Νέα

Άρθρο στα ΝΕΑ για αγοραίο έρωτα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αυτή είναι η διαφορά μας. Φτάσαμε στο ζουμί. Εσύ μπορείς να το κάνεις και κάθε γυναίκα. Γιατί εσύ έχεις πμ από άντρες εδώ μέσα ενώ όχι από γυναίκες. Είναι ζήτημα προσφοράς και ζήτησης.
Ο άντρας που όπως είπαμε πριν δεν έχει περιθώρια επιλογών θα μείνει και στην μέτρια γιατί δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Αυτό είναι όλο.
εξαρταται με τα στανταρ σου αυτο και απο εσενα σαν συνολο...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αυτή είναι η διαφορά μας. Φτάσαμε στο ζουμί. Εσύ μπορείς να το κάνεις και κάθε γυναίκα. Γιατί εσύ έχεις πμ από άντρες εδώ μέσα ενώ εγώ όχι από γυναίκες. Είναι ζήτημα προσφοράς και ζήτησης.
Ο άντρας που όπως είπαμε πριν δεν έχει περιθώρια επιλογών θα μείνει και στην μέτρια γιατί δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Αυτό είναι όλο.

ααα οκ τώρα κατάλαβα τους περιοριστικούς παράγοντες...

θα σου στείλω εγώ πμ μάναμ', είμαι το πιο φίνο γκομενάκι που παίζει εδώ  :rockon:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
ααα οκ τώρα κατάλαβα τους περιοριστικούς παράγοντες...

θα σου στείλω εγώ πμ μάναμ', είμαι το πιο φίνο γκομενάκι που παίζει εδώ  :rockon:

Σου έστελνα εγώ τόσο καιρό, τώρα δεν θέλω εγώ (το παίζω δύσκολος) γιατί βρήκα καλή κατάσταση  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πάντως είναι αδικία να καταφέρονται κατά της πορνείας. εγώ δηλαδή που είμαι σαν ανάποδο γαμώτο και δε γυρνάει καμιά να με κοιτάξει τι θα κάνω? Δεν έχω δικαίωμα να ρίξω κάνα μανίκι κ εγώ σαν άνθρωπος? Τι ρατσισμός είναι αυτός απέναντι στους άσχημους!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτή είναι η διαφορά μας. Φτάσαμε στο ζουμί. Εσύ μπορείς να το κάνεις και κάθε γυναίκα. Γιατί εσύ έχεις πμ από άντρες εδώ μέσα ενώ εγώ όχι από γυναίκες. Είναι ζήτημα προσφοράς και ζήτησης.

ολα στο μυαλο ειναι τυπε. Να τη δει λιγο καλυτερα απο το να κλαψομουνιαζει στο σκοταδι και θα συνωμοτησει το συμπαν υπερ του

Επισκέπτης
ολα στο μυαλο ειναι τυπε. Να τη δει λιγο καλυτερα απο το να κλαψομουνιαζει στο σκοταδι και θα συνωμοτησει το συμπαν υπερ του

Σοφόςςςςςςςςςςς....;)

*πήγες στη δυναμομέτρηση ? πόσους τροχους είχε το γκολφ ?  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σοφόςςςςςςςςςςς....;)

*πήγες στη δυναμομέτρηση ? πόσους τροχους είχε το γκολφ ?  :2funny:

δε μουκανες νιαρ

εντιτ. που να παω ρε δεν εστειλε τιποτα το κουναβι...μαλακια μου βεβαια σκεφτηκα φωναχτα και ταγραψα κιολας. επρεπε να το μεθοδευσω αλλιως

Επισκέπτης
Πάντως είναι αδικία να καταφέρονται κατά της πορνείας. εγώ δηλαδή που είμαι σαν ανάποδο γαμώτο και δε γυρνάει καμιά να με κοιτάξει τι θα κάνω? Δεν έχω δικαίωμα να ρίξω κάνα μανίκι κ εγώ σαν άνθρωπος? Τι ρατσισμός είναι αυτός απέναντι στους άσχημους!

αποκλείεται να μην σε κοιτάζει καμιά..εγώ είμαι σαν ανάστροφο γαμώτο..κ με κοιτάζουν όλες...άλλο θέμα που γελάνε...

χαχαχαχαχα

Επισκέπτης

μπορω να σου πω οτι δεν εχω κανενα πμ. κι οσα ειχα απο χρηστες με μηδενικα ποστς, τα αγνοησα. δεν το επαιξα ποτε γκομενα εδω μεσα, για να εχω τη χαρα της επιλογης οπως λες, ουτε οι αποψεις μου ταιριαζουν με το 95% εδω μεσα...

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
ε αμα δε βρισκω κατι που με ικανοποιει, μενω μονη μου. δεν 'εγκλωβιζομαι' σε μια μετρια σχεση που με φθειρει απλα για να εχω λιγο σεξ και γαμημενη ψυχολογια..

Αντιληπτο ότι εκφράζεις προσωπική άποψη, αλλά μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι τί συμβαίνει με τόσες γυναίκες που κρατούν με νύχια και δόντια μέτριες σχέσεις για να μην τις πουν ανέραστες, αγάμητες, μόνες κλπ, ακόμα και όταν ο τύπος τους το λέει κατάμουτρα ότι τέλος, τέρμα. Ή δεν έχεις δει τα τσούρμα γυναικών που συναγελάζονται στα σκυλάδικα μόνες τους, γιατί είναι "άτυχες" και γιατί οι άντρες είναι "γουρούνια", ή ότι όλοι πλέον οι άντρες, ωραίοι, ασχημοι, πλούσιοι άνεργοι, νεοι ή όχι τόσο νέοι δεν έχουμε "χώρο" για φλερτ (πόσο μάλλον για σχέση) και περνάμε interview από την κριτική επιτροπή των φιλενάδων. Ταξιδεύω συχνότατα, αλλά αυτή η τάση της "γυναικοπαρέας" δεν απαντάται πουθενά αλλού στην Ευρώπη σε βαθμό κοινωνικής παθολογίας. Θα μου πεις για τις αντροπαρέες τώρα. Το ένα κακό φέρνει το άλλο. Και άν δεν το φέρνει καταλήγουμε στο λιγότερο ψυχοφθόρο (λέμε τώρα) αγοραίο...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Αυτή είναι η διαφορά μας. Φτάσαμε στο ζουμί. Εσύ μπορείς να το κάνεις και κάθε γυναίκα.Γιατί εσύ έχεις πμ από άντρες εδώ μέσα ενώ εγώ όχι από γυναίκες. [size=13pt] Είναι ζήτημα προσφοράς και ζήτησης.[/size]Ο άντρας που όπως είπαμε πριν δεν έχει περιθώρια επιλογών θα μείνει και στην μέτρια γιατί δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Αυτό είναι όλο.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

:thumbsup:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αποκλείεται να μην σε κοιτάζει καμιά..εγώ είμαι σαν ανάστροφο γαμώτο..κ με κοιτάζουν όλες...άλλο θέμα που γελάνε...

χαχαχαχαχα

Eμένα τι να γελάσουν! Σκιάζονται που βλέπουν τη σκατόφατσά μου!  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μπορω να σου πω οτι δεν εχω κανενα πμ. κι οσα ειχα απο χρηστες με μηδενικα ποστς, τα αγνοησα. δεν το επαιξα ποτε γκομενα εδω μεσα, για να εχω τη χαρα της επιλογης οπως λες, ουτε οι αποψεις μου ταιριαζουν με το 95% εδω μεσα...

μπααααααα μωρ τι με λεςςςςςςςςςςς.

οχι παιχτο μωρη, παιχτο γκομενα να δουμε τι πιανεις  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom