Νέα

Άρθρο στα ΝΕΑ για αγοραίο έρωτα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
μα δεν είναι η ποικιλία ερωτικών συντρόφων ο λόγος που κάνει έναν άνδρα να πάει με πόρνες!

αυτό μπορεί να το πετύχει κάποιος και χωρίς να καταφύγει στον πληρωμένο έρωτα, αλλάζοντας απλά ερωτικές συντρόφους!

άλλοι είναι οι κυριότεροι λόγοι......

αχ! γυναίκες! πότε θα μας καταλάβετε επιτέλους?

φανταζομαι όποτε μαθετε να εκφραζεστε με απλα λογακια και οχι με αναρθρες κραυγες.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
δεν ειναι ολοι σαν κι εσενα, πολλοι εχουν κοπελες και μάλιστα ωραιες κοπελες, αλλα αναζητουν την ποικιλία

αν εχεις τετοια γνωμη για τις κοπελες "κακομαθημενο παρασιτο" ειναι λογικο που δεν σε προτιμούν παρα το ότι εισαι "ωραιο παιδι". Εγω τουλάχιστον σιγουρα δεν θα μπαινα στον κοπο να ανατρεψω τετοιες αντιλήψεις.

Μην εχετε αυταπάτες. Οι γυναικες δεν πολυνοιαζονται αν πατε σε ρδελα.

Εγω δεν ξεκινησα ποτε με κακη διαθεση ή αρνητικες σκεψεις για καποια. Μου τα εβγαλαν στην πορεια...οι περισσοτερες. Δεν ζω Ελλαδα πια, αλλα και οταν παω απλα δεν ασχολουμαι πια καθολου με τις γυναικες εκει.
Πλεον ψαχνω για γυναικα αλλης εθνικοτητας. Γιατι στην δυση πλεον βρισκεις ευνουχισμενους αντρες αντι για γυναικες, που εχουν μονο απαιτησεις. Πλεον κοιταω ανατολικα....

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Εγω δεν ξεκινησα ποτε με κακη διαθεση ή αρνητικες σκεψεις για καποια. Μου τα εβγαλαν στην πορεια...οι περισσοτερες. Δεν ζω Ελλαδα πια, αλλα και οταν παω απλα δεν ασχολουμαι πια καθολου με τις γυναικες εκει.
Πλεον ψαχνω για γυναικα αλλης εθνικοτητας. Γιατι στην δυση πλεον βρισκεις ευνουχισμενους αντρες αντι για γυναικες, που εχουν μονο απαιτησεις. Πλεον κοιταω ανατολικα....

καλα κανεις και κοιτας εκει που σ αρεσει περισσοτερο.
και καλα κανεις και γαμας σε ρδελα.
δεν καταλαβαινω ομως γιατι το παρουσιαζετε σαν εκδικηση προς τις ελλεινίδες.

και δεν καταλαβαινω γιατι πατε να μας δωσετε και συμβουλες για το πως να σας κανουμε να μην πατε σε ρδελα. Αυτο ειναι που μου εκανε εντυπωση.

Επισκέπτης
Οι αιτίες 4:
Α)Εχεί σχεδόν χαθεί κάθε αλήθινο αίσθημα πια από άντρες γυναίκες.
Β)Κοσμοπόλιταν και sex and the city που τις έχει κάνει όλες να νομίζουν οτί θα βρούνε τον Μπρατ Πιτ(στην παρέα μου τουλάχιστον όλοι ρίχνουμε πύχη,γυναίκες καμία).
Γ)Η απαίτηση σεξ χωρίς πολλά πολλά έξοδα,αντί για πολλά έξοδα ανούσια τίς περισσότερες φορές σε σχέση καθώς πολλές οι καργιόλες.
Δ)Πτώση αντρικής κυρίως αυτοπεποίθησης.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
καλα κανεις και κοιτας εκει που σ αρεσει περισσοτερο.
και καλα κανεις και γαμας σε ρδελα.
δεν καταλαβαινω ομως γιατι το παρουσιαζετε σαν εκδικηση προς τις ελλεινίδες.

και δεν καταλαβαινω γιατι πατε να μας δωσετε και συμβουλες για το πως να σας κανουμε να μην πατε σε ρδελα. Αυτο ειναι που μου εκανε εντυπωση.

Γιατι αγαπητη θα προτιμουσαμε να εχουμε μια υγιη και ομορφη σχεση και να απολαμβανουμε το σεξ μεσα στην σχεση αυτη. Τουλαχιστον εγω ειμαι μονογαμικος. Επισης δεν παω σε μπουρδελα αλλα σε studio, για λογους καθαριοτητας, εμφανισης και υπηρεσιων. Μπορει εσυ να μην εισαι η τυπικη Ελληνιδα, και να υπαρχουν και αλλες σαν και σενα. Αλλα εγω δεν κανω βουτια μεσα στα σκατα για να βρω διαμαντι.

Επισκέπτης
Γιατι αγαπητη θα προτιμουσαμε να εχουμε μια υγιη και ομορφη σχεση και να απολαμβανουμε το σεξ μεσα στην σχεση αυτη. Τουλαχιστον εγω ειμαι μονογαμικος. Επισης δεν παω σε μπουρδελα αλλα σε studio, για λογους καθαριοτητας, εμφανισης και υπηρεσιων. Μπορει εσυ να μην εισαι η τυπικη Ελληνιδα, και να υπαρχουν και αλλες σαν και σενα. Αλλα εγω δεν κανω βουτια μεσα στα σκατα για να βρω διαμαντι.
Θέλω να ελπίζω οτί δεν είναι έτσι τα πράγματα,αλλά λίγο καλύτεραααα!!! :rolleyes:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
φανταζομαι όποτε μαθετε να εκφραζεστε με απλα λογακια και οχι με αναρθρες κραυγες.

ζουζούνα μου καλή!

εσύ τουλάχιστον που είσαι τόσο καιρό στο φόρουμ θα έπρεπε μα ξέρεις τους λόγους!

τι να πει κι η άλλη που δεν έχει ιδέα ότι, ο αδερφός της/δίλος της/συμμαθητής της/γκόμενός της ή ακόμα χειρότερα αραβωνιαστικός ή σύζηγός της πάει με πουτάνες!

μάλλον θα είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ζουζούνα μου καλή!

εσύ τουλάχιστον που είσαι τόσο καιρό στο φόρουμ θα έπρεπε μα ξέρεις τους λόγους!

τι να πει κι η άλλη που δεν έχει ιδέα ότι, ο αδερφός της/δίλος της/συμμαθητής της/γκόμενός της ή ακόμα χειρότερα αραβωνιαστικός ή σύζηγός της πάει με πουτάνες!

μάλλον θα είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

η μαλλον δεν θα χει παρει πρεφα...
παντως ειλικρινα ενω τοσοι και τοσοι πανε σε ρδελα, ποτε δεν ακουσα καμια να παραπονιεται για το φαινομενο...
Η δεν εχουν ιδεα τι γινεται, ή δεν τις νοιαζει.
Εσυ τι απ τα 2 λες να συμβαινει?

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Θέλω να ελπίζω οτί δεν είναι έτσι τα πράγματα,αλλά λίγο καλύτεραααα!!! :rolleyes:

φιλαράκο, δεν είναι έτσι τα πράγματα! :rolleyes:

είναι λίιιγο χειρότερα απ όσο φαντάζεσαι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και όσο πάει και χειροτερεύουν!(σαν το εξωτερικό μας χρέος ένα πράγμα) :grin: :grin: :grin:

σκέψου ότι τώρα πλέον δεν τις φτάνει ο ευνουχισμός, θέλουν και να μας γαμήσουν κι από πάνω  :dancing:

(θυμήσου το θρεντ με το κωλοδάχτυλο)! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
σκέψου ότι τώρα πλέον δεν τις φτάνει ο ευνουχισμός, θέλουν και να μας γαμήσουν κι από πάνω  :dancing:

ξανασκεψου:
οι γυναικες θελουν να σας γαμησουν ή οι άντρες το θελουν το κωλοδακτυλο?
(ενιοτε και δονητη)

Επισκέπτης
φιλαράκο, δεν είναι έτσι τα πράγματα! :rolleyes:
είναι λίιιγο χειρότερα απ όσο φαντάζεσαι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και όσο πάει και χειροτερεύουν!(σαν το εξωτερικό μας χρέος ένα πράγμα) :grin: :grin: :grin:
ξανασκεψου:
(ενιοτε και δονητη)
Αστά να πάνε θα μας πηδάνε κιόλας σε λίγοοοοο!!! :headbang:
Στα 20 είμαι και ακούω τα τρελάαα από κοπέλες,τς βλέπω 35 και παρθένεεεες!!! :S

Και για αυτό οι γυναίκες φταίνεεεε!!! :dancing:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ωραίο ρεπορτάζ, όσον αφορά τις επίσημες πηγές και τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν. Τώρα όντως στα σχόλια ο καθένας και η καθεμιά γράφει παπαριές. Ένας ηλίθιος Κώστας Α. ειδικά, είναι για πολλές φάπες...
Φλώρο τον έκοψα!   :zfuck:
Πάμε ένα ομαδικό ντου ρε όλο το forum, να νιώσουν τα κοντάρια μας οι Ούνοι!!!   :rockon: :s&m_2: :fuck1:
περα απο την πλακα πρεπει να αρχισουμε και μεις ως μπουρδελατιβι την αντεπιθεση σε ολα τα ιντερνετικα μετωπα...τοσα μυαλα διαθετουμε που μπαινουν και γραφουν εδω....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ξανασκεψου:
(ενιοτε και δονητη)
καλα εσεις οι αποπανω σταματηστε να καβλαντιζετε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλημερες....... ;) :-* :-*

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
η μαλλον δεν θα χει παρει πρεφα...
παντως ειλικρινα ενω τοσοι και τοσοι πανε σε ρδελα, ποτε δεν ακουσα καμια να παραπονιεται για το φαινομενο...
Η δεν εχουν ιδεα τι γινεται, ή δεν τις νοιαζει.
Εσυ τι απ τα 2 λες να συμβαινει?

Δες τις νοιαζει. Αρκει να μην το μαθουν βεβαια.. Οσο γινεται διακριτικα δεν υπαρχει προβλημα. Η ιδανικη σχεση ε?
Μπετατζου ειπες? Μηπως στην Lafarge?

ξανασκεψου:
(ενιοτε και δονητη)

Δεν γνωριζω για τους αλλους, αλλα εγω δεν την βρισκω με τετοια. Να γαμαω θελω μουνι και (γυναικειο) κωλο. Και γαμαω και καλα!

Επισκέπτης
Σε λίγο θα το παίρνουμε αντί να το δίνουμε!!! :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Γ)Η απαίτηση σεξ χωρίς πολλά πολλά έξοδα,αντί για πολλά έξοδα ανούσια τίς περισσότερες φορές σε σχέση καθώς πολλές οι καργιόλες.....
και δεν σου κανουν και αυτα που θες στο σεξ.....καθολου βαλιου φορ μανει :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Σε λίγο θα το παίρνουμε αντί να το δίνουμε!!! :2funny: :2funny:

Μην γενικευουμε...υπαρχουν και εντελως straight αντρες.

και δεν σου κανουν και αυτα που θες στο σεξ.....καθολου βαλιου φορ μανει :2funny:

Βρε μερικες γαμιουνται πολυ καλα, και φυσικα ΟΛΕΣ δινουν κωλο. Το θεμα ειναι τι σου κοστιζει, κυριως ψυχολογικα.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ξανασκεψου:
(ενιοτε και δονητη)

όπως το πάρεις!

η φύση του ανθρώπου είναι τέτοια που η γυναίκα ως πιο πανούργο ον, κάνει ότι θέλει σε μια σχέση!

πόλεμος φύλλων είναι αγάπη μου!

εσείς διαλέγετε στο φινάλε τι είδους άνδρα θέλετε!

Στην Ελλάδα, όπως δείχνουν τα πράγματα, προτιμάτε να μην έχετε και τόσο άνδρες τελικά! Σε άλλες χώρες (πιο "ανατολικές" που είπε κι ο φίλος) επιλέγουν το ανάποδο!

Βέβαια το να ψάχνουμε ευθύνες και να τα ρίχνουμε ο ένας στον άλλο, δεν βγαίνει άκρη!

όμως ο ευνουχισμός των ανδρών στις δυτικές κοινωνίες, είναι μια πραγματικότητα......

Παπαζόλη, καλού κακού, βάζε και κάνα τσίγκινο σωβρακάκι σαν κι αυτό που φορούσαν στο μεσαίωνα οι γυναίκες, μια και όπως βλέπεις άλλαξαν τα πράγματα!

Επισκέπτης
Παπαζόλη, καλού κακού, βάζε και κάνα τσίγκινο σωβρακάκι σαν κι αυτό που φορούσαν στο μεσαίωνα οι γυναίκες, μια και όπως βλέπεις άλλαξαν τα πράγματα!
Τοίχο-τοίχοοοο!!! :grin:
Πάντως επιμένω για τους gay ευθύνονται οι γυναίκες κατά μεγάλο βαθμόοοο!!! :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom