Νέα

Άρθρο στα ΝΕΑ για αγοραίο έρωτα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
εμπιστοσυνη, αγαπη και ειλικρινεια σου λενε κατι?

Θα θυμηθώ να τα πω αυτά στις παντρεμένες που ξεσκιζα...επίσης και σε όσες που η 3η ερωτηση μετά το όνομα και την ηλικία, ήταν το τι δουλειά κάνω.

ποιους συναισθηματικους εκβιασμους? αμα γουσταρει ας κανει οτι θελει.. τη σχεση απο διπλα τι την θελει ομως?

Ότι γουστάρει. Γιατί πρέπει να σου δώσει λογαριασμό;
Όταν τον βλέπεις σαν πορτοφόλι, μπορεί και αυτός να σε βλέπει σαν μια τρύπα, και μάλιστα όχι την μοναδική.

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
αντε παλι μια απο τα ιδια..
και μετα βγαινει η γκρινια οτι οι γυναικες κοιτουν μοναχα το συμφερον, οτι εχουν χαθει οι αληθινες σχεσεις κλπ κλπ.
αφου αναζητας την χαμενη ενταση αλλου, και η γυναικα σου δεν το ξερει, πώς σκατα εχεις μια ισορροπημενη σχεση? δεν ειναι συμμαχος σου σε αυτη τη ζωη, 2 against the world που λεει κι ενας φιλος μου...
τι σκατα παντρευεστε εφοσον δεν το θελετε? απλα και μονο για να εχετε φαινομενικα μια ησυχη ζωουλα και να κανετε παιδια?
κανε οοοοτι θελεις, αλλα να εισαι ξεκαθαρος με τον ανθρωπο σου.. μα τοσο δυσκολο ειναι πια?  :- :-

ρε κοπελιά άστο μην το ψάχνεις.... στην ελλάδα και τα δύο φύλα προσπαθούν το ένα να καπελώσει το άλλο και όταν ο ένας από τους δύο το πετυχαίνει ο άλλος αρχίζει τα κυρήγματα περί ηθικής κλπ κλπ κάνοντας πως δεν ξέρει ότι και αυτός στην θέση του άλλου το ίδιο θα έκανε.... εγώ αποστασιοποιούμαι από όλο αυτό και βλέποντάς το απ'έξω να σου πω την αλήθεια το βρίσκω κάπως γελοίο και αναξιοπρεπές...

Επισκέπτης
Θα ήταν ορθότερο αν τέτοιες βεβαιότητες πίστης και αφοσίωσης τις εξασφάλιζες και από την σταθερή σύντροφό σου.

Προβλημα της φιλε μου, οχι δικο μου. Αν μαθαινα οτι κανει κατι πισω απο την πλατη μου θα ειχε απλα τελειωσει. Δεν ειμαι καθολου της γενικης νοοτροπιας του νεο-Ελληνα που λεει οτι "αφου σιγουρα μας κλεβουν οι αλλοι, θα τους κλεψουμε κι εμεις". Λογω αυτης της γαμημενης νοοτροπιας εχουμε φτασει στον πατο σαν κοινωνια και σαν χωρα και μας χλευαζει ολη η υφηλιος σε βαθμο που ντρεπεσαι να πεις οτι εισαι Ελληνας...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Θα θυμηθώ να τα πω αυτά στις παντρεμένες που ξεσκιζα...επίσης και σε όσες που η 3η ερωτηση μετά το όνομα και την ηλικία, ήταν το τι δουλειά κάνω.

Όταν τον βλέπεις σαν πορτοφόλι, μπορεί και αυτός να σε βλέπει σαν μια τρύπα, και μάλιστα όχι την μοναδική.

κάνεις ένα λάθος που επαναλαμβάνεται στο άπειρο εδώ, θεωρείς ότι όταν μια γυναίκα λέει κάτι τέτοιο μιλάει αποκλειστικά για τους άντρες (και το αντίστροφο συμβαίνει από τις γυναίκες)...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

ετσι ετσιιιιιιι....

βεντουζααααααααααα....

Επισκέπτης
τωρα,

οσο μπορεις να καταλαβεις εσυ αυτο το ποστ του ElftexTP, άλλο τοσο μπορω εγω (και ο ElftexTP) να καταλαβουμε τους πόνους της 'περιόδου'..

bi δε γουέι, εγω συμφωνω απολυτα με το ποστ του κι ας μην βαζει υπογραφη.

δεχομαι αυτο που λες..
μπορω να διαχωρισω τις εννοιες, σεξ και σχεση, παρολο που δεν μπορω να λειτουργησω ετσι και θελω να αισθανομαι πραγματα για τον αλλον πριν πηδηχτουμε.
αλλα, εφοσον μιλαμε για ειλικρινεια και συντροφικοτητα και για γαμο, το να πηγαινει σε ρδελα, πιστευεις οτι βοηθαει το γαμο του? οτι γουστα εχει ας τα κανει με τη γυναικα του. πώς μπορει να 'απαιτει΄ πιστη, οταν αυτος δεν ειναι πιστος? κι ας ειναι μονο σεξ..

εγω για κοροιδια το βλεπω παντως..

και σενα τί σε νοιαζει ????

ε ρε κατι νταβατζιλίκια που βαλαμε απ το πουθενα στο κεφαλι μας..  :2funny: :2funny:

ε? συζητηση κανουμε! λες να με νοιαζει πραγματικα το τι κανει ο καθενας?  :idiot:

οτι δινεις παιρνεις. εσυ κανεις τις επιλογες σου..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
κάνεις ένα λάθος που επαναλαμβάνεται στο άπειρο εδώ, θεωρείς ότι όταν μια γυναίκα λέει κάτι τέτοιο μιλάει αποκλειστικά για τους άντρες (και το αντίστροφο συμβαίνει από τις γυναίκες)...
αφου λοιπον συμβαινουν 2 λαθη, ενα απο τους αντρες και ενα απο τα τεμαχια, ας το παμε μαθηματικα..

+1-1=ΠΟΣΟ ????

κανενα !!

(σβησε το ποστ σου τωρα !  :P:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Στην 10η φορά αν είσαι και εγκεφαλικά ανεπαρκής θα καταλάβεις ότι τελικά το ντουβάρι δεν σπάει αλλά μόνο τα μούτρα σου.
Οπότε σταματάς να πηγαίνει κόντρα στο "πνεύμα της εποχής" και γίνεσαι του συρμού.
Δεν νομίζω να έχει καμμιά σας άλλωστε πρόβλημα με τον συρμό γιατί πρώτες από όλες εσείς οι γυναίκες τον υιοθετείτε.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Στην 10η φορά αν είσαι και εγκεφαλικά ανεπαρκής θα καταλάβεις ότι τελικά το ντουβάρι δεν σπάει αλλά μόνο τα μούτρα σου.
Οπότε σταματάς να πηγαίνει κόντρα στο "πνεύμα της εποχής" και γίνεσαι του συρμού.
Δεν νομίζω να έχει καμμιά σας άλλωστε πρόβλημα με τον συρμό γιατί πρώτες από όλες εσείς οι γυναίκες τον υιοθετείτε.

μπαρδόν, δε με κατάλαβες...

Επισκέπτης
ααα και διευκρινιση..
αυτο που ειπωθηκε σχετικα με τη δουλεια.

κι εγω ρωταω, οπως τους ρωταω ολους δλδ (αντρες γυναικες). γτ το θεωρειτε οτι η ερωτηση γινεται αποκλειστικα για να μαθουμε ποσα βγαζετε?

η δουλεια σου καλως ή κακως σε αντιπροσωπευει εν μερει.. ειναι η καθημερινοτητα σου.. απλα θελεις να μαθεις πραγματα για τον αλλον και ρωτας! ειναι τοσο απλο! γτ πρεπει να υπαρχουν δευτερες σκεψεις πισω απο αυτο?

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Όπως λέει: «Ένας πελάτης μού είχε πει κάποτε: “Μαζί σου πέρασα πολύ καλά γιατί δεν πλήρωσα το πακέτο φαγητό, κινηματογράφος κ.λπ. για να καταλήξω στο τίποτα”.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
οτι δινεις παιρνεις. εσυ κανεις τις επιλογες σου..

Ακόμη ένας φτηνός εκβιασμός, κάνε καλές επιλογές και θα δεις τι ωραία θα περνάς. Γίνε σωστός (όπως εμείς τον εννοούμε)και θα ανταμειφθείς

Όσο για επιλογές, δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι δυνατότητα. Εσύ εδώ στην Ελλαδίτσα μπορείς να διαλέξεις κρέας η ψάρι αλλά στην Αϊτή δεν το έχουν...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
πολλα συνθετα νοηματα σε 2 προτασεις εβαλες..

μπαρδόν, δε με κατάλαβες...
νάτα !!!!!!!!

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Προβλημα της φιλε μου, οχι δικο μου. Αν μαθαινα οτι κανει κατι πισω απο την πλατη μου θα ειχε απλα τελειωσει. Δεν ειμαι καθολου της γενικης νοοτροπιας του νεο-Ελληνα που λεει οτι "αφου σιγουρα μας κλεβουν οι αλλοι, θα τους κλεψουμε κι εμεις". Λογω αυτης της γαμημενης νοοτροπιας εχουμε φτασει στον πατο σαν κοινωνια και σαν χωρα και μας χλευαζει ολη η υφηλιος σε βαθμο που ντρεπεσαι να πεις οτι εισαι Ελληνας...

Φίλε μου αυτοαναιρείσαι, φοβούμαι. Δεν συζητάμε το οφθαλμόν αντί οφθαλμού. Αλλά εάν νομιμοποιείται η κρυφή "αμαρτία". Δεν συζητάμε καν αν εκατέρωθεν γνωριζει ο/η συντροφος τα τερτίπια του άλλου. Στα περί ελλάδος συμφωνούμε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ααα και διευκρινιση..

κι εγω ρωταω, οπως τους ρωταω ολους δλδ (αντρες γυναικες). γτ το θεωρειτε οτι η ερωτηση γινεται αποκλειστικα για να μαθουμε ποσα βγαζετε?

η δουλεια σου καλως ή κακως σε αντιπροσωπευει εν μερει.. ειναι η καθημερινοτητα σου.. απλα θελεις να μαθεις πραγματα για τον αλλον και ρωτας! ειναι τοσο απλο! γτ πρεπει να υπαρχουν δευτερες σκεψεις πισω απο αυτο?
ελα τωρα που δεν σε νοιαζει και σενα...... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
ααα και διευκρινιση..

επειδή συνήθως αν ηλώσεις άνεργος η άλλη έχει φύγει για κάποιο άλλο λόγο άσχετο με το ότι είσαι άνεργος

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ακόμη ένας φτηνός εκβιασμός, κάνε καλές επιλογές και θα δεις τι ωραία θα περνάς. Γίνε σωστός (όπως εμείς τον εννοούμε)και θα ανταμειφθείς

στραβά ξύπνησες παιδί μου?
άμα δε γουστάρεις αυτό που σου προσφέρει η γκόμενα μην την επιλέξεις, γιατί το παίρνεις ως εκβιασμό?

σουτ εσύ, εσύ με κατάλαβες απόλυτα  :s&m_3:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Όσο για επιλογές, δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι δυνατότητα. Εσύ εδώ στην Ελλαδίτσα μπορείς να διαλέξεις κρέας η ψάρι αλλά στην Αϊτή δεν το έχουν...
μαρτυρανε χωρις ξυλο τα τεμαχια..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom