Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.932
Από σένα όμως όχι Τζούλι. Σου έχω αλλάξει κι εσένα τα φώτα δεκάδες φορές και free γιατί είμαι και πολύ γκόμενος, και μην μου βγαίνεις στην επίθεση γιατί έχω να θυμάμαι πολύ καλές στιγμές από σένα... Άλλο αν φούσκωσαν και τα δικά σου μυαλά ίσως μετά από 2-3 χρόνια... Μαγκιά σου. Αν θες στείλε μου και prive να με ρωτήσεις και ποιός είμαι! Αυτά, φιλικά. Εδώ την άποψή μας γράφουμε και έτσι προβλέπεται, αν σου θίξαμε την φίλη πρόβλημά σου μωρό.  :grin: :grin: :grin:
απο μονος σου παρεξηγηθηκες,κανεναν δεν μου εθιξες,εντυπωσεις διαβασα κ κατεληξα σ ενα συμπερασμα...αν ειχα σκεφτει πονηρα δεν θα μιλουσα για να μην εκτεθω.....αρπαζεσαι ευκολα,γιατι τοση καχυποψια; κ μιας κι εχουμε βρεθει κ μαλιστα free θα περιμενα απο σενα διαφορετικη αντιμετωπιση
δεκαδες φορες ε; ρεκορ...πρεπει να σ ερωτευτηκα τοτε..............................................................

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
απο μονος σου παρεξηγηθηκες,κανεναν δεν μου εθιξες,εντυπωσεις διαβασα κ κατεληξα σ ενα συμπερασμα...αν ειχα σκεφτει πονηρα δεν θα μιλουσα για να μην εκτεθω.....αρπαζεσαι ευκολα,γιατι τοση καχυποψια; κ μιας κι εχουμε βρεθει κ μαλιστα free θα περιμενα απο σενα διαφορετικη αντιμετωπιση
δεκαδες φορες ε; ρεκορ...πρεπει να σ ερωτευτηκα τοτε..............................................................

Θα σου στείλω και το Fb μου να δεις ποιός είμαι δεν έχω προβλήματα τέτοια. Δεν φταίω εγώ κούκλα μου το συνηθισμένο πρόβλημα με τις τρανς είναι ένα είδος Αλτσχάϊμερ ακόμα και για τους καλούς γκόμενους που θα πάρει... Το free δεν το είπα για να θίξω την δουλειά σου, για να μην με πάρεις για κάνα μαλάκα μπαζοπελατάκο το είπα. Ναι στον χώρο σας υπάρχουν και γαμάτα παιδιά τρανς αλλά και τελείως ξεφτίλες... Συμβαίνει παντού στον κόσμο και είναι κάτι το νορμάλ. Είμαι οξύθυμος, σόρρυ αν κατάλαβα λάθος τον τόνο σου και ότι "χώθηκες" να τις υπερασπιστείς λέγοντάς την μου. Τα υπόλοιπα prive  ;) ;) ;)

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.932
Θα σου στείλω και το Fb μου να δεις ποιός είμαι δεν έχω προβλήματα τέτοια. Δεν φταίω εγώ κούκλα μου το συνηθισμένο πρόβλημα με τις τρανς είναι ένα είδος Αλτσχάϊμερ ακόμα και για τους καλούς γκόμενους που θα πάρει... Το free δεν το είπα για να θίξω την δουλειά σου, για να μην με πάρεις για κάνα μαλάκα μπαζοπελατάκο το είπα. Ναι στον χώρο σας υπάρχουν και γαμάτα παιδιά τρανς αλλά και τελείως ξεφτίλες... Συμβαίνει παντού στον κόσμο και είναι κάτι το νορμάλ. Είμαι οξύθυμος, σόρρυ αν κατάλαβα λάθος τον τόνο σου και ότι "χώθηκες" να τις υπερασπιστείς λέγοντάς την μου. Τα υπόλοιπα prive  ;) ;) ;)
ok  ;)

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μη τσακώνεστε βρε κορίτσια  :crazy:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Μη τσακώνεστε βρε κορίτσια  :crazy:

θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν σ'αφηνει

παλι παρακαλας για πουτσες; το χαμηλα επεσες να γυροφερνεις τα τραβελια; αγαμητη καριολα εντελως εισαι

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν σ'αφηνει

παλι παρακαλας για πουτσες; το χαμηλα επεσες να γυροφερνεις τα τραβελια; αγαμητη καριολα εντελως εισαι

Πάνω που ετοιμαζόμουν να πω κάτι παρόμοιο... Πού τα είδε τα κορίτσια ο λακαμάς δεν κατάλαβα... Troll 100%  :jerking: :jerking: :jerking:

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.215
Πόντοι
2.477
Μόνο για την εμπειρία και αν έχετε κανά δίμηνο να βγείτε απ'την μονάδα έξοδο. Την γάμησα επειδή είχα φάει κάτι φυλακές γάματα και δεν έβρισκα κάτι άλλο διαθέσιμο στα chat rooms. Φιλιά και τέτοια νομίζω με μια cross που γαμιέται με 5 α.μ. (ανά μέρα) με δική σας ευθύνη. Έχει ξεχυλώσει από τότε η γκόμενα που υπηρετούσα στον Ε.Σ. Μια τίμια πρόταση αν θέλει κάποιος έναν πούστη βαμμένο και με περούκα να γαμήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑΥΑΓΟΣ 'Η ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΜΕ ΦΥΛΑΚΗ...   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι σημαινει η εκφραση σου "που γαμιέται με 5 α.μ."?

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
τι σημαινει η εκφραση σου "που γαμιέται με 5 α.μ."?

Τί εννοείς? 5 α.μ.? 5(γαμιάδες) α.μ.(ανά μέρα).

*Y.Γ. minimum 5 έτσι? Δεν έχω σκοπό να την προσβάλλω ότι την γαμάνε συνέχεια ΜΟΝΟ 5 ΤΗ ΜΕΡΑ...  :grin: :grin: :grin:

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
χαχαχαχαχαχαχαχα

ουδεν σχολιο ....

η αληθεια κρυβεται στις λεξεις μας

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Πολύ καλό, από τα αγαπημένα μου κομμάτια! Δεν είσαι όμως έξυπνο πολύ κορίτσι(κορίτσι, λέμε τώρα). Απλά μιλάς με 1-2 πουτανίτσες τσάτσες σου, χέστηκα δεν έχω πρόβλημα να ξέρεις πάντως, Καθαρός γαμιάς αστραπές δεν φοβάται... (Μόνο να θυμάσαι ότι εκείνες που μιλάτε μαζί είναι συνήθως εκείνες που σε/θα σε θάβουν/θάψουν πρώτες...). :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
μα δεν ειπα κατι !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom