Νέα

Άρθρο στα ΝΕΑ για αγοραίο έρωτα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ότι όλοι πλέον οι άντρες, ωραίοι, ασχημοι, πλούσιοι άνεργοι, νεοι ή όχι τόσο νέοι δεν έχουμε "χώρο" για φλερτ (πόσο μάλλον για σχέση) και περνάμε interview από την κριτική επιτροπή των φιλενάδων.

χου ρε που θέλετε και φλερτ, χώστε κει πέρα μια ξανάστροφη να την ξαφνιάσετε και σύρτε την στο στενάκι παραδίπλα, που θα περιμένετε και έγκριση  :s&m_3:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
μπορω να σου πω οτι δεν εχω κανενα πμ. κι οσα ειχα απο χρηστες με μηδενικα ποστς, τα αγνοησα. δεν το επαιξα ποτε γκομενα εδω μεσα, για να εχω τη χαρα της επιλογης οπως λες, ουτε οι αποψεις μου ταιριαζουν με το 95% εδω μεσα...

Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν τα pm ήταν από χρήστες με πολλά posts... :think:  :grin: :grin: :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
king-033.gif

εσυ τι προσκυνας ρε ορνεο, το'παιξες το ξαναπαιξες μεχρι που εκανε εμετο απο το πολυ παιξιμο  :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πάντως είναι αδικία να καταφέρονται κατά της πορνείας. εγώ δηλαδή που είμαι σαν ανάποδο γαμώτο και δε γυρνάει καμιά να με κοιτάξει τι θα κάνω? Δεν έχω δικαίωμα να ρίξω κάνα μανίκι κ εγώ σαν άνθρωπος? Τι ρατσισμός είναι αυτός απέναντι στους άσχημους!

αυτό λέμε ρε παπάρα;
μαζί σου ένα μύριο.
αυτό που λέμε είναι ο κάθε μαλακοπίτουρας να το παίζει όξω νορμάλ, οικογενειάρχης, καθωσπρέπει, και δεν ξερωγωτιάλλο και από πίσω να γαμάει κρυφά σιτις, να παρακολουθεί πουτάνες από το παράθυρο, να κυκλοφοράει με τρανς, αλλα εδώ να παρουσιάζεται ως ο μέγιστος γαμιάς και ο μέγιστος απελευθερωμένος άντρας της κοινωνίας. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΝΟΡΜΑΛ.
Βεβαίως μαγκιά στο μυρμήγκι να θεωρεί τη μυρμηγκότρυπά του ως νορμάλ, αρκεί να μη προσπαθεί να μας πείσει ότι η μυρμηγκότρυπα μετράται σε στρέμματα.

Επισκέπτης
Ή δεν έχεις δει τα τσούρμα γυναικών που συναγελάζονται στα σκυλάδικα μόνες τους, γιατί είναι "άτυχες" και γιατί οι άντρες είναι "γουρούνια", Ταξιδεύω συχνότατα, αλλά αυτή η τάση της "γυναικοπαρέας" δεν απαντάται πουθενά αλλού στην Ευρώπη σε βαθμό κοινωνικής παθολογίας.

1. Ωραίες είναι αυτές οι συναθροίσεις στα σκυλάδικα...αμα έχεις κ γκόμενα μαζί σου...τότε σε κοιτούν σαν ξερολούκουμο...το επικροττώ...χα χα χα !

2.Στην Ιταλία..είναι συχνότατη η ίδια παθολογική κατάσταση...κ όπως έχω παρατηρήσει...όσο πιο βόρεια...τόσο χειρότερα τα πράγματα...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εμένα μου στέλνουν πμ ΜΟΝΟ μέλη με πολλά ποστ  :rockon:
και εξέχοντα μέλη της κοινότητας. ΜΟΝΟ.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Image.ashx

Νέοι, Εμφανίσιμοι και Ευκατάστατοι οι πελάτες.  :grin:

Επισκέπτης
Αντιληπτο ότι εκφράζεις προσωπική άποψη, αλλά μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι τί συμβαίνει με τόσες γυναίκες που κρατούν με νύχια και δόντια μέτριες σχέσεις για να μην τις πουν ανέραστες, αγάμητες, μόνες κλπ, ακόμα και όταν ο τύπος τους το λέει κατάμουτρα ότι τέλος, τέρμα. Ή δεν έχεις δει τα τσούρμα γυναικών που συναγελάζονται στα σκυλάδικα μόνες τους, γιατί είναι "άτυχες" και γιατί οι άντρες είναι "γουρούνια", ή ότι όλοι πλέον οι άντρες, ωραίοι, ασχημοι, πλούσιοι άνεργοι, νεοι ή όχι τόσο νέοι δεν έχουμε "χώρο" για φλερτ (πόσο μάλλον για σχέση) και περνάμε interview από την κριτική επιτροπή των φιλενάδων. Ταξιδεύω συχνότατα, αλλά αυτή η τάση της "γυναικοπαρέας" δεν απαντάται πουθενά αλλού στην Ευρώπη σε βαθμό κοινωνικής παθολογίας. Θα μου πεις για τις αντροπαρέες τώρα. Το ένα κακό φέρνει το άλλο. Και άν δεν το φέρνει καταλήγουμε στο λιγότερο ψυχοφθόρο (λέμε τώρα) αγοραίο...

προφανως μιλαω για μενα και μονο.
δεν κατακρινω βεβαια τις γυναικοπαρεες που λες.. γτ ειναι κακο να βγαινεις με φιλες? ή αυτο σημαινει οτι εισαι αγαμητη υστερικη? απλα βγαινεις για να περασεις καλα... μην τα αναλυετε ολα τοοοσο πολυ.. χαβαλε εχουν ολα.
απλα ειμαι πιο απλος ανθρωπος και κοιταζω την παρτυ μου κι οχι τι θα πει ο απεναντι που θα με δει..
και οι αντροπαρεες γαματες ειναι! γτ να τις κοψουν? οσα κανεις με τους φιλους σου, δεν τα κανεις με κανεναν..

μπααααααα μωρ τι με λεςςςςςςςςςςς.

οχι παιχτο μωρη, παιχτο γκομενα να δουμε τι πιανεις  :birdman:

δεν εχω ελπιδες λεεεεεμε, σκασε πια!!  :rolleyes: :rolleyes:

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
χου ρε που θέλετε και φλερτ, χώστε κει πέρα μια ξανάστροφη να την ξαφνιάσετε και σύρτε την στο στενάκι παραδίπλα, που θα περιμένετε και έγκριση  :s&m_3:

Ειλικρινά πιστεύεις ότι δεν περιγράφω μια πραγματικότητα εξόφθαλμη; :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
προφανως μιλαω για μενα και μονο.
δεν κατακρινω βεβαια τις γυναικοπαρεες που λες.. γτ ειναι κακο να βγαινεις με φιλες? ή αυτο σημαινει οτι εισαι αγαμητη υστερικη? απλα βγαινεις για να περασεις καλα... μην τα αναλυετε ολα τοοοσο πολυ.. χαβαλε εχουν ολα.
απλα ειμαι πιο απλος ανθρωπος και κοιταζω την παρτυ μου κι οχι τι θα πει ο απεναντι που θα με δει..
και οι αντροπαρεες γαματες ειναι! γτ να τις κοψουν? οσα κανεις με τους φιλους σου, δεν τα κανεις με κανεναν..

δεν εχω ελπιδες λεεεεεμε, σκασε πια!!  :rolleyes: :rolleyes:

άμα σταματησουμε να χαρτζιλικωνουμε και τον Μακλειν, θα μεινεις με τις καλτσες σου  :birdman:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ειλικρινά πιστεύεις ότι δεν περιγράφω μια πραγματικότητα εξόφθαλμη; :think:

ειλικρινά πιστεύω ότι δίνεις πολλή αξία στην έγκριση. το "ξανάστροφη" το λέω συμβολικά (φυσικά), δε θα περιμένεις από καμία μπουρούχα να σου δώσει άδεια για να την πέσεις σε καμία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και.....???? Ωφελήθηκες τίπουτις?

τι να ωφεληθεί ρε......
όλο αου αου εδώ μέσα και όταν έρχεται η ώρα της αλήθειας πίσω στη μυρμηγκότρυπα.
Υ.Γ.
τα μέλη με πολλά ποστς έχουν προσωπικές γνωριμίες και ξέρουν πολλά περισσότερα για μέλη που παίρνουν ποστς απο μέλη με πολλά ποστς.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αυτό λέμε ρε παπάρα;
μαζί σου ένα μύριο.
αυτό που λέμε είναι ο κάθε μαλακοπίτουρας να το παίζει όξω νορμάλ, οικογενειάρχης, καθωσπρέπει, και δεν ξερωγωτιάλλο και από πίσω να γαμάει κρυφά σιτις, να παρακολουθεί πουτάνες από το παράθυρο, να κυκλοφοράει με τρανς, αλλα εδώ να παρουσιάζεται ως ο μέγιστος γαμιάς και ο μέγιστος απελευθερωμένος άντρας της κοινωνίας. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΝΟΡΜΑΛ.
Βεβαίως μαγκιά στο μυρμήγκι να θεωρεί τη μυρμηγκότρυπά του ως νορμάλ, αρκεί να μη προσπαθεί να μας πείσει ότι η μυρμηγκότρυπα μετράται σε στρέμματα.

Στα αρχίδια μου ρε μαλέα τι λένε εδώ μέσα , το άρθρο σχολίασα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom