Νέα

Άρθρο στα ΝΕΑ για αγοραίο έρωτα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ολες σεξουλες νομιζεις ειναι; :P :2funny: :2funny:

βρε μπρο, πώς παντρευεστε καποια χωρις να ειστε σιγουροι οτι ταιριαζετε απολυτα? σε ολα...
ακομα και σχεση να εχεις, αμα δε σε ικανοποιει ακομα κι αν το εχεις επισημανει, τη χωριζεις και ψαχνεις για κατι καλυτερο.. δεν ανοιγεις 3-4 μετωπα και εχεις μονο προβληματικες και μετριες καταστασεις..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πουτανες ρε  :coffee:

τι διαολο δε σας ταλεγε εσας η μανα σας?  :think:

Επισκέπτης
Ρε μαγκες, η χαρα δεν ειναι να σου καθεται μια γκομενα με τα ψεματα, αυτο μπορει να το κανει ο καθενας αλλα μεσα του θα νιωθει κοτα που δε μπορει να τη γαμησει λεγοντας την αληθεια. Η μαγκια ειναι να γαμας λεγοντας την αληθεια! Ξερουμε οτι οι γυναικες θελουν το παραμυθι αλλα μη γινεστε σκλαβοι τους. Αμα θες να εισαι αντρας, τοτε δεν εχεις σχεση και πας με τις πουτανες και στις αλλες το λες στα ισια οτι ειναι καριολες. Δεν γινεσαι ομως κοτουλα να βρισκεις το ενα ψεμα μετα το αλλο για να εχεις μια σχεση του κωλου.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
κι εγω ρωταω, οπως τους ρωταω ολους δλδ (αντρες γυναικες). γτ το θεωρειτε οτι η ερωτηση γινεται αποκλειστικα για να μαθουμε ποσα βγαζετε?

η δουλεια σου καλως ή κακως σε αντιπροσωπευει εν μερει.. ειναι η καθημερινοτητα σου.. απλα θελεις να μαθεις πραγματα για τον αλλον και ρωτας! ειναι τοσο απλο!

Στην Ελλάδα η δουλειά είναι αποτέλεσμα ανάγκης (για αυτό και την λέμε έτσι δλδ Δουλεία και όχι εργασία) και όχι επιλογής. Εκτός αν νομίζεις ότι η ανεργία δεν σε οδηγεί σε λύσεις ανάγκης. Αν είμασταν στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο μπορεί και να το δεχόμουν.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Επισκέπτης
Ακόμη ένας φτηνός εκβιασμός, κάνε καλές επιλογές και θα δεις τι ωραία θα περνάς. Γίνε σωστός (όπως εμείς τον εννοούμε)και θα ανταμειφθείς

Όσο για επιλογές, δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι δυνατότητα. Εσύ εδώ στην Ελλαδίτσα μπορείς να διαλέξεις κρέας η ψάρι αλλά στην Αϊτή δεν το έχουν...

ε αμα δε βρισκω κατι που με ικανοποιει, μενω μονη μου. δεν 'εγκλωβιζομαι' σε μια μετρια σχεση που με φθειρει απλα για να εχω λιγο σεξ και γαμημενη ψυχολογια..

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ε αμα δε βρισκω κατι που με ικανοποιει, μενω μονη μου. δεν 'εγκλωβιζομαι' σε μια μετρια σχεση που με φθειρει απλα για να εχω λιγο σεξ και γαμημενη ψυχολογια..
σωστη!ετσι ειναι το νορμαλ..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Στην Ελλάδα η δουλειά είναι αποτέλεσμα ανάγκης (για αυτό και την λέμε έτσι δλδ Δουλεία και όχι εργασία) και όχι επιλογής. Εκτός αν νομίζεις ότι η ανεργία δεν σε οδηγεί σε λύσεις ανάγκης. Αν είμασταν στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο μπορεί και να το δεχόμουν.

ρε παιξε τουμπα το παιχνιδι, εγω βιαζομαι να ρωτησω πρωτος τι δουλεια κανει και που μενει και αρχιζω μετα να σηκωνω φρυδια και να χτυπαω τη γλωσσα μεσα απο τα δοντια  ;)
εχει γελιο

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ετσι ειναι..

αν αντι για ιστοριες με τον ηρώδη σας διαβαζαν τη μπαρμπι οταν ησαστε βρεφη..

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
στραβά ξύπνησες παιδί μου?
άμα δε γουστάρεις αυτό που σου προσφέρει η γκόμενα μην την επιλέξεις, γιατί το παίρνεις ως εκβιασμό?

Θα την επιλέξω προσωρινά μέχρι να βρώ κάτι καλύτερο. Αλλα το ποστ της βέλβυς δεν ήταν προσωπικό.Απευθυνόταν σε όλους. Και τι λεει μεθερμηνευόμενο; Κάντε καλύτερες επιλογές! Χαίρω πολύ δλδ, όλοι θέλουμε να κάνουμε καλύτερες επιλογές! Μπορούμε όμως ή υπάρχουν περιοριστικοί παράγοντες;

σουτ εσύ, εσύ με κατάλαβες απόλυτα  :s&m_3:

Μια χαρά σε κατάλαβα αλλα προχωράω την κουβέντα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Θα την επιλέξω προσωρινά μέχρι να βρώ κάτι καλύτερο. Αλλα το ποστ της βέλβυς δεν ήταν προσωπικό.Απευθυνόταν σε όλους. Και τι λεει μεθερμηνευόμενο; Κάντε καλύτερες επιλογές! Χαίρω πολύ δλδ, όλοι θέλουμε να κάνουμε καλύτερες επιλογές! Μπορούμε όμως ή υπάρχουν περιοριστικοί παράγοντες;

Μια χαρά σε κατάλαβα αλλα προχωράω την κουβέντα.
αν αυτην την σκεψη σου δε την γνωριζει ο αλλος/η δε το βρισκω κ πολυ"εντιμο"..
να ειμαι δλδ με καποιον ο οποιος με εχει μεχρι να βρει κατι καλυτερο και να ψαχνεται...

Επισκέπτης

ο μόνος περιοριστικός παράγοντας είναι ο εαυτός σου...;) ;)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

κάτσε για να καταλάβω... πες ότι θες σχέση δηλαδή, βρίσκεις εκεί πέρα μια όπως να'ναι και λες ότι έχετε σχέση μόνο και μόνο για να το λες? δεν τους πιάνω τους περιοριστικούς παράγοντες... άμα βρεις άνθρωπο να έχει αυτά που θες τον παίρνεις, άμα δε βρίσκεις γιατί να το παλεύεις χωρίς λόγο? άλλο το σεξ άλλο η σχέση, δε μιλάω για πήδημα  :think:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Αυτή είναι η διαφορά μας. Φτάσαμε στο ζουμί. Εσύ μπορείς να το κάνεις και κάθε γυναίκα. Γιατί εσύ έχεις πμ από άντρες εδώ μέσα ενώ εγώ όχι από γυναίκες. Είναι ζήτημα προσφοράς και ζήτησης.
Ο άντρας που όπως είπαμε πριν δεν έχει περιθώρια επιλογών θα μείνει και στην μέτρια γιατί δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Αυτό είναι όλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom