Νέα

Η αλήθεια για τις γυναίκες (κορυφαίο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FiD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Velvy, Vilma, νεραΐδάκι, marianna2004 και οι κλώνοι σας παρακαλώ να πάρετε θέση άμεσα και καταλυτικά! Θίγεται το εθνικό μας γόητρο!!! Σε λίγο μόνο με Ρωσιδούλες, Μολδαβές, Τσέχες, Ρουμάνες και άλλες απορριπτέες (!!!) γυναίκες θ'ασχολούμαστε.....
που καταντήσαμε.. :2funny:

:sunglasses:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.691
Πόντοι
25.467
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, όλες, μα όλες, οι γυναίκες ανα την υφήλιο, γνωρίζουν τη δύναμη που έχουν ανάμεσα στα πόδια τους. Δεν την χρησιμοποιούν όμως όπως συμβαίνει εδώ. Απλά, εδώ στην ψωροκώσταινα, το φαινόμενο γιγαντώνεται και σ'αυτό φταίμε κι εμείς οι άνδρες.

Απάντηση από συναγωνιστή εντός του site, σε πρόσκληση για ταβέρνα με μεγάλη παρέα συναγωνιστών για Σαββατόβραδο (ενώ πρώτα είχε πει ότι θα παρευρεθεί και θα φέρει και την κοπέλα του μαζί): "Αν λείψω Σάββατο βράδυ, θα πέσει παντόφλα".

Απάντηση από έτερο συναγωνιστή εντός του site για την ίδια πρόσκληση: "Το Σάββατο ανήκει στις γυναίκες μας", λες και μαζί του συναντιέμαι κάθε μέρα (ενώ στην πραγματικότητα, είχα να τον δώ από πέρυσι το Φθινόπωρο).

Τα συμπεράσματα δικά σας.

:new_shocked: Τι μου αποκαλύπτετε; Συμβαίνουν αυτά τα αίσχη; Μουνόδουλα μέλη στον παρόντα ισότοπο; Κέλ ντεκαντάνς!!!!

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.751
Πόντοι
34.267
Δε βλέπω τοποθετήσεις των κοριτσιών μας....ανησυχώ....έιμαστε που είμαστε είδος προς εξαφάνιση οι αυθεντικοί αρσενικοί, απούσες και οι θηλυκές υπάρξεις....ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΟΣ!!!!! :'(

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.691
Πόντοι
25.467
Δε βλέπω τοποθετήσεις των κοριτσιών μας....ανησυχώ....έιμαστε που είμαστε είδος προς εξαφάνιση οι αυθεντικοί αρσενικοί, απούσες και οι θηλυκές υπάρξεις....ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΟΣ!!!!! :'(

Αναμείνατε να τις καλέσω εγώ. (Εσάς δεν σας γνωρίζουν και τόσο καλά και είναι επιφυλακτικές).

ΒΙΛΜΑΑΑΑΑ. Που είστε ακριβό μου μπιζουδάκι; Δείξτε μας λίγο το αλαβάστρινο στήθος σας για να μας φωτίσετε μια τόσο βροχερή μέρα.  :-* :-* :-*

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
απλο παιχτη μου. το πουλι μας δε χωραει στη τρυπα του usb

Ποτε - μην λες ποτε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η τεχνολογια κανει θαυματα.... σε λιγο καιρο ισως βρεθει λυση και για αυτο  :2funny: :2funny: :2funny:

Ισως βγει λυση απο τους ΑΜΑΝ ΤΕΛΕΣΟΠΙΝ τυπε που παιζανε παλια...

"Εισαι καμμενος υπολογιστακιας ??? και μπακουρος???

Τα χερια σου πιανουν καλυτερα στο πληκτρολογιο παρα στις γκομενες???

Στο σχολειο ολες οι γκομενες σε κοροιδευαν και ποτε σου δεν ειχες καμια???

ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ

Η επαναστατικη επιστημονικη ομαδα της ΑΜΑΝ ΤΕΛΕΣΟΠΙΝ ειναι και παλι εδω για σενα

ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ - ΓΚΟΜΕΝΑ.

Με σεβασμο στον αγαμητο και καμμενο ελληνα προγραμματιστη με απαιτησεις!!!

* Για οσους κατεχουν την προνομιακη ΒΥΖΑ ΔΩΡΟ 5-10 αφισες απο διασημες γκομενες
οι οποιες μπαινουν γυρω απο τον υπολογιστη για να την βρισκεις καλυτερα  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 0.jpg
    0.jpg
    19,2 KB · Εμφανίσεις: 21

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Τι τοποθετησεις ρε φιλε, ο ανθρωπος παραληρει. Κατι θα πουλαει προφανως σε αλλο σαιτ.

Τώρα είμαι στα 30 μου και πηδάω όποτε και οποια θέλω.
Ουτε ο Καβαλιερε στα 75 του...

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.751
Πόντοι
34.267
Αναμείνατε να τις καλέσω εγώ. (Εσάς δεν σας γνωρίζουν και τόσο καλά και είναι επιφυλακτικές).

ΒΙΛΜΑΑΑΑΑ. Που είστε ακριβό μου μπιζουδάκι; Δείξτε μας λίγο το αλαβάστρινο στήθος σας για να μας φωτίσετε μια τόσο βροχερή μέρα.  :-* :-* :-*

Χμμμ...προκαλώ μιά επιφύλαξη έεε?....ίσως φταίει η μπέρτα. Οι προθέσεις μου όμως πάντοτε θετικές. Όποιος μ'εμπιστεύεται κερδισμένος είναι. Σεις βέβαια, ως Άγιος, εκπέμπετε άλλη επιρροή στας κορασίδας.....με όλες σας τας αμαρτίας...βεβαίως βεβαίως! :kissass2:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
οι γυναίκες δεν καλουπώνονται. Θέλουν 3 πράγματα.
1) Χρήμα, ειδικά οι Ελληνίδες
2) Σώμα
3) Λέγειν και μυαλό ώστε να μπορέσεις να καταλάβεις τι την κεντρίζει ώστε να φερθείς ανάλογα.
Τα υπόλοιπα για εμένα είναι μαλακίες.

Ενας τυπος ονοματι Maslow την 10ετια του 40 κατεγραψε την πυραμιδα των ανθρωπινων αναγκων. Απο τις βασικες προς τις εξειδικευμενες, αυτες ειναι:

- Βιολογικες (φαι, υπνος, κλπ)
- Ασφάλεια (στεγη, κλπ)
- Αισθηση οτι ανοικουμε καπου, μας αγαπαν, κλπ
- Υπόλυψη. Κύρος, σεβασμός από τους αλλους

Υπάρχει και μια πεμπτη αλλα αυτη αναφερετε σε ευφυίες και ειναι η αυτοπραγματωση, να λυνεις δηλαδη θεματα που οι αλλοι δεν μπορουν.

Η πυραμίδα των ανακγων, ισχυει και στις γυναικες. Κάθε στρατιγικη διακορευσης πρεπει να τη λαμβανει υπόψη. Τύποι με κύρος, πχ, γαμανε αβερτα ανεξαρτητως εμφάνισης, ηλικίας και υλικων παροχων. Μια κακομοιρα ανατολικη, με καλυψη βιολογικων αναγκων και ολιγη ασφαλεια το δινει ευχαριστως!

Κατα τα αλλα ο συγγραφεας του θρεντ λέει αρκετες αληθειες και σωστες πρακτικες. Αλλού, υπερβάλει. Η δική μου διαπίστωση ειναι οτι το key factor στο γαμησι ειναι η απενοχοποίησή του από την πλευρα της γυναικας. Αυτό σε συνδιασμό με (εστω και εικονικη) κατανοηση, ολίγο φτυσιμο και δυνατοτητα εναλλαγης συναισθηματων (κρυο-ζεστη) οδηγούν στις πετυχημενες διακορευσεις.

Και μην ακουτε περι πουτανων κλπ. Το συναίσθημα οταν βαζεις το πεος σου στο αιδίον γκόμενας που εχεις ρίξει με τις δεξιώτητές σου, δεν συγκρινεται με τιποτα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.691
Πόντοι
25.467
Χμμμ...προκαλώ μιά επιφύλαξη έεε?....ίσως φταίει η μπέρτα. Οι προθέσεις μου όμως πάντοτε θετικές. Όποιος μ'εμπιστεύεται κερδισμένος είναι. Σεις βέβαια, ως Άγιος, εκπέμπετε άλλη επιρροή στας κορασίδας.....με όλες σας τας αμαρτίας...βεβαίως βεβαίως! :kissass2:

Μπα... Όπως θα διαπιστώσατε, μου κάνουν κι εμένα "ναζάκια". Θα το διορθώσουμε όμως.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Πειτεεε μουυυυ  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Μπα... Όπως θα διαπιστώσατε, μου κάνουν κι εμένα "ναζάκια". Θα το διορθώσουμε όμως.

αγαπητε Αγιε, επιτρεψτε μου να πω οτι οι φιλες σας απο το σαιτ (σπερματαποδεκτες, ψυχικα διαταραγμενες, κλπ κλπ) δεν αποτελουν το μεσο ορο των γυναικων που αναφερομαστε (μια μεση γυναικα δεν μαοινει 20 ωρες την ημερα σε σαιτ με μπουρδελα) οποτε η επίκληση τους στην αναπτυξη του εν λογω θρετ ειναι ατυχής.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.691
Πόντοι
25.467

Καλή σας ημέρα.

Ο φίλτατος Μυστρίος θα ήθελε την γνώμην σας επί του παρόντος θέματος. (άν δεν σας κάνει κόπο βέβαια). Γνωρίζω, ή μάλλον έχω την πεποίθηση, ότι δεν θα μας απογοητεύσετε.  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.691
Πόντοι
25.467
αγαπητε Αγιε, επιτρεψτε μου να πω οτι οι φιλες σας απο το σαιτ (σπερματαποδεκτες, ψυχικα διαταραγμενες, κλπ κλπ) δεν αποτελουν το μεσο ορο των γυναικων που αναφερομαστε (μια μεση γυναικα δεν μαοινει 20 ωρες την ημερα σε σαιτ με μπουρδελα) οποτε η επίκληση τους στην αναπτυξη του εν λογω θρετ ειναι ατυχής.

Αξιότιμε κ. ΕλφτέξιεΤΠ, καλή σας ημέρα.

Επιτρέψτε μου (με την σειρά σας) να σας επισημάνω ότι ο φίλτατος προς εμέ κ. Μυστρίος είναι αυτός που επιθυμεί να λάβει γνώση της γνώμης των θηλυκών υπάρξεων του παρόντος ισοτόπου. Εγώ απλώς μεσολάβησα επί του προκειμένου.  :grin:

var irairaira28

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
den simfono ,exoume gnomi ,alla oti kai na poume tha exete dikiasas gnomi...

var irairaira28

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Είδα αυτό το θρεντ χτες το βράδυ, και λόγω του προχωρημένου της ώρας ομολογώ πως με έβαλε σε σκέψεις. Μετά το ξανασκέφτηκα...

Λοιπόν, ας δούμε ψύχραιμα τι έγραψε ο τύπος:
1)κάποτε πίστευε σε ρομαντισμούς κτλ κτλ, μετά από του κόσμου τις χυλόπιτες και καθώς μεγάλωνε είδε την πεζή αλήθεια (συμβαίνει σε όλους)

2) Οι γυναίκες δεν έχουν πίστη/μπέσα/λόγο τιμής άρα είναι ικανές για όλα και για να κερατώνουν αβέρτα. Σαφώς κ υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά ο κανόνας αυτός είναι (τίποτα καινούργιο ως τώρα)

3)Μετά αρχίζει τις συμβουλές όπως: Να μην τις κατακρίνουμε, να μη θυμώνουμε μαζί τους, να μην είμαστε "αγαπούληδες" γιατί ξενερώνουν (απο τα λίγα που συμφωνώ ως τώρα), να μην κάνουμε καραγκιοζιλίκια για να τις εντυπωσιάσουμε (επίσης συμφωνώ, λίγο πολύ τα χουμε δει σχεδόν όλα σ αυτόν τον κόσμο, δύσκολα πια να εντυπωσιαστεί κάποιος). Να την φορτίζουμε συναισθηματικά (οκ είναι κομμάτι του γυναικείου ψυχισμού  αλλά όχι κάτι νέο),για ότι μαλακία και να γίνεται να πέρνουμε την ευθήνη πάνω μας (βολικό για αυτές), να μας πάνε οι φίλες τους (παλιόοοοο κόλπο) και τέλος να τις πάμε σε όσα περισσότερα μέρη μπορούμε (= οι γκόμενες θέλουν λεφτά/χορηγούς ΞΑΝΑ τίποτα το καινούργιο). Είπε επίσης να τους λέμε ψέμματα (αυτλον περιμέναμε) και ότι κάπου εκεί στα 30 αρχίζουν να συμβιβάζονται από φόβο του πόσο περνάει η μπογιά τους (άλλο παλιόοοοο κι αυτό)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: Κατά τη γνώμη μου ο τύπος δεν είπε κάτι το λάθος, απλά χτες είχε "ελεύθερο χρόνο" και μάζεψε πολλές συμβουλές ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΕΣ σε ένα θρεντ. Επίσης...σύμφωνα με όλα όσα είπε καταλήγουμε ΞΑΝΑ ότι σχεδόν όλες είναι πουτάνες, ότι σχεδόν όλες είναι ανάξιες εμπιστοσύνης και ότι το τζάμπα είναι πιο ακριβό (να τις πας σε πολλά μέρη= έξοδα κτλ κτλ).
Είναι λογικό ότι όποιος αχολείται ΤΟΣΟ πολύ με ένα θέμα (Γυναίκες στην περίπτωση του φίλου) είναι λογικό να βελτιώσει την απόδοσή του στη συγκεκριμένη κατηγορία (πχ:είναι σαν να πας γυμναστήριο τακτικά/να τρως σωστά αρα θα δείς αποτέλεσμα, έτσι και αυτός στο δικό του χόμπυ).
Προσωπικά πιστέυω πως πρέπει να διεκδικούμε τις γυναίκες και όχι να τις "κυνηγάμε". Το πρώτο σε κάνει άντρα, το δεύτερο ξελιγωμένο. Οποιος είναι προετοιμασμένος να μπει σε μια τόσο ψυχοθφόρα διαδικασία το να κάνει όλα αυτά για να γαμήσει με γειά του με χαρά του. Προσωπικά την θεωρώ αναξιοπρεπή ως διαδικασία, μη αρμόζουσα σε αρσενικό (με την ολική έννοια και όχι την αυστηρώς σεξουαλική), χρονοβόρα και πολυδάπανη.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αν έστω και 1 στο εκατομμύριο όντως μπορεί να πηδάει "όποια θέλει" από την πολύ εξάσκηση (εύκολα ακόμα καιγκόμενες/γυναίκες φίλων κτλ) απλά ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΦΙΛΟ!
sostos

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.751
Πόντοι
34.267
Αν έχεις κονέ Άγιο κάτι γίνεται..
Mr. ElftexTP γιατί τόση απαξίωση στη θηλυκή πλευρά του σάιτ? Οι χαρακτηρισμοί σας δεν αρμόζουν στην πείρα σας. Εκτός εάν μπορείτε να τους τεκμηριώσετε. Διότι ένα ανοιχτό pc 20 ώρες δεν φωτογραφίζει τον χρήστη του επι τω έργω.
Ακόμη όμως και αυτό να συμβαίνει, θεωρώ εξαιρετικά ενδιαφέρουσα την τοποθέτησή τους. Ούτως ή άλλως ο καθείς μας εναποθέτει το ίχνος του, ενίοτε. :dunno:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.691
Πόντοι
25.467

Αξιότιμε κ. ΕλφτέξιεΤΠ, καλή σας ημέρα.

Επιτρέψτε μου (με την σειρά σας) να σας επισημάνω ότι ο φίλτατος προς εμέ κ. Μυστρίος είναι αυτός που επιθυμεί να λάβει γνώση της γνώμης των θηλυκών υπάρξεων του παρόντος ισοτόπου. Εγώ απλώς μεσολάβησα επί του προκειμένου.  :grin:

Επιτρέψτε μου να συμπληρώσω ότι οι χαρακτηρισμοί που τους αποδίδετε είναι κάπως "αφοριστικοί" και μάλλον "γενικευμένοι". Επίσης δεν δύναμαι να κατανοήσω γιατί πρέπει να εμμένουμε (και συνεπώς να χρησιμοποιούμε ως "μόνο" σημείο αναφοράς) την γνώμη του "μέσου" (ανεξαρτήτως φύλου και εθνικότητος) ανθρώπου, δεδομένου ότι τις εξελίξεις (επιστημονικές, πολιτικές, πολιτιστικές κ.α) τις τροφοδοτούν  (ίσως λίγο περισσότερο) "ιδιαίτερα" άτομα.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
den simfono ,exoume gnomi ,alla oti kai na poume tha exete dikiasas gnomi...

αγαπητη, σεβομαι την γνωμη οποιασδηποτε κυριας. ΔΕΝ ασχολουμε απλα με γυναικεια υποκαταστατα, ψυχασθενεις και λοιπες θλιβερες αποτυχημενες της ζωης που περνουν ΟΛΗ τους την ωρα εδω εχοντας αποψη επι παντος επιστητου.

Ελπίζω να ειμαι σαφης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom