Επισκέπτης
παρακολουθείς 18ΑΝΩ ή άλλη ομάδα;
με λενε πάπαζολ και είμαι καθαρός;;;
Παρακολουθώ όταν έχω χρόνο(έχω πολύ) τα πάντα!!!
Η αποτοξίνωση από αλκόολ και ναρκωτικά άρχισε,να δούμε για πόσο θα μείνω καθαρός και θα είμαι καλά!!!
παρακολουθείς 18ΑΝΩ ή άλλη ομάδα;
με λενε πάπαζολ και είμαι καθαρός;;;
Θα γίνει και αυτό αλλά ένα-ένα!!!Και μιά αποτοξίνωση από το bourdela.tv δεν θα σου έπεφτε άσχημα.
Ο πέμπτος μεγαλύτερος αγοραστής οπλικών συστημάτων σε όλο τον κόσμο και πρώτος στην Ευρώπη είναι η Ελλάδα, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ετήσια μελέτη του Ερευνητικού Ινστιτούτου της Στοκχόλμης για τη Διεθνή Ειρήνη (SΙΡRΙ) που παρουσιάζει τις αμυντικές δαπάνες του 2008. Στη «μικρή» Ελλάδα αναλογεί το 4% των παγκόσμιων αμυντικών προμηθειών, επίδοση που την φέρνει μπροστά από άλλες μεγάλες χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Τουρκία, το Ισραήλ, η Αίγυπτος και η Αυστραλία.
ολο το αρθρο εδω......
.....απλα μια ερωτηση ρε γαμημενοι πολιτικοι , ρε ξεφτιλισμενοι ανθελληνες που το μονο που σας ενδιαφερει ειναι πως θα κατατεθει η μιζα απο τις εταιρειες οπλων σε ελβετικους λογαριασμους............αφου χαλαμε τοσα δις Ευρω , γιατι ο Ελληνας πολιτης δεν νιωθει ασφαλεια , γιατι νιωθει οτι ολο το Αιγαιο ειναι αμφισβητησιμη περιοχη ? Γιατι ρε φιλιππινεζες των γερμανικων και αμερικανικων εταιρειων οπλων , αφου δεν φτιαχνετε αξιοπρεπη Υγεια και Παιδεια , και αγοραζετε οπλα αυξανοντας ταυτοχρονα το χρεος , ο Ελληνας δεν νιωθει περηφανεια για τις ενοπλες δυνανεις και αυτοπεποιθηση ??
Και μιά αποτοξίνωση από το bourdela.tv δεν θα σου έπεφτε άσχημα.
όπως ειπε κ ο Τζιμακος το πρωι η Πορτογαλια που ειναι σχεδον στην ιδια μοιρα με την Ελλαδα ή βαδιζει προς τα εκει, εκοψε 40% απο τις αμυντικες δαπανες, η Ελλαδα κοβει τους μισθους κ θα δουμε κ τι αλλο, οχι για το φοβο της Τουρκιας, αλλα γιατι για να αγγιξεις τις μιζες κ ολο το τεαμ θελει μεγααααααααάλα αρχιδια.
αυτα...
Οι μισθοι ειναι 60δις το χρονο , οι αμυντικες δαπανες (μισθοι, συντηρηση , δοσεις εξοπλισμων κλπ) ειναι 4-5δις το χρονο.
Εσυ απο που θα εκοβες??
Εσυ απο που θα εκοβες??
ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΠΑΡΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΠΑΡΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!
οχι μονο ειναι για το μπουτσο καβαλα οι σκοποι και οι λειτουργια τους αλλα κανουν ενιοτε και κακο!
+1...
Βάλε στις περικοπές και τις επιχορηγήσεις σε θεατρικές ομάδες ατάλαντων...
Α, και όσοι καταλαμβάνουν δημόσια περιουσία, τις ζημιές από την τσέπη τους...
Τα λεφτά που έχει δώσει το κράτος για να επισκευάζει το ΕΜΠ μετά από κάθε κατάληψη θα έφταναν να το κάνουν ΜΙΤ...
τα ιδρυματα Καραμανλη-Σημιτη-Μητσοτακη παιρνουν επιχορηγηση 300 χιλιαρικα το καθ ενα. 1 μυριο για το πουτσο και μετα πανε κ κοβουν τους μισθουν, σιγα σιγα θα κοψουν κ τις συνταξεις.
Ω κακομοιρης ο γεροντας δουλευε 56 χρονια απο 16 χρονών κοπελι κ πηγε 72 για να παρει συνταξη και πας να του κοψεις το δωρο, με ποιο δικαιωμα, μαζι δουλευατε? Του κανεις ενα σωρο κρατησεις, του βαζεις φορους, τον γαμας οσο εχει μαγαζι, πόσο πια!
να πανε στο διαολο ολοι τους που λεει και ο προεδρος!!! ο οικολογος οχι ο αλλος!!και η ελενα ραπτη και η νατασα (πρώην κα πρωθυπουργού) και ο κος Ζαχοπουλοπολιτισμός τι θα γενούνε άσπλαχνε;;;
Αυτα τι σχεση εχουν με τις αμυντικες δαπανες?50% στους μισθους των πολιτικων. 10% απο τα εσοδα των γηπεδων απο καθε Παε-Καε. Φορους σε εκκλησιαστικη περιουσια, αθλητικες ομαδες. Να εισπραξουνε τα μισα απο αυτα που χρωστανε τα ιδιωτικα καναλια. ας παρουνε φορους, απο τραπεζες-επιχειρηματιες, ααα ξεχασα αυτοι δεν πληρωνουνε.
θες κι αλλα?
Αρα συμφωνουμε , καλα κανανε και κοψανε απο τους δημοσιους υπαλληλουςαπό τα άχρηστα!
Αυτα τι σχεση εχουν με τις αμυντικες δαπανες?
Τεσπα ειπες οτι κοβουν απο τους μισθους των Δ.Υ και οχι απο τις αμυντικες δαπανες (εξισωνοντας τα) και σου απαντησα.
Αρα συμφωνουμε , καλα κανανε και κοψανε απο τους δημοσιους υπαλληλους