CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
ερχομαι θελω και gfe ομως
ερχομαι θελω και gfe ομως
χαχαχαχαχαχα ... ε βεβαια ! με συνταγη γιατρου δεχομαι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΚΑ ...(2 πιπες ημερισιως, μια πρωη, μια βραδυ... με χυσιμο / νηστικη)
Περαστικα και να μην αφησεις, ουτε γουλια απο την αντιβιωση !!!
μιας που νιαζεσαι τραβα να της ριξεις ενα μασαζακι να στρωσει το μωρο μας
πως να εκλαβω την απαντηση σου κυρια μου ως καταφαση η ως αρνηση??
αν και θα ηθελα να μου το κανεις ταλληρα για να δουμε ολοκληρωμενα την αποψη σου
προφανως δεν φιλας καθε μια που βρεις μπροστα σου φανταζομαι ? σωστα? γι αυτο και δεν απαντησα...το θεωρω αυτονοητο οτι δεν αρχιζεις τα γλωσσοφιλα με οποιον συναντησεις ...πως να εκλαβω την απαντηση σου κυρια μου ως καταφαση η ως αρνηση??
αν και θα ηθελα να μου το κανεις ταλληρα για να δουμε ολοκληρωμενα την αποψη σου
προφανως δεν φιλας καθε μια που βρεις μπροστα σου φανταζομαι ? σωστα? γι αυτο και δεν απαντησα...το θεωρω αυτονοητο οτι δεν αρχιζεις τα γλωσσοφιλα με οποιον συναντησεις ...
χαχαχαχχαχαχα κι ομως ...το κανω !!!Να υποθέσουμε Αννούλα μας ότι κι εσύ δεν ορμάς κατευθείαν στις πίπες μόλις συναντηθείς με κάποιον;
Να υποθέσουμε Αννούλα μας ότι κι εσύ δεν ορμάς κατευθείαν στις πίπες μόλις συναντηθείς με κάποιον;
Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι άλλοι , εγώ θα αναλάβω το "κάρφωμα"
γιατρε την απαντηση ως προς την αρνηση η την καταφαση την ηξερα εκ τον προτερων πριν καν απευθυνω την ερωτηση στην κυρια για αυτο ειπα κανε μου αν ειναι ευκολο μια αναλυση και οχι απλως μια απαντηση του τυπου ναι η οχιΕ, γι'αυτό μπερδεύτικε ο κυρ-Νίκος και είπε να το διευκρινίσει!
Έτσι δεν ειναι αρχηγέ μου;
Τι να πω.γιατρε την απαντηση ως προς την αρνηση η την καταφαση την ηξερα εκ τον προτερων πριν καν απευθυνω την ερωτηση στην κυρια για αυτο ειπα κανε μου αν ειναι ευκολο μια αναλυση και οχι απλως μια απαντηση του τυπου ναι η οχι
απλως δεν μπορω να καταλαβω και για αυτο αλλωστε ρωτω πως αυτο το θεμα που εθιξα ενω για τις συμβατικες call girl αποτελει απ τι βλεπω ενα θεμα ελασσονος σημασιας(δλδ το κανουν ολες για πλακα)για τις δικες μας κυριες αποτελει μεγα θεμα ειναι κατι μοναδικο κατι το ανεπαναληπτο το αφυσικο κτλ