Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 300K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Τι να πω.
Ίσως φοβούνται μη δεθούν συναισθηματικά με το πελάτη και καταστραφούν μετά...πέσουν σε παλιοχαρακτήρα.
Ενώ οι άλλες που λες ειναι εντελώς πουταναριά,  άνιωθες.
Ή ειναι σαν να δίνουν κώλο οι συμβατικές...(δηλ πιο δύσκολα ή που ζητάνε παραπάνω)
Θα το επεξεργαστώ λίγο ακόμα. :think:
γιατρε οσον αφορα αυτην την προταση που σου μαυρισα εχεις μιλισει ποτε με τραβεστι εκτος δουλειας δλδ περα απο τα τυπικα που λες οταν πας να τι συναντησεις για να κανεις το deal??
αν μιλησεις εκτος δουλειας λοιπον και εχεις 5 γραμμαρια μυαλο τοτε μπορεις να καταλαβεις τι ασθηματα εχει μια τραβεστι γενικα και για να μην το περιορισω μονο στις τρανς γενικα θα αναφερθω σε ολες τις βιζιτες

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
γιατρε οσον αφορα αυτην την προταση που σου μαυρισα εχεις μιλισει ποτε με τραβεστι εκτος δουλειας δλδ περα απο τα τυπικα που λες οταν πας να τι συναντησεις για να κανεις το deal??
αν μιλησεις εκτος δουλειας λοιπον και εχεις 5 γραμμαρια μυαλο τοτε μπορεις να καταλαβεις τι ασθηματα εχει μια τραβεστι γενικα και για να μην το περιορισω μονο στις τρανς γενικα θα αναφερθω σε ολες τις βιζιτες
To έγραψα με μια δοση χιούμορ συμφωνώντας κι εγώ στο παράδοξο του πράγματος.
Ναι έχω μιλήσει λίγο παραπάνω και με είχε συμβουλέψει μία "να προσέχω που βάζω το στόμα μου". Με τη συγκεκριμένη ανταλάσσαμε φιλιά πάθους, αλλά όσο πάγωνε η φάση με τον καιρό τόσο μειωνώταν και το φιλί... τι να λεμε τώρα ....

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Να συμπληρώσω ότι πίπες μόνο μου κάνουν, δεν κάνω. Παρόλαυτα η συγκεκριμένη θεωρούσε το φιλί πιο "βρομερο".

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Να συμπληρώσω ότι πίπες μόνο μου κάνουν, δεν κάνω. Παρόλαυτα η συγκεκριμένη θεωρούσε το φιλί πιο "βρομερο".
τι να πω γιατρε δεν ξερω προσπαθω να δωσω και εγω μια ερμηνεια στο ολο θεμα για αυτο ρωτω

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
μια προσωπικη αποψη λιτη και απλη...πολλους αντρες μπορει να σου βγει να σε πηδαγανε η να τους πιπωνες και τα λοιπα...σε πολυ λιγοτερους σου βγαινει το βαθυ φιλι..το καυλι καλυπτει την καυλα το φιλι καλυπτει και αλλα πραγματα λιγο παραπερα...θεωρω πολυ ψευτικο αν φιλας τον καθενα με την πρωτη φορα που θα τον δεις...κατα τη γνωμη μου παντα!!

che(1)

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλη ανασταση καβλιαρα αννουλα.....

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
χρονια πολλααααααααααα

σουβλισατε  :zfuck: ?

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Μόνο για την εμπειρία και αν έχετε κανά δίμηνο να βγείτε απ'την μονάδα έξοδο. Την γάμησα επειδή είχα φάει κάτι φυλακές γάματα και δεν έβρισκα κάτι άλλο διαθέσιμο στα chat rooms. Φιλιά και τέτοια νομίζω με μια cross που γαμιέται με 5 α.μ. (ανά μέρα) με δική σας ευθύνη. Έχει ξεχυλώσει από τότε η γκόμενα που υπηρετούσα στον Ε.Σ. Μια τίμια πρόταση αν θέλει κάποιος έναν πούστη βαμμένο και με περούκα να γαμήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑΥΑΓΟΣ 'Η ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΜΕ ΦΥΛΑΚΗ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.440
Μόνο για την εμπειρία και αν έχετε κανά δίμηνο να βγείτε απ'την μονάδα έξοδο. Την γάμησα επειδή είχα φάει κάτι φυλακές γάματα και δεν έβρισκα κάτι άλλο διαθέσιμο στα chat rooms. Φιλιά και τέτοια νομίζω με μια cross που γαμιέται με 5 α.μ. (ανά μέρα) με δική σας ευθύνη. Έχει ξεχυλώσει από τότε η γκόμενα που υπηρετούσα στον Ε.Σ. Μια τίμια πρόταση αν θέλει κάποιος έναν πούστη βαμμένο και με περούκα να γαμήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑΥΑΓΟΣ 'Η ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΜΕ ΦΥΛΑΚΗ...   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλυτερα ομως απ το χοτελι του Κοκκινη.....

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
καλυτερα ομως απ το χοτελι του Κοκκινη.....

Από σένα όμως όχι Τζούλι. Σου έχω αλλάξει κι εσένα τα φώτα δεκάδες φορές και free γιατί είμαι και πολύ γκόμενος, και μην μου βγαίνεις στην επίθεση γιατί έχω να θυμάμαι πολύ καλές στιγμές από σένα... Άλλο αν φούσκωσαν και τα δικά σου μυαλά ίσως μετά από 2-3 χρόνια... Μαγκιά σου. Αν θες στείλε μου και prive να με ρωτήσεις και ποιός είμαι! Αυτά, φιλικά. Εδώ την άποψή μας γράφουμε και έτσι προβλέπεται, αν σου θίξαμε την φίλη πρόβλημά σου μωρό.  :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom