batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.612
- Πόντοι
- 606
ακριβως ετσι το θετω κ γω το θεμα παρεα με τριτο η τεταρτο.
ακριβως ετσι το θετω κ γω το θεμα παρεα με τριτο η τεταρτο.
σταματα βρε μην με αναστατωνεις βραδυατικα....παλιοβατραχε..
γεια σου αννα μου...βασικα καλα τα λενε τα παιδια...για ευνοητους λογους μπορουμε να κανουμε μονο παρεουλα...
τοτε θα παιξουμε παιχνιδι σε ομαδες...οποιος χασει στηνει κωλο
και κοιτα να δεις που ξερω ποιος θα χασει πρωτος..... Εγω με τον μιχαλακη και τον βατραχο παντως θα ημαστε με τους νικητες!
εχω ξαναχασει οικειοθελως εγω μαναρι μου για τετοιο λογο....οποτε με βλεπω για σιγουρη ηττα...
κοιτα να δεις ...το τροπαιο ( ) αν το θες οπως λες τοσο πολυ ..θελει νικη...οχι ηττα ... σκεψου το ...εχω ξαναχασει οικειοθελως εγω μαναρι μου για τετοιο λογο....οποτε με βλεπω για σιγουρη ηττα...
τι ταβεστι, τι τρανσεξουαλ πανω απο ολα ειναι η καυλα
χαχαχαχαχαχα καλοοοοοο μολισ κερδισες μιατραβεστι = καυλα τρανσεχουαλ = παω με την γκομενα μου .......κρος=βγαζω καυλα σε περιπτωσεις πτωχευσεις......με ελαχιστς εξαιρεσεις ;) ;) ;) ;) ;)
χαχαχαχαχαχα καλοοοοοο μολισ κερδισες μια
χαχαχαχαχαχα καλοοοοοο μολισ κερδισες μια
θαρθω και γω γιατι ειμαστε ξαδερφια.
κοιτα να δεις ...το τροπαιο ( ) αν το θες οπως λες τοσο πολυ ..θελει νικη...οχι ηττα ... σκεψου το ...
απο οποια πλευρα και να το δεις...αν χασω με γαμανε γιατι εχασα αν κερδισω το ζηταω για τροπαιο οπως λες...χαχα!!
ολοι καλοι χωρανε
καλημερα και καλη εβδομαδα αννουλα,να εχεις μια ομορφη μερα!καλη εβδομαδα σε ολους ...ξαδερφια, κουμπαρους, μπατζανακιδες, συμπεθερους κ.τ.λ.
καλη εβδομαδα σε ολους ...ξαδερφια, κουμπαρους, μπατζανακιδες, συμπεθερους κ.τ.λ.