giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
και σενα τί σε νοιαζει ????.. τη σχεση απο διπλα τι την θελει ομως?
ε ρε κατι νταβατζιλίκια που βαλαμε απ το πουθενα στο κεφαλι μας..
και σενα τί σε νοιαζει ????.. τη σχεση απο διπλα τι την θελει ομως?
εμπιστοσυνη, αγαπη και ειλικρινεια σου λενε κατι?
ποιους συναισθηματικους εκβιασμους? αμα γουσταρει ας κανει οτι θελει.. τη σχεση απο διπλα τι την θελει ομως?
αντε παλι μια απο τα ιδια..
και μετα βγαινει η γκρινια οτι οι γυναικες κοιτουν μοναχα το συμφερον, οτι εχουν χαθει οι αληθινες σχεσεις κλπ κλπ.
αφου αναζητας την χαμενη ενταση αλλου, και η γυναικα σου δεν το ξερει, πώς σκατα εχεις μια ισορροπημενη σχεση? δεν ειναι συμμαχος σου σε αυτη τη ζωη, 2 against the world που λεει κι ενας φιλος μου...
τι σκατα παντρευεστε εφοσον δεν το θελετε? απλα και μονο για να εχετε φαινομενικα μια ησυχη ζωουλα και να κανετε παιδια?
κανε οοοοτι θελεις, αλλα να εισαι ξεκαθαρος με τον ανθρωπο σου.. μα τοσο δυσκολο ειναι πια? :- :-
Θα ήταν ορθότερο αν τέτοιες βεβαιότητες πίστης και αφοσίωσης τις εξασφάλιζες και από την σταθερή σύντροφό σου.
Θα θυμηθώ να τα πω αυτά στις παντρεμένες που ξεσκιζα...επίσης και σε όσες που η 3η ερωτηση μετά το όνομα και την ηλικία, ήταν το τι δουλειά κάνω.
Ότι γουστάρει. Γιατί πρέπει να σου δώσει λογαριασμό;
Όταν τον βλέπεις σαν πορτοφόλι, μπορεί και αυτός να σε βλέπει σαν μια τρύπα, και μάλιστα όχι την μοναδική.
ετσι ετσιιιιιιι....Θα θυμηθώ να τα πω αυτά στις παντρεμένες που ξεσκιζα...επίσης και σε όσες που η 3η ερωτηση μετά το όνομα και την ηλικία, ήταν το τι δουλειά κάνω.
Όταν τον βλέπεις σαν πορτοφόλι, μπορεί και αυτός να σε βλέπει σαν μια τρύπα, και μάλιστα όχι την μοναδική.
τωρα,
οσο μπορεις να καταλαβεις εσυ αυτο το ποστ του ElftexTP, άλλο τοσο μπορω εγω (και ο ElftexTP) να καταλαβουμε τους πόνους της 'περιόδου'..
bi δε γουέι, εγω συμφωνω απολυτα με το ποστ του κι ας μην βαζει υπογραφη.
και σενα τί σε νοιαζει ????
ε ρε κατι νταβατζιλίκια που βαλαμε απ το πουθενα στο κεφαλι μας..
Θα θυμηθώ να τα πω αυτά στις παντρεμένες που ξεσκιζα...επίσης και σε όσες που η 3η ερωτηση μετά το όνομα και την ηλικία, ήταν το τι δουλειά κάνω.
αφου λοιπον συμβαινουν 2 λαθη, ενα απο τους αντρες και ενα απο τα τεμαχια, ας το παμε μαθηματικα..κάνεις ένα λάθος που επαναλαμβάνεται στο άπειρο εδώ, θεωρείς ότι όταν μια γυναίκα λέει κάτι τέτοιο μιλάει αποκλειστικά για τους άντρες (και το αντίστροφο συμβαίνει από τις γυναίκες)...
ολες σεξουλες νομιζεις ειναι;οτι γουστα εχει ας τα κανει με τη γυναικα του...
κάνεις ένα λάθος που επαναλαμβάνεται στο άπειρο εδώ, θεωρείς ότι όταν μια γυναίκα λέει κάτι τέτοιο μιλάει αποκλειστικά για τους άντρες (και το αντίστροφο συμβαίνει από τις γυναίκες)...
Στην 10η φορά αν είσαι και εγκεφαλικά ανεπαρκής θα καταλάβεις ότι τελικά το ντουβάρι δεν σπάει αλλά μόνο τα μούτρα σου.
Οπότε σταματάς να πηγαίνει κόντρα στο "πνεύμα της εποχής" και γίνεσαι του συρμού.
Δεν νομίζω να έχει καμμιά σας άλλωστε πρόβλημα με τον συρμό γιατί πρώτες από όλες εσείς οι γυναίκες τον υιοθετείτε.
οτι δινεις παιρνεις. εσυ κανεις τις επιλογες σου..
πολλα συνθετα νοηματα σε 2 προτασεις εβαλες..Στην 10η φορά αν είσαι και εγκεφαλικά ανεπαρκής θα καταλάβεις ότι τελικά το ντουβάρι δεν σπάει αλλά μόνο τα μούτρα σου.
Οπότε σταματάς να πηγαίνει κόντρα στο "πνεύμα της εποχής" και γίνεσαι του συρμού.
Δεν νομίζω να έχει καμμιά σας άλλωστε πρόβλημα με τον συρμό γιατί πρώτες από όλες εσείς οι γυναίκες τον υιοθετείτε.
νάτα !!!!!!!!μπαρδόν, δε με κατάλαβες...
Προβλημα της φιλε μου, οχι δικο μου. Αν μαθαινα οτι κανει κατι πισω απο την πλατη μου θα ειχε απλα τελειωσει. Δεν ειμαι καθολου της γενικης νοοτροπιας του νεο-Ελληνα που λεει οτι "αφου σιγουρα μας κλεβουν οι αλλοι, θα τους κλεψουμε κι εμεις". Λογω αυτης της γαμημενης νοοτροπιας εχουμε φτασει στον πατο σαν κοινωνια και σαν χωρα και μας χλευαζει ολη η υφηλιος σε βαθμο που ντρεπεσαι να πεις οτι εισαι Ελληνας...
ελα τωρα που δεν σε νοιαζει και σενα......ααα και διευκρινιση..
αυτο που ειπωθηκε σχετικα με τη δουλεια.
κι εγω ρωταω, οπως τους ρωταω ολους δλδ (αντρες γυναικες). γτ το θεωρειτε οτι η ερωτηση γινεται αποκλειστικα για να μαθουμε ποσα βγαζετε?
η δουλεια σου καλως ή κακως σε αντιπροσωπευει εν μερει.. ειναι η καθημερινοτητα σου.. απλα θελεις να μαθεις πραγματα για τον αλλον και ρωτας! ειναι τοσο απλο! γτ πρεπει να υπαρχουν δευτερες σκεψεις πισω απο αυτο?
ααα και διευκρινιση..
αυτο που ειπωθηκε σχετικα με τη δουλεια.
κι εγω ρωταω, οπως τους ρωταω ολους δλδ (αντρες γυναικες). γτ το θεωρειτε οτι η ερωτηση γινεται αποκλειστικα για να μαθουμε ποσα βγαζετε?
η δουλεια σου καλως ή κακως σε αντιπροσωπευει εν μερει.. ειναι η καθημερινοτητα σου.. απλα θελεις να μαθεις πραγματα για τον αλλον και ρωτας! ειναι τοσο απλο! γτ πρεπει να υπαρχουν δευτερες σκεψεις πισω απο αυτο?
Ακόμη ένας φτηνός εκβιασμός, κάνε καλές επιλογές και θα δεις τι ωραία θα περνάς. Γίνε σωστός (όπως εμείς τον εννοούμε)και θα ανταμειφθείς
νάτα !!!!!!!!
μαρτυρανε χωρις ξυλο τα τεμαχια..Ακόμη ένας φτηνός εκβιασμός, κάνε καλές επιλογές και θα δεις τι ωραία θα περνάς. Γίνε σωστός (όπως εμείς τον εννοούμε)και θα ανταμειφθείς
Όσο για επιλογές, δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι δυνατότητα. Εσύ εδώ στην Ελλαδίτσα μπορείς να διαλέξεις κρέας η ψάρι αλλά στην Αϊτή δεν το έχουν...