gela6945
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αμεεεεεεεεεεε ..σιγα -σιγα στην αρχη ..στο κεφαλακι και μετα ολο μεσα
geia sou...wraia videos!
αμεεεεεεεεεεε ..σιγα -σιγα στην αρχη ..στο κεφαλακι και μετα ολο μεσα
φημες !!!!!!!!!!11 ειμαι καλη και σε αλλοη αι'ωνια αννούλα.....η βασίλισσα της πίπας.......
? καντο λιανα βρε βατραχεενεο αιμα ειναι θεμα
φημες !!!!!!!!!!11 ειμαι καλη και σε αλλο ? καντο λιανα βρε βατραχε
φημες !!!!!!!!!!11 ειμαι καλη και σε αλλο ? καντο λιανα βρε βατραχε
αμα εισαι τυφλα δεν ξερεις τι γραφεις...
τι να κανεις τωρα που μπορω ...να φανταστεις ξα δεν θημαμαι καν τη ηθελα να γραψω
Axxxx .....πάλι τά ίδια ?? μαζέψου δεν είναι για εσένα αυτά !!!!
Μώλις γυρίσω τό κεφάλι άλλού ..... τσούπ.........
γιατί είμαι τόσο που ψήνω μια Αννούλα (ακόμη να μου κάτσει) κι από τη μπιέλα μπήκα νοσοκομείο Πρωτοχρονιάτικα με υπέρταση. Δεν κάνω πλάκα, σοβαρά μιλάω.σωστη ειμαι η π..Αννα
καταρχην να παιρνεις υπογλωσσια για την πιεση..μην εχουμε κανενα ατυχημα...τα υπολοιπα τ αφηνω στην φαντασια σου....και πες μας και τα αποτελεσματα να χαρουμεγιατί είμαι τόσο που ψήνω μια Αννούλα (ακόμη να μου κάτσει) κι από τη μπιέλα μπήκα νοσοκομείο Πρωτοχρονιάτικα με υπέρταση. Δεν κάνω πλάκα, σοβαρά μιλάω.
Για πες κανένα κόλπο να την καταφέρω μπας και αλλιώς βλέπω να τα μυαλά στα κάγκελα :S
γιατί είμαι τόσο που ψήνω μια Αννούλα (ακόμη να μου κάτσει) κι από τη μπιέλα μπήκα νοσοκομείο Πρωτοχρονιάτικα με υπέρταση. Δεν κάνω πλάκα, σοβαρά μιλάω.
Για πες κανένα κόλπο να την καταφέρω μπας και αλλιώς βλέπω να τα μυαλά στα κάγκελα :S
μη φοβάσαι είναι νευροπίεση, τώρα είμαι χαλαρός. Αλλά έχω κοντά ένα κουτί για παν ενδεχόμενο. Τέλος πάντων δε θα το κάνουμε εδώ μέσα ιατρικό θέμα και στο χαλάμε ποστάροντας εκτός θέματοςκαταρχην να παιρνεις υπογλωσσια για την πιεση..μην εχουμε κανενα ατυχημα...
Thanks againκαι πες μας και τα αποτελεσματα να χαρουμε
ενω εαν ειχες παει στην αννουλα και θα ειχες και δεν θα εμπαινες σε νοσοκομειο. να πας αποψε κιολας.
χαχαχαχαχαχα ... ε βεβαια ! με συνταγη γιατρου δεχομαι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΚΑ ...(2 πιπες ημερισιως, μια πρωη, μια βραδυ... με χυσιμο / νηστικη)Ναι ναι το ειπε κι ο γιατρος !
χαχαχαχαχαχα ... ε βεβαια ! με συνταγη γιατρου δεχομαι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΚΑ ...(2 πιπες ημερισιως, μια πρωη, μια βραδυ... με χυσιμο / νηστικη)