χαχαχαχαχαχα καλοοοοοο μολισ κερδισες μια
αχ Αννούλα
χαχαχαχαχαχα καλοοοοοο μολισ κερδισες μια
αχ Αννούλα
ωπααα ! να τα μας !! ειδες καλα το πε το κοριτσι ολοι οι καλοι χωρανε !! για να βλεπω την επιτροπη !!
μλκ, όπου πάω πας..ζουλιάρη >
εγω πρωτοπηγα
μην ανησυχεις ...εχω υπερδιπλο κρεβατι ...να πρωτοπαω γιατι δεν το βλεπω να χωραμε ολοι στο δωματιο. (βολφυ ετοιμος εισαι να το πεις. ))
να πρωτοπαω γιατι δεν το βλεπω να χωραμε ολοι στο δωματιο. (βολφυ ετοιμος εισαι να το πεις. ))
Μαγκες μεχρι να πλακωθειτε ποιος πρωτοπηγε μαλλον θα παω πρωτος να δοκιμασω το ...στρωμα και θα σας πω !μην ανησυχεις ...εχω υπερδιπλο κρεβατι ...
τώρα το'δα...δεν είχα κάτι να πω παιχταρά μου..εκτός αν πιστεύεις ότι όντως είχα κάτι να πώ
ε ολο και κατι θα σου περασε απο το διεστραμμενο σου μυαλο...
καντης πμ μαστορα αλλοιως πιο μετα να βρω την πορνοσυσκευη και να στο στειλω.ρε παιδια λεω να δοκιμασω να παω στην ξακουστη αννουλα πως το κανονιζω?
μα δε μιλησε σε μενα βρε ....σε σας μιλησε ...οποτε εγω μαλλον περιττευωκαντης πμ μαστορα αλλοιως πιο μετα να βρω την πορνοσυσκευη και να στο στειλω.
αννουλα τσιμπα το το πελατακι !!!!
μα δε μιλησε σε μενα βρε ....σε σας μιλησε ...οποτε εγω μαλλον περιττευω
δε χρειαζεται μωρο μου να κανεις τιποτα....εγω θα κανωθα τον επαναφερω στην ταξη αννακι
δε χρειαζεται μωρο μου να κανεις τιποτα....εγω θα κανω
δε χρειαζεται μωρο μου να κανεις τιποτα....εγω θα κανω
αμεεεεεεεεεεε ..σιγα -σιγα στην αρχη ..στο κεφαλακι και μετα ολο μεσανα το προσεξεις το παιδι αννουλα...με το μαλακο..