Νέα

Άρθρο στα ΝΕΑ για αγοραίο έρωτα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τι να ωφεληθεί ρε......
όλο αου αου εδώ μέσα και όταν έρχεται η ώρα της αλήθειας πίσω στη μυρμηγκότρυπα.
Υ.Γ.
τα μέλη με πολλά ποστς έχουν προσωπικές γνωριμίες και ξέρουν πολλά περισσότερα για μέλη που παίρνουν ποστς απο μέλη με πολλά ποστς.

δηλαδή να σταματήσω να τάζω γαμήσια στο φόρουμ και στα πμ...  :rolleyes:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
...
τα μέλη με πολλά ποστς έχουν προσωπικές γνωριμίες και ξέρουν πολλά περισσότερα για μέλη που παίρνουν ποστς απο μέλη με πολλά ποστς.

γαμω τις προσωπικες σας σχεσεις ρε νουμερα. εγω δε προλαβαινω να δω ολους τους κανονικους μου φιλους, εσεις μου ειστε και συνευρέσεις και ξεκατίνιασμα  :jerking:
στοιχηματιζω οτι βρισκεστε και μιλατε κανα δυωρο για το σαιτ  :jerking:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
γαμω τις προσωπικες σας σχεσεις ρε νουμερα. εγω δε προλαβαινω να δω ολους τους κανονικους μου φιλους, εσεις μου ειστε και συνευρέσεις και ξεκατίνιασμα  :jerking:
Mαλάκα μου είσαι μέσα!
Όλα τα χοντρά ξεκατινιάσματα εδώ μέσα έτσι έχουν ξεκινήσει, από "φιλικές" συναντήσεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ελπίζω τουλάχιστον να σου είπανε ότι είμαι φίνο γκομενάκι, αλλιώς θα κοπούνε κώλοι  :s&m_3:

τίποτα δε μου είπανε για την εμφάνιση.
για τη συμπεριφορά σου μου είπανε. Οχι κάτι κακό. Απλά κατάλαβα τι ρόλο βαράς.
τεσπα δεν το συζητώ άλλο.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Image.ashx

Νέοι, Εμφανίσιμοι και Ευκατάστατοι οι πελάτες.  :grin:

Ναι, αντρες που βαρεθηκαν να ασχολουνται με πουτανες και πλεον εχουν βρει την λυση στις ιεροδουλες.

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Πάντως είναι αδικία να καταφέρονται κατά της πορνείας. εγώ δηλαδή που είμαι σαν ανάποδο γαμώτο και δε γυρνάει καμιά να με κοιτάξει τι θα κάνω? Δεν έχω δικαίωμα να ρίξω κάνα μανίκι κ εγώ σαν άνθρωπος? Τι ρατσισμός είναι αυτός απέναντι στους άσχημους!
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
δεν ειναι ολοι σαν κι εσενα, πολλοι εχουν κοπελες και μάλιστα ωραιες κοπελες, αλλα αναζητουν την ποικιλία

αν εχεις τετοια γνωμη για τις κοπελες "κακομαθημενο παρασιτο" ειναι λογικο που δεν σε προτιμούν παρα το ότι εισαι "ωραιο παιδι". Εγω τουλάχιστον σιγουρα δεν θα μπαινα στον κοπο να ανατρεψω τετοιες αντιλήψεις.

Μην εχετε αυταπάτες. Οι γυναικες δεν πολυνοιαζονται αν πατε σε ρδελα.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στοιχηματιζω οτι βρισκεστε και μιλατε κανα δυωρο για το σαιτ  :jerking:

όχι, δύο ώρες βρίζουμε μαλάκες σαν και σένα.
αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
Διαβάζοντας το παρόν θρεντ μου δημιουργήθηκαν πολλά ερωτηματικά τα οποία ομως θα συνοψίσω σε μια απλή ερώτηση. ( Χορχε γαμιεσαι).

Έστω  ότι οι γυναίκες κανουν σαν λυσσασμένες επιληπτικές για να παντρευτούν γιατί γερνάνε και θέλουν παιδιά  και δεν θέλουν να τις λένε αγάμητες και έτσι τις έμαθε η μάνα του και λοιπά στανταράκια. Οι άντρες που δεν τα θέλουν όλα αυτά γιατί στον πέοντρα παντρεύονται?  :-

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Διαβάζοντας το παρόν θρεντ μου δημιουργήθηκαν πολλά ερωτηματικά τα οποία ομως θα συνοψίσω σε μια απλή ερώτηση. ( Χορχε γαμιεσαι).

Έστω  ότι οι γυναίκες κανουν σαν λυσσασμένες επιληπτικές για να παντρευτούν γιατί γερνάνε και θέλουν παιδιά  και δεν θέλουν να τις λένε αγάμητες και έτσι τις έμαθε η μάνα του και λοιπά στανταράκια. Οι άντρες που δεν τα θέλουν όλα αυτά γιατί στον πέοντρα παντρεύονται?  :-
για να "βγαλουν" κι αυτοι την κοινωνικη υποχρεωση! και για να παρουν και καμια προικα! και η μεγαλυτερη μαλακια απο ολες :headbang: γιατι νομιζουν οτι θα πηδανε τελειως τζαμπα!!! μονο και μονο το ψυχολογικο κοστος να υπολογισουν :uglystupid: το ισοζυγιο ειναι μειον!  Υ.Γ ο μονος λογος που πρεπει να μενεις, με καποια-οιον, ειναι γιατι θελεις να του προσφερεις, και να μοιραστεις μαζι του "πραγματα" ολοι οι αλλοι λογοι υποκρυπτουν συμφερον

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Ειναι απλο. Τραβιεσαι με καποια για καιρο, πολλες φορες συζεις κιολας, και μια μερα σου λεει η κοπελα: α κοιτα να δεις, τι θα γινει με μας? Τα χρονια περνανε και θελω να κανω οικογενεια κτλ, ολες οι φιλες μου εχουν παντρευτει κτλ, αμα δεν εχεις σκοπο να με παντρευτεις καλυτερα να χωρισουμε(εδω εχει βαλει χερι και η μαμα της). Και ο αντρας ενω ξερει οτι θα το μετανιωσει...της λεει οκ μωρο μου ας παντρευτουμε. Ειναι μια απο τις φορες που ξερεις οτι θα κανεις μαλακια, αλλα την κανεις...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Οι άντρες που δεν τα θέλουν όλα αυτά γιατί στον πέοντρα παντρεύονται?  :-

Και οι άντρες θέλουν παιδιά, για αυτό λέγεται γεννετήσιο ένστικτο
Ας ευθυμήσουμε όμως
Νομίζω ότι όταν ρώτησαν τον Σωκράτη αν πρέπει να παντρευεται κάποιος ή όχι απάντησε: Ότι και να κάνει θα το μετανοιώσει.
Αν παντρευτεί όμως παίζει να καταλήξει φιλόσοφος...  :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Πάντως είναι αδικία να καταφέρονται κατά της πορνείας. εγώ δηλαδή που είμαι σαν ανάποδο γαμώτο και δε γυρνάει καμιά να με κοιτάξει τι θα κάνω? Δεν έχω δικαίωμα να ρίξω κάνα μανίκι κ εγώ σαν άνθρωπος? Τι ρατσισμός είναι αυτός απέναντι στους άσχημους!
ρε μαγκα για ολους υπαρχει καποιος...  απλως εμεις βαζουμε υψηλα στανταρ.. και κρινουμαι ενα ανθρωπο εξωτερικα, και ας ειμαστε πολυ πιο χαλια

ξεκολατε με τους ασχημους και τους ομορφους

για ολους υπαρχει καποιος!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Και οι άντρες θέλουν παιδιά, για αυτό λέγεται γεννετήσιο ένστικτο
Ας ευθυμήσουμε όμως
Νομίζω ότι όταν ρώτησαν τον Σωκράτη αν πρέπει να παντρευεται κάποιος ή όχι απάντησε: Ότι και να κάνει θα το μετανοιώσει.

Παιδακια κανεις και χωρις να παντρευτεις.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166

Και κυνηγός του ποδόγυρου..... :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom