Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
αννα να σε χαιρετησω και εγω με τη σειρα μου δεν ετυχε να τα ξανα πουμε
θα ηθελα να μου πεις αν ειναι ευκολο την αποψη σου για ενα ζητημα που εχει αποτελεσει σημειο τριβης μεταξυ των κοριτσιων και των συναγωνιστων
θα ηθελα να μου πεις την αποψη σου σχετικα με το φιλη κατα τι διαρκεια της πραξεως πως το βλεπεις αν τον κανεις αν στο ζητουν οι πελατες κτλ??

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
χαχαχαχαχαχα ... ε βεβαια ! με συνταγη γιατρου δεχομαι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΚΑ ...(2 πιπες ημερισιως, μια πρωη, μια βραδυ... με χυσιμο / νηστικη)

Περαστικα και να μην αφησεις, ουτε γουλια απο την αντιβιωση !!!  :pipa1: :pipa1: :pipa1:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
πως να εκλαβω την απαντηση σου κυρια μου ως καταφαση η ως αρνηση?? :think:
αν και θα ηθελα να μου το κανεις ταλληρα για να δουμε ολοκληρωμενα την αποψη σου
προφανως δεν φιλας καθε μια που βρεις μπροστα σου φανταζομαι ? σωστα?  γι αυτο και δεν απαντησα...το θεωρω αυτονοητο οτι δεν αρχιζεις τα γλωσσοφιλα με οποιον συναντησεις ...

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
προφανως δεν φιλας καθε μια που βρεις μπροστα σου φανταζομαι ? σωστα?  γι αυτο και δεν απαντησα...το θεωρω αυτονοητο οτι δεν αρχιζεις τα γλωσσοφιλα με οποιον συναντησεις ...
  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Να υποθέσουμε Αννούλα μας ότι κι εσύ δεν ορμάς κατευθείαν στις πίπες μόλις συναντηθείς με κάποιον;  :rolleyes:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
αφιερωμενο.  :s&m_2:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ε, γι'αυτό μπερδεύτικε ο κυρ-Νίκος και είπε να το διευκρινίσει!
Έτσι δεν ειναι αρχηγέ μου;

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι άλλοι , εγώ θα αναλάβω το "κάρφωμα"   :zfuck:   :grin:
(οσον αφορά στο "σταύρωμα" )

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Ε, γι'αυτό μπερδεύτικε ο κυρ-Νίκος και είπε να το διευκρινίσει!
Έτσι δεν ειναι αρχηγέ μου;
γιατρε την απαντηση ως προς την αρνηση η την καταφαση την ηξερα εκ τον προτερων πριν καν απευθυνω την ερωτηση στην κυρια για αυτο ειπα κανε μου αν ειναι ευκολο μια αναλυση και οχι απλως μια απαντηση του τυπου ναι η οχι
απλως δεν μπορω να καταλαβω και για αυτο αλλωστε ρωτω πως αυτο το θεμα που εθιξα ενω για τις συμβατικες call girl αποτελει απ τι βλεπω ενα θεμα ελασσονος σημασιας(δλδ το κανουν ολες για πλακα)για τις δικες μας κυριες αποτελει μεγα θεμα ειναι κατι μοναδικο κατι το ανεπαναληπτο το αφυσικο κτλ

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
γιατρε την απαντηση ως προς την αρνηση η την καταφαση την ηξερα εκ τον προτερων πριν καν απευθυνω την ερωτηση στην κυρια για αυτο ειπα κανε μου αν ειναι ευκολο μια αναλυση και οχι απλως μια απαντηση του τυπου ναι η οχι
απλως δεν μπορω να καταλαβω και για αυτο αλλωστε ρωτω πως αυτο το θεμα που εθιξα ενω για τις συμβατικες call girl αποτελει απ τι βλεπω ενα θεμα ελασσονος σημασιας(δλδ το κανουν ολες για πλακα)για τις δικες μας κυριες αποτελει μεγα θεμα ειναι κατι μοναδικο κατι το ανεπαναληπτο το αφυσικο κτλ
Τι να πω.
Ίσως φοβούνται μη δεθούν συναισθηματικά με το πελάτη και καταστραφούν μετά...πέσουν σε παλιοχαρακτήρα.
Ενώ οι άλλες που λες ειναι εντελώς πουταναριά,  άνιωθες.
Ή ειναι σαν να δίνουν κώλο οι συμβατικές...(δηλ πιο δύσκολα ή που ζητάνε παραπάνω)
Θα το επεξεργαστώ λίγο ακόμα. :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom