Χρηστο καλως ηλθες.
Κατα καιρους, απο διαφορες περιγραφες, εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι οι ουκρανιδες ειναι 'πονηρες' γενικα σαν γυναικες, τουλαχιστον πιο πονηρες απο τη μεση γυναικα.
Αληθευει αυτο?
Ειναι οι πιο πολλες ετοιμες να σε 'μαδησουν', να σε 'καπελωσουν', να σε 'κοροιδεψουν', να σε εκμεταλλευτουν με διαφορους τροπους, ή μηπως ειναι θεμα το που θα πεσεις τελικα? Οι περισσοτεροι εδω νομιζουμε οτι ουκρανιδες δεν ειναι και η καλυτερη 'παστα' γυναικων...(ομορφες ειναι βεβαιως)
Ευχαριστώ φίλε μου για το καλωσόρισμα καταρχήν.
Η απάντηση μου στο ερώτημα σου είναι η εξής : Δυστυχώς η ευτυχώς σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι και σκέφτονται διαφορετικά ανάλογα με τις γνώσεις τις εμπειρίες και τα βιώματα που έχει ο καθένας. Προσωπικά πιστεύω από αυτά που έχω ζήσει ότι καλοί και κακοί άνθρωποι και ιδιαίτερα καλές και κακές γυναίκες μιας και μιλάμε για αυτές υπάρχουν παντού.
Οι βασικές διαφορές των γυναικών από την Ουκρανία με την μέση Ελληνίδα θα μπορούσα να πω ότι είναι πρώτον η διαφορετική κουλτούρα και δεύτερον η ανέχεια που ζουν οι περισσότερες από αυτές, ανέχεια η οποία δεν είναι καθόλου καλός σύμμαχος στην Ζωή και αναγκάζει τους ανθρώπους να παίρνουν πολλές φορές λάθος αποφάσεις.
Όταν λοιπόν ζεις κάτω από ένα καθεστώς ανέχειας και σου λείπουν ακόμα και τα βασικά οι αποφάσεις που παίρνεις για να ξεφύγεις από αυτήν είναι επιπόλαιες, βιαστικές και σε πολλές περιπτώσεις λανθασμένες.
Εγώ δεν λέω ότι δεν υπάρχουν κακές γυναίκες από την Ουκρανία και βέβαια υπάρχουν και πολλές από αυτές που ήρθαν στην Ελλάδα πίστεψε ήρθαν γνωρίζοντας και τη θα κάνουν ακριβώς.
Έχω και εγώ πάρα πολλά παραδείγματα φίλων μου που τυφλώθηκαν από την ομορφιά και την πάτησαν άσχημα !Μέσα σε αυτές τις γυναίκες όμως υπήρχαν και υπάρχουν και κοπέλες με χρυσή καρδία. Είναι σαν να ψάχνεις να βρεις έναν καλό και φιλότιμο και τίμιο άνθρωπο μέσα στους καθημερινούς θαμώνες ενός κωλάδικου η ενός στρηπτιζάδικου η ενός σκυλάδικου. Όχι ότι δεν υπάρχουν και καλά παιδία εκεί, αλλά είναι μετρημένα στα δάχτυλα.
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι στο εξής ότι μην βγάζεις συμπεράσματα για το ποιόν των γυναικών μιας χώρας βασιζόμενος μόνο σε αυτές που έχεις γνωρίσει σε τέτοια μαγαζιά. Από τα 50 εκατομμύρια των Ουκρανών το 60% είναι γυναίκες δηλαδή περίπου 30 εκατομμύρια, από αυτές τις γυναίκες μόλις το 0.5% έχει βγεί εκτός συνόρων για να κάνουν αυτήν την δουλεία δηλαδή περίπου 150.000 άλλες από ανάγκη και άλλες επειδή το ήθελαν και το ξέρανε! Ρωτάω εγώ τώρα σαν αφελής, έχουμε το δικαίωμα να βγάλουμε μια συνολική άποψη του τι είναι Ουκρανή χωρίς να έχουμε γνωρίσει καμία από αυτές οι οποίες δεν έφυγαν ποτέ από την πατρίδα τους αλλά έκατσαν εκεί παρόλα τα προβλήματα που έχουν? Νομίζω πως όχι! Όταν ο άνθρωπος έχει ένα προσόν τον χρησιμοποιεί όπως αυτές τις ομορφιά τους, άλλες το χρησιμοποιούν για να κάνουν άσχημα πράγματα και να εκμεταλλευτούν και άλλες για καλό σκοπό. Εδώ στην Ελλάδα οι περισσότερες κοπέλες που γνωρίζω και είναι ευπαρουσίαστες είναι τόσο ψηλομύτες και απόμακρες που σχεδόν καταντάει κακία…….