Νέα

Στα 5 γαμήσια το 1 δώρο...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θα ισχύσει τελικα η προσφορά των οίκων ανοχής?

• ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

Ψήφοι: 2 66,7%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 1 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
αυτη η προταση μακαρι να υιοθετηθει και να την συμπεριλαβουν για τους επισκεπτες.
Απο το να πηγαινει το ακαποτο μπουκιτσι συννεφο ας στρεψουν αλλου τα νωτα τους οι κυριοι και κυριες των μπιζνες

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
βασικά δε νομίζω να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο σε μπουρδέλα...
σε στούντιο ίσως..... ;)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
βασικά δε νομίζω να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο σε μπουρδέλα...
σε στούντιο ίσως..... ;)

Γιατί ρε Heelover είσαι αρνητικός στην πρόοδο?

Είναι καλύτερα τα supermarket δηλαδή που σου γράφουν πόντους και όταν τους συμπληρώσεις παίρνεις δώρο τηγάνι?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πρόοδος είναι να γμάς τσάμπα... όχι να σου κάνουν σκόντο :cheesy:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
πρόοδος είναι να γμάς τσάμπα... όχι να σου κάνουν σκόντο :cheesy:

Περίμενε και θα δείς.
:think:Πολλά στουντιό πολλά μπουρδελλά, πολλά μασαφραπομασαγαμά, αρκετα κρυφά, λίγα όμως τα πορνοευρώ....
Θα το δούμε κι αυτό! στο 1ο γαμήσι τα 5 δώρο!!!! :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
βασικά ας βάλουν για αρχή καθαρά σεντόνια, και κανένα σαλόνι πιο όμορφο αισθητικά και μετά ας κάνουν και προσφορές!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Γιατί ρε Heelover είσαι αρνητικός στην πρόοδο?

Είναι καλύτερα τα supermarket δηλαδή που σου γράφουν πόντους και όταν τους συμπληρώσεις παίρνεις δώρο τηγάνι?

φίλε μου καλέ, δεν είμαι αρνητικός, μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο χωρίς όμως να μειωθούν οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι κοπελες!!

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Μακαρι να καθιερωθει αυτο. Μου φαινεται καλο γιατι ανταμοιβεται ο καλος πελατης.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Πράγματι τελευταία παίζει αυτό το σενάριο σε όλο και πιο πολλά μαγαζιά !
Π.χ έχω βρεί και ένα πλυντήριο αυτοκινήτων με την ίδια προσφορά. Στα 5 πλυσίματα το ένα δώρο.
Ακόμη έχω δεί στα Super Market, πολλές προσφορές σε πατατάκια, γαριδάκια, σαμπουάν , κρεμοσάπουνα κλπ, του στυλ 20% παραπάνω προιόν κ. α .
Είναι γενικά μια πατέντα που πιάνει σε οσους αγοράζουν με γνώμονα την τιμή και την δήθεν προσφορά, αλλά όχι σε μένα,...
Ομως πρέπει τελικά να υπάρχουν ΟΛΑ ! Και τα μπακάλικα,και τα Σουπερ Μάρκετ και τα Ντελικατέσσεν και ότι άλλο !
Το χειρότερο όμως είναι να γίνεται συζήτηση μόνο για το τζάμπα ή το φτηνότερο και καθόλου κουβέντα περι ποιόητας.
Ετσι κι αλλιώς όμως, η ποιότητα στην Ελλάδα είναι κάτι σαν άγνωστη λέξη! Πράγμα που είναι φυσικό στις τριτοκοσμικές καταστάσεις που ζούμε καθημερινά σε όλα τα επίπεδα. Πως να ψάξει ποιότητα ο μέσος Νεο-Greek, όταν καθημερινά απο την ώρα που ξυπνάει μέχρι το βράδι που θα πέσει ξανά για νάνι, ζεί σ ένα περιβάλλον με σκουπίδια, φασαρία, ακαταστασία, με πεζοδρόμια καβαλημένα απο αυτοκίνητα και μηχανάκια, γεμάτα απο πεταμένα σκουπίδια που σαπίζουν στον ήλιο, σκατά σκύλων πατημένα ή και απάτητα, και άλλα πολλά ατέλειωτα νεοελληνικά κατορθώματα,.. Θλίψη...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Ακόμη έχω δεί στα Super Market, πολλές προσφορές σε πατατάκια, γαριδάκια, σαμπουάν , κρεμοσάπουνα κλπ, του στυλ 20% παραπάνω προιόν κ. α .

Ναι αυτή η εναλλακτική εφαρμόζεται σιγά σιγά, τα ίδια λεφτά αλλά περισσότερο προιόν (π.χ. 69 ισπανικό δίνουν όλο και περισσότερες και δειλά δειλά κάτι ακαποτάκια) αλλά ίδια συσκευασία και περιεχόμενο.

chrysargos

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
:pipa1: 5 γαμήσια (σε περίοδο οικονομικής καπιταλιστικής ευφορίας) = 5 x 20 = 100 ευρώ

:zfuck: 5 γαμήσια (σε περίοδο οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης) = 4 x 20 = 80 ευρώ

Δηλαδή 4 φορές γαμάς και πληρώνεις. Την 5η φορά είναι σαν να πλήρωσες αλλά επειδή γίνεσαι κι εσύ πόρνη
πλέον, σε πληρώνει το μπουρδέλο! Οπότε στα 5 γαμήσια, στο 5ο είσαι εσύ η πουτάνα! Αχ ναι! Ιάκωβος Ζαρτιέρας!
Ο κοπέλος που κάνει ωραία περιποίηση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom