Νέα

Η κρίση «στέλνει» περισσότερα κορίτσια στα μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Αφού αποδείξεις παροχής υπηρεσιών δεν κόβετε.Και απ'ότι ξέρω δεν υποχρεούστε να κόβετε,πρέπει να σας έχουν βάλει ένα στάνταρ ποσό επί του οποίου πληρώνετε ΦΠΑ.Π.χ το 19% στις 20.000 ευρώ το τρίμηνο.

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
ειμαι ο μονος που  βλεπω την κριση ως καλο για τον τοπο να βγαλουμε και τις δικες μας πουτανες στο διεθνες στερεομα να παρουμε τα λεφτα που εχουμε δωσει πισω γιατι ως γνωστον εχουμε τις μεγαλυτερες πουτανες μετα τις κυπριες,ψεμματα ειναι αν τις ξαμολισουμε στο εξωτερικο θα μας φερουν ολα τα λεφτα που εχουμε δωσει σε 10 χρονια σε 1 χρονο αφου εχουν ταλεντο να στα τρωνε.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Αφού αποδείξεις παροχής υπηρεσιών δεν κόβετε.Και απ'ότι ξέρω δεν υποχρεούστε να κόβετε,πρέπει να σας έχουν βάλει ένα στάνταρ ποσό επί του οποίου πληρώνετε ΦΠΑ.Π.χ το 19% στις 20.000 ευρώ το τρίμηνο.

οχι κανονικα κοβουμε αποδειξεις απο ταμιακη μηχανη, αν ερθεις μπορεις να τη ζητησεις ;)
οποτε με βαση της αποδειξεις η λογιστρια βγαζει ποσο ειναι το ΦΠΑ και παμε/παει και το πληρωνουμε στην εφορια ;)
Σαν μαγαζι φυσικα και υποχρεουμαστε να κοβουμε αποδειξεις, κανονικη επιχειρηση ειναι αλλωστε με εναρξη στην εφορια ;)

πολλα φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πολυ καλα νεα θα πεσουν και οι τιμες!κοιταχτε διαφορα.Ρωσσια μια ωρα κοστιζει απο 2000-3000 ρουβλια (45-67 Ευρω)! Ελλαδα:200 και πανω.Ρωσσια 2 ωρες απο 2800-5000 ρουβλια (63-112 Ευρω) Ελλαδα ακουω τιμες 350-450!!!ΕΛΕΟς!!!και αν σκεφτηται οτι η ζωη στην Αγια Πετρουπολη ειναι 2 φορες πιο ακριβη απο την Αθηνα!η Ελλαδα απο αυτη την αποψη ειναι μια κολαση!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
οχι κανονικα κοβουμε αποδειξεις απο ταμιακη μηχανη, αν ερθεις μπορεις να τη ζητησεις ;)
οποτε με βαση της αποδειξεις η λογιστρια βγαζει ποσο ειναι το ΦΠΑ και παμε/παει και το πληρωνουμε στην εφορια ;)
Σαν μαγαζι φυσικα και υποχρεουμαστε να κοβουμε αποδειξεις, κανονικη επιχειρηση ειναι αλλωστε με εναρξη στην εφορια ;)

Και το περίπτερο,και ο μανάβης στη λαϊκή,και ο βενζινάς,επιχειρήσεις είναι αλλά απόδειξη δεν κόβουν!Άντε να δω πότε μαζί με τα ρέστα θα φέρνουν και την απόδειξη στο δωμάτιο  :grin:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
πολυ καλα νεα θα πεσουν και οι τιμες!κοιταχτε διαφορα.Ρωσσια μια ωρα κοστιζει απο 2000-3000 ρουβλια (45-67 Ευρω)! Ελλαδα:200 και πανω.Ρωσσια 2 ωρες απο 2800-5000 ρουβλια (63-112 Ευρω) Ελλαδα ακουω τιμες 350-450!!!ΕΛΕΟς!!!και αν σκεφτηται οτι η ζωη στην Αγια Πετρουπολη ειναι 2 φορες πιο ακριβη απο την Αθηνα!η Ελλαδα απο αυτη την αποψη ειναι μια κολαση!

Αυτό ρε μεγάλε έχει τιμές που είπες;

Πρέπει να αρχίσω εντατικά Ρώσικων...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτό ρε μεγάλε έχει τιμές που είπες;

Πρέπει να αρχίσω εντατικά Ρώσικων...
αν σκεφτεις οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!η Λολα μου ειπε οτι παιρνει ΕΝΑΝ πελατη την ημερα και πολλες φορες κανεναν!οι Φωτο της ειναι αληθηνες μονο ημυτη της εχει Φοτοσοπ.--σε λιγες μερες ερχεται ο Lefteris38 και θα παμε μαζι στο Φοτομοντελι στη Μοσκοφσκαγια!θα γραψουμε ανταποκριση στο Russia Sex&Vodka.

Συνημμένα

• lola1.jpg
    lola1.jpg
    26,7 KB · Εμφανίσεις: 59
  • lola2.jpg
    lola2.jpg
    24,4 KB · Εμφανίσεις: 47
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
αν σκεφτεις οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!η Λολα μου ειπε οτι παιρνει ΕΝΑΝ πελατη την ημερα και πολλες φορες κανεναν!οι Φωτο της ειναι αληθηνες μονο ημυτη της εχει Φοτοσοπ.--σε λιγες μερες ερχεται ο Lefteris38 και θα παμε μαζι στο Φοτομοντελι στη Μοσκοφσκαγια!θα γραψουμε ανταποκριση στο Russia Sex&Vodka.
Άδικος που είναι ο κόσμος γιατί εσύ Ρωσσία και εγώ Ελλάδα και όχι το αντίστροφο;;;!!! :grin:
Από αύριο ξεκινάω Ρώσσικα!!! :2funny: :2funny:
Υ.Γ.Με πρόγραμμα Εράσμους λες να μπορώ να έρθω;;;!!! :think:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Και το περίπτερο,και ο μανάβης στη λαϊκή,και ο βενζινάς,επιχειρήσεις είναι αλλά απόδειξη δεν κόβουν!Άντε να δω πότε μαζί με τα ρέστα θα φέρνουν και την απόδειξη στο δωμάτιο  :grin:

μα ματακια μου σε βενζιναδικο μπορεις να ζητησεις αποδειξη και ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν ;)
αλλα και σε περιπτερα πολλα καινουργεια πια κοβουν αποδειξεις ,εμενα μου εχουν δωσει ;)
Στη λαικη ακομα δεν δινουν νομιζω γιατι εχουν αδειες μικροπωλητη που της παιρνουν απ τους εκαστοτε δημους και απλα εκει πληρωνουν ενα στανταρ ποσο για φορο.
Αν η αποδειξη ειχε καμια ουσιαστικη σημασια για εσας βλεπε φοροαπαλλαγη συγουρα θα σας την φερναμε στο δωματιο, το γιατι δεν το κανουμε... γιατι οπως σουπα ειναι ουσιαστικα αχρηστη για εσας αλλα και γιατι επανω εχει ονοματεπωνυμο αφμ κτλ...προσωπικα δεδομενα δηλ που οσονανε καμια κοπέλα αυτης της δουλειας δεν αισθανετε ανετα αν κυκλοφορουνε ;)

φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
μα ματακια μου σε βενζιναδικο μπορεις να ζητησεις αποδειξη και ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν ;)
αλλα και σε περιπτερα πολλα καινουργεια πια κοβουν αποδειξεις ,εμενα μου εχουν δωσει ;)
Στη λαικη ακομα δεν δινουν νομιζω γιατι εχουν αδειες μικροπωλητη που της παιρνουν απ τους εκαστοτε δημους και απλα εκει πληρωνουν ενα στανταρ ποσο για φορο.
Αν η αποδειξη ειχε καμια ουσιαστικη σημασια για εσας βλεπε φοροαπαλλαγη συγουρα θα σας την φερναμε στο δωματιο, το γιατι δεν το κανουμε... γιατι οπως σουπα ειναι ουσιαστικα αχρηστη για εσας αλλα και γιατι επανω εχει ονοματεπωνυμο αφμ κτλ...προσωπικα δεδομενα δηλ που οσονανε καμια κοπέλα αυτης της δουλειας δεν αισθανετε ανετα αν κυκλοφορουνε ;)

φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:

Δεν υποχρεούνται να κόβουν αποδείξεις.Είναι με τεκμαρτό.Τους έχουν βάλει ένα ποσό και φορολογούνται γι'αυτό.Και το ΦΠΑ τον καταθέτει ο προμηθευτής.Αυτό είναι σίγουρο
Καλά,και οι άλλες αποδείξεις,στα μαγαζιά,που δεν έχουν προσωπικά στοιχεία,δεν δίδονται!Πώς θα αποδείξει η εφορία ότι είχες 200 πελατες το τρίμηνο και όχι 90;Γι'αυτό το κάνετε.Φοροκλέφτες κι εσείς  :2funny:

irons

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
1.225
@Φυλης104  οι κοπέλες φεύγουν με λιγότερα λεφτά,διότι πλέον υπάρχει και το ιντερνετ,και οι κακές επαγγελματίες τρώνε μαύρο εύκολα και γρήγορα.Επίσης,πολύς κόσμος σκέφτεται να δώσει τα 20€ και να του βγει μάπα το καρπούζι.
σωστός φίλε έτσι είναι πέστα λες και τους τα χρωστάμε :rockon: :rockon:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλά,και οι άλλες αποδείξεις,στα μαγαζιά,που δεν έχουν προσωπικά στοιχεία,δεν δίδονται!Πώς θα αποδείξει η εφορία ότι είχες 200 πελατες το τρίμηνο και όχι 90;Γι'αυτό το κάνετε.Φοροκλέφτες κι εσείς  :2funny:

καλα η εφορια δεν μπορει να αποδειξει τιποτα μαναρακι οχι στο δικο μας μαγαζι σε κανενα οποιουδηποτε χώρου αν δεν υπαρχουν αποδειξεις.
Μπορει πολυ ευκολα ομως αν υποψιαστει οτιδηποτε να σου ριξει ενα γερο προστιμο για κατι ασχετο και ασημαντο.
Αποδειξεις χωρις προσωπικα στοιχεια δεν υπαρχουν, εφοσον υπαρχει εναρξη στην εφορια αναγκαστικα εχεις πανω στην αποδειξη το πραγματικο σου ονοματεπωνημο κτλ
Τωρα το αν ειμαστε φοροκλεφτες δεν το νομιζω μιας και πιστεψε με δεν θα βρεις και πολλα μαγαζια του ειδους να ειναι καν κατεγραμενα στην εφορια και να πληρωνουν φπα,το γιατι δηλωσα το δικο μου?
γιατι θελω να ειμαι σε ολα μου κυρια και να μην μπορει κανενας βασισμενος σε οτιδηποτε να μου σφραγισει-κλεισει την επιχειρηση μου για τον οποιοδηποτε λογο ;)
Αν ημουν απληστη και με ενδιεφερε τοσο πολυ το κερδος πιστεψε με δεν θα κοιτουσα να μη κοψω αποδειξεις αλλα θα εβαζα 2-3 κοπέλες να δουλευουν μαζι και θα κραταγα και το μαγαζι ανοιχτο ολο το 24ωρο, εκει να δεις κερδη και χρημα με μεγαλο ρισκο ομως πραγμα που δεν ειμαι διατεθημενη να το παρω. ;)

Επισκέπτης
Δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες οδηγούνται στην πορνεία λογω ανέχειας και μονο!! Πρέπει να υπάρχουν και άλλοι λόγοι.
Πρεπει να υπαρχει γενικοτερη κοινωνικη καταρρευση για να παρουσιαστουν φαινομενα τυπου πρωην ΕΣΣΔ,η φτωχεια ομως ειναι ο Νο1 λογος-χωρις αυτον δεν γινεται τιποτε.
Στην κατοχή λίγες ήταν αυτες που ασκούσαν το επάγγελμα και ακόμα λιγότερες που πηγαιναν με τους κατακτητές, όταν πολύς κοσμος πέθαινε στους δρόμους από ασιτία!!!
Απο οσο γνωριζω δεν εχει γινει καποια στατιστικη ερευνα πανω στο ζητημα,για να εχουμε καποια συμπερασματα.Παλιοι Αθηναιοι που ζησαν την Κατοχη μου αναφερουν οτι γινοταν χαμος(επι λεξει),αλλα μπορει και να υπερβαλουν σε μεγαλυτερο η μικροτερο ποσοστο.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Αποδειξεις τα μπουρδελα,τα βενζιναδικα και τα περιπτερα??
μα τί αλλη μαλακια επιτελους θα ακουσουμε εδω μεσα??
Για αυτο πανε αυτοφωρα συνεχεια?δεν συμφωνουν οι αποδειξεις με τον αριθμο των καποτων??  :huh: :idiot:

Επισκέπτης
Πολύ καλά τα νέα πάντως! Μακάρι να γίνουν όλες πουτάνες, αυτό είναι το όνειρό μου!!!  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom