Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.392
Πόντοι
606
ενεο αιμα ειναι θεμα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.392
Πόντοι
606
τι να κανεις τωρα που μπορω ...να φανταστεις ξα δεν θημαμαι καν τη ηθελα να γραψω

Επισκέπτης
σωστη ειμαι η π..Αννα
γιατί είμαι τόσο  :jerking:  :jerking: που ψήνω μια Αννούλα (ακόμη να μου κάτσει) κι από τη μπιέλα μπήκα νοσοκομείο Πρωτοχρονιάτικα με υπέρταση. Δεν κάνω πλάκα, σοβαρά μιλάω.
Για πες κανένα κόλπο να την καταφέρω μπας και  :knockinb: αλλιώς βλέπω να  :uglystupid: τα μυαλά στα κάγκελα  :S

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
γιατί είμαι τόσο  :jerking:  :jerking: που ψήνω μια Αννούλα (ακόμη να μου κάτσει) κι από τη μπιέλα μπήκα νοσοκομείο Πρωτοχρονιάτικα με υπέρταση. Δεν κάνω πλάκα, σοβαρά μιλάω.
Για πες κανένα κόλπο να την καταφέρω μπας και  :knockinb: αλλιώς βλέπω να  :uglystupid: τα μυαλά στα κάγκελα  :S
καταρχην να παιρνεις υπογλωσσια για την πιεση..μην εχουμε κανενα ατυχημα...τα υπολοιπα τ αφηνω στην φαντασια σου....και πες μας και τα αποτελεσματα να χαρουμε

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

ενω εαν ειχες παει στην αννουλα και θα ειχες  :zfuck: και δεν θα εμπαινες σε νοσοκομειο. να πας αποψε κιολας. :s&m_2:

Επισκέπτης
καταρχην να παιρνεις υπογλωσσια για την πιεση..μην εχουμε κανενα ατυχημα...
μη φοβάσαι είναι νευροπίεση, τώρα είμαι χαλαρός. Αλλά έχω κοντά ένα κουτί για παν ενδεχόμενο. Τέλος πάντων δε θα το κάνουμε εδώ μέσα ιατρικό θέμα και στο χαλάμε ποστάροντας εκτός θέματος :)

και πες μας και τα αποτελεσματα να χαρουμε
Thanks again :)
Είμαι πολύ κολλημένος με τις Αννούλες :think:
Αν ανέβω στο μεγάλο χωριό, μάλλον θα περάσω να τα πούμε κι από κοντά :)

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

Stories

Νέο!