enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Είπα υγειής. Γιατί γίνεσαι...ενοχλητικός;
Η επιχείρηση του υγιείς ήταν.Ο κόσμος δεν είχε λεφτά να αγοράσει...
Όσο για το ερώτημά σου γιατί γίνομαι ενοχλητικός,είναι επειδή δε γουστάρω να διαβάζω μαλακίες από τον κάθε ένα που επειδή άνοιξε ένα ψιλικατζίδικο,τις περισσότερες φορές με πρόγραμμα του ΟΑΕΔ,νομίζει ότι είναι ο Λάτσης.Επίσης εκνευρίζομαι που κάποιοι "επιχειρηματίες" όταν ζητάς μια καλύτερη τιμή επειδή πληρώνεις μετρητά τη στιγμή που οι περισσότεροι πληρώνουν με κάρτες,σου απαντάνε "χωρίς χαρτί τόσο" και μόλις υπολογίσεις την "έκπτωση" διαπιστώνεις ότι σου έχουν αφαιρέσει το μισό ΦΠΑ!!!!Και αν τους το πεις,σου λένε "εγώ έχω πληρώσει ΦΠΑ"...Εκεί σκίζεις τα πτυχία σου και πας για να μαζεύεις φράουλες σε άλλους "επιχειρηματίες"...Ωραίοι αυτοί.Κάνουν έκπτωση με χορηγό το Υπουργείο Οικονομικών...Εγώ ζητώ πάντα αποδείξεις,και κάποιοι στραβώνουν...Πέρασα προχθές από μαγαζί με φωτογραφικά να πάρω μια καινούρια μηχανή.Ο μεγάλος επιχειρηματίας δεν μπήκε στον κόπο να μου προσφέρει μια κάρτα μνήμης παρόλο που του είπα ότι θα πάρει μετρητά 3200€...Και το εξωφρενικό ήταν όταν μου πρότεινε να μου κόψει μειωμένη απόδειξη...Του είπα όχι,και θα τη φέρω από το εξωτερικό τον Μάιο και ας πληρώσω τελωνείο.Αυτοί είναι μεγάλε οι "επιχειρηματίες"!