο.
Bγάζεις πολύ κόμπλεξ , κακια και ζήλια ρε πούστη (κλασσικός κρητικός πουτάνας γιος δηλαδή)
Μήπως η τρίτη δεκαετία γάμου,η κλιμακτήριος και η ανικανότητα (60+ χρονων θα είσαι) σου έχουν χτυπήσει τα νεύρα ? Λέμε τώρα ....
Aντε με τον κάθε βλάχο εδώ μέσα που άφησε τα πρόβατα και τα τυριά και έπιασε το internet